numa je sve samo nije posten, to svi znaju, pa i u mupu, to su mafijaski obracuni, i nemaju nikakve veze sa tim sto je numa "radio svoj posao".
tamni vilayet
numa je sve samo nije posten, to svi znaju, pa i u mupu, to su mafijaski obracuni, i nemaju nikakve veze sa tim sto je numa "radio svoj posao".
Pa snima u svom autu. Sta je problem?muha_sa wrote: ↑07/03/2021 07:50 Nisam jednom cuo kako omladina jebe mater policiji jer je pobogu policajac uzeo sebi za pravo da ga zaustavi i traži saobracajnu i ostale dokumentejoš doticni izvadi mobitel da snima policajca i prijeti mu
![]()
Manite se mobitela i snimanjazaustavi vas--Dobar dan, molim vaše dokumente.
Izvolite gospodine, druže il kako god i vozdra.
Nemojte se kurcit jer kurcenje u vecini slucajeva završi loše po onog ko se kurci
uglavnom je tako...
made_in_sarajevo wrote: ↑07/03/2021 07:26 Jesu li dosli na njen poziv, jesu. Jesu li poceli pisati kazne, jesu. Njen snimak pocinje od trenutka kad bas njoj odgovora. Pretezno ovakvi strucnjaci laprdaju od samog starta. Snimanje nikoga koga ne poznajes, posebno policajca ne mozes raditi sa 1-2m udaljenosti. To je narusavanje moje privatnosti, ulazi se u moj prostor gdje se ja ne osjecam sigurnim, osjecam se napadnutim. Da me onako na ulici snima kao ove sto je ove snimala, jebo bi joj od dana kad se rodila do svih vjera, svjetova i kineza koji su napravili taj mobitel. Zaboli me neka stvar sto je ona novinar i aktivista kurcev. Meni pun kurac takvih uhljepa koji sve znaju, bore se za prava neka. Pa fataj se lopate i gradjevine kad hoces da si borac za sve. Svi i muski i zenski. Svi bi prava kad njima odgovora i kako njima odgovora.
Policajac rekao ne snimaj, ostani tu. Eto njemu jadnicku.bila zelja da prvi put uhapsi.nekoga, eto tek je poceo raditi. Bas mu je zanimljivo hapsiti pogotovo ovakve delegate i jebavati se sa papirima. Bas me zanima da li bi na ovaj nacin snimala specijalnu, sudske policajce ili specijalnu sudske kad voze, vode nekoga bitnog ili zatvorenika.
Jel ona kurac palac da bude jadna za 8 mart ili nije vala me zaboli. vidjet cemo 8. hoce li ona ili neko u njeno ime laprdati za ovo juce. Ako bude tako onda je namjerno isla da provocira radi "prava". Sama je pocela da jede govna sa snimanjem u 2m i klasicnim provociranjem i izazivanjem belaja. Narusavanje javnog reda i mira, opiranje pri lisenju slobode, odbijanje naredbe ovlastene sluzbene osobe. Sve su ovo policajci prekrsili pajel, nju kad su vidjeli trebali su u stavu mirno stajati pajel.
Snimali su 100x rad policije ali sa udaljenosti. Pa se policajac dodje ubjedjivati kako ne smije i ode ili ako krene za telefon onda ga popusi. Popusi ga jer ga ovaj snima sa 10-15m, ne ugrozava ga, ne smeta mu, ne govori mu kako se radi posao policajca, ne remeti javni red i mir... Treba biti pametan za ovo, a ne samo biti novinar i aktivista.
I ja sam aktivista da se ovakvi posalju na radnu akciju gradnje bilo cega. Nek se bore ljudi sta je problem.
Senad je isto pao ko zadnji debil sinoc na kraju emisije. Eto uhapsena novinarka, gasi se svjetlo, eto jao.
pa zato i piše naš omiljeni sport...it takes two to tangovjeshalica wrote: ↑07/03/2021 08:23primanje mita je posljedica DAVANJA MITA I NUĐENJA...cinjenica jeste da ima podmicivanja cenerom, ali isto tako niko ne naglasava i nuđenje....![]()
Pa jesu povlasteni. Nas narod u posti liku koji cita vijesti na tv da preko reda da plati racune.
Naravno, kao i u svakoj profesiji šarolika lepeza likova..problem s tom profesijom je što su to organi
Laž naravno. To otkriva njene namjere. U policiji nikoga ne skidaju golog i to svako zna. Ako su joj privremeno oduzeli stvari i izvadili pertle iz cipela to nije skidanje na golo. Bila je par sati u policiji i sumnjam da je izgladnila. Jedino ako je šećeraš pa mora stalno jesti.
Kriminalci ≠ jalijasimade_in_sarajevo wrote: ↑07/03/2021 07:46 Snimaj sa 20m, ja ako ti kazem odjebi onda odjebi. Sve nakon toga smatram napadom na mene, prijetnjom i fino ili da ti se jebe mater na ulici ili haj u stanicu.
Sad eto naveli ste sudska cuva tuzioca i ona da snima. Nek bude sretna ako ne proguta telefon. Ne cuva se neko jer je ovima dosadno (osim politicara), nego jer ima prijetnja, sumnja, slucaj, nesto i treba borac za sve da im se unosi u facu i snima.
Inace da su je skinuli golu moze pricati samo kao bajke na kafi. Puno veci mangupi, kriminalci od nje su bili privodjeni pa nije niko skidan. Pretresa se logicno, sjedi tu i suti. Kriminalce samaraju usput cisto da se zna gdje su, ove ostale povale na klupu, sjedi, suti i cekaj ko ce ti se obratiti. Eh ako je ona jela govna i u stanici logicno da ce je odvesti u celiju dok ne dodje na red ili ne dodje advokat.
A prica jadna majko ona se isprepadala, nju su skinuli golu evo grohotom se smijem.
Inace kako je stres dozivjela j isprepadala se, ona je aktivista i novinar i to istrazivacki kako Senad sinoc rece, jos samo falilo da lupi sakom od stol.
Nemoj tako, Nidzara je lijepa. Sve mi se jucer smucilo, i Nidzarina uspjela provokacija i neshvatljiva reakcija iskusnih policajaca. Znaju opasnosti svoje profesije u dobar mobitela i mocne uloge drustvenih mreza i opet se upecase ko bekani.noviclan wrote: ↑07/03/2021 09:18 https://www.fokus.ba/vijesti/bih/nidzar ... u/2012252/
Zao mi je sto sada nema @Cherry-Cherry da potvrdi da je golu nisu skinuli, bosa je bila sigurno zbog pertli u tenisicama ali ko ce je golu onakvu
ne prisiljava ni da daje nekoBloo wrote: ↑07/03/2021 08:31pa zato i piše naš omiljeni sport...it takes two to tangovjeshalica wrote: ↑07/03/2021 08:23primanje mita je posljedica DAVANJA MITA I NUĐENJA...cinjenica jeste da ima podmicivanja cenerom, ali isto tako niko ne naglasava i nuđenje....![]()
problem su obje strane...
Mada, niko ga ne prisiljava da uzme..![]()
Hej, APPvjeshalica wrote: ↑07/03/2021 09:45ne prisiljava ni da daje nekoBloo wrote: ↑07/03/2021 08:31pa zato i piše naš omiljeni sport...it takes two to tangovjeshalica wrote: ↑07/03/2021 08:23
primanje mita je posljedica DAVANJA MITA I NUĐENJA...cinjenica jeste da ima podmicivanja cenerom, ali isto tako niko ne naglasava i nuđenje....![]()
problem su obje strane...
Mada, niko ga ne prisiljava da uzme..![]()
E to. Načine komunikacije svakako unaprijediti ali ovo je Balkan jbg.made_in_sarajevo wrote: ↑06/03/2021 23:49 Evo sad na fb nakav portal pise, kao prenosi rijeci ove, skinuli je golu. Jesu jesu i sve joj pendrek gurali, a zene policajke joj se smijale...![]()
![]()
Sad se pravi zrtva od nje, jadna majko kako novinar moze biti uhapsen, ona je aktivista za nesto.
Policajac je zakon, policajac kaze stani ima da stanes. Neces haj u stanicu sa krivicnom jer si odbio naredbu ovlastene sluzbene osobe. Manite se debilnog razmisljanja ja imam pravo da snimam. Nemas pravo i pogotovo nemas pravo kad ti policajac kaze prestani i stani tu.
Jao jao kmeeee uhapsili zenu za 8 mart, kmeeee
Svi bi da se.pisate po drzavi i policiji, jer mos misliti ona je novinarka ili neko naucio 3 clana zakona.
Sad ce kamere pa da vidimo junake koji sa cenerom misle sve rijesiti i ovakve debile ko ovu od danas
Porodice Foht wrote: ↑07/03/2021 09:29Nemoj tako, Nidzara je lijepa. Sve mi se jucer smucilo, i Nidzarina uspjela provokacija i neshvatljiva reakcija iskusnih policajaca. Znaju opasnosti svoje profesije u dobar mobitela i mocne uloge drustvenih mreza i opet se upecase ko bekani.noviclan wrote: ↑07/03/2021 09:18 https://www.fokus.ba/vijesti/bih/nidzar ... u/2012252/
Zao mi je sto sada nema @Cherry-Cherry da potvrdi da je golu nisu skinuli, bosa je bila sigurno zbog pertli u tenisicama ali ko ce je golu onakvu![]()
Strasno, trazi od policajca da postuje naredbe i propise, za cije sprovodjenje je on licno nadlezan... ma kako se samo usudila da ga podsjeti na to
Ev ja se izvinjavam...kad vec nisu policajci to uradiliaerodinamika wrote: ↑07/03/2021 01:25Blackjack21 wrote: ↑07/03/2021 01:23 I da, sere mi se od raznoraznih aktivista, takozvanih svirača kurcu.tuzno, otuzno, da otuznije ne moze biti, citati takve splandrcine u predvecerje osmog marta, opravdanje nasilja nema cijenu, posebno ne nad nevinim bicem, aktivistom, novinarkom, knjizevnicom koja je ostavila dubok trag u novijoj povijesti BiH...skafiskafsnjak wrote: ↑06/03/2021 23:23Kao sto rekoh.... Trebali su se izviniti ...i eventualno sebi kaznu napisatikokuz_sa wrote: ↑06/03/2021 23:23 Pregledah na Klixu ovaj drugi snimak kada joj stavljaju lisice i vode u auto..
Tu nema price o nekoj pretjeranoj upotrebi sile.. bukvalno sve uradjeno skolski..
Ruke iza ledja, oduzeli telefon, ispratili do auta, ubacili je u auto, vratili se pisanju kazne onom ciki![]()
otuzan grad u predvece osmog marta,
sarajevo okovano mrakom ljudske zlobe,
nidzara upali
svjetlo
za posrnule zlobne duse...
UPALI SVJETLO![]()
100%. Pretpostavljam da si par puta i snimio takve situacije, stavi ovdje da se smijemo glupom policajcu.noviclan wrote: ↑07/03/2021 10:13Porodice Foht wrote: ↑07/03/2021 09:29Nemoj tako, Nidzara je lijepa. Sve mi se jucer smucilo, i Nidzarina uspjela provokacija i neshvatljiva reakcija iskusnih policajaca. Znaju opasnosti svoje profesije u dobar mobitela i mocne uloge drustvenih mreza i opet se upecase ko bekani.noviclan wrote: ↑07/03/2021 09:18 https://www.fokus.ba/vijesti/bih/nidzar ... u/2012252/
Zao mi je sto sada nema @Cherry-Cherry da potvrdi da je golu nisu skinuli, bosa je bila sigurno zbog pertli u tenisicama ali ko ce je golu onakvu![]()
Ovaj prvi sto prijeti imenom i prezimenom, ne znam da li ima snimak u kojem ga pita za ime nisam siguran, a onda izlazi medo gori od prvog the muppet show al' naj mi je kada ovakvi isti zaustave i kazu dobar dan molim vozacku i saobracajnu dozvolu, vozacku dobije a potvrdu o registraciji kad izgovori prema zobsu
Isto tako su kulturni i ljubazni. Sve sa dobar dan i doviđenja. I bez masnoće od bureka koja curi sa razdrljenih prsa dok ašikuje sa konom u lokalnom granapu...i odmah smo na TI.saabsa wrote: ↑07/03/2021 10:23 Zato su u njemačkoj fascinantne neke stvari kod policajaca.
Zaustavi te i ti se počneš praviti budala, tersaš, psuješ, a on samo šuti i piše... Kad završiš onda ti podvuče liniju i sabere kaznu da ti u glavi zunda mjesec dana.
Dok god nema posljedica stoje sa strane i gledaju, ali ih zato ljudi I poštuju, pa navijače prate na gostovanje svi uredno svezani u autobusu, ali ih ne maltretiraju za svaku glupost kao što kod nas rade. Sa tim stiču uzajamno poštovanje sa građanima, bez suvišne represije ali se zna do koje granice možeš da ideš. Kad je pređeš udaraju tamo gdje najviše boli.
Osnovna greška koju je prvi policajac napravio je što joj nije uzeo podatke i sastavio najveći prekršajni nalog koji može, pa se ti onda materi pravi budala.