Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od toga pola kupljeno, na princip Dodika i Bossa. Sad da su izbori,ni pola ne bi dobio. S obzirom da su vecina glasača ovce, vjerovatno ovo sve i zaborave do narednih izbora.
Pa bio je u GV i u proslom sazivu, znaci da ipak ima neku stalnu podrsku glasaca. Covjek gleda svoju guzicu, pragmaticno i haman otvoreno, pliva kako zna, a moras biti malo i supak i snalazljiv da bi opstao bez velikih ledja medju raznim politickim ajkulama.
Cak mi je malo i simpatican jer nema stalnu stranku da ga gura, sam se probija i snalazi.
Doduse, znam ga i licno od prije dok je loptu ganjao, prije politicke karijere i uvijek mu kad ga sretnem cestitam sto ne da da drugi iskoristavaju za svoje licne interese nego on njih koristi za svoje.
Pa kad sretneš Asima, pecu, ili demicija, a i dodicka, čestita im sto oni gledaju licne interese i da ga drugi ne iskorištavaju.
Ne znam da je Srle do sada radio antidrzavne poteze.
Svi ti mi najvise smetaju prvenstveno u toliko koliko stete drzavi. Na sitne lopovluke sam oguglao i nisu mi na listi prioriteta
_BataZiv_0809 wrote: ↑27/03/2021 08:24
Pregledao sam jutros na miru jos jednom i mislim da nam je svima promakla jedna bitna stvar, ali ni Irfan nije toliko insistirao da ponovi:
Prema tumacenju CIK-a iksici i kruzici nisu uopste bitni dok god se iz glasackog listica moze nedvosmisleno zakljuciti volja da se glasa za odredjenog kandidata.
Mislim da je to zanemaren aspekt price i da se trebalo odmah insistirati na tom prvom glasanju da se istjera na cistac.
A Srdic je toliko ljigav da mi se povraca. Klasicni laktaros, de Senade da ja kazem...
Da, to je naglašeno. Onda se postavlje pitanje ovog SBBovog Gavrica koji se tu našao samo tobože reda radi, da prenese funkciju sa sebe, a nije priznao te listice.
Tačno,možeš nacrtati kurčinu ko vrata sve dok je tehnički korektno popunjen listić se ne smije poništiti.
Klasična zloupotreba predsjedavajućeg.
I da je priznao listice, falio je jedan glas jer je Majstorovic odlucio da bude “suzdrzan”
last mohicans wrote: ↑27/03/2021 10:49
Da, to je naglašeno. Onda se postavlje pitanje ovog SBBovog Gavrica koji se tu našao samo tobože reda radi, da prenese funkciju sa sebe, a nije priznao te listice.
Tačno,možeš nacrtati kurčinu ko vrata sve dok je tehnički korektno popunjen listić se ne smije poništiti.
Klasična zloupotreba predsjedavajućeg.
I da je priznao listice, falio je jedan glas jer je Majstorovic odlucio da bude “suzdrzan”
Ali ne bi onda mogli spinovati poput onog govečeta Srdića, "imali ste 17 potpisa a samo 10 važećih glasova, gdje su ostali".
Mada bi zločinački kartel onda izmislio neki novi spin
pici wrote: ↑27/03/2021 09:34
i to za nepotizam je bacanje prasine u oci... kumce, sta mu ga to dodje neki rod... znaci ja za svog sina ne smijem urgirati i traziti nista kao roditelj neg evo ti skola i nabijem ga nogom... to sto se neki roditelji bore za svoju djecu a neki ne je stvar unutar porodicnih odnosa... moralno jeste da kao otac u politickim vodama ne guram svoje dijete u vrh vlasti i tu je NiP napravio gresku, jel mali ademovic, sposoban, skolovan, odgojen itd to baca sjenu jer mu je otac u stranackom vrhu i naravno gura ga, jel to uredu, nije al sa roditeljske strane jeste... ademovic po meni nije trebao i to je greska dine i keme, valjda im to ostalo od bivse stranke... najbitnije je sad u svemu ovome da imamo aferu jos uvjek gradonacelnika skake u potkupljivanju vijecnika i to je za zatvora. Jedino sudski proces protiv skake da se imalo izvucemo iz ovog blata u kojoj nas konstantno valja sdO.
Dok si me podsjetio. Mislim da dok je neko vijecnik u nekoj opstini, niko njegov blizi ne moze biti zaposlen u istoj dok mu traje mandat. Ako je Srdicu tako zaposlena zena to je nelegalno.
i to za nepotizam je bacanje prasine u oci... kumce, sta mu ga to dodje neki rod... znaci ja za svog sina ne smijem urgirati i traziti nista kao roditelj neg evo ti skola i nabijem ga nogom... to sto se neki roditelji bore za svoju djecu a neki ne je stvar unutar porodicnih odnosa... moralno jeste da kao otac u politickim vodama ne guram svoje dijete u vrh vlasti i tu je NiP napravio gresku, jel mali ademovic, sposoban, skolovan, odgojen itd to baca sjenu jer mu je otac u stranackom vrhu i naravno gura ga, jel to uredu, nije al sa roditeljske strane jeste... ademovic po meni nije trebao i to je greska dine i keme, valjda im to ostalo od bivse stranke... najbitnije je sad u svemu ovome da imamo aferu jos uvjek gradonacelnika skake u potkupljivanju vijecnika i to je za zatvora. Jedino sudski proces protiv skake da se imalo izvucemo iz ovog blata u kojoj nas konstantno valja sdO.
Dok si me podsjetio. Mislim da dok je neko vijecnik u nekoj opstini, niko njegov blizi ne moze biti zaposlen u istoj dok mu traje mandat. Ako je Srdicu tako zaposlena zena to je nelegalno.
breuer wrote: ↑27/03/2021 10:25
pa i jest jedina pobjeda jučerašnjeg dana odjebavanje Skake
al je tu još mnogo smrada ostalo
Kako sada svi glume da im nije stalo do Bogićevića nego samo da Skaka ne bude gradonačelnik a čitav grad bio pun plakata podrške Bogićeviću. Doveli ste čovjeka iz mirovine i zaboravili ga za dan samo da bi glumili da je poraz ustvari pobjeda. Veoma ružno.
Jao duša draga, kako ti to fino sročiš.
Ne moram, to ste vi fino učinili zadnjih par stranica
Kako sada svi glume da im nije stalo do Bogićevića nego samo da Skaka ne bude gradonačelnik a čitav grad bio pun plakata podrške Bogićeviću. Doveli ste čovjeka iz mirovine i zaboravili ga za dan samo da bi glumili da je poraz ustvari pobjeda. Veoma ružno.
Jao duša draga, kako ti to fino sročiš.
Ne moram, to ste vi fino učinili zadnjih par stranica
Sukob interesa big time
Ne znam sto mu taj zicer neko nije nabio u lice sinoc na tv-u.
Last edited by mirsek on 27/03/2021 11:59, edited 1 time in total.
mirsek wrote: ↑27/03/2021 11:25
Sukob interesa big time
Ne znam sto mu taj zicer nije neko nabio u lice sinoc na tv-u.
prijavit inspekciji rada pa nek ženu smijene...to može bilo ko od građana
Ma mutni su oni svi do jednog.....cuj demokratsko tajno glasanje al se moras prije toga obavezat za koga ces glasat...pa ko je lud tu? (To je pokuso objasniti Majstorovic al mu ne dadose).
Ocigledno da nam je kompletan sistem usran!
Šta veliš, pOtrijote sdO u Beogradu
Jesu li ovo oni dvolični uslikani u Beogradu što su FGRu prosipali šuplju sa Fadile jebi se i onda ovdje uživaju u blagodatima Fadilove politike?
FGR jučer rekli Beogradu DA pa kada su sve obavili idu na proteste radi nekoga što je Beogradu rekao NE
meridiyan wrote: ↑27/03/2021 02:15
Kako bolan Dino kad imate dovoljnih 15 ruku.
Irfan je u emisiji rekao da misli i za jednog SDPovca da je skliznuo ali su ovi primarno sve zahebali rusenjem kvoruma kad su vidjeli da im je propala akcija
Naravno. Slusao sam kasnije Irfana a i kolega forumas Osim_13 je pisao. Dino ovdje opet zaobilazi istinu.
Dini nisu trebali ni Hadzibajricevi ni Majstorovic. 15 ruku koalicije dovoljno da se zavrsi zapoceti posao .
Novi Grad Sarajevo: Adi Škaljić (Naša stranka), Alem Logo (NiP), Toni Vukadin (NiP), Ratko Orozović (Naša stranka)
Novo Sarajevo: Elvedin Korora (SDP), Danijela Šahat (NiP), Samir Bejić (Narod i pravda) , Mirela Džehverović (Naša stranka).
Centar: Jasmin Ademović (NiP), Amra Zulfikarpašić (Naša stranka), Biljana Lazarević (NiP), Dragan Stevanović (SDP) i Nihad Uk (Naša stranka).
Stari Grad: Almedin Miladin (NiP), Muamer Mekić (SDP)
Pa taj Korora je proklizao, Irfan je rekao da je on vjerovatno kupljen ali nema dokaza