FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- chelo
#14801 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad sve osjećaje oko intervjua saberem,
Reagujem ko mlada u dvajsedmoj kad izgubi nevinost.
Reagujem ko mlada u dvajsedmoj kad izgubi nevinost.
-
made_in_sarajevo
#14802 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa dobio 10min negdje na aerodromu, hotelu u sobi za ostavu da poprica sa Vucicem. Trebo mu je odma reci jebemo ti mater i cao. Ovako se ispricali, navuko ga malo, malo ga smiri i dogovore taj interviju. Vucic fino prica, ekonomski razvoj, svaka mu je na mjestu za razvoj. Sad je druga stvar sta je radio i govorio. Mozda je on danas gori cetnik nego 90, ali ocigledno da igra kako zapad udari po notama.
-
90minut
#14803 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nije igra kako zapad udari po notama vec je covjek odrastao i postao ozbiljan politicar da mrzi te on i dalje kao 90tih, al' je svjestan da su 90te gotove da se uzelo što se moglo sad se može krenuti samo naprijed.
On je to shvatio davno naši tapkaju u mjestu i dalje.
- ljevoruki
#14804 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Nista on shvatio nije, osim da odgadja dokle god moze da ne prizna Kosovo a da za uzvrat dobije 49% BiH.
On, zaboga, voli republiku srpsku, nece da bude u svadji sa njima, nije on milosevic........
Senad i njegov podanicki pristup svim srpskim politicarima, od laktaskog goveda do bugojanskog tiranina je dugutantno gledati.
Fuj!
On, zaboga, voli republiku srpsku, nece da bude u svadji sa njima, nije on milosevic........
Senad i njegov podanicki pristup svim srpskim politicarima, od laktaskog goveda do bugojanskog tiranina je dugutantno gledati.
Fuj!
-
Login7777
- mayab
#14806 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Dobro, ne može Senad zvati samo "moralne vertikale" i fine ljude u svoje emisije, svačega tu ima , dapače!
Ali , ovo je recimo zanimljivo, poslati Senadu ovo gore šta piše, i tražiti da dalje istražuje i glede tog lika i glede postupka..... a sa druge strane, podsjetiti gledateljstvo šta je i kako tada pričao u emisiji...
-
Škobo Habu
- Leverage
#14808 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
To ne ide uživo, ljudi zovu pa onda namontiraju i puste kasnije.
Samo što se nekom očito nije dalo da presluša do kraja.
Samo što se nekom očito nije dalo da presluša do kraja.
-
Škobo Habu
#14809 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sam sebi isljuči struju.
- animus
#14810 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Baba je pretjerala i rekla ono sto se ne govori javno. Nakon svih zlocina koji su pocinili pripadnici tog naroda i opravdanja zločina koje danas rade moraš imati dilemu je li ima neki problem u glavi tih ljudi.
Mediji u Federaciji ovo ne smiju dopuštati jer samo daju gorivo velikosrpskoj propagandi. Mozda ovo i nije slucajno vec neki dogovor vezano za intervju.
S druge strane kakvih i koliko sam uvreda ja vidio na RŠ medijima ovo nije ništa. A ne sjecam se da je neko to posebno osuđivao. Jednostavno imamo duple aršine.
Mediji u Federaciji ovo ne smiju dopuštati jer samo daju gorivo velikosrpskoj propagandi. Mozda ovo i nije slucajno vec neki dogovor vezano za intervju.
S druge strane kakvih i koliko sam uvreda ja vidio na RŠ medijima ovo nije ništa. A ne sjecam se da je neko to posebno osuđivao. Jednostavno imamo duple aršine.
- Haris.ba
#14811 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uopce nije problem pustiti ono u program da se pokaze kakvih pacijenata ima, ali se ne moze onako bez komentara.animus wrote: ↑06/03/2021 09:10 Baba je pretjerala i rekla ono sto se ne govori javno. Nakon svih zlocina koji su pocinili pripadnici tog naroda i opravdanja zločina koje danas rade moraš imati dilemu je li ima neki problem u glavi tih ljudi.
Cuj onakve se stvari ne govore javno. Onakve se stvari ne govore nuli tajno. Barem normalni ljudi.
Mediji ono ne trebaju dopustati radi sebe. Ko sisa druge.
Boli me briga za drugim medijima. Pusti votabautizam.
-
kiligonzales
- Porodice Foht
#14813 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senad skoro neprepoznatljiv pred Vuckom. Razocarao me. Jedva da ga pita ''jesi li pucao na Sarajevo''. Defanzivan pristup, nekako skromno za njegov ego po kojem ga znamo. Vucko se razmahao, pricao uvjerljivo i nesumnjivo ''dobio debatu''.
-
kiligonzales
#14814 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naivan pogled. To sto je necija masina na standbye to ne znaci da je ugasena. I on i Dacic su dio stare masine, stari dijelovi su se istrosili, oni su ti koji ih mjenjaju. Obojica su samo nasljednici istrosenih likova prvi Seselja, drugi Milosevica.90minut wrote: ↑06/03/2021 07:35 Nije igra kako zapad udari po notama vec je covjek odrastao i postao ozbiljan politicar da mrzi te on i dalje kao 90tih, al' je svjestan da su 90te gotove da se uzelo što se moglo sad se može krenuti samo naprijed.
Onda su iskoristili pad komunizma i oni i Hrvati da poziciniraju svoju moc na Balkanu preko ledja Bosne, Kosova, pa i Crne Gore.
Opet bi oni to ponovili jer su sahranili ono sve sto su obje drzave cinile gradjanskim.
-
Škobo Habu
#14815 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Valjda je sada svima jasno da se radi o dobro smišljenom marketinsškom potezu - bombastičnoj najavi koja je trebala da odjekne u javnosti.Porodice Foht wrote: ↑06/03/2021 09:30 Senad skoro neprepoznatljiv pred Vuckom. Razocarao me. Jedva da ga pita ''jesi li pucao na Sarajevo''. Defanzivan pristup, nekako skromno za njegov ego po kojem ga znamo. Vucko se razmahao, pricao uvjerljivo i nesumnjivo ''dobio debatu''.
Senad je u tome uspio - eno svi ga hrvatski mediji citiraju. Izazvao je pažnju, što je najbitnije sa aspekta njegova interesa.
Intervju kao intervju - ništa posebno. Nisko mu postavljen gard cijelo vrijeme, malo provokativnih pitanja, pokušaj da se iz Vučića izvuku poruke iz devedesetih, ali ipak je Vučić namazaniji od Senada.
Jesi li puc'o na Sarajevo? Sve i da jeste, naravno da neće potvrditi.
No, krucijalno pitanje od važnosti koje je Senad trebao pitati Vučića, a nije, jeste da li se kaje zbog one izjave o sto muslimana za jednog Srbina.
Last edited by Škobo Habu on 06/03/2021 09:58, edited 2 times in total.
- Industrialyzer
#14816 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa mora ostaviti dobar utisak za veliki intervju, sinoc je bilo domacinski, lagano, pa dvije godije ganja covjeka koji ni u svojoj zemlji ne daje izjave medijima koji nisu njegovi. Jedinon sto se moze zakljuciti jeste da Vucic Dodika ne moze smislitiŠkobo Habu wrote: ↑06/03/2021 09:49Valjda je sda svim jasno da se radi o dobro smišljenom marketinsškom potezu - bombastičnoj najavi koja je trebala da odjekne u javnosti.Porodice Foht wrote: ↑06/03/2021 09:30 Senad skoro neprepoznatljiv pred Vuckom. Razocarao me. Jedva da ga pita ''jesi li pucao na Sarajevo''. Defanzivan pristup, nekako skromno za njegov ego po kojem ga znamo. Vucko se razmahao, pricao uvjerljivo i nesumnjivo ''dobio debatu''.
Senad je u tome uspio - eno svi ga hrvatski mediji citiraju. Izazvao je pažnju, što je najbitnije sa aspekta njegova interesa.
Intervju kao intervju - ništa posebno. Nisko mu postavljen gard cijelo vrijeme, malo provokativnih pitanja, pokušaj da se iz Vučića izvuku poruje iz dewvedesetih, ali ipak je Vučić namazaniji od Senada.
Jesi li puc'o na Sarajevo? Sve i da jeste, naravno da neće potvrditi.
No, krucijalno pitanje od važnosti koje je Senad trebao pitati Vučića, a nije, jeste da li se kaje zbog one izjave o sto muslimana za jednog Srbina.
- Bloo
- Globalna šefica
#14817 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Samo tajno...u 4 zida. A javno, ljubazne i fine komšije.animus wrote: ↑06/03/2021 09:10 Baba je pretjerala i rekla ono sto se ne govori javno. Nakon svih zlocina koji su pocinili pripadnici tog naroda i opravdanja zločina koje danas rade moraš imati dilemu je li ima neki problem u glavi tih ljudi.
Isto kao i oni drugi...fine i dobre komšije, a tamo tajno...znamo.
- Tesla Edison
#14818 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne dirajte Senada, dobar je sada.
Jesam ga kritikovao zbog odnosa prema radnicima ali u zadnje vrijeme, dobre su mu emisije i dobro radi sve ovo.
Valjda je i odnos prema radnicima popravio.
Jesam ga kritikovao zbog odnosa prema radnicima ali u zadnje vrijeme, dobre su mu emisije i dobro radi sve ovo.
- spreca
#14819 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ovo su rijeci profesorice Biljane Plavsic(a neka je baba iskoristila njene rijeci upucene njenom narodu)koja je izjavila da su muslimani genetski otpad, izgleda to su mnogi zaboravili, ova "baba" je samo upotrijebila oruzje PlavsickeHaris.ba wrote: ↑06/03/2021 09:23Uopce nije problem pustiti ono u program da se pokaze kakvih pacijenata ima, ali se ne moze onako bez komentara.animus wrote: ↑06/03/2021 09:10 Baba je pretjerala i rekla ono sto se ne govori javno. Nakon svih zlocina koji su pocinili pripadnici tog naroda i opravdanja zločina koje danas rade moraš imati dilemu je li ima neki problem u glavi tih ljudi.
Cuj onakve se stvari ne govore javno. Onakve se stvari ne govore nuli tajno. Barem normalni ljudi.
Mediji ono ne trebaju dopustati radi sebe. Ko sisa druge.
Boli me briga za drugim medijima. Pusti votabautizam.
- Porodice Foht
#14820 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako su mu plate redovne, aferim, ali nesto mi tesko zamisliti na ovom vaktu mjesecno namaknuti 100 000 KM sto je minimum za plate uposlenicima i kredit. Kad se onako ljutito brecnuo prosle godine na ovu opasku, hajd sto me iznenadio jer ''ne cita i ne prati nista'', pomislio sam samo na ovaj forum.TESLA_EDISON wrote: ↑06/03/2021 09:54 Ne dirajte Senada, dobar je sada.
-
Škobo Habu
#14821 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Vučić nije glup političar.90minut wrote: ↑06/03/2021 07:35 Nije igra kako zapad udari po notama vec je covjek odrastao i postao ozbiljan politicar da mrzi te on i dalje kao 90tih, al' je svjestan da su 90te gotove da se uzelo što se moglo sad se može krenuti samo naprijed.
Jasno mu je da nije moguća nikakva disolucija granica na Balkanu. Sa druge strane, Srbija je jedina zemlja u okruženju koja još uvijek ima duboke probleme ili se ti problemi vežu za Vučića. BiH, C.Gora, Hrvatska, Kosovo...Suviše je tu problematike za Srbiju.
Last edited by Škobo Habu on 06/03/2021 10:50, edited 1 time in total.
- mc-twin
#14822 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sve neki intelektualci,strucnjaci,kriticari,moralisti... Sta ste vi postigli u zivotu,pa olahko sudite drugom? Sta ste vi uradili za drzavu i doprinjeli da stanje nije ovakvo (bude bolje)? Bitno je pisati i kenjati po formu...
- Haris.ba
#14823 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kada citiras u medijima Biljanu kazes presudjeni ratni zlocinac.
Ja ne cuh zenu da je rekla ista o Biljani. Po toj logici mozemo svakakve budalastine pricati, i onda reci Hitler je isto pricao. Koristimo Hitlerovu logiku.
I da je to istina, koji je smisao to pustiti u program? Da se pokaze kako se koristi logika presudjenog ratnog zlocinca?
- spreca
#14824 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Znaci ako citiras izgovorena rijec ima manju tezinu...ova sa Face je na uvredu odgovorila tom istom uvredom...ako ti neko kaze da genetski otpad, neces valjda odgovoriti ,sa hvala jesam,ponekad da bi druga strana shvatila besmisao takvog nacina kvalifikovanja drugog treba odgovoriti na isti nacin, inace shvatice da je u pravu, a onaj drugi ce poceti vjerovati da ga sa razlogom prozivaju takoHaris.ba wrote: ↑06/03/2021 11:05Kada citiras u medijima Biljanu kazes presudjeni ratni zlocinac.
Ja ne cuh zenu da je rekla ista o Biljani. Po toj logici mozemo svakakve budalastine pricati, i onda reci Hitler je isto pricao. Koristimo Hitlerovu logiku.
I da je to istina, koji je smisao to pustiti u program? Da se pokaze kako se koristi logika presudjenog ratnog zlocinca?
- Haris.ba
#14825 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Govorim ti da na sulud nacin branis zenu.
Prvo, sta se imas braniti kada te neko nazove genetskim otpadom? Kad te neko nazove budalom, sto se vise branis veca si budala.
Sta se imas braniti od glupih izjava?
Drugo, koja je logika koristiti Biljaninu logiku?
Prvo, sta se imas braniti kada te neko nazove genetskim otpadom? Kad te neko nazove budalom, sto se vise branis veca si budala.
Sta se imas braniti od glupih izjava?
Drugo, koja je logika koristiti Biljaninu logiku?