Ne znam sto vi od Senada ocekujete da se spremi i bude spreman...pa on to nikada nije radio...njegov nivo razumijevanja novinarstva i intervjua je da to sve ide iz glave a ako ne ide kako je naumio,onda krene u improvizaciju.
Ovako radi uvijek i nikada nije drugaciji bio a nakon sveke emisije,neko ovdje napise "nespreman"...tako radi i zato kod njega nikada nece biti pravi ozbiljni intervju sa pravim pitanjima ,gdje ce ogoliti sagovornika.
Za pravi intervju treba priprema,treba jaka koncentracija ,trebaju vrhunska pitanja i da imas na svako vrdanje i izbjegavanje odgovora kod sagovornika,barem jos 2 potpitanja,da ga vratis na svoj mlin.
Senad to ne zna,jer nije takav tip voditelja...kod njega je ovo sve talk show...a najmanje intervju.
A Vucic ko Vucic...ispekao je zanat i tesko ga je pobijediti u onom u cemu je najbolji...drami,samoporomociji a kada zatreba ,zna i zagalamiti

Intervju sam odgledao onako nonstalantno i neobavezno,jer cim sam vidio najavu ovog intervjua i sprdancije sa Miletom,znao sam da ce to biti samo da Senciju malo ego skoci i da nafata finih para kroz marketing...i njega ovo jedino zanima a ne novinarstvo.