Pomislih nacas, da te boli zlo koje je nanio hrvatima i drzavi, kad ono.nikad_vise wrote: ↑13/02/2021 23:17Ako se ovo odnosi na Komsica,ni jedna od njih nije nista pogresno rekla.Patton44 wrote: ↑13/02/2021 20:06Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva![]()
I Boska Cavar isto.
Smecar jedan obicni kojeg bi najradije pljunuo u pola face zbog onih baljezgarija na Face tv kad je obarao vladu kantona Sarajevo.Smecar se uhvatio Zukorlica,halikoptera i slicnih baljezgarija i poslije te emisije je za mene licno obicni smecar.Komsica sam drzao za covjeka koji je realno politicki nesposoban i nekako sam mu dao glas samo da Covic ne udje u predsjednistvo jer sam smatrao da nam vise Covic moze nanijeti stete nego nesposobni Komsic.
Na stranu sto sam ga smatrao poprilicno neinteligentnim insanom,postovao sam ga kao Zlatnog ljiljana i nekako je odavao taj neki znak ljudskosti i suosjecanja sa narodom.Nakon onog preokreta sa vladom u KS,onih njegovih silnih lazi i alibija da opravda obaranje vlade,ono orkestrirano pljuvanje dojucerasnjih jarana a lizanje sa "zauvijek" zakletim neprijateljem SDA i jos na sve to pravdanje SDA kriminala i sutnja na sva ta desavanja i afere oko SDA je za mene sada pravo lice Zeljka Komsica.
ps
Sta cemo sa ovim sto su na ringispilu sa SDA,jesu i oni smece.