SDA-All about
- Kikibombona
#56601 Re: SDA-All about
Najbolji dio je bio kada je Vucic brutalno i totalno nediolomatski osuo paljbu na Biseru Turković a onaj fosil kojeg je postavio bracni par Izetbegović na mjesto predsjednika drzave ni rijec da kaze. I to u sred Sarajeva.
Ni Komsicevo po prstima se nije desilo.
Nevjerovatno potkapacitiranost. Mi trebamo potpisati da OHR ovdje ostane jos 100 godina, da budemo protektorat EU, jer nasi predstavnici uopste nisu sposobni da vode drzavu.
Ni Komsicevo po prstima se nije desilo.
Nevjerovatno potkapacitiranost. Mi trebamo potpisati da OHR ovdje ostane jos 100 godina, da budemo protektorat EU, jer nasi predstavnici uopste nisu sposobni da vode drzavu.
- JThomas
#56602 Re: SDA-All about
želja nato, pucač po prstima. drugo ime za patriotizam, kao mrkva za ćevap...
-
Iker C
#56604 Re: SDA-All about
Da li su starije gospodje na Bascarsiji ljubili novog Tita Vucica?
-
Login7777
#56605 Re: SDA-All about
Ovaj još i zahtijeva ispunjenje uslova kako bi ostao Bošnjak, valjda je i uz uslove postao isti?
- JThomas
#56606 Re: SDA-All about
nisam za sda, ali kad vidim ove druge...
- joint union
#56607 Re: SDA-All about
Dobro Kiki reče, satrase Vučko i Dodik Biseru nogama na aerodromu, niko ništa? Da se razumijemo, ne mogu je ni nacrtanu, ali je MVP države? Dje onaj bhf, izdadose mu braća Bisu za šaku vakcina
?
-
kox
#56608 Re: SDA-All about
Jad i bijeda do čega su nas doveli SDA i njeni sateliti. Ne zna čovjek šta da radi osim da laje po forumu i Facebooku od bijesa.hillbill wrote: ↑02/03/2021 18:30zippoo87 wrote: ↑02/03/2021 18:08 Kome do sada nije bilo jasna politika SDA,mislim da je progledao,kao i onda sa Komsicem.
Ovi su ona najgora stoka i najgore seoske varalice ...to nije ni nesposobno...to je nivo ispod.
Najgore od svega sto se ovakve hulje kriju iza naroda i onda nas sve sramote.
Ja se nikada nisam jadnije osjecao vezano za politiku,do danas kada sam vidio ovu sliku i procitao vijesti.
Propao sam u zemlju...maj** se nahebem svima u SDA ,nepismeni beskicmenjaci
Pogledajte ovu sliku
![]()
......moj naj tezi dan u ratu je bio na Otosu.....ostao sam u okruzenju,i nisam htio da se predam......danas se osjecam mnogo gore,mnogo jadnije,mnogo bjednije....danas se osjecam porazeno.
- JThomas
#56609 Re: SDA-All about
- MarshalDodik
#56610 Re: SDA-All about
Kako cemo znati koliko ce tacno zivota biti spašeno ovom vakcinom?
- Chisum
#56611 Re: SDA-All about
Polako, znas vec kako to hoda kod SDA sadaka-balijandera - red kmecanja, red "ostrih osuda" (tj. pamfletica koje niko ne jebe ni 2%), pa red prosjacenja.Kikibombona wrote: ↑02/03/2021 17:43Jos se i čviba za kraj popisao po namaChisum wrote: ↑02/03/2021 16:49 Sramota, ponizenje i bijeda na koju su Bosnjake sveli ovi pogani SDA sadaka-balijanderi bez stida, obraza i ponosa, ne mjeri se vise pokradenim parama - to vise bog ne moze da uprati! - sada je mjerna jedinica kolicina ponizenja, tj. duzina kurca koji ce u ime njihove nesposobnosti, nemoci i bijede ovaj narod morati da primi, sto od bjelosvjetskih govana od kojih bez grama stida prosjace kao da smo jos u devedesetim, sto od cetnika i ustasa pred kojim ova polupismena, krezava SDA marva vec po pravilu puze i previja se.
Danas nam je usao ovoliki.
P.S. Ne znam zasto ljudi na ovom, ali i bilo kojem drugom portalu, forumu ili cemu vec, od naTOPSanih SDA botina ocekuju neki obraz, argumentaciju... Pogotovo sad, ovako rano, kad se jos ni oko usta obrisali nisu nakon posjete pickoustog cetnika.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/regija/mila ... /210302092
Dakle, ne bi me cudilo da se nakon ovog izdrkavanja i Milanovic pozove u Sarajevo da nam, uz crveni tepih i protokolarne pocasti, i on udijeli kakvu sadaku, jer, ono, red je.
- Kikibombona
#56612 Re: SDA-All about
Da je najgora na svijetu, a jeste kobila, opet ne smijes dozvoliti da predsjednik druge drzave u tvom glavnom gradu brutalno cipelari ministricu vanjskih poslova.joint union wrote: ↑02/03/2021 19:01 Dobro Kiki reče, satrase Vučko i Dodik Biseru nogama na aerodromu, niko ništa? Da se razumijemo, ne mogu je ni nacrtanu, ali je MVP države? Dje onaj bhf, izdadose mu braća Bisu za šaku vakcina?
19.18, Vucic gazi po Biseri Turković a Dzafer i Komso kao da magarca mirno slusaju
Covjek u Sarajevu kaze da je MVP BiH bezobrazna i bolesna, hejjj
https://youtu.be/HoC5XJLgAIc
-
zippoo87
#56613 Re: SDA-All about
Nek ponudi 5000 vakcina...ide za UZPovca jos kvalitetniji crveni tepih i opet ce se naguziti,jer prangija od Vucica nije dovoljno velika
-
mRNA
#56614 Re: SDA-All about
Komsic je pijanica i punjac njonje sta ocekujete?
-
detroit-mercy
#56615 Re: SDA-All about
Bunkov za sigruno, danas hin je na sva usta branio, nece umrijet od gladiMarshalDodik wrote: ↑02/03/2021 19:08 Kako cemo znati koliko ce tacno zivota biti spašeno ovom vakcinom?
- fosna2014
#56616 Re: SDA-All about
Brutalno ...
- Osim_13
#56617 Re: SDA-All about
IZETBEGOVIĆ NE MOŽE DA VJERUJE
-
Evenine
#56618 Re: SDA-All about
To je tacno. Kakva god da je simbol je drzave. Nova epizoda bezmudnistva. Napad u Srebrenici, Ploca na Vijecnici, Begova dzamija. Sve u svrhu nekakve relaksacije odnosa. Bakir im je prelak protivnik, citaju ga ko bukvar.Kikibombona wrote: ↑02/03/2021 19:11Da je najgora na svijetu, a jeste kobila, opet ne smijes dozvoliti da predsjednik druge drzave u tvom glavnom gradu brutalno cipelari ministricu vanjskih poslova.joint union wrote: ↑02/03/2021 19:01 Dobro Kiki reče, satrase Vučko i Dodik Biseru nogama na aerodromu, niko ništa? Da se razumijemo, ne mogu je ni nacrtanu, ali je MVP države? Dje onaj bhf, izdadose mu braća Bisu za šaku vakcina?
19.18, Vucic gazi po Biseri Turković a Dzafer i Komso kao da magarca mirno slusaju
Covjek u Sarajevu kaze da je MVP BiH bezobrazna i bolesna, hejjj![]()
ja mislim da je ovako nesto nezabiljezeno u makar modernoj istoriji diplomatije.
- agnostic_front
#56620 Re: SDA-All about
Fuj gamadi minderaska, kakvi ste jadovi jadni.
- necko_hz
#56621 Re: SDA-All about
Ako me išta natjera da napustim državu i pobjegnem odavde, to neće biti ni zbog ekonomije ni zbog boljeg posla već zbog ovakvih poniženja kakvima svjedočim svaki dan, kakvi me na najgore načine vrijeđaju i sa ljudskog i sa patriotskog aspekta.Chisum wrote: ↑02/03/2021 16:49 Sramota, ponizenje i bijeda na koju su Bosnjake sveli ovi pogani SDA sadaka-balijanderi bez stida, obraza i ponosa, ne mjeri se vise pokradenim parama - to vise bog ne moze da uprati! - sada je mjerna jedinica kolicina ponizenja, tj. duzina kurca koji ce u ime njihove nesposobnosti, nemoci i bijede ovaj narod morati da primi, sto od bjelosvjetskih govana od kojih bez grama stida prosjace kao da smo jos u devedesetim, sto od cetnika i ustasa pred kojim ova polupismena, krezava SDA marva vec po pravilu puze i previja se.
Danas nam je usao ovoliki.
P.S. Ne znam zasto ljudi na ovom, ali i bilo kojem drugom portalu, forumu ili cemu vec, od naTOPSanih SDA botina ocekuju neki obraz, argumentaciju... Pogotovo sad, ovako rano, kad se jos ni oko usta obrisali nisu nakon posjete pickoustog cetnika.
Sve im jebem, i njima i svima onima koji podržavaju jadove koji su nam danas ovo priuštili.
-
zippoo87
#56622 Re: SDA-All about
Pa ne moze Bake na dva fronta...prvo mora odbraniti svoje gazije Fikru,Fadila,Asima i ostale od napada Sudova i javnosti...pa ce tek onda kasnije o narodu da se brine.
Da nije Tuzilastvo krenulo na ahbabe mu i javnost na Sebiju i njega...on bi nama sve probleme rijesio...naravno da je kriv frustrirani narod.
Prvo ga napadamo a sada hocemo da nas on spasava...e tako nam i treba.
Da nije Tuzilastvo krenulo na ahbabe mu i javnost na Sebiju i njega...on bi nama sve probleme rijesio...naravno da je kriv frustrirani narod.
Prvo ga napadamo a sada hocemo da nas on spasava...e tako nam i treba.
- Chisum
#56623 Re: SDA-All about
To ti je ka kad ciganima das marku na ulici, ali ih o istom trosku nalijepis sto prose, sto ne idu u skolu, ne rade itd., a oni samo snishodljivo bleje u tebe i klimaju glavama, slazuci se s tobom, naravno... dok trpaju onu marku u dzep.Kikibombona wrote: ↑02/03/2021 19:11
Da je najgora na svijetu, a jeste kobila, opet ne smijes dozvoliti da predsjednik druge drzave u tvom glavnom gradu brutalno cipelari ministricu vanjskih poslova.
Covjek u Sarajevu kaze da je MVP BiH bezobrazna i bolesna, hejjj![]()
ja mislim da je ovako nesto nezabiljezeno u makar modernoj istoriji diplomatije.
To je to SDA minderpiljarsko "aBd" drzavnistvo, sadaka ekonomija i politika vjecnog kmecanja, koju je ridjobrad podrumas nametnuo kao nesto sto je vec postalo crta identiteta ove polupismene marve kojom se okruzio, a, zajedno s njima, i nas koje, satro, "brani" i predstavlja.
- kamberovica polje
#56624 Re: SDA-All about
Bezveze pjenite i uzalud očekujete smjene i čuda.
Da je pičkousti danas izvadio prangiju, a Bake mu ga u ritmu Marša na Drinu poglabao pred kamerama, opet bi Sotonistička Demonska Akcija dobila isti broj glasove sljedeće izbore.
Da je pičkousti danas izvadio prangiju, a Bake mu ga u ritmu Marša na Drinu poglabao pred kamerama, opet bi Sotonistička Demonska Akcija dobila isti broj glasove sljedeće izbore.
-
statixx
#56625 Re: SDA-All about
Realno ovdje je Bisera usrala. Ako si vec odlucio da primis donaciju, onda suti, poklopi se, nemoj pametovati ili pokusavati umanjiti bruku koju si nam priredio. Ovako su ga Komso i Sefik morali jos dublje primiti iako nije bilo potrebe.
Mislim zena je odron, elementarna nepogoda. Dok drugi lobiraju po svijetu za vakcine ona naprdjuje o voznom parku. Nije dzaba Bisera.
Mislim zena je odron, elementarna nepogoda. Dok drugi lobiraju po svijetu za vakcine ona naprdjuje o voznom parku. Nije dzaba Bisera.