vidiš kako ti znaš koji su to Bosnalijek proizvodi, izgleda da si redovan konzument, neka alal vera, bre... još domaćedrndalo wrote: ↑15/02/2021 10:57Ti bi druze trebao poceti trositi hitno neke domace proizvode uz pogona Bosnalijka! Risedon npr...Matrix_ wrote: ↑15/02/2021 10:34jok grohno je je zbog bojkota škutoradrndalo wrote: ↑15/02/2021 10:13
Jel ti stvarno mislis da je Konzum glihnuo zbog “bojkota”, posebno Bosnjaka? Ti si druze u nekoj paralelnoj dimenziji...![]()
Koliko radim za razne, sto skutorske, sto bosnjacke, sto srpske, sto imperijalisticke distributere pokazuje moja knjizica sa Biroa, uredno ovjeravana svakih 45 dana... Glasanje za KraDeZe? To ostavljam tebi i tvojoj braci “velikim Bosnjacima”, jer ja vec 20 godina vidim da je glas za SDA=HDZ=SDA, ali coravi to nece da vide... Da se mene pita, slabo bi se ko od njih hljeba/kruha najeo...
Sto se bojkota tice, ja desetljecima uspjesno bojkotujem koga ja mislim da treba, i ako uspijem koga jos ubijediti u to svojim vidjenjem situacije. Ima medju njima raznih smeca ljudskih... Koje necu nazivati imenima bilo koje nacionalne grupe, jer ti ljudi nisu nista od toga, nego jednostavno smece. Bez nacionalnog predznaka. Medju njih spadaju i tvoji omiljeni distributeri ulja, na koja si presao bakon Optime. Koji takodjer nisu bili kakvi ljudi.... Ti izgleda i biras samo takve...![]()
aaa znači multi kulti sdp
još si gori od škutora, oni bar ostaju dosljedni svojoj poltici, ma kakva ona bila, i znaš s njima na čemu si i cijenim ih stoga više nego jugokomunjare
s vama sdp multi kulti prelivodama nikda ne znaš na ćemu si, malo ste uz Bošnjake, malo uz "ljevičare" malo uz PDA Kukine bandite, najgore političko smeće koje se čak i SDA kutarisala, malo ste uz doikovce, tako što im namještate biračke spiskove u Srebrenici, prijavlujući ljude u Srbiji... ma šljam prve klase
Ja sam mislio naivno da je Konzum glihnuo jer je Agrokor glihnuo, ali ne, to su sve Bosnjaci izdominirali i izbojkotirali...![]()
Sto se tice zadnjeg, cega se pametan stidi, budala se ponosi... Ali sta reci djon-obrazima koji Srebrenicu pokusavaju fakturisati drugima osim SDA, djonasima koji drugima nabrajaju Dodika i Covica, a u krevetu stalno s njima...? Vama je koza na obrazu deblja od slonovske na guzici, i vi nekome nesto nabrajate... ?
samo nastavi konzumirat, mada nema izgleda efekta, ne pomaže ti
"glede" Konzuma, ne znam kakav je uticaj mogla imati kriza Agrokora na podružnicu u BH, osim u tvom mozgu
vjerujem da pola ljudi nema pojma ni da je Konum dio Agrokora, a ostalo pola bolilo kurac za dešavanja nekog Agrokora u susjednoj državi
jašta, eto SDA pristaje na čovićev izborni zakon i treći entitet, a dodika podržavaju u ne ulasku u NATO ili neknjiženju državne imovine
dok bi to jugokomunjare za tili časa izdale, poput sljedbenika "slučajnog prolaznika" još od 1992.g. koji samo što nije reko ja sam s vama JNA, ja sam jugosloven
e ko vas ne zna... skupo bi vas platio ko i prosrpske separatiste i škutore
samo srećom dobro smo vas pročitači