Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Da li je ublehas zaboravio jutros popiti terapiju ili ovaj Kenan stvarno ide protiv ucitelja i za Celik? Ako je ovo drugo, Kenan ima moj glas kad god se kandiduje a Fudu nabijem na stozinu
jasko_ba wrote: ↑15/02/2021 07:56Osnovana Bosanska narodna stranka ZDK, prva vjersko, nacionalno, patriotska politička organizacija na ovim prostorima Ko su sad ovi u tri lijepe
jasko_ba wrote: ↑15/02/2021 07:56Osnovana Bosanska narodna stranka ZDK, prva vjersko, nacionalno, patriotska politička organizacija na ovim prostorima Ko su sad ovi u tri lijepe
Ideja vodilja - mržnja protiv Šiita.
Sjajna karijera: Sandžak, Austrija, i naravno završi u Zenici. Da je pravde završio bi u "Zenici", ali kako se nekad govorilo.
Nivelacija wrote: ↑15/02/2021 00:24
Ejubovic je dva koplja iznad svih od prvog do zadnjeg u gradskoj sali.
Sta radi u SDA onda?
To i jeste problem. Sve decko fino prica, postavlja prava pitanja i jako precizno detektuje probleme i nudi inicijative, ali ga clanstvo u stranci kompromituje.
Jako lijepo je diskutovao o problemima u Apotekama i o Plavoj vodi (te dvije diskusije sam upratio, pa ih isticem), ali jarane ko je sjebao Apoteke? Ko koči Plavu vodu?
Ista ona stranka koja te gura preko Belme Pojskic.
Moze se ova carsija napuckat i zaokruziti kakva turisticka ponudica
Može, ali mislim da dugoročno nema neke koristi od turizma tu kod nas.
Mi moramo težit napuckavanju privrede, smanjivanju nameta i privlačenju investitora. Najbitnije od svega, treba se napravit dugoročna strategija razvoja grada nakon potencijalnog gašenja željezare.
jedno ne iskljucuje drugo jel tako, fino sredjena carsija sa ponudom jos daje pozitivan vajb privredi i aktivnostima
apsidejzi wrote: ↑09/02/2021 21:01
Pa dobro, daj uputi i nas izgubljene ovce da znamo gdje je pravi pastir. Za ovim ocito lutamo bespucima i nepreglednim prostranstvima.
Pametnom je i išaret dosta. Ovce će uvijek biti ovce, što izgubljene, što u toru, sa pastirom ili bez...
Pa dobro il sam ja glup pa ne kontam za koga treba glasati il ti blefiras. Evo otvoren sam za konstruktivni razgovor na temu zenickih politicara. No tebi to ocito nije cilj. CIlj je samo omalovaziti Fuada bez nudjenja alternative a to moze raditi samo onaj koji zna da je alternativa jos gora karina od Fuada. Nazalost, do daljnjeg, on je najbolja alternativa.
Jebo majku, pocet' cu pisati izjave, obecanja i saopstenja klosara
Koliko me sjecanje sluzi, a ovu Papirnu se nekada 2017. neki projekat radio, pare u budzetu bile za nesto...
Ma samo ste se ne krene raditi.
N.N. wrote: ↑15/02/2021 18:16
Koliko me sjecanje sluzi, a ovu Papirnu se nekada 2017. neki projekat radio, pare u budzetu bile za nesto...
I vidi kako su je uradili...hahahahaah
Bio projekat nekog manjeg centra sa velikom teretanom, prodavnicom, kojim kaficem i eto vidis kako su lijepo napravili
Taman da malo zivne taj dio grada jer kad mrak padne, taj dio grada je k'o zona sumraka...
N.N. wrote: ↑15/02/2021 18:16
I vidi kako su je uradili...hahahahaah
Bio projekat nekog manjeg centra sa velikom teretanom, prodavnicom, kojim kaficem i eto vidis kako su lijepo napravili
Taman da malo zivne taj dio grada jer kad mrak padne, taj dio grada je k'o zona sumraka...
Sto su se usutili sa mijenjanjem rasvjete?
Bila je prije 10ak godina priča da je Austrija tražila partnera za obnovu Papirne, pa je propalo iz nekog razloga.