Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
on je sizoidan lik defin. Cudi me da se nije oglasio jos po ovom pitanju naseg pelcovanja u Srbiji...? ladno lik izjavi ne trepnu da zove predsjednika Kine svaki dan da nabavi vakcine i respiratore i kaze "ne pitajte me kako sam nabavio, nabavio sam puno".., privatna drzava defin.Opoziciju rastuirio, jednoumlje...
nasmija me zorom..ja i dalje tvrdim da on ovo radi radi Erdoana i odnosa s njim, mile turske pare i par investicija u Srbiji..drugo radi da popravi imidz u Sandzaku, a tamo mu Zukorla i Ljajic su vec odradili posao, a trece istice rok vakcinama, samo mene zanima sa pravnog aspekta da li nema posljedica pravnih sto raja iz BiH bez drzavljanstva Srbije se tamo pelcuje ? samo pitam ...
p.s. samo za sve nase koji nisu duze bili u BG savjet, obavezno otici do BG na H20, ono je cudo sta se izgradilo, prosetajte, pogotovo sto je odlicno vrijeme, ima se sta vidjeti, nisam vjerovao sta se od onog zapustanog dijela uradilo, sta je lova..a i blizu je mjesta za pelcovanje, nema 1 km, sve se pjehe moze uz Savu. Pricao sa par prolaznika, oduseve se kad cuju odakle sam, ja ni najmanju mrznju nisam osjetio, a sta znam mozda sam naletio na nekog od 150 000 Bosnjaka iz BG sala mala.. jedino steta sto kafici ne rade, ali ima kafa za ponijeti na svakom cosku
Mene boldirano najviše brine te sam kontao ponijeti za svaki slučaj uvjerenje o državljanstvu ukoliko ne izvadim na vrijeme pasoš ili da sačekam dobijanje pasoša. Ma da me ima u sistemu jer sam pronašao sebe u njihovom biračkom spisku. Mislio sam da ako se nešto nepredviđeno dogodi da ne bih mogao nikakvu radnju preduzeti kao strani državljanin.
Ako kovid pasoš izdaje BiH za njene državljane, a nisi vakcinisan u BiH, možda nećeš imati dokaz o vakcijisanju pa u budućnost bude frke sa putovanjem u EU. Vidjećemo šta će pravno biti.
Nije to vrsta pasosa koju drzava izdaje za svoje drzavljane. Nespretno ime je pasos.
To bi bilo kao kad bi drzavljanin BiH pcr test uradio u Austriji i ne puste ga u Njemacku jer nije uradio u BiH.
Za 10 godina u BiH ce biti referendum sa referendumskim pitanjem:
Da li ste za BiH kao federalnu jedinicu u Kraljevini Srbiji na celu sa kraljem Aleksandrom prvovakcinisanim Vucicem?
Iker C wrote: ↑26/03/2021 13:15
Za 10 godina u BiH ce biti referendum sa referendumskim pitanjem:
Da li ste za BiH kao federalnu jedinicu u Kraljevini Srbiji na celu sa kraljem Aleksandrom prvovakcinisanim Vucicem?
Prvi pacijenti u Kliničkom centru Vojvodine (KCV) primili su novi lek protiv kovid-19 Bamlanivimab, koji sprečava dalje širenje infekcije, odnosno progresije bolesti iz blage u tešku kličku sliku, rekla je za Tanjug direktorka KCV-a Edita Stokić.
kox wrote: ↑26/03/2021 13:27
Menščini da je u pozivu preko Privredne komore i navedeno da je Astra Zeneca. Ne znam ko dodje u svom aranžmanu može li da bira.
labavije je nego se pise, ako imaju vise u ponudi taj dan bice vam ponudjeno, zavisi i od ljekara ocito na licu mjesta, men se cini da je vrlo fleksibilno i da garant svako ko zeli ce dobiti i mimo AZ koja je u ponudi..nisam osjetio da nas razdvajaju od domicilnog stanovnistva, ovako kako se cujem sa rajom iz SRB
ragib wrote: ↑26/03/2021 12:27
Eh sad ko to procijenjuje dali mozes uzeti vakcinu ako si na neke tablete alergičan, dali ljudi koji su bolesni od nekih drugih stvari mogu primiti vakcinu ili ne? Neko ko ima stend itd. Treba li to detaljno prvo analizirati? Dali ovi sto dobiju vakcinu u Beogradu imati vazece papire da su vakcinisani?
evo iz prve ruke kao neko ko je prekjuce vakcinisan, imam papir sa mojim potpisom, gdje pored datuma stoji vrsta vakcine koju sam primio...posto sam primio sputnik za 3 nedelje mi pise da sam pozvan na revakcinu...dakle dobijes papir kao i gradzanin Srbije sto dobija
hvala na odgovoru, samo jos jedno pitanje, dali prvo doktor neki procjeni smijes li se vakcinisati, u smislu ako si na nesto alergican itd.
ragib wrote: ↑26/03/2021 12:27
Eh sad ko to procijenjuje dali mozes uzeti vakcinu ako si na neke tablete alergičan, dali ljudi koji su bolesni od nekih drugih stvari mogu primiti vakcinu ili ne? Neko ko ima stend itd. Treba li to detaljno prvo analizirati? Dali ovi sto dobiju vakcinu u Beogradu imati vazece papire da su vakcinisani?
evo iz prve ruke kao neko ko je prekjuce vakcinisan, imam papir sa mojim potpisom, gdje pored datuma stoji vrsta vakcine koju sam primio...posto sam primio sputnik za 3 nedelje mi pise da sam pozvan na revakcinu...dakle dobijes papir kao i gradzanin Srbije sto dobija
hvala na odgovoru, samo jos jedno pitanje, dali prvo doktor neki procjeni smijes li se vakcinisati, u smislu ako si na nesto alergican itd.