Pa da se pusti ljude da rade i bave se lokalom,moza bi i bilo efekta a ne ovako...nacrtaju ti metu na celu i pozovu "egzekutore" da te eleminisu i onda ljudi umjesto da rade,moraju se boriti protiv Bakirovh lazi i napada iz medija,interneta i ovako...sve nepismeno da razumije 2 i 2 koliko su.tutku wrote: ↑19/02/2021 09:34 pogledah ovaj nastup baralije na n1, na stranu misljenje na glasanje za gradonacelnika, ali ne mogu se oteti dojmu da je vrlo samodopadna i nerealna. ja, ja, pa ja, ja sam donijela izbore. sustinski govoreci, ona je pokrenula pravni postupak koji je rezultirao izborima. dakle, njena zasluga apsolutno, no u domenu pokretanja pravnog postupka koji je rezultirao kako je rezultirao. svaka joj cast na tome, no treba biti objektivan i ne davati si vise zasluga nego li pripada, to ja shvatam kao ozbiljnog politicara ne politikanta.
kakogod se okrene, jadni smo mi glasaci u ovoj zemlji. imam osjecaj da iz godine u godinu opozicija je sve jadnija, politicki lideri su sve potkapacitiraniji a opet sve pretenciozniji, sve u svemu vrlo razocaravajuce. tesko je na sceni naci nekoga, barem za ove koji traze van kruga sda-hdz-snsd, ko predstavlja ozbiljnu politiku, ko nije konformista i ko posjeduje individualne kvalitete da napravi promjenu. mi to nazalost nemamo i dok god je tako bice korak naprijed nazad dva.
I onda ovi sto nisu 30 godina u kriminalu i sto se ne znaju u tom blatu boriti...prave lapsuse,greske,gafove...kazu vjerovatno milion stvari koje ne bi nikada ni spomenuli,da ih se ne napada ovako.
To kada Irma govori ja,ja i ja...naglasava da je najzasluznija za nesto,sto i jeste i da nema osnova da ju se napada.
Ljudi od obraza i struke nisu navikli da se prepiru i svadjaju sa seoskim varalicama ,ljudima ogranicenog intelekta i ostalim i logicno je da ce tu biti svega.
Meni samo nije jasno zasto SDA sada ne pocne raditi u Mostaru...evo sve je izglasano,zna se sve ko je sta i hajde radite sada...do kada ovi misle voziti ovu nacionalisticku "lokomotivu" ??????