Hajmo se praviti da SDA dobija glasove zbog dobrih rezultata a ne sto su najbogatija stranka i sto ih IVZ gura.zlajaBHF wrote: ↑17/02/2021 11:37Upravo ovo sto pises je najbolji dokaz da nemate dobre namjere.Better Man wrote: ↑17/02/2021 11:26
Pa naravno da je cilj rušnje SDA i ne samo njih, već i HDZ-a, jer oni su glavni odgovorni za sav kriminal i korupciju i to što izbora nije bilo u Mostaru. Kako raditi na poboljšanju situacije s onikma koji su najodgovorniji za krminal, pljačku i korupciju?
Vas cilj rusenje HDZ-a? Pa da sam ovca, mozda bi ti vjerovao, ali nisam. Vi NIKAD necete srusiti HDZ, to znam ja, ti, i svi koji ovo citaju.
Hocete li i SNSD srusiti? Sta je sljedece, vi cete zauustaviti globalno zagrijavanje?
Prihvatis ponisi Koalicije za Mostar prije izbora i kazes dio programa ce biti ovo, ovo i ovo. Kad budes dio vlasti, preuzmes na primjer zdravstvo, napravis rezultate (Kao sto trvdite da mozete) nakon toga biraci vide da znate raditi svoj posao i na sljedecim izborima vas podrze jos vise. Mozda onda budes vecina i preuzmes vlast.
Ali ne.... necemo u vlast, a kad se bude glasalo za gradonacelnika, mi cemo indirektno podrzati HDZ.
Vama je iskljucivo cilj srusiti SDA. To je vrh..... Vi cete praviti vlast sa HDZ-om, SDS-om, SNSD-om, Abdicem.....Sutra Seka da izadje iz SDA, vi bi i sa njom.
Kao sto sam rekao, samo da vam je Bascarsiju..... Vi bi ja mislim i raspad drzave podrzali.
I nimalo ne preuvelicavam. Ubjedjen sam da ce Kojovic dati HDZ-u treci entitet ako ikad bude u prilici, i to rado.....jer Kojovic zna da u Posusju ili Bileci on nema sta traziti.
Cuvaju Bosnu kroz ekskluzivno pravo na koaliranje sa HDZ i SNSD.
Kralju, sad skontah da ti ne zivis u Mostaru cak stavise nisi ni u BiH?
NS fakat u krizi, nikad vise nece dobiti nijedan glas SDA dijaspore.