Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma jarane da placa u zlatnim polugama kako bi je odjebo kad bi vidio da radi lose stvari...
Ne znam, ipak nisam kompetentan da pricam o nekom po stvarima sta drugi kaze ali ako je tacno sto se prica,onda je lose,jako...
drug_profi wrote: ↑23/03/2021 09:47
Ridji je vazda pisao onako kako bih i ja.
Ne mogu da vjerujem da je sad u ulozi suprotnoj od onih moralnih normi za koje se zalagao.
Ili je odanost supruzi jaca od svega, sto razumijem.
drug_profi wrote: ↑23/03/2021 09:47
Ridji je vazda pisao onako kako bih i ja.
Ne mogu da vjerujem da je sad u ulozi suprotnoj od onih moralnih normi za koje se zalagao.
Ili je odanost supruzi jaca od svega, sto razumijem.
Ko zna dali je Avaz sve prenio kako je rekao ili je sto sta i dodao od sebe da bude sochnije
Ne osuđujem ja bože sačuvaj. Odanost vlastitoj porodici je primordialni nagon.
Muzjak stiti svoju zenku i porod po svaku cijenu.
Ako ta zastita znaci jos i zastitu ugodnog zivota, onda je malo takvih medju nama koji bi se oduprijeli porivu.
Necu da sudim jer nisam siguran da bih ja postupio moralno ispravno.
Svakako bih postupio ispravno po svom vlastiotm nahodjenju, kakvo god ono izgledalo drugima.
Kao sto je vjerujem i ridjobrki uradio.
drug_profi wrote: ↑23/03/2021 15:23
Ako ta zastita znaci jos i zastitu ugodnog zivota, onda je malo takvih medju nama koji bi se oduprijeli porivu.
Svakako bih postupio ispravno po svom vlastiotm nahodjenju, kakvo god ono izgledalo drugima.
drug_profi wrote: ↑23/03/2021 15:23
pa iskreno malo ces ljudi naci u bih koji nema cijenu
negdje na temi o sda sam napisao da su gori ovi preletaci koji danas glasaju za sda a sutra bi bili veci branioci ns od kojovica
a naravno to vazi i za suprotan tabor
one nepismene bar znas na cemu si on glasa za sda jer ga je alija odbranio i takav ce biti do smrti
al ovi uhljebi su 100000 puta gori
tako vjerovatno i ridjobrki je odabrao da ide linijom manjeg otpora
a to se ne bi saznalo da nije posao na neki nacin "javna licnost" jer je vjerujem malo ljudi znalo na forumu ko je on imenom i prezimenom tako da bi to proslo nezapazeno ovdje
Ridji je samo jedan od njih koji su se ugradili u sistem kroz svoje pisanje, njih nekoliko su se ulizali sa N1 voditeljkama kroz twitter pa se to isplatilo, eto i ozenio se dobro.
Mene jedino nervira moralno patroniziranje takvih likova, a uvijek padnu na prvoj stepenici.