SDA-All about

pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#56576 Re: SDA-All about

Post by pici »

Milanović o koroni: U BiH su najuspješniji, niti je ko bolestan i u bolnicama, niti se vakcinišu

pisanje se nastavlja sad od zapadnih suseda... de udjelte sadaKe
Osim_13

#56577 Re: SDA-All about

Post by Osim_13 »

pici wrote: 02/03/2021 17:35
Milanović o koroni: U BiH su najuspješniji, niti je ko bolestan i u bolnicama, niti se vakcinišu

pisanje se nastavlja sad od zapadnih suseda... de udjelte sadaKe
Sad će opet poplava patetike iz Mehmeda Spahe 14, a u suštini ništa pogrešno nije rekao.
JohnnyS

#56578 Re: SDA-All about

Post by JohnnyS »

Nemojte se sekirati, da on sleti sutra sa sto vakcina, opet bi ga dočekali
last mohicans

#56579 Re: SDA-All about

Post by last mohicans »

detroit-mercy wrote: 02/03/2021 17:08 Imam ovu jedn rodicu, SDA clanicu, preko SDA veze dobila posao (kao i masa njih). Vazda se nesto gura da uleti na neke gradske liste ali nikako joj se ne da. E ta, samosvjesna Bosnjakinja, svaki dan po minimum jedan post na FB, uglavnom se komentarise sta je reko Vulin, sta je reko Vucic, ono Bosnjo budi pametan i ostala patriotska proseravanja, pa sve do one standardne o domacoj i stranoj vodi i slicna sranja. Danas je nema, ko da je u zemlju propala :mrgreen:, reko da joj nije sta bilo neuzbilah :mrgreen:.
Imam ja jednog s kojim sam se pođahkad druzio,prije nekih 20 god. Zeleni s dna kace,bhtelecom, stranka mu sve dala, gine za ideale. Ali,on se oglasio, Zahiraga level.
Image
putokaz1

#56580 Re: SDA-All about

Post by putokaz1 »

SDA je kao Coca Cola
Znamo da je štetna ali
Ipak uzmemo Orginal umjesto jeftine Kopije
Uzmemo SDA umjesto PDA NIP razne varijacije :bih:
Kikibombona

#56581 Re: SDA-All about

Post by Kikibombona »

Chisum wrote: 02/03/2021 16:49 Sramota, ponizenje i bijeda na koju su Bosnjake sveli ovi pogani SDA sadaka-balijanderi bez stida, obraza i ponosa, ne mjeri se vise pokradenim parama - to vise bog ne moze da uprati! - sada je mjerna jedinica kolicina ponizenja, tj. duzina kurca koji ce u ime njihove nesposobnosti, nemoci i bijede ovaj narod morati da primi, sto od bjelosvjetskih govana od kojih bez grama stida prosjace kao da smo jos u devedesetim, sto od cetnika i ustasa pred kojim ova polupismena, krezava SDA marva vec po pravilu puze i previja se.

Danas nam je usao ovoliki.

Image

P.S. Ne znam zasto ljudi na ovom, ali i bilo kojem drugom portalu, forumu ili cemu vec, od naTOPSanih SDA botina ocekuju neki obraz, argumentaciju... Pogotovo sad, ovako rano, kad se jos ni oko usta obrisali nisu nakon posjete pickoustog cetnika.
Jos se i čviba za kraj popisao po nama :thumbup:

https://www.klix.ba/vijesti/regija/mila ... /210302092
Prvenstveno je prokomentarisao da se hrvatska vlada trudi kao i sve ostale sa epidemijom koronavirusa te je onda naglasio da je BiH po tom pitanju zaista posebna.

"I sve su vlade jednako uspješne i neuspješne. U cijeloj Evropi, u cijelom svijetu. Naravno najuspješniji su u Bosni i Hercegovini, tamo niti je iko bolestan, niti iko umire, niti je iko u bolnicama, niti iko priča o tome, niti se iko vakciniše. To je to", kazao je Milanović, piše Dnevnik.hr.
Ludzak

#56582 Re: SDA-All about

Post by Ludzak »

Jučer je Dan nezavisnosti bio. Nezavisni, od čega?? Dokle god bude SDA na čelu FBIH mi ne mozemo biti nezavisni. Federacija mozda jeste nezavisna. Ali drzava u cjelini nije.
elcaliente

#56583 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Pa dobro covjek nije nista lose rekao.
Ono zasto BiH stoji je rekao.
BiH ne preznaje koronu, nema mjera, nema bolesnih niti zelimo vakcine.
To su nasi aduti i uvjerenja koja zelimo da svjetu nametnemo.
EME91

#56584 Re: SDA-All about

Post by EME91 »

bzb
dembele

#56585 Re: SDA-All about

Post by dembele »

Kakvi nas bolidi predstavljaju, braćo moja draga. Gledam ovo danas centalna vijest u svim medijima, što samo pokazuje razmjeru, bruke, sramote i bijede u koju nas je SDA dovela.
Jbt, kao da gledam "Ispuni mi želju", na Hayat Tv.
statixx

#56586 Re: SDA-All about

Post by statixx »

Jutros uzmu Dodika za ruku i odu na aerodrom da preuzmu 5000 vakcina. Popodne kukaju Dodik blokirao izmjene zakona u DN i koci nabavku vakcina. Komso i Sefko k'o Beavis and Butthead.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#56587 Re: SDA-All about

Post by izvrsni direktor »

No, da naša zemlja ipak kasni u ispunjavanju uvjeta govori činjenica da isporuke putem COVAX-a drugim državama već uveliko traju.

Danas je Nigerija primila skoro četiri miliona vakcina preko ovog međunarodnog mehanizma
Ma hajde, nisu ispunili uslove sve? Ma cudi me od ovih nesposobnjakovica to
pici

#56588 Re: SDA-All about

Post by pici »

Image

kod tetke Zilhe na sadaka bocu, vasHa i nasHa sdO...
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#56589 Re: SDA-All about

Post by malakh »

ovo je jedno od najvecih ponizenja drzave bosne i hercegovine od poslije rata do danas. volio bih samo vidjeti sto komsic i sefik iza kamera imaju za reci. prodali su ponos drzave za 5000 vakcina i spustili se na nivo da vucicu ljube ruke i docekuju ga crvenim tepihom na aerodromu.

komsic podanik samo da mu je pozicija i vlasti, a od gradjana se totalno odrodio.
Evenine

#56590 Re: SDA-All about

Post by Evenine »

Je li moze neko da objasni zasto smo pristali na ovo. Ne vidim razlog. Moglo se odbiti, ljudi bi gundjali par dana i zaboravilo bi se.

Ovako cemo o ovom sranju slusati mjesecima. Najavljeno na Dan nezavisnosti. Prvo uzaludni bojkot u Srebrenici pa onda ova havarija.

Covjece, ovo je takva fula da je cak i neki standardni SDA aparatchici stidljivo kritijuju na soc. mrezama.
hillbill

#56591 Re: SDA-All about

Post by hillbill »

Kikibombona wrote: 02/03/2021 17:43
Chisum wrote: 02/03/2021 16:49 Sramota, ponizenje i bijeda na koju su Bosnjake sveli ovi pogani SDA sadaka-balijanderi bez stida, obraza i ponosa, ne mjeri se vise pokradenim parama - to vise bog ne moze da uprati! - sada je mjerna jedinica kolicina ponizenja, tj. duzina kurca koji ce u ime njihove nesposobnosti, nemoci i bijede ovaj narod morati da primi, sto od bjelosvjetskih govana od kojih bez grama stida prosjace kao da smo jos u devedesetim, sto od cetnika i ustasa pred kojim ova polupismena, krezava SDA marva vec po pravilu puze i previja se.

Danas nam je usao ovoliki.

Image

P.S. Ne znam zasto ljudi na ovom, ali i bilo kojem drugom portalu, forumu ili cemu vec, od naTOPSanih SDA botina ocekuju neki obraz, argumentaciju... Pogotovo sad, ovako rano, kad se jos ni oko usta obrisali nisu nakon posjete pickoustog cetnika.
Jos se i čviba za kraj popisao po nama :thumbup:

https://www.klix.ba/vijesti/regija/mila ... /210302092
Prvenstveno je prokomentarisao da se hrvatska vlada trudi kao i sve ostale sa epidemijom koronavirusa te je onda naglasio da je BiH po tom pitanju zaista posebna.

"I sve su vlade jednako uspješne i neuspješne. U cijeloj Evropi, u cijelom svijetu. Naravno najuspješniji su u Bosni i Hercegovini, tamo niti je iko bolestan, niti iko umire, niti je iko u bolnicama, niti iko priča o tome, niti se iko vakciniše. To je to", kazao je Milanović, piše Dnevnik.hr.
sto popisao.......rekao je istinu....to je upravo tako......to sto je istina bolna je drugi padez .
pici

#56592 Re: SDA-All about

Post by pici »

kaje majkicka sto da mijenjamo zakon dobrom i ovako a bOkir je uguro glasovima sdO u DN... sHa je zelena bagro dze zapelo...
elcaliente

#56593 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

Evenine wrote: 02/03/2021 18:01 Je li moze neko da objasni zasto smo pristali na ovo. Ne vidim razlog. Moglo se odbiti, ljudi bi gundjali par dana i zaboravilo bi se.

Ovako cemo o ovom sranju slusati mjesecima. Najavljeno na Dan nezavisnosti. Prvo uzaludni bojkot u Srebrenici pa onda ova havarija.

Covjece, ovo je takva fula da je cak i neki standardni SDA aparatchici stidljivo kritijuju na soc. mrezama.
Pa pristali smo na ovo jer mi samo ne mozemo nabaviti vakcine.
Sama pandemija i vakcinacija i nije neka tema u BiH tako da politicari ne vide svrhu da se previse trude.
zippoo87

#56594 Re: SDA-All about

Post by zippoo87 »

Kome do sada nije bilo jasna politika SDA,mislim da je progledao,kao i onda sa Komsicem.

Ovi su ona najgora stoka i najgore seoske varalice ...to nije ni nesposobno...to je nivo ispod.
Najgore od svega sto se ovakve hulje kriju iza naroda i onda nas sve sramote.

Ja se nikada nisam jadnije osjecao vezano za politiku,do danas kada sam vidio ovu sliku i procitao vijesti.
Propao sam u zemlju...maj** se nahebem svima u SDA ,nepismeni beskicmenjaci
Pogledajte ovu sliku
Image
elcaliente

#56595 Re: SDA-All about

Post by elcaliente »

zippoo87 wrote: 02/03/2021 18:08 Kome do sada nije bilo jasna politika SDA,mislim da je progledao,kao i onda sa Komsicem.

Ovi su ona najgora stoka i najgore seoske varalice ...to nije ni nesposobno...to je nivo ispod.

Ja se nikada nisam jadnije osjecao vezano za politiku,do danas kada sam vidio ovu sliku i procitao vijesti.
Pogledajte ovu sliku
Image
Zasto mislis das se SDA krije iza naroda?
SDA je narod.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#56596 Re: SDA-All about

Post by malakh »

...jedna vakcina za moga bakira...
dembele

#56597 Re: SDA-All about

Post by dembele »

Dobro je, nije tako strašno. Srbija nam samo vraća dug veli Bake.
Da nije sudskog procesa sad bi nam Fikret i Dilfa nabavili za prvu pomoć minimalno 10 hiljada doza.
Cijena, prava sitnica.
Deset miliona.
hillbill

#56598 Re: SDA-All about

Post by hillbill »

zippoo87 wrote: 02/03/2021 18:08 Kome do sada nije bilo jasna politika SDA,mislim da je progledao,kao i onda sa Komsicem.

Pogledajte ovu sliku
Image

......moj naj tezi dan u ratu je bio na Otosu.....ostao sam u okruzenju,i nisam htio da se predam......danas se osjecam mnogo gore,mnogo jadnije,mnogo bjednije....danas se osjecam porazeno.
Bossona

#56599 Re: SDA-All about

Post by Bossona »

IZETBEGOVIĆI I NJIHOVA SDA BRATIJA SU SANU PODVALA BOSNI I BOŠNJACIMA KOJA I DANAS TRAJE!
Image
Image
Bakir i njegova Sebija su otvorili put poniženja nakon što je prostro crvene tepihe četogenocidašima po Sarajevu, prvo Vučiću a time i ostaloj prekodrinskoj proruskoj bratiji. Sebija Izdajnikobegović po uzoru na svog muža Bakira i rahmetliju svekra Aliju i SDA u službi prekodrinskim ideologa su oprali krvave ruke zlikovcu Vučiću u ovoj grijalici za bebe 2014 godine, koji je posjetio vlastito mjesto zločina sarajevsku bolnicu u kojoj je ubijao i nerođenu djecu u majkama sa okolnih sarajevskih brda. SDA je bila i ostala Srpska Državotvorna Agencija koju je SANU podvalila Bosni i Bošnjacima preko Fikreta Abdića i Alije Izdajnikobegovića.
Last edited by Bossona on 02/03/2021 18:39, edited 1 time in total.
pici

#56600 Re: SDA-All about

Post by pici »

IZETBEGOVIĆ NE MOŽE DA VJERUJE: "SNSD-ovci jedno u Predstavničkom domu, drugo u Domu naroda”
Za dopune Zakona o javnim nabavkama BiH na današnjoj sjednici Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine glasalo je devet delegata, četiri su protiv, a jedan suzdržan. Zakon je danas ostao bez podrške, jer nije bilo entitetske većine iz Republike Srpske i ide na naknadno usaglašavanje koje se ne može obaviti bez prisustva delegata Dragana Čovića.
jado jadni prodao si nas za zeninu direktorsku funkciju... imal kake sadaKe...
Post Reply