Milanović o koroni: U BiH su najuspješniji, niti je ko bolestan i u bolnicama, niti se vakcinišu
pisanje se nastavlja sad od zapadnih suseda... de udjelte sadaKe
Milanović o koroni: U BiH su najuspješniji, niti je ko bolestan i u bolnicama, niti se vakcinišu
Imam ja jednog s kojim sam se pođahkad druzio,prije nekih 20 god. Zeleni s dna kace,bhtelecom, stranka mu sve dala, gine za ideale. Ali,on se oglasio, Zahiraga level.detroit-mercy wrote: ↑02/03/2021 17:08 Imam ovu jedn rodicu, SDA clanicu, preko SDA veze dobila posao (kao i masa njih). Vazda se nesto gura da uleti na neke gradske liste ali nikako joj se ne da. E ta, samosvjesna Bosnjakinja, svaki dan po minimum jedan post na FB, uglavnom se komentarise sta je reko Vulin, sta je reko Vucic, ono Bosnjo budi pametan i ostala patriotska proseravanja, pa sve do one standardne o domacoj i stranoj vodi i slicna sranja. Danas je nema, ko da je u zemlju propala, reko da joj nije sta bilo neuzbilah
.

Jos se i čviba za kraj popisao po namaChisum wrote: ↑02/03/2021 16:49 Sramota, ponizenje i bijeda na koju su Bosnjake sveli ovi pogani SDA sadaka-balijanderi bez stida, obraza i ponosa, ne mjeri se vise pokradenim parama - to vise bog ne moze da uprati! - sada je mjerna jedinica kolicina ponizenja, tj. duzina kurca koji ce u ime njihove nesposobnosti, nemoci i bijede ovaj narod morati da primi, sto od bjelosvjetskih govana od kojih bez grama stida prosjace kao da smo jos u devedesetim, sto od cetnika i ustasa pred kojim ova polupismena, krezava SDA marva vec po pravilu puze i previja se.
Danas nam je usao ovoliki.
P.S. Ne znam zasto ljudi na ovom, ali i bilo kojem drugom portalu, forumu ili cemu vec, od naTOPSanih SDA botina ocekuju neki obraz, argumentaciju... Pogotovo sad, ovako rano, kad se jos ni oko usta obrisali nisu nakon posjete pickoustog cetnika.
Prvenstveno je prokomentarisao da se hrvatska vlada trudi kao i sve ostale sa epidemijom koronavirusa te je onda naglasio da je BiH po tom pitanju zaista posebna.
"I sve su vlade jednako uspješne i neuspješne. U cijeloj Evropi, u cijelom svijetu. Naravno najuspješniji su u Bosni i Hercegovini, tamo niti je iko bolestan, niti iko umire, niti je iko u bolnicama, niti iko priča o tome, niti se iko vakciniše. To je to", kazao je Milanović, piše Dnevnik.hr.
Pa dobro covjek nije nista lose rekao.
Ma hajde, nisu ispunili uslove sve? Ma cudi me od ovih nesposobnjakovica toNo, da naša zemlja ipak kasni u ispunjavanju uvjeta govori činjenica da isporuke putem COVAX-a drugim državama već uveliko traju.
Danas je Nigerija primila skoro četiri miliona vakcina preko ovog međunarodnog mehanizma
sto popisao.......rekao je istinu....to je upravo tako......to sto je istina bolna je drugi padez .Kikibombona wrote: ↑02/03/2021 17:43Jos se i čviba za kraj popisao po namaChisum wrote: ↑02/03/2021 16:49 Sramota, ponizenje i bijeda na koju su Bosnjake sveli ovi pogani SDA sadaka-balijanderi bez stida, obraza i ponosa, ne mjeri se vise pokradenim parama - to vise bog ne moze da uprati! - sada je mjerna jedinica kolicina ponizenja, tj. duzina kurca koji ce u ime njihove nesposobnosti, nemoci i bijede ovaj narod morati da primi, sto od bjelosvjetskih govana od kojih bez grama stida prosjace kao da smo jos u devedesetim, sto od cetnika i ustasa pred kojim ova polupismena, krezava SDA marva vec po pravilu puze i previja se.
Danas nam je usao ovoliki.
P.S. Ne znam zasto ljudi na ovom, ali i bilo kojem drugom portalu, forumu ili cemu vec, od naTOPSanih SDA botina ocekuju neki obraz, argumentaciju... Pogotovo sad, ovako rano, kad se jos ni oko usta obrisali nisu nakon posjete pickoustog cetnika.![]()
https://www.klix.ba/vijesti/regija/mila ... /210302092
Prvenstveno je prokomentarisao da se hrvatska vlada trudi kao i sve ostale sa epidemijom koronavirusa te je onda naglasio da je BiH po tom pitanju zaista posebna.
"I sve su vlade jednako uspješne i neuspješne. U cijeloj Evropi, u cijelom svijetu. Naravno najuspješniji su u Bosni i Hercegovini, tamo niti je iko bolestan, niti iko umire, niti je iko u bolnicama, niti iko priča o tome, niti se iko vakciniše. To je to", kazao je Milanović, piše Dnevnik.hr.
Pa pristali smo na ovo jer mi samo ne mozemo nabaviti vakcine.Evenine wrote: ↑02/03/2021 18:01 Je li moze neko da objasni zasto smo pristali na ovo. Ne vidim razlog. Moglo se odbiti, ljudi bi gundjali par dana i zaboravilo bi se.
Ovako cemo o ovom sranju slusati mjesecima. Najavljeno na Dan nezavisnosti. Prvo uzaludni bojkot u Srebrenici pa onda ova havarija.
Covjece, ovo je takva fula da je cak i neki standardni SDA aparatchici stidljivo kritijuju na soc. mrezama.

Zasto mislis das se SDA krije iza naroda?zippoo87 wrote: ↑02/03/2021 18:08 Kome do sada nije bilo jasna politika SDA,mislim da je progledao,kao i onda sa Komsicem.
Ovi su ona najgora stoka i najgore seoske varalice ...to nije ni nesposobno...to je nivo ispod.
Najgore od svega sto se ovakve hulje kriju iza naroda i onda nas sve sramote.
Ja se nikada nisam jadnije osjecao vezano za politiku,do danas kada sam vidio ovu sliku i procitao vijesti.
Propao sam u zemlju...maj** se nahebem svima u SDA ,nepismeni beskicmenjaci
Pogledajte ovu sliku
![]()
zippoo87 wrote: ↑02/03/2021 18:08 Kome do sada nije bilo jasna politika SDA,mislim da je progledao,kao i onda sa Komsicem.
Ovi su ona najgora stoka i najgore seoske varalice ...to nije ni nesposobno...to je nivo ispod.
Najgore od svega sto se ovakve hulje kriju iza naroda i onda nas sve sramote.
Ja se nikada nisam jadnije osjecao vezano za politiku,do danas kada sam vidio ovu sliku i procitao vijesti.
Propao sam u zemlju...maj** se nahebem svima u SDA ,nepismeni beskicmenjaci
Pogledajte ovu sliku
![]()

jado jadni prodao si nas za zeninu direktorsku funkciju... imal kake sadaKe...IZETBEGOVIĆ NE MOŽE DA VJERUJE: "SNSD-ovci jedno u Predstavničkom domu, drugo u Domu naroda”
Za dopune Zakona o javnim nabavkama BiH na današnjoj sjednici Doma naroda Parlamenta Bosne i Hercegovine glasalo je devet delegata, četiri su protiv, a jedan suzdržan. Zakon je danas ostao bez podrške, jer nije bilo entitetske većine iz Republike Srpske i ide na naknadno usaglašavanje koje se ne može obaviti bez prisustva delegata Dragana Čovića.