Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
Iker C

#48601 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Iker C »

HDZ je separatisticka stranka a Nasa strankaP je isporucio mjesto gradonacelnika stranci koja Mostar naziva stolnim gradom Hrvata.
Nasa stranka je bila i protiv rotirajuceg gradonacelnika jer HDZ ne bi imao prvog gradonacelnika.
Kojovic je izjavio da u Srebrenici podrzava samo kandidata koji negira genocid.
Baralija je nazvala Lovca ratnim zlocincem a sve borce ARBiH stavila u isti kos sa UZP borcima.
zippoo87

#48602 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Iker C wrote: 18/02/2021 22:58 HDZ je separatisticka stranka a Nasa strankaP je isporucio mjesto gradonacelnika stranci koja Mostar naziva stolnim gradom Hrvata.
Nasa stranka je bila i protiv rotirajuceg gradonacelnika jer HDZ ne bi imao prvog gradonacelnika.
Baralija je nazvala Lovca ratnim zlocincem a sve borce ARBiH stavila u isti kos sa UZP borcima.
Jbte evo me ko bunk...moram samo smajlice pucati na ovakve jadne gluposit

:lol: :lol: :lol:

Ovo ko Bakir I. neku noc u monologu na hayatu...laze covjek cijeli intervju i ne prestaje i kao da se nista nije desilo...nalaga se i ode :D
Tako i ovdje likovi...lazu,lazu,lazu i lazu i kontaju to je sve normalno...nalazemo se i idemo dalje...
Meni je vas zao...svih ovakvih koji se ovako ponasate,stranka i uvjerenje apsolutno nebitni.
Ko laze hoce i ukrasti a ko krade i laze,ne moze biti vjernik a SDAovcima fol vjera na prvom mjestu...jest ali u K,sto bi rekli.
Vise pravih vjernika ima u NSu,nego u SDA...a zna se sta je pravi vjernik
Iker C

#48603 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Iker C »

Druze ja hvala Bogu ne zavisim od stranke, ja se nadam da ces ti nesto hajrovati od Nase stranke jer branis neodbranjivo. Svu srecu ti zelim, necu ti vise replicirati.
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#48604 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

Iker C wrote: 18/02/2021 22:58
Je li te bar malo sramota kad ovaku laz napises? Jasno da se krijes (kao i svi mi) iza forumske anonimnosti, ali je li bar imalo stid osjecaj kad pises ovako gnusne lazi o nekome? Je li ti obraz bar malo zaigra od sramote?
Ili si i uzivo jednostalno obicni lazov, pa ti svejedno ovako nesto pisati?
Iker C

#48605 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Iker C »

Ako laze koza ne laze rog, ima snimak na TVSA.
zippoo87

#48606 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zippoo87 »

Iker C wrote: 18/02/2021 23:26 Druze ja hvala Bogu ne zavisim od stranke, ja se nadam da ces ti nesto hajrovati od Nase stranke jer branis neodbranjivo. Svu srecu ti zelim, necu ti vise replicirati.
Ja da sam htio hajrovati od stranak(a)...do sada bi hajrovao...bio bi tako kao i ti i ostali sljam...obraz djonas i prodavao bi se za sicu .
Sreca pa niti me stranke u tom smislu zanimaju,niti mi treba sta od bilo koga...ovo sto imam i sto zaradim je i vise nego dovoljno.
A i da se prodam,ne bi to bilo za sicu i za sendvic...nego ako cu vec postati djonas...da se nesto konkretno obrne.

Zato mi sendvicara i zao...to su rudari...kopaju rukama ugalj a direktor milione u padze...e tako i u politici...sendvicari ratuju a vozdovi milijarde u dzep.

I prestani lagati...znam da je tebi to normalno...ali je gadljivo citati ovo tvoje smece koje pises.
drug_profi

#48607 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Iker C wrote: 18/02/2021 23:42 Ako laze koza ne laze rog, ima snimak na TVSA.
Deder daj ga ako ima.
Arachnoidea

#48608 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Arachnoidea »

drug_profi wrote: 19/02/2021 01:24
Iker C wrote: 18/02/2021 23:42 Ako laze koza ne laze rog, ima snimak na TVSA.
Deder daj ga ako ima.
drug_profi

#48609 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by drug_profi »

Pa ne znam jel vrijedno komentara za sta ste se vi uhvatili...toliki je ocaj da se sad i lapsusi koriste kao dokazi.. :lol:
izvrsni direktor
Vozim: Premium

#48610 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by izvrsni direktor »

Sda-ovski kerovi, gafa se drzi i tvrdi da je to tako :-) a kao dokaz stavi link koji u naslovu ima "gaf", a vlasnik videa je smece saff :lol:
A nastavak, tj odmah naredna sekunda, u kojoj se on korigije, nije stao u ovaj video, pretpostavljam saff nije imao vise mjesta na kaseti da to snimi :run:
Last edited by izvrsni direktor on 19/02/2021 06:11, edited 2 times in total.
JohnnyS

#48611 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JohnnyS »

Što očekivati od boraca protiv antifašizma
kluz franjo

#48612 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

Niko se od ovih "Ćuvara Bosne" nije oglasio kada je sredinom juna prošle godine Bakir sa Čovićem objavio dogovor o formalnoj podjeli Mostara.
Malo ili nikako o njihovom dogovorenom kriminalu i organizovanoj krađi glasova na izborima.

Ali pjene od "pravedne patriJotske srdžbe" kada se neko usudi da bude protiv njihove etničke podjele teritorija i protiv mafijaškog upravljanja zemljom.

I onda se "bojovnici" sakupe u rasponu od onih otvorenih šovinista bez mozga, koji bi žigosali i protjerivali neistomišljenike, do onih ljigavaca bez obraza, kojima je ovakav haos i kriminal osnovni izvor prihoda.

Prvi su, kao i uvijek pješadija, rulja za prljave poslove. A drugi su tu da ove prve filuju lažima i odgovarajućom propagandom.

A vrlo brzo će se vidjeti kako patriJotska Tronožac-koalicija složno usvaja novi Statut grada Mostar. Do i od Bulevara. I opet će "Ćuvari Bosne" ostati nijemi.

Još jedna stvar. Lako je meni "kurčiti se" anonimno i preko tastature.
Ali kada si žestoka manjina, pod salvom prijetnji i uvrijeda i pod punim imenom i prezimenom ostati doslijedan je ogromna hrabrost.
Časno je boriti se protiv podjele zemlje u tri kriminalna brloga. A časno i hrabro kada to činiš u okolnostima kakve su kriminalci napravili u Mostaru.
I zato kapa do poda Irmi i Boški.
Patton44

#48613 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

drug_profi wrote: 19/02/2021 01:37 Pa ne znam jel vrijedno komentara za sta ste se vi uhvatili...toliki je ocaj da se sad i lapsusi koriste kao dokazi.. :lol:
Hoce ga uzadnje vrjeme nekako. :pisnuo:
Patton44

#48614 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Patton44 »

izvrsni direktor wrote: 19/02/2021 05:28 Sda-ovski kerovi, gafa se drzi i tvrdi da je to tako :-) a kao dokaz stavi link koji u naslovu ima "gaf", a vlasnik videa je smece saff :lol:
A nastavak, tj odmah naredna sekunda, u kojoj se on korigije, nije stao u ovaj video, pretpostavljam saff nije imao vise mjesta na kaseti da to snimi :run:
Poslje ebanja nema kajanja.
tutku

#48615 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by tutku »

pogledah ovaj nastup baralije na n1, na stranu misljenje na glasanje za gradonacelnika, ali ne mogu se oteti dojmu da je vrlo samodopadna i nerealna. ja, ja, pa ja, ja sam donijela izbore. sustinski govoreci, ona je pokrenula pravni postupak koji je rezultirao izborima. dakle, njena zasluga apsolutno, no u domenu pokretanja pravnog postupka koji je rezultirao kako je rezultirao. svaka joj cast na tome, no treba biti objektivan i ne davati si vise zasluga nego li pripada, to ja shvatam kao ozbiljnog politicara ne politikanta.

kakogod se okrene, jadni smo mi glasaci u ovoj zemlji. imam osjecaj da iz godine u godinu opozicija je sve jadnija, politicki lideri su sve potkapacitiraniji a opet sve pretenciozniji, sve u svemu vrlo razocaravajuce. tesko je na sceni naci nekoga, barem za ove koji traze van kruga sda-hdz-snsd, ko predstavlja ozbiljnu politiku, ko nije konformista i ko posjeduje individualne kvalitete da napravi promjenu. mi to nazalost nemamo i dok god je tako bice korak naprijed nazad dva.
Blizanac

#48616 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Blizanac »

Kad ti lapsus u nečijem govoru postane najjači patriJotski argument onda si definitvo dokazao vlastiti jad, mentalnu ograničenost i intelektualnu inferiornost.
kluz franjo

#48617 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

konformizam (engl. conformism, od lat. conformare: prilagoditi), ponašanje u skladu s tradicijom, vladajućim moralnim, političkim i drugim pravilima i nazorima, prilagodljivost; prihvaćanje nekog mišljenja ili ponašanja iz spekulativnih ili oportunističkih razloga; oportunizam.
Rulja iz većinskog mraka i sa jedne i sa druge strane već mjesecima kači ženama metu na leđa i one i pored toga ostanu pri svojim stavovima.
Baš onako konformistiĆki.
wewa

#48618 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

zanimljivo je vidjeti s kolikim zarom SDA masinerija napada stranku koja ima blijede izborne rezultate. cega li ih je toliko strah?

svim srcem sam uz NS, ma koliko prostora za napredak vidjela u ovom trenu.
statixx

#48619 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by statixx »

Da ih ogade NiPovcima i vrate KS. :)
wewa

#48620 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

statixx wrote: 19/02/2021 10:47 Da ih ogade NiPovcima i vrate KS. :)
how yes no. mislim na ovaj prvi dio tvrdnje...
SDA najvise i gubi kako raste popularnost NIP-a.
bunk

#48621 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by bunk »

Tu grijesis.Ns i Sdp su ti koji su najvise izgubili.
wewa

#48622 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

bunk wrote: 19/02/2021 10:57 Tu grijesis.Ns i Sdp su ti koji su najvise izgubili.
koliko je nacelnickih mjesta izgubila NS a koliko SDP u KS?
kluz franjo

#48623 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kluz franjo »

wewa wrote: 19/02/2021 10:44 zanimljivo je vidjeti s kolikim zarom SDA masinerija napada stranku koja ima blijede izborne rezultate. cega li ih je toliko strah?

Ma sto i jednu falinku imaju u NS o kojoj se može i treba pričati i pisati.

Sataniziranje stranke koja se na nivou FBiH kreće oko cenzusa tj. statističke greške je generalno oprobano sredstvo disciplinovanja ovih malo značajnijih, poput SDP-a.
A kada se pak ovolika hajka diže, to je u prošlosti uvijek bio dobar znak da "patriJotski" tronožac priprema neki novi "povijesni dogovor" tj. novu svinjariju.
wewa

#48624 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by wewa »

kluz franjo wrote: 19/02/2021 11:00
wewa wrote: 19/02/2021 10:44 zanimljivo je vidjeti s kolikim zarom SDA masinerija napada stranku koja ima blijede izborne rezultate. cega li ih je toliko strah?

Ma sto i jednu falinku imaju u NS o kojoj se može i treba pričati i pisati.

Sataniziranje stranke koja se na nivou FBiH kreće oko cenzusa tj. statističke greške je generalno oprobano sredstvo disciplinovanja ovih malo značajnijih, poput SDP-a.
A kada se pak ovolika hajka diže, to je u prošlosti uvijek bio dobar znak da "patriJotski" tronožac priprema neki novi "povijesni dogovor" tj. novu svinjariju.
eto nama izbornog zakona.
zlajaBHF

#48625 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by zlajaBHF »

Koliko vas placa Pedja Kojovic?

Izdajnicka stranka, koja bi sve da proda, samo da bi vladala Bascarsijom.

Bascarsijom neka vlada, nije problem. Samo sto im gradjani BiH nece dati vlast u ruke u ostatku drzave, kako bi mogli trgovati.

Ta vasa matrica o SDA me ne zanima. SDA je nespososobna i ogranicena, ali to ne moze da opere vasu izdaju!

Laz je da je SDA jedina alternativa vasoj politici. Ima i drugih stranaka, koje se bore protiv korupcije i nesposobnosti, sa zdravom ideologijom.
Locked