Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jos su vakcinisali veliki broj stanovnistva.
Gusta naseljenost je problem....
Evo poredjenja radi, a mi imamo 3.2 MIL stanovnika, a oni 9.2 MIL
Bosnia and Herzegovina is approximately 51,197 sq km, while Israel is approximately 21,937 sq km
Plus pola Izraela pustinja.
I najzanimljivije mi je gube se prava zbog vakcine u zemlji koja je u stalnom stanju rata, sa odredjenim politikama koje imaju aparthejdske odlike i koja ima sigurnosne potrebe da svaki gradjanin je zdrav sto je vise moguce jer moze biti potreba za opcom mobilizacijom svakog minuta.
jos su vakcinisali veliki broj stanovnistva.
Gusta naseljenost je problem....
Evo poredjenja radi, a mi imamo 3.2 MIL stanovnika, a oni 9.2 MIL
Bosnia and Herzegovina is approximately 51,197 sq km, while Israel is approximately 21,937 sq km
Plus pola Izraela pustinja.
I najzanimljivije mi je gube se prava zbog vakcine u zemlji koja je u stalnom stanju rata, sa odredjenim politikama koje imaju aparthejdske odlike i koja ima sigurnosne potrebe da svaki gradjanin je zdrav sto je vise moguce jer moze biti potreba za opcom mobilizacijom svakog minuta.
Matzan wrote: ↑25/02/2021 14:02
Šta bi sa onom @Mogy87 ?
Mozda je primila vakcinu
Zadnji post pod tim nickom joj bio 11.02. Ili se klonirala (u sta sumnjam jer onaj stil i napadnost nije tesko prepoznati), ili je napala korona... Ili je skontala da ovdje vakcine nece nikada stici, pa odustala
Meni danas deveti dan od druge doze, urtikarija vec 7 dana. Inace imam to hronicno, nekoliko puta u godini ali ne traje 7 dana. Moguce da je slucajnost, moguce da je reakcija na vakcinu
ćiribiribela wrote: ↑08/03/2021 15:55
Meni danas deveti dan od druge doze, urtikarija vec 7 dana. Inace imam to hronicno, nekoliko puta u godini ali ne traje 7 dana. Moguce da je slucajnost, moguce da je reakcija na vakcinu
Autoimuna reakcija na vakcinu. Inače tu sam najviše skeptik, ipak je to vještačka imunizacija i nisu istražili gdje završe te imunizirane ćelije sa zaštitnim proteinima.
Ako znaš ko je Dr. Bhakdi, on je to odlično opisao i objasnio, zbog čega su genetske vakcine veliki upitnik.
Autoimuna reakcija na vakcinu. Inače tu sam najviše skeptik, ipak je to vještačka imunizacija i nisu istražili gdje završe te imunizirane ćelije sa zaštitnim proteinima.
Ako znaš ko je Dr. Bhakdi, on je to odlično opisao i objasnio, zbog čega su genetske vakcine veliki upitnik.
jel istina da je bio izložen velikim pritiscima i da je na kraju napustio Njemačku?
Danas je prvi dan da nisam uzela predni i antihistaminik, i podnosljivo je, vidjet cemo kako ce biti dalje. Kao sto rekoh, moguce da je slucajnost i da je nesto drugo uzrok.
Ako nije tajna koju su vakcinu primila i u kojoj zemlji?
jel istina da je bio izložen velikim pritiscima i da je na kraju napustio Njemačku?
Mislim da nije, ali on sam sa svojom porodicom razmišlja da napusti Njemačku, što vjerujem dosta ljudi i razmišlja nakon ovog fašizma od mjera koje se sprovode i koje nisu ni jedan jedini efekat ili pomak donijeli. Od Novembra je ovdje Lockdown a sad iako smo u Lockdownu ide se u treći val.