Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
konektovan wrote: ↑23/03/2021 18:54
Ko bi pricao i pisao protiv svoje rodjene zene, koja ti svaki mjesec donese 6 hiljada u kuću....
Ja ne bih, a donosi daleko manje od toga
Ali ne drzim razne dersove na tviteru i nisam mjerna jedinica za moral, sto je ovaj sam sebi dao za pravo, a evo ispalo je da je mud(r)olog
konektovan wrote: ↑23/03/2021 18:54
Ko bi pricao i pisao protiv svoje rodjene zene, koja ti svaki mjesec donese 6 hiljada u kuću....
Ja ne bih, a donosi daleko manje od toga
Ali ne drzim razne dersove na tviteru i nisam mjerna jedinica za moral, sto je ovaj sam sebi dao za pravo, a evo ispalo je da je mud(r)olog
Riđobrki je nekada ovdje postavljao i neke svoje instrumentale, pjesme koliko se sjećam....joj bio skroz gotivan lik
Šta znam, u braku se supružnici trebaju podržavati...biti jedno drugom vjetar u leđa...al ako jedan od supružnika radi nešto što ne valja onda bar šutiš, ne braniš ga javno...u četiri zida kažeš to nije ok, ako već ne možeš uticati na promjenu stavova, radnji, nakana....čega već.
Riđobrki je nekada ovdje postavljao i neke svoje instrumentale, pjesme koliko se sjećam....joj bio skroz gotivan lik
Šta znam, u braku se supružnici trebaju podržavati...biti jedno drugom vjetar u leđa...al ako jedan od supružnika radi nešto što ne valja onda bar šutiš, ne braniš ga javno...u četiri zida kažeš to nije ok, ako već ne možeš uticati na promjenu stavova, radnji, nakana....čega već.
Gitaru svira ko veliki
Nisam citAo u avazu ništa osim naslova i sliku vidio--jel on šta izjavio il je novinar onako napiso
muha_sa wrote: ↑23/03/2021 20:36
Gitaru svira ko veliki
Nisam citAo u avazu ništa osim naslova i sliku vidio--jel on šta izjavio il je novinar onako napiso
To za gitaru tišu da ne čuje Havana, bit će ljubomoran ipak je on prva žica foruma
A ne znam Muha, nije na ona naša druženja dolazio Riđobrki, jednom je kao imao nijet da dođe na ginisovsku kafu/izlet al nije nešto mogao....on nije iz Sa, čini mi se da je govorio da je iz Krajine?
Ja ovu vijest tek ovdje pročitah
Gitaru svira ko veliki
To za gitaru tišu da ne čuje Havana, bit će ljubomoran ipak je on prva žica foruma
A ne znam Muha, nije na ona naša druženja dolazio Riđobrki, jednom je kao imao nijet da dođe na ginisovsku kafu/izlet al nije nešto mogao....on nije iz Sa, čini mi se da je govorio da je iz Krajine?
Dolazii je boMMe i u duetu sa HAVANOM tamburo a ja ih pivama služio i zvucnike štimo
Gitaru svira ko veliki
Dolazii je boMMe i u duetu sa HAVANOM tamburo a ja ih pivama služio i zvucnike štimo
To nisam znala to je onda bilo nakon što smo se mi " objesili"
Gitaru svira ko veliki
Je l' on odsvirao onu forumsku pjesmu sa stihoklepaca, ili je to bio Havana?
A uvijek je bio skroz korektan, mozda nije bas to tako kako se predstavlja. Polahko
Mozemo mi i dalje da gledamo na ridjobrkog kao na izmisljenog lika iz nekog romana koji pravo dobro razmislja i pise.
Ne mora to da se poistovjecuje sa gospodinom Nadarevicem i njegovim real life odlukama.
_BataZiv_0809 wrote: ↑23/03/2021 23:45
Tesko je odvojiti licnost umjetnika od djela. Ako moras razdvajati onda je to znak da nije autentican i da fejka.