Ma mislim da se pretjeruje sa tom krivnjom prema gradjanima...eo bar u gradu Sloga, Under, Monument ili kako se zove sad odnosno ta mjesta gdje moze stati 100 plus ljudi ne rade ima godina dana...BadBoy wrote: ↑15/03/2021 17:09Pa baš je u tome problem što sa 30 zaraženih opustiš se ti, peti, deseti i onda tih 30 lagano raste i onda "preko noći" prebukirani kapaciteti. Mislim da dokle god ovo sranje traje nema opuštanja.invincible1921 wrote: ↑15/03/2021 16:52Pa dobro sta treba kad ima 30 zarazenih sjedit po podrumima? Daj nemojte zayabavat...nosi masku i zivi..
kad brojke podivljaju malo smirit hodanje ljudi i tjt..jebaji ga mjere ti ionako me djeluju tako da sad pricat da je moja kafa izavala pandemiju je u najmanju ruku smijesno..
Jbg j u ratu si ginuo svaki dan pa si nastavljo sa zivotom
Al nisi ti problem koji popije kafu (ako je piješ vani a ne u krcatom kafiću unutra) problem su svi ovi ostali koji su fol kuleri, ne paniče i nazivaju svakakvim imenima ljude koji pozivaju na oprez. Na njih sam mislio.
Ostali kafici su za 50tak ljudi makismalno...mozda eto Bosna da je izuzetak al ni ona nije dugo radila.
Ne mozes brate zivjeti u strahu konstanom ne kazem ja javasluk da treba provodit i pravit se da nema virusa al zivot ide dalje.
Znaci ako cemo tom logikom trebali bi zatvorit sve ma 2 godine jer eto dok ne budemo sigurni da se virus nece siriti?
Uostalom virus se sirio i kad su bile mjere i kad nisu gotovo istom zestinom tako da to bas i ne pije vode..