Halali,brate. Pobrkah nickove, pa stavih tvoj. Mislio sam na ovog TM.Haj nek si se nasmijao.tukizahou wrote: ↑10/03/2021 22:39last mohicans wrote: ↑10/03/2021 22:29 Za ovog tukija,brate,napadaj na svim mjestima, upalit ce negdje. Samopuzdanje ti je na niskom levelu,moras ga podici. Isfura te,boli te neka stvar,ides dalje. Ne kontam kako nisi mogao u teretanama saletiti nesto kad i djevojaka ima sto dolaze da bi uopoznale nekoga. Ja, oženenjen, sa +40 bi saletio neku u teretani,ali mi to ne treba. Ja sam svoju suprugu u busu upoznao, a jos par djevojaka sam prije nje tako upoznao. Jeste da je bilo prije 18 god, ali se tad napadalo 1:1. Sad sva sila od medija i drustvenih kanala, a tesko se upoznat. Okey,drugačija su i vremena, ciljevi, ti bi vjerovatno da se ženiš, finu curu,sto bi rekli. Sad, sto je tebi fino, nije svima bitno, itd. Vakat jeste nezgodan, ali nemoj se demoralisati i odustajati, naletit ce neka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jarane ne trazim ja nista,naso davno,ne znam odakle si uopste zakljucio da meni treba neka...e sto me nasmija![]()
Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
last mohicans
#76 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
- TMovac
#77 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Ma nebitan je izgled, ako se poklopimo karakterno. Odoh joj se odmah javiti. Pa sta bude.last mohicans wrote: ↑10/03/2021 22:39Vidis da je i nick za tebe, haj nek nam baci koju sliku, moze zatamniti oči,nos, da vidimo sta.
-
tukizahou
#78 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Halallast mohicans wrote: ↑10/03/2021 22:42Halali,brate. Pobrkah nickove, pa stavih tvoj. Mislio sam na ovog TM.Haj nek si se nasmijao.tukizahou wrote: ↑10/03/2021 22:39last mohicans wrote: ↑10/03/2021 22:29 Za ovog tukija,brate,napadaj na svim mjestima, upalit ce negdje. Samopuzdanje ti je na niskom levelu,moras ga podici. Isfura te,boli te neka stvar,ides dalje. Ne kontam kako nisi mogao u teretanama saletiti nesto kad i djevojaka ima sto dolaze da bi uopoznale nekoga. Ja, oženenjen, sa +40 bi saletio neku u teretani,ali mi to ne treba. Ja sam svoju suprugu u busu upoznao, a jos par djevojaka sam prije nje tako upoznao. Jeste da je bilo prije 18 god, ali se tad napadalo 1:1. Sad sva sila od medija i drustvenih kanala, a tesko se upoznat. Okey,drugačija su i vremena, ciljevi, ti bi vjerovatno da se ženiš, finu curu,sto bi rekli. Sad, sto je tebi fino, nije svima bitno, itd. Vakat jeste nezgodan, ali nemoj se demoralisati i odustajati, naletit ce neka.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jarane ne trazim ja nista,naso davno,ne znam odakle si uopste zakljucio da meni treba neka...e sto me nasmija![]()
-
suspect_zero
#79 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Joj šega ste svi
Prije su cure kukale kako im je teško naći normalnog momka a sada obrnuto.....čudan vakat doš'o
P.S. nedavno nam se u mahali oženio jedan komšija, nako kad ga gledaš reko bi ne zna se hljeba najest
ono, tih, povučen, lošije imovinske situacije, kuća više devastirana, ima neki poslić ništa specijalno, izgled baš neprivlačan.....al dobrica, neiskvaren
Vidjeh mladu, ok....nije neka ljepotica, privlačnije izgleda od njega....najzanimljivije mi je bilo što je onako zaljubljeno, brižno prema njemu se odnosila....bili u redu ispred ambulante pa sam imala priliku analizirati
Sve u prirodi ima svoj par, tako Bogom dato
samo se treba strpiti i ne odbijati priliku kada se pojavi.
Prije su cure kukale kako im je teško naći normalnog momka a sada obrnuto.....čudan vakat doš'o
P.S. nedavno nam se u mahali oženio jedan komšija, nako kad ga gledaš reko bi ne zna se hljeba najest
ono, tih, povučen, lošije imovinske situacije, kuća više devastirana, ima neki poslić ništa specijalno, izgled baš neprivlačan.....al dobrica, neiskvaren
Vidjeh mladu, ok....nije neka ljepotica, privlačnije izgleda od njega....najzanimljivije mi je bilo što je onako zaljubljeno, brižno prema njemu se odnosila....bili u redu ispred ambulante pa sam imala priliku analizirati
Sve u prirodi ima svoj par, tako Bogom dato
-
moonca
#80 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
..wrote: ↑10/03/2021 22:45 Ne kontam kako nisi mogao u teretanama saletiti nesto kad i djevojaka ima sto dolaze da bi uopoznale nekoga
-
topss
#81 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Vjerovatno si povucen i nenametljiv dovoljno. Male su sanse da ce zensko tebe da osvoji. Aktiviraj se. Evo imaju ove dvije forumasice @Jessabelle i @klix koje se cine ok. Mozes nekoj od njih poslati poruku za pocetak.Sydnor wrote: ↑10/03/2021 17:27Godinama sam išao u teretanu i nisam upoznao nikad nikog. I dan danas trčim i vozam bajk i isti rezultat. Jedno vrijeme sam čak pokušao i planinariti i pogađaš šta? Ništa.
Nemam veliko društvo, 3 ili 4 druga, svi u dugim vezama pred ženidbu. Ne mogu nikog upoznati na poslu jer nas je 20 muškaraca, jednostavno u krugu sam ljudi gdje ne mogu upoznat djevojku. Uostalom i da mogu kao kad sam bio mlađi i imao širi krug društva apsolutno nijedna me nije smatrala nekom prilikom ili momkom vrijednim za pokušat nešto više.
Mislim da sam jedan od onih forever alone ljudi. Jednostavno, nemam šarm, nemam iskustvo, nemam luckavost, dosadno sam prosječan.
I ma šta god da pokušao, rezultat je uvijek isti.
-
detroit-mercy
#82 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Koliko ja vidim, ovdje mnogi traze partnera a Boga mole da ga ne nadju 
- Rootboi
#83 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
takoe
evidentno ne znaju primamljivo pozvati na kafu
-
noviclan
-
YouAreMyDestiny
#85 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
...
Nisam jedina znači...
Nisam jedina znači...
- HowForWhom
#86 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Teška situacija, rođaČe
-
zdruzdjo
#87 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
E burazeru to je to. Jos ako vjencanje bude malo vece, onda je to ko "kec na 10". Samo ispipaj kakva ce biti kuma. Ako je udata ili ima frajera, onda reci ja necu biti kum.
Nabaci malo sharma na sebe, budi dobrica, donosi pice kokama i nazdravljaj sa svakom kupi malo cbijeca pa svakoj(slobodnoj) uruci onako dzentlmenski. Znam puno kumova koji su ubrzo sebi trazili kumove
Ako ne upali negdje, ne gine ti onda neki manastir. Barem onda trazi u toplijim krajevima da bude
- HowForWhom
-
YouAreMyDestiny
#89 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Slobodno.
-
foxlife
#90 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Svidja li ti se i zasto ne?klix wrote: ↑11/03/2021 12:09Slobodno.![]()
-
Sydnor
#91 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Malo teže druže. Baš prijatelj kojem sam kum je upoznao djevojku tj buducu suprugu na vjenčanju i ona je bila kuma. Sad će ta već udata njoj bit kuma.zdruzdjo wrote: ↑11/03/2021 10:22E burazeru to je to. Jos ako vjencanje bude malo vece, onda je to ko "kec na 10". Samo ispipaj kakva ce biti kuma. Ako je udata ili ima frajera, onda reci ja necu biti kum.
Nabaci malo sharma na sebe, budi dobrica, donosi pice kokama i nazdravljaj sa svakom kupi malo cbijeca pa svakoj(slobodnoj) uruci onako dzentlmenski. Znam puno kumova koji su ubrzo sebi trazili kumove![]()
Ako ne upali negdje, ne gine ti onda neki manastir. Barem onda trazi u toplijim krajevima da bude![]()
I bit će skromna svadba, već sam sve razuvidio,mislim.da ću jedini bit samac na taj dan. Valjda poginem dotad.
-
topss
-
TRANCE
#93 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Ne samo ovdje, nego generalno na internetu, ako pogledaš te stranice za upoznavanje, 90% se konstantno vrte jedne te iste cure mjesecima, čak i godinama. Njih sam klasifikovao u 5 kategorija:detroit-mercy wrote: ↑11/03/2021 01:40 Koliko ja vidim, ovdje mnogi traze partnera a Boga mole da ga ne nadju![]()
1. Skupljačice lajkova na Fejsbuku i Instagramu, to su one što svima daju profile s društvenih mreža, a ono tamo svaka slika 300 lajkova, komentari goriš, bomba si, jebo bi te (comment hidden) itd.
2. Profi prostitutke, to su one što se slikaju s izbačenim guzovima pored kreveta s Iphonom u ogledalu. Često same lajkaju momke i javljaju im se.
3. Ego triperke, to su one što im ti momci služe da se hvale pred jaranicama na kafi; ono sjede u Metropolisu, zazvoni neka poruka, pa ona kaže vidi ovog paćenika što mi se javlja, druga doda pa nije ni toliko loš, pa onda ova opet kaže ma nije to ništa bona kakav mi se juče javio...
4. Princeze, što čekaju princa na bijelom konju, odnosno u bijelom SUV-u, da izgleda kao Brad Pitt i odvede ih u svoju vilu daleko od strogog babe iz kuće u Dobroševićima, a onda će ona njemu da mijesi pitu i pere noge svaki dan kad dođe s posla.
5. Tragačice za psiho terapijom, koje stavljaju lažne slike drugih cura ili kakve životinjice i onda kada muški traže još slika kažu ma ne volim ti se ja slikati he he, ali možemo uvijek pričati.
- TMovac
#94 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Zaboravio si sestu kategoriju. Kodnog naziva BUDUCA TETKA IZ NJEMACKE. Trebe kojima nije bitno kakav je frajer, sta vozi... sve dok ima prebivaliste u Njemackoj, Austriji i ostalim zapadnim zemljama zapadne europe.
-
TRANCE
#95 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Eh da, takozvane papiruše
-
moonca
#96 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
..
-
TRANCE
-
moonca
-
TRANCE
#99 Re: Par.ba - prevara ili mogućnost za upoznavanje partnera?
Zarobila me bila treba par godina, ali sad sam konačno free
-
moonca