Ni ja kolegu
Xiaomi mobiteli
Moderator: Benq
- beni-bu-man
-
tukizahou
#15252 Re: Xiaomi mobiteli
Currently, Xiaomi has upgraded the Mi 10T, Mi 10T Pro and the Mi Note 10 Lite to on the program.Ako nema jedan od ovih nije cudo sto za sad nista nije dobio.beni-bu-man wrote: ↑12/03/2021 20:04Ni ja kolegu
-
MikacO
#15253 Re: Xiaomi mobiteli
Vidio sam da se SD888 pregrijava. Puno je na internetu informacija o tome.skafiskafsnjak wrote: ↑07/03/2021 12:02Bas sam gledao poredjenje kamera... Mi 11 ,10 pro 10 t pro.MikacO wrote: ↑07/03/2021 11:29Dobar je skroz ovaj Mi 10T. Zvijer sto bi se reklo.skafiskafsnjak wrote: ↑07/03/2021 11:12 Kakav je taj mi 10t ?
Malo poredim sada...npr mi 10 pro i mi 10t pro....
Prvi.haman duplo skuplji...jedina razlika amoled ? I to 90hz i 4500mah baterija?
Jel proppustam nesto....?
Ja mislim da su to te razlike koje si naveo samo Mi 10 Pro ima i bezicno punjenje a i ekran mu je 120hz a ne 90hz a sve ostalo mislim da je isto.
Kako god okrenes ne vrijedi Mi 10 Pro haman duplo vise novca pogotovo nekom kome je bitna baterija kao meni a on ima slabiju bateriju.
EDIT: Pogrijesio sam za ekran a ti si u pravu. Nije 120hz na Mi 10 Pro nego 90hz. Jos jedan razlog vise da ne vrijedi toliko novca.
Lik kaze njemu 10t pro najbolja. Et ako nije najbolja, tu je negdje. Telefon duplo jeftiniji![]()
Jedino eto taj amoled... A vala ne vrijedi duple cijene...jos je slabiji sa 90hz...
Ja sam se iskreno odlucio bio za mi 11 ili mi 11pro sacekati. Ali malo se mislim gledajuci recenzije mi 11...Baterija nije kako smo navikli od Xiaomi... Plus se ovaj SD888 pregrijava. Citav zivot Samsunge i exYnose nosam , koji se griju i usranu bateriju imaju. Ne zelim to opet...a telefon nosam bar 3 godine pa hocu da valja.
Sacekaj Mi 11 Pro da vidis mozda ubace neko ekstra dobro hladjenje i malo obuzdaju to pregrijavanje SD888 procesora.
-
MikacO
#15254 Re: Xiaomi mobiteli
Ja sam 2 mjeseca trazio best buy mobitel visoke klase i tu je dolazio u obzir i Mi 10T Pro ali kad sam vidio da je jedina razlika izmedju njega i Mi 10T to sto ima samo jednu kameru bolju a da je sve ostalo isto meni se nije isplatilo doplacivati.kakaljin wrote: ↑08/03/2021 21:48Kad dajes 1000 KM onda ni 1100 KM nije problem. Uredu note 9 PRO pa razlika cijene
Cak mi nije jasno zasto je Xiaomi nazvao taj mobitel pro kad je uglavnom isti kao i Mi 10T ali Xiaomi je vazda imao cudne nazive za mobitele pa se ne treba cuditi i kod ovog mobitela.
Neko je ovdje napisao da je isti softverski firmware i za Mi 10T i za Mi 10T Pro a to znaci da su to ustvari isti mobiteli.
A kad spominjes ovu cijenu tu se slazem sa tobom da nije velika razlika kad neko ima kesha i da kad vec daje 1000KM da dadne i 1100KM.
Ali trebas imati na umu da su to cijene Mi 10T i Mi 10T Pro za standardne trgovine a koliko sam ja upratio na ovom podforumu vecina ljudi koji kupuju mobitele visoke klase gledaju da dobiju mobitel sto jeftinije i kupuju u piljarnicama gdje su mobiteli puno jeftiniji, na ustrb garancije koja je beskorisna u piljarnicama, ali u tim istim piljarnicama razlika u cijeni izmedju Mi 10T i Mi 10T Pro nije 100KM nego je veca. Osim toga ima ljudi koji kupuju i polovne mobitele a i tu je veca razlika u cijeni izmedju Mi 10T i Mi 10T Pro.
Buraz trebao bi ti znat da nemaju svi ljudi 1000KM da plate mobitel u standardnoj trgovini. Nismo mi Svicarska.
I ja bih najvjerovatnije uzeo ovaj moj Mi 10T u piljarnici ili polovan da nisam imao popust u BH Telecomu na moj paket i odgodjeno placanje 24 mjeseca.
EDIT Evo da ne bude da pricam suplju pricu:
Najniza cijena Mi 10T u piljarnicama je 705KM:
https://www.olx.ba/artikal/38762858/xia ... 6gb-128gb/
Najniza cijena Mi 10T Pro u piljarnicama je 890KM:
https://www.olx.ba/artikal/41938721/xia ... 5g-silver/
Znaci u piljarnicama je razlika u cijeni izmedju Mi 10T i Mi 10T Pro 185KM.
Polovne Mi 10T i Mi 10T Pro je malo teze naci jer su ti mobiteli skoro izasli na trziste ali evo i to.
Najniza cijena polovnog Mi 10T je 589KM:
https://www.olx.ba/artikal/42172119/xia ... ragon-865/
Najniza cijena polovnog Mi 10T Pro je 750KM a jos je kod ovog Mi 10T Pro razbijeno zadnje staklo i ono je najmanje 50KM sto dodje 800KM:
https://www.olx.ba/artikal/42161947/xia ... 56gb-duos/
Znaci razlika u cijeni izmedju polovnih Mi 10T i Mi 10T Pro je 211KM.
Stavi se sad ti u situaciju da kupujes neki od ta 2 mobitela u piljaranici ili polovnog i cisto sumnjam da bi dao 185 do 211KM vise za Mi 10T Pro odnosno samo za jednu bolju kameru u odnosu na Mi 10T.
-
kakaljin
#15255 Re: Xiaomi mobiteli
Ja prvo nikada ne bi kupio telefon gdje nemam garanciju. Ja sam gledao cijenu kod ovlastenih prodavaca i tu je razlika 100 KM i ako bi vec davao 1000 KM onda nije problem dodati 100 KM za bolju kameru.
KAda uporedjujem cijene gledam samo ovlastene radnje i koje daju pravu garanciju na uredjaj. I naravno ako taj isti telefon ima u telekomu i jeftiniji to dolazi u obzir, a te piljare zaobilazim u sirokom luku.
Ako nemam da dam 1000 KM za telefon onda gledam jeftini za koji imam para ali opet u ovlastenim radnjama.
A pogotovo za mobitel vise klase tu nema pogovora da se gleda kod pijacara i bez garancije. Za kupovinu kod pijacara moze max do 100 KM koje mogu halaliti ako se pokvari telefon.
KAda uporedjujem cijene gledam samo ovlastene radnje i koje daju pravu garanciju na uredjaj. I naravno ako taj isti telefon ima u telekomu i jeftiniji to dolazi u obzir, a te piljare zaobilazim u sirokom luku.
Ako nemam da dam 1000 KM za telefon onda gledam jeftini za koji imam para ali opet u ovlastenim radnjama.
A pogotovo za mobitel vise klase tu nema pogovora da se gleda kod pijacara i bez garancije. Za kupovinu kod pijacara moze max do 100 KM koje mogu halaliti ako se pokvari telefon.
-
MikacO
#15256 Re: Xiaomi mobiteli
Buraz to je u redu. Kupujes za svoj kes sta hoces. Ja ti samo kazem da ta tvoja prica stoji kad su standardne trgovine u pitanju ali kazem ti i to da ne kupuju svi tako i tu nema nista lose a kad kupujes na drugi nacin odnosno kod piljara ili polovno nikako se ne isplati doplatiti za Mi 10T Pro a razlog za to mozes vidjeti u mom komentaru iznad.
A svako neka kupuje kako voli. I ja sam uzeo u BH Telecomu koji je standardna trgovina ali opet ne mogu reci da su budale ovi sto kupuju u piljarnicama ili polovno jer radim na radnom mjestu gdje se susrecem sa puno ljudi i dosta njih je kupilo od piljara ili polovne Xiaomi mobitele i nisam nikad cuo da se neko od njih zali.
U piljarnicama dobijes fabricki zapakovan telefon samo sto ne valja garancija a sto se tice polovnih Mi 10T i Mi 10T Pro oni iako su polovni ne mogu biti stariji od 3 mjeseca jer su se tad nekad pojavili ti mobiteli na trzistu.
Hocu reci da je super za tebe sto imas kes da mozes kupiti u standardnoj radnji ali ne mogu svi tako i to je ok a kad ne kupujes u standardnoj radnji nego kod piljara ili polovno tad se nikako ne isplati uzeti Mi 10T Pro ispred Mi 10T.
A svako neka kupuje kako voli. I ja sam uzeo u BH Telecomu koji je standardna trgovina ali opet ne mogu reci da su budale ovi sto kupuju u piljarnicama ili polovno jer radim na radnom mjestu gdje se susrecem sa puno ljudi i dosta njih je kupilo od piljara ili polovne Xiaomi mobitele i nisam nikad cuo da se neko od njih zali.
U piljarnicama dobijes fabricki zapakovan telefon samo sto ne valja garancija a sto se tice polovnih Mi 10T i Mi 10T Pro oni iako su polovni ne mogu biti stariji od 3 mjeseca jer su se tad nekad pojavili ti mobiteli na trzistu.
Hocu reci da je super za tebe sto imas kes da mozes kupiti u standardnoj radnji ali ne mogu svi tako i to je ok a kad ne kupujes u standardnoj radnji nego kod piljara ili polovno tad se nikako ne isplati uzeti Mi 10T Pro ispred Mi 10T.
- mc-twin
#15257 Re: Xiaomi mobiteli
"Jaki" su mi ovi sto se nadaju da ce Redmi note 10 serija biti cijenom kao oficijelne,pa i priblizno.MikacO wrote: ↑13/03/2021 14:52Ja sam 2 mjeseca trazio best buy mobitel visoke klase i tu je dolazio u obzir i Mi 10T Pro ali kad sam vidio da je jedina razlika izmedju njega i Mi 10T to sto ima samo jednu kameru bolju a da je sve ostalo isto meni se nije isplatilo doplacivati.
Cak mi nije jasno zasto je Xiaomi nazvao taj mobitel pro kad je uglavnom isti kao i Mi 10T ali Xiaomi je vazda imao cudne nazive za mobitele pa se ne treba cuditi i kod ovog mobitela.
Neko je ovdje napisao da je isti softverski firmware i za Mi 10T i za Mi 10T Pro a to znaci da su to ustvari isti mobiteli.
A kad spominjes ovu cijenu tu se slazem sa tobom da nije velika razlika kad neko ima kesha i da kad vec daje 1000KM da dadne i 1100KM.
Ali trebas imati na umu da su to cijene Mi 10T i Mi 10T Pro za standardne trgovine a koliko sam ja upratio na ovom podforumu vecina ljudi koji kupuju mobitele visoke klase gledaju da dobiju mobitel sto jeftinije i kupuju u piljarnicama gdje su mobiteli puno jeftiniji, na ustrb garancije koja je beskorisna u piljarnicama, ali u tim istim piljarnicama razlika u cijeni izmedju Mi 10T i Mi 10T Pro nije 100KM nego je veca. Osim toga ima ljudi koji kupuju i polovne mobitele a i tu je veca razlika u cijeni izmedju Mi 10T i Mi 10T Pro.
Buraz trebao bi ti znat da nemaju svi ljudi 1000KM da plate mobitel u standardnoj trgovini. Nismo mi Svicarska.
I ja bih najvjerovatnije uzeo ovaj moj Mi 10T u piljarnici ili polovan da nisam imao popust u BH Telecomu na moj paket i odgodjeno placanje 24 mjeseca.
Polovne Mi 10T i Mi 10T Pro je malo teze naci jer su ti mobiteli skoro izasli na trziste ali evo i to.
Najniza cijena polovnog Mi 10T Pro je 750KM a jos je kod ovog Mi 10T Pro razbijeno zadnje staklo i ono je najmanje 50KM sto dodje 800KM:
Stavi se sad ti u situaciju da kupujes neki od ta 2 mobitela u piljaranici ili polovnog i cisto sumnjam da bi dao 185 do 211KM vise za Mi 10T Pro odnosno samo za jednu bolju kameru u odnosu na Mi 10T.
- mc-twin
#15258 Re: Xiaomi mobiteli
mc-twin wrote: ↑13/03/2021 16:35"Jaki" su mi ovi sto se nadaju(ocekuju) da ce Redmi note 10 serija biti cijenom kao oficijelne,pa i priblizno.MikacO wrote: ↑13/03/2021 14:52Ja sam 2 mjeseca trazio best buy mobitel visoke klase i tu je dolazio u obzir i Mi 10T Pro ali kad sam vidio da je jedina razlika izmedju njega i Mi 10T to sto ima samo jednu kameru bolju a da je sve ostalo isto meni se nije isplatilo doplacivati.
Stavi se sad ti u situaciju da kupujes neki od ta 2 mobitela u piljaranici ili polovnog i cisto sumnjam da bi dao 185 do 211KM vise za Mi 10T Pro odnosno samo za jednu bolju kameru u odnosu na Mi 10T.![]()
-
MikacO
#15259 Re: Xiaomi mobiteli
Prijatelju kakve veze imaju mobiteli srednje klase iz Redmi Note 10 serije sa nasom raspravom o Mi 10T i Mi 10T Pro koji su mobiteli vise klase? Zbunjujes me.
A kad smo vec kod toga nece ovdje mobiteli iz Redmi Note 10 serije biti po onim cijenama koje su predstavljene nego ce biti skuplji.
To znam po tome sto je nedavno forumas @skafiskafsnjak pisao sa nekim ovdje o cijenama Mi 11 serije za europu koje su bile predstavljene kao 749 eura za Mi 11 8/128GB i 799 eura za Mi 11 8/256GB verziju a prodaju se u europi sa vecim cijenama tj. Mi 11 8/128GB za 799 eura i Mi 11 8/256GB za 899 eura.
Xiaomi objavi nize cijene mobitela da se digne pompa i reklama oko njih a kad dodju u redovnu prodaju budu skuplji.
A kad smo vec kod toga nece ovdje mobiteli iz Redmi Note 10 serije biti po onim cijenama koje su predstavljene nego ce biti skuplji.
To znam po tome sto je nedavno forumas @skafiskafsnjak pisao sa nekim ovdje o cijenama Mi 11 serije za europu koje su bile predstavljene kao 749 eura za Mi 11 8/128GB i 799 eura za Mi 11 8/256GB verziju a prodaju se u europi sa vecim cijenama tj. Mi 11 8/128GB za 799 eura i Mi 11 8/256GB za 899 eura.
Xiaomi objavi nize cijene mobitela da se digne pompa i reklama oko njih a kad dodju u redovnu prodaju budu skuplji.
-
zippoo87
#15260 Re: Xiaomi mobiteli
Ja za 3 godine koliko koristim i pratim xiaomi...nisam imao priliku vidjeti ni cuti od nekog da se nesto pokvarilo na nekom modelu.Ovdje mislim na nesto sto nije fizicko ostecenje ili razbijanje.
Prije par godina sam radio u prodaji mobitela i xiaomi skoro da i nije isao na servis.
Meni se isto nijedan do sada nije pokvario a uzimao sam i nove i polovne.
Tako da kada ne xiaomi u pitanju...slobodno uzimaj tamo gdje je jeftinije,mala je sansa da ce stati.
Sa xiaomijem su problemi softwareske prirode,bugovi u MIUIju i tako ti problemi a najmanje hardwareski.
Cak kod xiaomija nisam do sada primjetio ni vecu degradaciju baterije,pa ni nakon 2 godine koristenja.
Prije par godina sam radio u prodaji mobitela i xiaomi skoro da i nije isao na servis.
Tako da kada ne xiaomi u pitanju...slobodno uzimaj tamo gdje je jeftinije,mala je sansa da ce stati.
Sa xiaomijem su problemi softwareske prirode,bugovi u MIUIju i tako ti problemi a najmanje hardwareski.
Cak kod xiaomija nisam do sada primjetio ni vecu degradaciju baterije,pa ni nakon 2 godine koristenja.
- mc-twin
#15261 Re: Xiaomi mobiteli
Nema sa Mi 10.Nadovezao sam se na pricu o cijenama.MikacO wrote: ↑13/03/2021 17:35 Prijatelju kakve veze imaju mobiteli srednje klase iz Redmi Note 10 serije sa nasom raspravom o Mi 10T i Mi 10T Pro koji su mobiteli vise klase? Zbunjujes me.
-
MikacO
#15263 Re: Xiaomi mobiteli
Ja se zaposlio u januaru 2015. godine na trenutnom poslu i jedan od kolega tad imao Xiaomi Mi 4 koji koristi i sad.zippoo87 wrote: ↑13/03/2021 21:29 Ja za 3 godine koliko koristim i pratim xiaomi...nisam imao priliku vidjeti ni cuti od nekog da se nesto pokvarilo na nekom modelu.Ovdje mislim na nesto sto nije fizicko ostecenje ili razbijanje.
Ne znam tacno kad ga je kupio ali eto koristi ga duze od 6 godina. Kad ga izvadi iz maskice mobitel izgleda kao da ga je neko zlostavljao ali i dalje radi. Pitali ga mi sa posla kad ce ga mijenjati i on kaze kad stane a kako ga nemarno koristi cini se kao da namjerno hoce da mu crkne pa da kupi drugi mobitel ali ne da se ovaj.
Ja sam inace na radnom mjestu na kojem puno srecem ljude i ima nekih koji koriste Xiaomi mobitele po 2-3-4 godine stare. Kad ih vidim opet kroz godinu oni imaju iste mobitele.
Ako se neko na nesto i zali vezano za neki Xiaomi mobitel to bude uglavnom zbog toga sto je vec oslabio odredjeni procesor za danasnje aplikacije ili ono sto ti napisa iznad a to je da bude neki softverski problem koji se rijesi vracanjem mobitela na tvornicke postavke.
Stvarno ne poznajem ni jednu osobu da mu se Xiaomi mobitel pokvario sam od sebe.
- Casual's
#15264 Re: Xiaomi mobiteli
Redmi note 7,8,9 serije su se razlikovale po $20 od predstavljene cijene (bangood, gearbest, itd.). Nema razloga da ne bude isto i sa ovim modelom.
Kada smo kod toga, koristim Redmi Note 7 od kada je izašao. Jedini problem je zvučnik, zbog nekog "moda" skoro pa i ne čujem onog sa druge strane slušalice kada vani telefoniram. Ostalo je top, padao mi i u bazen od 1m, malo je bilo problema prvih par sati, a nakon toga normalno sve.
-
high_volume
#15265 Re: Xiaomi mobiteli
RN 8 Pro ne prihvata teleskopski štap, ne reagira na komande na štapu, onaj klik za snimanje. Šta treba podesiti na aparatu pa da može?
Na postavkama kamere sve je uobičajeno, nema neke posebne postavke za konzolu. Ili?
Na postavkama kamere sve je uobičajeno, nema neke posebne postavke za konzolu. Ili?
- mc-twin
#15266 Re: Xiaomi mobiteli
Drugo su te stranice koje ti navodis kao primjer.Mislio na nase trziste tj."piljare" i druge radnje.Casual's wrote: ↑13/03/2021 23:46Redmi note 7,8,9 serije su se razlikovale po $20 od predstavljene cijene (bangood, gearbest, itd.). Nema razloga da ne bude isto i sa ovim modelom.
Kada smo kod toga, koristim Redmi Note 7 od kada je izašao. Jedini problem je zvučnik, zbog nekog "moda" skoro pa i ne čujem onog sa druge strane slušalice kada vani telefoniram. Ostalo je top, padao mi i u bazen od 1m, malo je bilo problema prvih par sati, a nakon toga normalno sve.
-
citroen xm
#15267 Re: Xiaomi mobiteli
Je li ti bežična komanda na selfi štapu ili je ona stara na kabl koji uštekaš u ulaz za slušalice?high_volume wrote: ↑14/03/2021 08:28 RN 8 Pro ne prihvata teleskopski štap, ne reagira na komande na štapu, onaj klik za snimanje. Šta treba podesiti na aparatu pa da može?
Ako je bežični, moraš uključiti BT na telefonu i upariti ga sa dugmetom na štapu. A ako je stara verzija sa kablom, bojim se da nema velike pomoći. Bar ja nisam uspijevao sa nekim starim telefonom. Jednostavno iz nekog razloga ne reaguje.
-
high_volume
#15268 Re: Xiaomi mobiteli
Žica. Nisam ni znao da postoji bežična konekcija teleskopomcitroen xm wrote: ↑14/03/2021 16:33Je li ti bežična komanda na selfi štapu ili je ona stara na kabl koji uštekaš u ulaz za slušalice?high_volume wrote: ↑14/03/2021 08:28 RN 8 Pro ne prihvata teleskopski štap, ne reagira na komande na štapu, onaj klik za snimanje. Šta treba podesiti na aparatu pa da može?
Ako je bežični, moraš uključiti BT na telefonu i upariti ga sa dugmetom na štapu. A ako je stara verzija sa kablom, bojim se da nema velike pomoći. Bar ja nisam uspijevao sa nekim starim telefonom. Jednostavno iz nekog razloga ne reaguje.
-
citroen xm
#15269 Re: Xiaomi mobiteli
Jbg, ne znam, pročačkaj malo. Ja nisam uspio. Prije 2-3 mjeseca sam naručio neki smješno jeftini preko Ali ekspresa, bežični i radi dobro. Čak se može i rasklopiti pa da služi kao stativ, a daljinski se odvaja od štapa i omogućuje slikanje sa daljine. A koštao možda 3-4 dolara.
- fortaleza
#15270 Re: Xiaomi mobiteli
Redmi 4A koristi se preko 5 godina, i dalje radi, izrazbijan telefon, ali funkcionalan.zippoo87 wrote: ↑13/03/2021 21:29 Ja za 3 godine koliko koristim i pratim xiaomi...nisam imao priliku vidjeti ni cuti od nekog da se nesto pokvarilo na nekom modelu.Ovdje mislim na nesto sto nije fizicko ostecenje ili razbijanje.
Redmi 4X nakon 3 godine prestao touch, razbijen.
Redmi Note 7 nakon 2 godine i dalje radi.
Ali niti jedan nije stao sam od sebe i naglo prestao raditi. Doduše imam i jedan HTC Desire 816 u upotrebi sa preko 6 godina staža.
-
high_volume
#15271 Re: Xiaomi mobiteli
Može link, molim te?citroen xm wrote: ↑14/03/2021 16:41 Jbg, ne znam, pročačkaj malo. Ja nisam uspio. Prije 2-3 mjeseca sam naručio neki smješno jeftini preko Ali ekspresa, bežični i radi dobro. Čak se može i rasklopiti pa da služi kao stativ, a daljinski se odvaja od štapa i omogućuje slikanje sa daljine. A koštao možda 3-4 dolara.
-
citroen xm
#15272 Re: Xiaomi mobiteli
BAM 17.30 30%OFF | 3 in 1 Wireless Bluetooth Selfie Stick for iphone/Android/Huawei Foldable Handheld Monopod Shutter Remote Extendable Mini Tripod
https://a.aliexpress.com/_mrqE58F
Evo ovaj, samo ja tada nisam plaćao šiping čini mi se.
-
high_volume
#15273 Re: Xiaomi mobiteli
Kupio. Isporuka za preko 40 dana, ali ne žuri mi se. Oko 20 KM ukupnocitroen xm wrote: ↑14/03/2021 20:08BAM 17.30 30%OFF | 3 in 1 Wireless Bluetooth Selfie Stick for iphone/Android/Huawei Foldable Handheld Monopod Shutter Remote Extendable Mini Tripod
https://a.aliexpress.com/_mrqE58F
Evo ovaj, samo ja tada nisam plaćao šiping čini mi se.
-
Grom2017
#15274 Re: Xiaomi mobiteli
Stao je meni Redmi Note 5 Ai, tako se zvao mislim. Prilikom azuriranja sa android verzije, sad se ne sjecam koje ali da zabo, ni makac. Kako bio pod garancijom odnesem u IQ Mobile i nakon par dana odobre novi uredjaj, valjda onaj... Nesto mu bilo. Poslije sam imo mi 9t pro, da sam pametan bio mogao sam ga i dan danas koristit al pare neke me zasvrbile i eto. Par kolega ima neke xiaomije i drndaju ih dobro, dugo im sluze.zippoo87 wrote: ↑13/03/2021 21:29 Ja za 3 godine koliko koristim i pratim xiaomi...nisam imao priliku vidjeti ni cuti od nekog da se nesto pokvarilo na nekom modelu.Ovdje mislim na nesto sto nije fizicko ostecenje ili razbijanje.
-
citroen xm
#15275 Re: Xiaomi mobiteli
high_volume wrote: ↑14/03/2021 23:00
Kupio. Isporuka za preko 40 dana, ali ne žuri mi se. Oko 20 KM ukupno
Pa nije ni tako previše skup, samo moraš baš pažljivo sa njim jer je prilično slabašan, posebno nogare za stativ. Ali kao štap može fino poslužiti.
Ja sam rizikovao jer me tada koštao oko 10-ak KM. Sve u svemu za te povremene budalaštine prolazan.