FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Nivelacija

#14776 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Nivelacija »

Proletilo im je ovo ali taj kome je proletilo ce sutra da leti sa posla i fejsa. Sigurno nije preslusao poruku do kraja debil i pustio.
Haris.ba

#14777 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Haris.ba »

Nivelacija wrote: 05/03/2021 23:26 Proletilo im je ovo ali taj kome je proletilo ce sutra da leti sa posla i fejsa. Sigurno nije preslusao poruku do kraja debil i pustio.
Ma ima Rak da im se napije krvi.
zippoo87

#14778 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zippoo87 »

Ako hocete da se reaguje,posaljite mail RAKu i moraju po sluzbenoj duznosti odgovoriti.
A gospodja se moze naci u dva klika...bhtelekom samo dostavi broj sa kojeg je pozvano i eto ga...preko broja je lociraju za 5 minuta
Leverage

#14779 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Leverage »

Gledao sam cijelu emisiju, a ovo mi je promaklo. Onda sam se sjetio da uglavnom ignorišem ova uključivanja gledalaca jer ljudi uglavnom valjaju takve gluposti da osjećam neizdrživu nelagodu usljed transfera blama odnosno susramlja.
archi_a

#14780 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by archi_a »

"želim da snimite šta imamo mi u beogradu, kako smo mi, šta smo sve mi.... ".
Koga boli k. šta ste vi u beogradu i srbiji uradili? Vi koji osim par sedmica bombardovanja rat niste ni osjetili, vi koji ste hiljade mašina izvezenih u pljački Bosne i Hercegovine izvukli i instalirali u fabrike na prostoru srbije, vi koji otimate zajednički hidropotencijal na Drini, vi koji imate vlast u kojoj jedan čovjek odlučuje za sve, nema oponenta i nema blokada i vi koji ste se u posljednjih 7 godina zadužili novih 20 milijardi maraka, od čega je manje od pola otišlo u ulaganja a ostatak pojela maca.
Hoće čovEk pomirenje i regionalnu saradnju, al neće poštivanje sudskih presuda, zločinaca koje se kriju na tlu srbije, priznavanje genocida u Srebrenici, regulisanje granice na Drini!!! Hoće čovEk da sve zaboravimo i da ne živimo u prošlosti!
E, to si Senade propustio i zato mi je ovaj tvoj intervju odron. I nisu "srbi odavde očišćeni", kao što je bilo širom Bosne i Hercegovine tokom velikosrpske agresije.
Htjeli su obećano srpsko "novo" Sarajevo, nakon Dejtona i nisu htjeli da žive u Sarajevu koje je "pripalo muslimanima". :oops:
__Phoenix__

#14781 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by __Phoenix__ »

Jednom cetnickom smradu se maksuz salju cevapi iz mrkve a snebivate se za nepismenu babu u programu, stvarno ste vi izgubili moralni kompas
suspect_zero

#14782 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by suspect_zero »

Gospođa SDA navijačica :oops:
Haman pa nikada ne slušam ove komentare, iskoristim to za puš-pauzu a i kada čujem imam osjećaj vazda neki isti glasovi.....penzioneri koji još uvijek imaju fiksni pa tandrću po telefonu.

Džukanović smorio, u zadnjih par mjeseci najdosadniji CD, mogao je više o zajebu sa vakcinama i brukanju koje su nam priredili....a ono tugaljiva priča Mila :oops:
tvojkomsija

#14783 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by tvojkomsija »

Biljana Plavsic je za Bosnjake govorila isto kao ova zena veceras..jadno, zamisli kakav ti je zivot kad trosis svoje vrijeme, zoves uzivo u dnevnik samo da bi uvrijedio jedan narod. Zao mi je ove zene i njenog mozga.
Last edited by tvojkomsija on 05/03/2021 23:44, edited 1 time in total.
Janjicar

#14784 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Janjicar »

još bi oni preko foruma babu da prijavljuju :lol: ...fuuj kako ste odvratni....
Leverage

#14785 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Leverage »

__Phoenix__ wrote: 05/03/2021 23:39 Jednom cetnickom smradu se maksuz salju cevapi iz mrkve a snebivate se za nepismenu babu u programu, stvarno ste vi izgubili moralni kompas
Ko je pozvao "četničkog smrada" da se šepuri s koferom vakcina jer nije mogao da nabavi ni toliko i ko mu je poslao ćevape iz Mrkve?

Niko se ne snebiva "radi nepismene babe" nego radi urednika koji je "nepismenu babu" pustio u program.

Ti si izgubio ne moralni nego fizički kompas, ne znaš kud udaraš.
Leverage

#14786 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Leverage »

Janjicar wrote: 05/03/2021 23:43 još bi oni preko foruma babu da prijavljuju :lol: ...fuuj kako ste odvratni....
Slažeš se s babom? Jel ti drago što je prošao ovakav ksenofobni komentar u eter kad već ti nemaš muda da to izgovoriš u javnosti?
tvojkomsija

#14787 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by tvojkomsija »

Ne treba prijaviti "tu babu" vec RAK-u urednike programa koji to pustaju.

Ne zelim petkom navecer u omiljenoj emisiji slusati nacisticke ideje o genetici naroda.
Janjicar

#14788 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Janjicar »

Leverage wrote: 05/03/2021 23:45
Janjicar wrote: 05/03/2021 23:43 još bi oni preko foruma babu da prijavljuju :lol: ...fuuj kako ste odvratni....
Slažeš se s babom? Jel ti drago što je prošao ovakav ksenofobni komentar u eter kad već ti nemaš muda da to izgovoriš u javnosti?
Mah kakvi, ja sam borac za ljudska prava. Odoh poslat' mail raku i usput anketu na fb postaviti :lol:
desni

#14789 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by desni »

Hadžifejzović se komotno može pridružiti Mitroviću i Mariću. Vučićeva propaganda usred Sarajeva.
Intervju ukratko: Srbija ekonomski napreduje; Vučić se promenio; Vučić navodi Srbi su većina u preko 60 bosanskih opština; Hadžifejzović stidljivo šapatom da ali nakon etničkog čišćenja a onda glasnije kaže i ovdje je očišćeno od Srba.
Hadžifejzović mu sve potvrđuje, jeste tako je, da, u pravu ste, vaše riječi smiruju.
Vaš deda je bio veliki čovek. Dedina zemlja je bila od Bugojna do Sinja.
Janjicar

#14790 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Janjicar »

'ebes to eno baba neka uvrijedila srbe :oops:
Osim_13

#14791 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Osim_13 »

sandzokan wrote: 05/03/2021 22:02 Kako li su degeni sa Face-a dopustili da se emituje ona fašistička poruka od neke debiluše u Halo Centralni?! Za ono bi im lupio kaznu 100.000 minimum, više im se ne bi dešavalo da puštaju onakve pacijente u program.
Ni ja nisam mogao vjerovati, inače taj HC ili na mute metnem, ne može mi želudac podnijeti pametovanja i demagogiju koja samo ostane na tome pomiješanu sa recitacijama onog penzića, ili kao večeras ostavim ali se isključim i ne obraćam pažnju ali mi ovo baš zagreba pažnju.
Hemel

#14792 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hemel »

Leverage wrote: 05/03/2021 23:45
Naravno da je to krajnje ruzno sto je izovorila.
Ja se danima borim protiv takvih na temi Ilegalnih migranata a vecina te ksenofobne komentare lajka i odobrava.
Takvi smo, qrcu ne valjamo.
desni

#14793 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by desni »

Eto sad samo u Bosni postoje šovinisti. Inače ilegalne migrante u drugim zemljama domaći časte ćevapima i pivom? Jesmo li i u tome pored svega ostalog najgori na svijetu?
Da zaključimo da jesmo, pa da najzad utvrdimo ko je to čistio Srbe po Bosni što bi rekao Hadžifejzović?
Arachnoidea

#14794 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Arachnoidea »

Ja bih samo da iskoristim ovu priliku da kazem da je Vukanovic opet bio gost u onoj emisiji bosanski vjestnik :lol:
artur morgan

#14795 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by artur morgan »

Nisam nista drugo ni ocekivao od Hadzifejzovica. Vucic obozava medije i novinare njegovog profila. O tom profilu novinarstva su ovdje vec pisali drugi. Nije Vucic samo ponizio nesposobnu vlast u BiH zbog vakcina, vec i tebe Senade Hadzifejzovicu kao novinara. Neka ti je to jasno. Samo si im se ti dobrovoljno pridruzio, zbog 10-20 minuta sa Vucicem. Iako zna da se ponizio za rad malo minuta u kadru sa Vucicem, a to radi i sa Dodikom i drugim i nije mu prvi put, neuvjerljivi patriotski i egoisticki monolog Senada prije intervjua nije mogao izostati. Zacin za nepismene gledatelje. Valjda misli da to jos nije procitano stivo i kod njega i kod njemu mrskog Bakira, po istom sablonu. Ko zna mozda vjeruje da dok sprema taj patriotski monolog da ljudi ne kuze da mu je jaran Dodik sredio ovaj jaranski intervju. Plus, na sve to u programu ova sovinisticka izjava te zene, sasvih normalno pustena, govori da se nije osramotio samo sa Vucicem.
denimb

#14796 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by denimb »

Odjednom nepismena zena, mojne je ba dirati, a ta zena je samom svojom pricom smece od ljudskog bica!

Realno, Vucic je tri nivoa iznad Senada mahalasa...i kad mu dopusti taj neki velikiiiiii intervju zgazit ce ga opet, ali ovom ce da pase i to, zbog reklama ako nista.
Dimu1927

#14797 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Dimu1927 »

artur morgan wrote: 06/03/2021 01:20 neuvjerljivi patriotski i egoisticki monolog Senada prije intervjua nije mogao izostati.
Jel jedan Senad pricao ono prije nego sto je pustio intervju, a ko je onaj drugi pickasti Senad sto je pricao s Vucicem ? Tj nije ni pricao, Vucic mu ocitao lekciju, ubio ga nogama zargonski receno.

Molim Senada da nam objasni kako se uspio (lose) klonirati. :D
Edin H.

#14798 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Edin H. »

denimb wrote: 06/03/2021 01:31 Odjednom nepismena zena, mojne je ba dirati, a ta zena je samom svojom pricom smece od ljudskog bica!

Realno, Vucic je tri nivoa iznad Senada mahalasa...i kad mu dopusti taj neki velikiiiiii intervju zgazit ce ga opet, ali ovom ce da pase i to, zbog reklama ako nista.
Sta je rekla ta baba (ne mislim u detalje) i koga je izvrijedjala? Je li isla direktno u program ili su pustili snimak?
denimb

#14799 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by denimb »

Edin H. wrote: 06/03/2021 01:39
denimb wrote: 06/03/2021 01:31 Odjednom nepismena zena, mojne je ba dirati, a ta zena je samom svojom pricom smece od ljudskog bica!

Sta je rekla ta baba (ne mislim u detalje) i koga je izvrijedjala? Je li isla direktno u program ili su pustili snimak?
Imas na stranici prije ove video sa tim pozivom.
Login7777

#14800 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Login7777 »

Nenad i "očišćeno Sarajevo od Srba."
Grazie :thumbup:
Locked