FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
-
saale
- hadzinicasa
#15027 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sve je naveo sto mu i ja zamjeram. i zbog cega mislim da nije dobar novinar i zbog cega je ostao lokalan, populisticki u svom samoljublju.
- dustaban
#15028 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najbinambolje bilo kad bi N1 preuzeo Face, Senadu dao udarni termin i... otpustio Iku Ferrer Gotic!

(sad nesto razmisljam, pa se u sebi smijem - da se ova Ismeta koja voli stranjska imena i prezimena... recimo udala za Senada! Vamo skratila Ismeta na Ika, a vamo joj ga shukno sa internacionalnim prezimenom Hadzifejzovic
)
(sad nesto razmisljam, pa se u sebi smijem - da se ova Ismeta koja voli stranjska imena i prezimena... recimo udala za Senada! Vamo skratila Ismeta na Ika, a vamo joj ga shukno sa internacionalnim prezimenom Hadzifejzovic
-
redhat
#15029 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Njegove emisije su već odavno reavijalni progam. I pored najbolje volje ne mogu gledati nešto što traje tri sata u komadu i shvatiti to ozbiljno - ponekad je previše nečega gore nego premalo.hadzinicasa wrote: ↑15/03/2021 09:25 sve je naveo sto mu i ja zamjeram. i zbog cega mislim da nije dobar novinar i zbog cega je ostao lokalan, populisticki u svom samoljublju.
- Osim_13
#15030 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Meni nije problem gledati 3 sata u komadu kada je emisija ispunjena zanimljivim gostima i temama. Ali recimo ovo ko zadnji petak i posebno subotaredhat wrote: ↑15/03/2021 10:01Njegove emisije su već odavno reavijalni progam. I pored najbolje volje ne mogu gledati nešto što traje tri sata u komadu i shvatiti to ozbiljno - ponekad je previše nečega gore nego premalo.hadzinicasa wrote: ↑15/03/2021 09:25 sve je naveo sto mu i ja zamjeram. i zbog cega mislim da nije dobar novinar i zbog cega je ostao lokalan, populisticki u svom samoljublju.
-
nekome
#15031 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
"ne zna da li mu je ponuđena informacija, komentar ili show voditelja"
Vecina i gleda radi gostiju, i plus je meni sto su vijesti tokom CDa brze i kratke, a njegov komentar mutiram.
Oduzmi goste i gledala bi ga mozda 1/3 ljudi.
Vecina i gleda radi gostiju, i plus je meni sto su vijesti tokom CDa brze i kratke, a njegov komentar mutiram.
Oduzmi goste i gledala bi ga mozda 1/3 ljudi.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#15032 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad in a nutshell.
- apsidejzi
#15033 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Haman nisi ni ti a ni ovi ostali skontali sta je Cedo htio kazati u svom intervju. Ne znam jel do IQ gledalaca il sto on nije bio dovoljno direktan mada po meni je bio dovoljno jasan. Evo ja cu probati spustiti na nivo koji je mozda razumljiv... bez uvrede al fakat sam ozbiljan:suspect_zero wrote: ↑14/03/2021 12:27 Čeda mijenja narativ u zadnje vrijeme, nije mu ni Vučić više toliko loš.....moguće da su neke posljedice korone
Realno, on je jedan od gotivnijih likova sa političke scene Srbije, al je i politika kurva...tako da![]()
SDA sada baca sve karte na sto i nada se u kolektivnu amneziju naroda do 2022.
Kad dodje kriza koja je iznad stranaka, onda treba prestati sa stranackim preseravanjem i raditi na zajednickom boljitku bez obzira sto je trenutni nadlezni clan tvoje protivnicke politicke opcije! Ovakvo ponasanje je sasvim normalno ponasanje u svijetu samo u nas imas mahalase koji ce radije sve sjebat ako oni nisu na vlasti, ali i onih koji su na vlasti i boje se ovih koji nisu na vlasti. Ako pogledas srpsku politiku u RS-u onda ces vidjeti kako su tamosnja i pozicija i opozicija slozni kada je pitanje RS na dnevnom redu. Opozicija kljuca u sebi i jebe Dodiku sve po spisku ali ipak glasa onako kako svaki srbin treba da glasa. Glasa za srpsvto. Radi na tome da obori dodika ali ne po cijenu srpstva. To se zove patriotizam. Ovi nasi lokalni sarajevski IMT mahalasi ne znaju da se igraju bosanstva makar po cijenu da SDA i Bakir budu ti koji ce "nabaviti vakcine". Sad je period kada treba pokazati bosanski patriotizam i podrzati bilo koga ko gradi drzavu makar morao progutati knedlu. Istu onu knedlu koju je gutala opozicija u RS-u kad su glasali za Peljeski most i ostala srbovanja.
To je i razlog zasto je Ceda pricao u "siframa" jer nije htio kazati direktno da bosnjaci nemaju nacionalnu strategiju i da se moraju pomjeriti sa mahalske IMT strategije. Svijet nece da prica sa mahalasima i sitnim lopovima/biznismenima. Svijet hoce da prica sa DRZAVOM. Jednom kada shvatite da postji IMT ali postoji i INT (imal NAS tu) onda cete imati drzavu. Nije Cedino da ti to kaze direktno, nego indirektno a ti onda protumacis to i usvojis. Fadil jest govno ali je korona vece govno i sad ga treba podrzat da rijesi ovo vece govno a raditi na tome da se Fadil skine sa pozicije tako da ne upravlja nama kad ovo veliko govno prodje. Jer bice jos govana.
Jebote, ko da ste djeca i ne razumijete sta vam covjek govori pa vam se mora crtati. Jos opet tumace kroz mahalsku IMT kao Bakir poslao Cedu da brani Fadila.... Totalna politicka nezrelost i idiotizam. Izvini sto sam ovako direktan, al nekad treba dobiti samar da bi se opametio.
-
Škobo Habu
#15034 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Tip je ljiga u novinarstvu.
Ono što je evidentno jeste da mu se jedna po jedna vrata zatvaraju, kako u susjedstvu, tako i kod nas.
- chelo
#15035 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Predlažem okršaj uživo. Biće klikova na Yt ako fali reklama.
Novinar To Novinar
Novinar To Novinar
-
pinkman
#15036 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Yep... to je to. Sve objasnjeno. Dobar post.apsidejzi wrote: ↑15/03/2021 10:40Haman nisi ni ti a ni ovi ostali skontali sta je Cedo htio kazati u svom intervju. Ne znam jel do IQ gledalaca il sto on nije bio dovoljno direktan mada po meni je bio dovoljno jasan. Evo ja cu probati spustiti na nivo koji je mozda razumljiv... bez uvrede al fakat sam ozbiljan:suspect_zero wrote: ↑14/03/2021 12:27 Čeda mijenja narativ u zadnje vrijeme, nije mu ni Vučić više toliko loš.....moguće da su neke posljedice korone
Realno, on je jedan od gotivnijih likova sa političke scene Srbije, al je i politika kurva...tako da![]()
Kad dodje kriza koja je iznad stranaka, onda treba prestati sa stranackim preseravanjem i raditi na zajednickom boljitku bez obzira sto je trenutni nadlezni clan tvoje protivnicke politicke opcije! Ovakvo ponasanje je sasvim normalno ponasanje u svijetu samo u nas imas mahalase koji ce radije sve sjebat ako oni nisu na vlasti, ali i onih koji su na vlasti i boje se ovih koji nisu na vlasti. Ako pogledas srpsku politiku u RS-u onda ces vidjeti kako su tamosnja i pozicija i opozicija slozni kada je pitanje RS na dnevnom redu. Opozicija kljuca u sebi i jebe Dodiku sve po spisku ali ipak glasa onako kako svaki srbin treba da glasa. Glasa za srpsvto. Radi na tome da obori dodika ali ne po cijenu srpstva. To se zove patriotizam. Ovi nasi lokalni sarajevski IMT mahalasi ne znaju da se igraju bosanstva makar po cijenu da SDA i Bakir budu ti koji ce "nabaviti vakcine". Sad je period kada treba pokazati bosanski patriotizam i podrzati bilo koga ko gradi drzavu makar morao progutati knedlu. Istu onu knedlu koju je gutala opozicija u RS-u kad su glasali za Peljeski most i ostala srbovanja.
To je i razlog zasto je Ceda pricao u "siframa" jer nije htio kazati direktno da bosnjaci nemaju nacionalnu strategiju i da se moraju pomjeriti sa mahalske IMT strategije. Svijet nece da prica sa mahalasima i sitnim lopovima/biznismenima. Svijet hoce da prica sa DRZAVOM. Jednom kada shvatite da postji IMT ali postoji i INT (imal NAS tu) onda cete imati drzavu. Nije Cedino da ti to kaze direktno, nego indirektno a ti onda protumacis to i usvojis. Fadil jest govno ali je korona vece govno i sad ga treba podrzat da rijesi ovo vece govno a raditi na tome da se Fadil skine sa pozicije tako da ne upravlja nama kad ovo veliko govno prodje. Jer bice jos govana.
Jebote, ko da ste djeca i ne razumijete sta vam covjek govori pa vam se mora crtati. Jos opet tumace kroz mahalsku IMT kao Bakir poslao Cedu da brani Fadila.... Totalna politicka nezrelost i idiotizam. Izvini sto sam ovako direktan, al nekad treba dobiti samar da bi se opametio.
- dustaban
#15037 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa za tu prichu nam ne treba Cheda, imamo Reisa !pinkman wrote: ↑15/03/2021 14:06Yep... to je to. Sve objasnjeno. Dobar post.apsidejzi wrote: ↑15/03/2021 10:40Haman nisi ni ti a ni ovi ostali skontali sta je Cedo htio kazati u svom intervju. Ne znam jel do IQ gledalaca il sto on nije bio dovoljno direktan mada po meni je bio dovoljno jasan. Evo ja cu probati spustiti na nivo koji je mozda razumljiv... bez uvrede al fakat sam ozbiljan:suspect_zero wrote: ↑14/03/2021 12:27 Čeda mijenja narativ u zadnje vrijeme, nije mu ni Vučić više toliko loš.....moguće da su neke posljedice korone
- ExNihilo
#15038 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pilsel Senadu spočitava profesionalnost i objektivnost, a Porfirija brani jer mu je ovaj kućni prijatelj.
Valjda se gaženje novinarske profesije može tolerisati sve dok se ne gazi po tebi intimno bliskim osobama. 
- spreca
#15039 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ona Pilselova emisija i nije bila tako gledana kako on to hoce reci,Nista Senad nije slagao prikazivanjem novog Patrijarha kako pjeva u Cetnickom horu,jel pjevao? jeste.Istina je i da mu je bilo neugodno kad je vidio kuda to sve vodi.Pilsel kao neka mlada se je uvrijedio,Senad mu je dao termin i tako je i Pilsel sebi napravio reklamu,koliko je nas ranije culo za Pilsela,ja nikada ranije.Sa Senadom se on pozna jos dok je Senad bio na BHT i tamo ga je dovodio u neke emisije
- Haris.ba
#15040 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mene u citavoj prici zanima zna li iko ikoga da nije za Senada radio volonterski? 
- Porodice Foht
#15041 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Emisija nije, ali Pilsel je novinarcina, posebno dokazana u printanom novinarstvu. Pojedinci bas lokalpatriotski biraju stranu a jasno ko dan ko je usro motku u ovom slucaju!spreca wrote: ↑16/03/2021 09:34 Ona Pilselova emisija i nije bila tako gledana kako on to hoce reci,Nista Senad nije slagao prikazivanjem novog Patrijarha kako pjeva u Cetnickom horu,jel pjevao? jeste.Istina je i da mu je bilo neugodno kad je vidio kuda to sve vodi.Pilsel kao neka mlada se je uvrijedio,Senad mu je dao termin i tako je i Pilsel sebi napravio reklamu,koliko je nas ranije culo za Pilsela,ja nikada ranije.Sa Senadom se on pozna jos dok je Senad bio na BHT i tamo ga je dovodio u neke emisije
- spreca
#15042 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bilo kako bilo,ali je dobro popljuvao senada i Amira,dali je malo pretjerao,mislim da jeste,sjecam se kad je na Face Senada nazivao bratom ali eto ima izgleda jos jednog brata ,u koga ce se s vremenom isto razocaratiPorodice Foht wrote: ↑16/03/2021 09:41Emisija nije, ali Pilsel je novinarcina, posebno dokazana u printanom novinarstvu. Pojedinci bas lokalpatriotski biraju stranu a jasno ko dan ko je usro motku u ovom slucaju!spreca wrote: ↑16/03/2021 09:34 Ona Pilselova emisija i nije bila tako gledana kako on to hoce reci,Nista Senad nije slagao prikazivanjem novog Patrijarha kako pjeva u Cetnickom horu,jel pjevao? jeste.Istina je i da mu je bilo neugodno kad je vidio kuda to sve vodi.Pilsel kao neka mlada se je uvrijedio,Senad mu je dao termin i tako je i Pilsel sebi napravio reklamu,koliko je nas ranije culo za Pilsela,ja nikada ranije.Sa Senadom se on pozna jos dok je Senad bio na BHT i tamo ga je dovodio u neke emisije
-
zenit dozic
#15043 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Cim brani pocetnicke svestenike nije ni jegova za ramazana.
Bitno je da je SDA Bosna prenjela pismo, vokri im sto ih Senad jebe godinama
- spreca
#15044 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Oni bi sa zadovoljstvom iskesirali par miliona eura za snimak kako Senad u drustvu cetnika,pa nemora ni pjevatizenit dozic wrote: ↑16/03/2021 10:07 Cim brani pocetnicke svestenike nije ni jegova za ramazana.
-
Škobo Habu
#15045 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Onda ti nisi skont'o bit Pilselove poruke.
Preko Drage Pilsela je Senad pokušao da isposluje ekskluzivu. I, eto, ne smeta ti što je on tom fonu pokušao isposlovati gostovanje novog srpskog patrijarha, ali ti smeta što Drago to potencira?
Meni je to čisto prilika da se čovjek zapita šta se to zaista dešava iza kulisa Senadove objektivnosti, profesionalizma i želje za objektivnim informisanjem.
- ExNihilo
#15046 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nema meni šta smetati. Mene boli racaku i za Senada, i Pilsela, a naročito Porfirija. Ali je indikativno - što i jeste poenta mog komentara - što Pilselu takvo Senadovo novinarstvo nije smetalo godinama sve dok on i njegov kućni prijatelj (Porfirije) nisu postali žrtve istog.Škobo Habu wrote: ↑16/03/2021 11:06Onda ti nisi skont'o bit Pilselove poruke.![]()
Preko Drage Pilsela je Senad pokušao da isposluje ekskluzivu. I, eto, ne smeta ti što je on tom fonu pokušao isposlovati gostovanje novog srpskog patrijarha, ali ti smeta što Drago to potencira?
Meni je to čisto prilika da se čovjek zapita šta se to zaista dešava iza kulisa Senadove objektivnosti, profesionalizma i želje za objektivnim informisanjem.
To Pilsel kaže i sam: čuo je on i ranije o Senadu svašta, ali eto. Šta eto? Nemoj mi pravednički pisati o plemenitoj profesiji sada kad je spržio tebe, a ćutio si dok je istovjetno pržio druge i dovodio klasične budale u emisiju da pričaju o pozitivnim jonima ili širio paniku pričom o svjetskim zavjerama u kontekstu korone.
Pilsel je neopisivo ljigav. Kad ga vidim, imam osjećaj da sam puža progutao.
- spinel_
#15047 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- spinel_
#15048 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Inace, taj Porfirije bi bio jako gledan i prekucao bi preglede na YT 
-
Sigma90
-
Škobo Habu
#15050 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Fakat ovdje svakog boli qrac za sve, a svi se slomiše komentarišući. Dosta znakovito.ExNihilo wrote: ↑16/03/2021 11:18
Nema meni šta smetati. Mene boli racaku i za Senada, i Pilsela, a naročito Porfirija. Ali je indikativno - što i jeste poenta mog komentara - što Pilselu takvo Senadovo novinarstvo nije smetalo godinama sve dok on i njegov kućni prijatelj (Porfirije) nisu postali žrtve istog.
To Pilsel kaže i sam: čuo je on i ranije o Senadu svašta, ali eto. Šta eto? Nemoj mi pravednički pisati o plemenitoj profesiji sada kad je spržio tebe, a ćutio si dok je istovjetno pržio druge i dovodio klasične budale u emisiju da pričaju o pozitivnim jonima ili širio paniku pričom o svjetskim zavjerama u kontekstu korone.
Pilsel je neopisivo ljigav. Kad ga vidim, imam osjećaj da sam puža progutao.
Pilsel jasno kaže da je čuo sve i svašta o Senadu, no Pilsel nije bio dio menadžmenta koji je zakupio termin na Senadovoj privatnoj televiziji.
Fino je objasnio da bio dio projekta, koji je uz međunarodnu podršku, realizovan, odnosno emitovan putem FACE TV.
Drago se, na koncu, uvjerio o kakvoj je osobi riječ i to je sve. I ne može zbog toga da bude licemjer, kad to nije.