Bas sam gledao poredjenje kamera... Mi 11 ,10 pro 10 t pro.MikacO wrote: ↑07/03/2021 11:29Dobar je skroz ovaj Mi 10T. Zvijer sto bi se reklo.skafiskafsnjak wrote: ↑07/03/2021 11:12 Kakav je taj mi 10t ?
Malo poredim sada...npr mi 10 pro i mi 10t pro....
Prvi.haman duplo skuplji...jedina razlika amoled ? I to 90hz i 4500mah baterija?
Jel proppustam nesto....?
Ja mislim da su to te razlike koje si naveo samo Mi 10 Pro ima i bezicno punjenje a i ekran mu je 120hz a ne 90hz a sve ostalo mislim da je isto.
Kako god okrenes ne vrijedi Mi 10 Pro haman duplo vise novca pogotovo nekom kome je bitna baterija kao meni a on ima slabiju bateriju.
EDIT: Pogrijesio sam za ekran a ti si u pravu. Nije 120hz na Mi 10 Pro nego 90hz. Jos jedan razlog vise da ne vrijedi toliko novca.
Lik kaze njemu 10t pro najbolja. Et ako nije najbolja, tu je negdje. Telefon duplo jeftiniji
Jedino eto taj amoled... A vala ne vrijedi duple cijene...jos je slabiji sa 90hz...
Ja sam se iskreno odlucio bio za mi 11 ili mi 11pro sacekati. Ali malo se mislim gledajuci recenzije mi 11...Baterija nije kako smo navikli od Xiaomi... Plus se ovaj SD888 pregrijava. Citav zivot Samsunge i exYnose nosam , koji se griju i usranu bateriju imaju. Ne zelim to opet...a telefon nosam bar 3 godine pa hocu da valja.