skoronikako wrote: ↑11/03/2021 11:04
george_constanza wrote: ↑11/03/2021 09:47
skoronikako wrote: ↑11/03/2021 09:35
Meni je smijesno sto se svako sranje ove stranke posmatra kroz prizmu sranja SDA. Znaci NS zajebala, dezurni pisu: "ali SDA...".
Tako i ovi sto podrzavaju SDA kazu "ali SDP...", ovi iz SDPa, DFa, HDZa...
Ovime samo pokazujete da uopste niste tako otvoreni koliko volite za sebe reci da jeste. Niste objektivni jer ste vec u jednom toru, iako volite reci kako vi niste u toru. Mozda ne u "nacionalistickom" toru, ali vas ogradjuju druge ideje.
Naravno da nas ogradjuju druge ideje, suprotne vašima, to i je poanta
O ovome pricam. Vasim? Kako ti znas kome ja pripadam? I da li uopste pripadam nekome?
kluz franjo wrote: ↑11/03/2021 10:21
I onda se onaj kolega čudi što se nema više tolerancije prema patološkim lažovima...
Hajd ti jarane na kurs citanja. Ko je pricao o toleranciji? Seres nesto o Covicu i Dodiku, a Ivana prica njihovu pricu. Vasom logikom bi i Covic i Dodik valjali samo da su u NS. Meni ne valjaju ni jedan ni drugi, ali ni Ivana koja ima istu retoriku.
Lose je lose, bilo u reziji SDA, SNSDa, HDZa ili pak NSa. Problem je sto opravdavate kad to NS uradi, a u isto vrijeme krivite SDA za iste stvari. Sto opet rade i simpatizeri SDA. Smijesno.
"kurs čitanja...", "sereš..."
A kada se odgovori na isti način, onda opet ide red kuknjave "niste otvoreni koliko volite za sebe reći..."
Helem,
mojom (ne "našom") logikom Dodik i Čović ne valjaju ni državi, a ni narodu kojeg tobož' predstavljaju i zastupaju.
Mojom logikom, oni valjaju samo sebi, ovom drugom i Bakiru.
Tvojom (a ne nekom "vašom") logikom je Ivana Marić ista npr. Dušanka Majkić. Ja ne mislim da je to tako.
Ali ako jeste i ako je to ključni razlog, zašto mora Ivana "iz Sarajeva", a Dušanka "u Sarajevo".
Ili se čitava ova isfabrikovana hajka i sprovodi upravo zato...