Također problem tih stranica za upoznavanje u BiH je je nedostatak normalnih i finih cura. Ako otvorite neke stranice za upoznavanje na zapadu, tamo ih ima, ali u Bosni jako rijetko. Ja bih to pripisao konzervativnom i ograničenom društvu, gdje se vjerovatno neka fina i poželjna cura okarakteriše kao kurva željna one stvari ako je slučajno neko od poznanika spazi na stranicama za upoznavanje, tako da kod nas po tim stranicama većinom ordiniraju zapuštene cure od 100 kg bez pola zuba koje ne znaju sastaviti tri rečenice i koje niko neće, te kojekakve rospije koje su se triput razvodile. I onda zbog toga dolazimo do ovog problema:
Cherry-Cherry wrote: ↑05/03/2021 14:31
Ja sam nekada davno bila na tim stranicama za upoznavanje kao badoo, tagged i slično... Uglavnom su pičkopaćenici tamo.

Zbog prethodno navedenog razloga što normalnih cura rijetko ima na tim stranicama, kada se pojavi jedna normalna dobije 20 poruka od kojekakvih budaletina koje samo vrebaju kada će se neka nova registrovati na stranicu, pa cure zaključe da su samo debili po tim stranicama i ugase profil.
Stoga je veća vjerovatnoća upoznati finu curu preko foruma, fejsbuka i sličnih vidova komunikacije nego preko tih stranica. Ili ko zna engleski i nije vjerski i rasno opterećen, neka opali po Keniji, Filipinima, Singapuru, Južnoj Koreji, prije će tamo normalnu curu naći preko interneta nego kod nas.