Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
drug_profi

#49626 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

nastavnik fizickog wrote: 09/03/2021 14:09
drug_profi wrote: 09/03/2021 14:05 Primjer bota bez srama i pameti
i bas se ti naso da to nekome ovdje na forumu kazes :lol:
Tebi sigurno mogu reći.
A nisam na tebe mislio. Dobro je što si se sam prijavio.
Hank Paldum

#49627 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

joint union wrote: 09/03/2021 14:00
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 13:56
joint union wrote: 09/03/2021 13:50

Ovo imas copy-paste, pa sibas?
Sta kazes za respiratore, sve u dure, nema zamjerki?
Nisam toliko u toku iz Njemačke. Moje je samo da kao neko ko ima pravo glasati u Bosni i Hercegovini da dam svoj mali doprinos koje će stranke dobiti glasove a koje će kazniti na izborima.
Eki, nisi u toku za jednu od najvecih (otkrivenih) afera i kradja u BiH, ali zato pratis sve poteze neke minorne njihove stranke? Fascinantno ;-)
Kad vec hoces da das taj svoj doprinos, mislim da bi ti ova gorepomenuta afera isla na ruku...
Ma jesam u toku te priče ali ne znam dokle je doslo sa suđenjem, je li se izašlo na proteste, gdje je bunt građana ili se samo prdi po forumu i sva borba je "Ako me nisu oni u 1992. otjerali neće ni ovi u 2021."
Hank Paldum

#49628 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Pa je li sjedim sad u centrali ili rukam kod Hansa, odlučite se više :lol:
Ali lijepo je vidjeti da se i dalje misli da neko ko piše pozitivno o SDA ili je bot ili ima koristi od toga, vidim nije se iz grešaka naučilo.
ultima_palabra

#49629 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by ultima_palabra »

Hank Paldum wrote: 09/03/2021 14:13
Ali lijepo je vidjeti da se i dalje misli da neko ko piše pozitivno o SDA ili je bot ili ima koristi od toga, vidim nije se iz grešaka naučilo.
Kakvih gresaka?
drug_profi

#49630 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Hank Paldum, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Jbg fakat me ne zanima sta ti je na pamet palo da napises.
kamberovica polje

#49631 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kamberovica polje »

Pojačao se budžet za sendviče.
Idu dva reda salame i dodatni list salate.
JohnnyS

#49632 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JohnnyS »

Škobo Habu wrote: 09/03/2021 12:40
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 12:29
Neka nabije 150 strana ako treba, ponavljati svaki dan da se ne zaboravi dok ne prođe izbor za dogradonačelnicu Sarajeva. I kada za nekoliko godina dotična opet bude u izboru za neku poziciju onda opet temu iz mrtvih vratiti i postavljati njena stara videa šta je govorila.
Zašto tako nisi razmišljao kada je Komšić slao još gore kadrove od Marićke u diplomatiju? Sa SSS?
Martina koja ne voli obrezance je u međuvremenu dobila halal certifikat jer je kadar satelitske stranke SDA
Škobo Habu

#49633 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Škobo Habu »

Hank Paldum wrote: 09/03/2021 14:08
Griješiš.
Razlog zašto se čini da se Martini gleda kroz prste a Marićka "satanizra" (da citiram tebe) je jednostavan i nije kako ti to predstavljaš. Ivana je dio Njihove Stranke koja je najveća poslijeratna podvala u Federaciji sa većinski bošnjačkom stanovništvu dok je Martina pojedinac koja je poznata po nekim negativnim istupima ali je pojedinac, kao što ima takvih pojedinaca u SDA, SDP, NiP, DF, SBB, PZP, SBiH i ostalim strankama. Kada se riješi prvo sa Njihovom Strankom onda se treba baviti pojedincima.
Ne griješim.

Jesi l' legalista i poštuješ li vladavinu prva?

Ako poštuješ onda ne možeš u jednom slučaju biti tako ograničen, a u drugom zastupati posve drugačije stavove.

Ako ćemo izbaciti Marićku iz svih društvenih tokova zbog njene šovinističke opaske o Bošnjacima, i to tako - kako ti predlažeš - objavljivanjem aktuelnog snimka svakog puta kada se odlučio kandidovati na kakvu poziciju, onda takvim kao tebi, skupa sa Željkovim ovcama od birača, treba svaki put tutnuti pod nos tekstove u kojim se Martina pošprdno zajebava na račun Bošnjaka - nazivajući ih mošnjacima.

U tom kontektu nema razlike u odnosu spram pojedinca ili stranke. Ovu predlaže NS, onu poslao Komšić i njegov DF.
Škobo Habu

#49634 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Škobo Habu »

JohnnyS wrote: 09/03/2021 14:25

Martina koja ne voli obrezance je u međuvremenu dobila halal certifikat jer je kadar satelitske stranke SDA
Zato su SDA-ovci, skupa sa Željkovim čobanima, klasični licmjeri.
Bosanac sa dna kace

#49635 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bosanac sa dna kace »

zlajaBHF wrote: 08/03/2021 12:15
Bosanac sa dna kace wrote: 08/03/2021 11:01
Ramzess Veliki wrote: 08/03/2021 08:16 Ja sam ovaj NS shvatio kao HDZ-ovu ispostaju, kad ce se i javno izjasniti da jesu, bio bi red da ne zamajavaju narod? :novine:
Samo da podebljam!
Dokazano vise puta do sada.

Samo naivna osoba moze vjerovati da imaju dobre namjere.
Da opet ponovimo....
Bosanac sa dna kace

#49636 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Bosanac sa dna kace »

Bosanac sa dna kace wrote: 08/03/2021 10:58
Milenkov buraz wrote: 08/03/2021 08:04 Usrala je sa ovim i šefa i stanicu :roll: prihvatajući terminlogiju genocida, RAdovana Karadžića i te politike koja Bošnjake smatra izmišljenom nacijom. E moja Ivana...
Tačno tako!
I ovo, ne zaboravimo da je to bio argument za genocid!
nastavnik fizickog

#49637 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by nastavnik fizickog »

JohnnyS wrote: 09/03/2021 14:25
Škobo Habu wrote: 09/03/2021 12:40
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 12:29
Neka nabije 150 strana ako treba, ponavljati svaki dan da se ne zaboravi dok ne prođe izbor za dogradonačelnicu Sarajeva. I kada za nekoliko godina dotična opet bude u izboru za neku poziciju onda opet temu iz mrtvih vratiti i postavljati njena stara videa šta je govorila.
Zašto tako nisi razmišljao kada je Komšić slao još gore kadrove od Marićke u diplomatiju? Sa SSS?
Martina je rana stara nikad zarasla a ti jos soli stavljas :lol:
joint union

#49638 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by joint union »

Hank Paldum wrote: 09/03/2021 14:11
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 13:56
Nisam toliko u toku iz Njemačke. Moje je samo da kao neko ko ima pravo glasati u Bosni i Hercegovini da dam svoj mali doprinos koje će stranke dobiti glasove a koje će kazniti na izborima.
Eki, nisi u toku za jednu od najvecih (otkrivenih) afera i kradja u BiH, ali zato pratis sve poteze neke minorne njihove stranke? Fascinantno ;-)
Kad vec hoces da das taj svoj doprinos, mislim da bi ti ova gorepomenuta afera isla na ruku...
Ma jesam u toku te priče ali ne znam dokle je doslo sa suđenjem, je li se izašlo na proteste, gdje je bunt građana ili se samo prdi po forumu i sva borba je "Ako me nisu oni u 1992. otjerali neće ni ovi u 2021."
Kakve proteste? Protiv suda i tuzilastva? Ili mislis proteste podrske Fadilu, Fikri & co?
Ti vjerovatno redovno protestvujes, ne "prdis" po forumu?
Hank Paldum

#49639 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Škobo Habu wrote: 09/03/2021 14:28
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 14:08
Griješiš.
Razlog zašto se čini da se Martini gleda kroz prste a Marićka "satanizra" (da citiram tebe) je jednostavan i nije kako ti to predstavljaš. Ivana je dio Njihove Stranke koja je najveća poslijeratna podvala u Federaciji sa većinski bošnjačkom stanovništvu dok je Martina pojedinac koja je poznata po nekim negativnim istupima ali je pojedinac, kao što ima takvih pojedinaca u SDA, SDP, NiP, DF, SBB, PZP, SBiH i ostalim strankama. Kada se riješi prvo sa Njihovom Strankom onda se treba baviti pojedincima.
Ne griješim.

Jesi l' legalista i poštuješ li vladavinu prva?

Ako poštuješ onda ne možeš u jednom slučaju biti tako ograničen, a u drugom zastupati posve drugačije stavove.

Ako ćemo izbaciti Marićku iz svih društvenih tokova zbog njene šovinističke opaske o Bošnjacima, i to tako - kako ti predlažeš - objavljivanjem aktuelnog snimka svakog puta kada se odlučio kandidovati na kakvu poziciju, onda takvim kao tebi, skupa sa Željkovim ovcama od birača, treba svaki put tutnuti pod nos tekstove u kojim se Martina pošprdno zajebava na račun Bošnjaka - nazivajući ih mošnjacima.

U tom kontektu nema razlike u odnosu spram pojedinca ili stranke. Ovu predlaže NS, onu poslao Komšić i njegov DF.
Martina je incident, Ivana je plan
Za Martinu treba isto opominjati i kazniti je ali ona ne razmislja kao ostatak DFa, kada se Martina otpusti ostat će DF kakav god bio ali ne onaj što zastupa Martinine stavove.
Ivana sa druge strane je samo mali dio onoga šta Njihova Stranka jeste. Ne treba samo Ivanu izbaciti iz svih društvenih tokova nego komplet stranku kazniti.

Ako ode Martina male su šanse da će ubrzo doći na njeno mjesto neko sa sličnim stavovima dok će sa druge strane poslije Ivane doći odmah neko slican jer tako ta stranka funkcioniše.
Škobo Habu

#49640 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Škobo Habu »

Hank Paldum wrote: 09/03/2021 15:00
Za Martinu treba isto opominjati i kazniti je ali ona ne razmislja kao ostatak DFa, kada se Martina otpusti ostat će DF kakav god bio ali ne onaj što zastupa Martinine stavove.
Ivana sa druge strane je samo mali dio onoga šta Njihova Stranka jeste. Ne treba samo Ivanu izbaciti iz svih društvenih tokova nego komplet stranku kazniti.

Ako ode Martina male su šanse da će ubrzo doći na njeno mjesto neko sa sličnim stavovima dok će sa druge strane poslije Ivane doći odmah neko slican jer tako ta stranka funkcioniše.
Kakav crni incident? Vrlo dobro smišljen plan, koji se do zadnjeg momenta krio od javnosti.

U tom smislu su se i prekršili zakoni koji važe za sve kandidate u diplomaciji. Iza toga je stajao Željko Komšić glavom i bradom.

E, kad takvi kao ti, porezni obveznici po Bavarskoj, odluče prvo da razbiju njušku Komšiću zbog toga, onda će imati pravo da kažu kako je NS - zločinačka organizacije.
Hank Paldum

#49641 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

joint union wrote: 09/03/2021 15:00

Kakve proteste? Protiv suda i tuzilastva? Ili mislis proteste podrske Fadilu, Fikri & co?
Ljudi izašli protiv Miloševića i Čaučeskua a ti se praviš naivan kod respiratora i onda ti ja kriv sto ti je tako?
A ja dok sam imao luksuz da sjedim i zajebajem se po forumima ja sam sebi obezbjedio eksistenciju za razliku od vas što kukate a ne možete na prste jedne ruke izbrojati koliko ste puta se izborili protiv nepravde a samo kukate.
Hank Paldum

#49642 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Škobo Habu wrote: 09/03/2021 15:04
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 15:00

Kakav crni incident? Vrlo dobro smišljen plan, koji se do zadnjeg momenta krio od javnosti.

U tom smislu su se i prekršili zakoni koji važe za sve kandidate u diplomaciji. Iza toga je stajao Željko Komšić glavom i bradom.

E, kad takvi kao ti, porezni obveznici po Bavarskoj, odluče prvo da razbiju njušku Komšiću zbog toga, onda će imati pravo da kažu kako je NS - zločinačka organizacije.
Hvala Bogu nisi mi ti ni pomogao da dođem do Njemačke pa nisam ni dužan da se tebi šta pravdam, da pitam kome prvo razbiti njušku i hoćeš li prihvatiti sto ja smtram Njihovu Stranku zločinačkom organizacijom.
Hank Paldum

#49643 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

drug_profi wrote: 09/03/2021 14:19
Hank Paldum, who is currently on your ignore list, made this post.
Display this post.
Jbg fakat me ne zanima sta ti je na pamet palo da napises.
Meni je dovoljno što me spominješ pa tako više trošiš truda na mene prije ignore kada si samo čitao moje komentare. Valjda ćes skontati jednog dana :lol:
drug_profi

#49644 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Ne znam sta pokusavas sa kvotanjem. Sretno.
joint union

#49645 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by joint union »

Hank Paldum wrote: 09/03/2021 15:06
Ljudi izašli protiv Miloševića i Čaučeskua a ti se praviš naivan kod respiratora i onda ti ja kriv sto ti je tako?
A ja dok sam imao luksuz da sjedim i zajebajem se po forumima ja sam sebi obezbjedio eksistenciju za razliku od vas što kukate a ne možete na prste jedne ruke izbrojati koliko ste puta se izborili protiv nepravde a samo kukate.
Eksistenciju izborio? Svaka cast majstore, sto li ode na baustel kad je ovdje gdje je tvoja raja tako bajno, sto se ovdje ne izbori?
Nisi ti kriv za respiratore (valjda), no jesu ovi koje zdusno branis i stajes na njihovu stranu. Ako si se i ti tako borio za eksistenciju, onda aferim, jasno na koji nacin.
A "mi" (ili me persiras?) smo se mozda isto tako izborili, pa mozemo kuckati po forumu, no ne uz pomoc sda, vec uprkos sda. ;-)
Hank Paldum

#49646 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

ultima_palabra wrote: 09/03/2021 14:17
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 14:13
Kakvih gresaka?
Pa grešaka kao npr. ignorancija, kako ste ubjeđeni da je došao kraj SDA jer pozitivni komentari za tu stranku po portalima i forumima mogu samo dolaziti od nekoga ko je plaćen ili ima interes u toj stranci pa je onda opet šok kada budu izbori.
Hank Paldum

#49647 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

drug_profi wrote: 09/03/2021 15:12 Ne znam sta pokusavas sa kvotanjem. Sretno.
Hvala, sretno i tebi.
Škobo Habu

#49648 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Škobo Habu »

Hank Paldum wrote: 09/03/2021 15:08
Hvala Bogu nisi mi ti ni pomogao da dođem do Njemačke pa nisam ni dužan da se tebi šta pravdam, da pitam kome prvo razbiti njušku i hoćeš li prihvatiti sto ja smtram Njihovu Stranku zločinačkom organizacijom.
Onda ti je jasno koliko si bitan sa forsiranjem vlastitog mišljenja.
Hank Paldum

#49649 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

joint union wrote: 09/03/2021 15:17
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 15:06

Eksistenciju izborio? Svaka cast majstore, sto li ode na baustel kad je ovdje gdje je tvoja raja tako bajno, sto se ovdje ne izbori?
Nisi ti kriv za respiratore (valjda), no jesu ovi koje zdusno branis i stajes na njihovu stranu. Ako si se i ti tako borio za eksistenciju, onda aferim, jasno na koji nacin.
A "mi" (ili me persiras?) smo se mozda isto tako izborili, pa mozemo kuckati po forumu, no ne uz pomoc sda, vec uprkos sda. ;-)
Zato što u doba globalizacije mogu birati gdje ću, pogotovo ako je negdje bolja plata.
Hank Paldum

#49650 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hank Paldum »

Škobo Habu wrote: 09/03/2021 15:18
Hank Paldum wrote: 09/03/2021 15:08
Onda ti je jasno koliko si bitan sa forsiranjem vlastitog mišljenja.
Haman sam ipak bitan čim se ovdje kuka što nisam u BiH a moj glas doprinosi stanju države.
Locked