To je preblago receno u odnosu na ono sta je zasluzio.Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva
Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- ultima_palabra
#47751 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
-
kluz franjo
#47753 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Opštenarodno oduševljenje lovačkim pričama... Fino.
Na trenutak je patriJotski univerzum bio u manjem neredu, ali se srećom sve vraća u svoju uobičajnu orbitu.
Predlažem da se Helezov rotirajući model primjeni i na vladu FBiH. I u ovom, a i u sljedećem mandatu.
Fino je to Bakir objasnio. Ipak je tronošcu potrebna ta četvrta stabilizirajuća noga.
Helem, sretna je država kojoj je količina domoljublja Peđe, Irme i Sabine najakutnije pitanje.
Da ima pameti u NS i da se odmah sklone iz ringišpila.
Šteta je ometati nazaustavljiv napredak.
Na trenutak je patriJotski univerzum bio u manjem neredu, ali se srećom sve vraća u svoju uobičajnu orbitu.
Predlažem da se Helezov rotirajući model primjeni i na vladu FBiH. I u ovom, a i u sljedećem mandatu.
Fino je to Bakir objasnio. Ipak je tronošcu potrebna ta četvrta stabilizirajuća noga.
Helem, sretna je država kojoj je količina domoljublja Peđe, Irme i Sabine najakutnije pitanje.
Da ima pameti u NS i da se odmah sklone iz ringišpila.
Šteta je ometati nazaustavljiv napredak.
- BHCluster
- ultima_palabra
#47755 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Super, jos da vidimo kakav je ucinak Damirovog angazmana u politici na te realne probleme...
-
Patton44
#47756 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva
I Boska Cavar isto.
-
belfy
#47757 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
valjda smo pricali o cijeni prodaje obraza ili gazenja svog svjetonazora... tako da ja sa svojim trenutacnim primanjima, iako skromnim, nemam potrebe za vecim. pogotovo ne po cijenu integriteta. vec rekoh, da se ne mogu porediti sa nekim ko je prisiljen sticajem okolnosti na nesto takvo, ali takodjer rekoh da bi to onda trebali biti izuzetci. a mi smo, barem sa do sada vidjenim, drzava izuzetaka, jer svako ima cijenu, cak i ako niko nije pitao. sto je, moras priznati, malo tuzno...Hakiz wrote: ↑13/02/2021 00:01Da, naravno, sjeo si ti i rekao, da vidim, da li bi mi cijena bila 100.000 KM? Jok. OK, 1.0000.000 Eura? Ma ne'a govora. 100.000.000 eura? Ne. Da vidim da li bi bila 1.000.000.000? Ni ta ne bi. Itd.
Razumljivo, poslije takvog preispitivanja svoje savjesti zaključio si da ne možeš pronaći cijenu, trenutno u svemiru cijena za tebe ne postoji.
- Leverage
- Leverage
#47759 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
https://www.oslobodjenje.ba/vijesti/bih ... ske-628552konektovan wrote: ↑13/02/2021 18:31Kad je to izjavila???
Ako je to istina, onda za mene NS vise ne postoji..dosta je jedna sabina cudić...![]()
Moramo razjasniti odnose PMP-a i BH Bloka, prije same Skupštine dok smo vijećali o tome hoćemo li na listu zajedno, već tada nailazimo na otpor Naše stranke. Irma Baralija je pred svima rekla da ima problem sa ratnom prošlošću prije svega predsjednika PMP-a Semira Drljevića Lovca i da podrška PMP-a smeta politici Naše stranke, rekla je Gosto, a Drljević je nastavio:
-Jeste, ja sam u januaru rekao nemoj se sikirati, nemamo ni mi nikakvih simpatija prema Našoj stranci, rekao je on a Gosto je dodala da Naša stranka od samog početka degradira PMP.
-
tutku
#47760 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
To moze reci obicni gradjanin u kafani, a nikako politicar koji bi trebao drzati do neke kulture u izrazavanju, pogotovo u javnom prostoru. Tvoje misljenje moze biti da je zasluzio, slobodna smo drzava i slobodno to ispolji. Kada to politicarka ispolji onda samo pokazuje da je neodgojena i primitivna, sto svakako govori vise o njoj nego o ZK.ultima_palabra wrote: ↑13/02/2021 17:49To je preblago receno u odnosu na ono sta je zasluzio.Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva
Izmedju ostalog, to je jedan od razloga zasto je NS apsolutno periferna stranka koja van Sarajeva nema sta traziti.
Drago mi je da sve vise ljudi postaje kriticno prema opoziciji, to im je znak ili da se mijenjaju ili da nestaju.
Nazalost, isticanje “tereta proslosti Lovca u Mostaru”, boske cavar i njenih komentara zeljka komsica, sabininog nepostovanja koalicionih partnera NiP i SDP sve pokazuje da ovi ljudi nemaju znanja ni karaktera za borbu protiv sda i slicnih.
-
Hakiz
#47761 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Jah, najbolje da SDA nastavi, je li tako...
- nikad_vise
#47762 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ako se ovo odnosi na Komsica,ni jedna od njih nije nista pogresno rekla.Patton44 wrote: ↑13/02/2021 20:06Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva![]()
I Boska Cavar isto.
Smecar jedan obicni kojeg bi najradije pljunuo u pola face zbog onih baljezgarija na Face tv kad je obarao vladu kantona Sarajevo.Smecar se uhvatio Zukorlica,halikoptera i slicnih baljezgarija i poslije te emisije je za mene licno obicni smecar.Komsica sam drzao za covjeka koji je realno politicki nesposoban i nekako sam mu dao glas samo da Covic ne udje u predsjednistvo jer sam smatrao da nam vise Covic moze nanijeti stete nego nesposobni Komsic.
Na stranu sto sam ga smatrao poprilicno neinteligentnim insanom,postovao sam ga kao Zlatnog ljiljana i nekako je odavao taj neki znak ljudskosti i suosjecanja sa narodom.Nakon onog preokreta sa vladom u KS,onih njegovih silnih lazi i alibija da opravda obaranje vlade,ono orkestrirano pljuvanje dojucerasnjih jarana a lizanje sa "zauvijek" zakletim neprijateljem SDA i jos na sve to pravdanje SDA kriminala i sutnja na sva ta desavanja i afere oko SDA je za mene sada pravo lice Zeljka Komsica.
- Revolucionar ★
#47763 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Glupa ti je priča. O Komšićevanju se može reći svašta, ali iz nekakvog poštovanja prema instituciji države, Komšićevoj ulozi, apsolutni je apsurd izjednačavati ga s nekakvim antibosanskim elementima, a jos manje nazivati ga takvim imenima. Pa ako se i zalomilo jednoj irelevantnoj političkoj personi nižeg stranačkog nivoa, onda je šef stranke, baš kao u slučaju Cudic, duzan reagovati. Na kraju krajeva, nije Kojovicu smetalo komšićevati dok su se komšićevanjem otvarale stolice Kantona Sarajevo. I to je jedino što je važno u slučaju NS-a - SARAJEVO. Već u najbližim sredinama do Sarajeva su irelevantni politički faktori, koji su nerijetko bili sateliti drugih stranaka. Možda je u modi Kukićevanje sad. Ali teško je zaluđenicima priznatiultima_palabra wrote: ↑13/02/2021 17:49To je preblago receno u odnosu na ono sta je zasluzio.Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva
- ultima_palabra
#47764 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Nemam pojma ko je Lovac, ali danfa na klasicno SDA kukavicje jaje koje se vrati jatu prvom prilikom. Nazalost, uspio je napraviti razdor, ponajvise gluposcu SDPa.
- Better Man
#47765 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Pa Komšić i jeste smeće od čovjeka. Frajer nije ništa uradio za sve ove godine koliko je u fotelji člana predsjedništva i kao državni parlamentarac. Vlast napravio sa najgorom ološi i mafijom.nikad_vise wrote: ↑13/02/2021 23:17Ako se ovo odnosi na Komsica,ni jedna od njih nije nista pogresno rekla.Patton44 wrote: ↑13/02/2021 20:06Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva![]()
I Boska Cavar isto.
Smecar jedan obicni kojeg bi najradije pljunuo u pola face zbog onih baljezgarija na Face tv kad je obarao vladu kantona Sarajevo.Smecar se uhvatio Zukorlica,halikoptera i slicnih baljezgarija i poslije te emisije je za mene licno obicni smecar.Komsica sam drzao za covjeka koji je realno politicki nesposoban i nekako sam mu dao glas samo da Covic ne udje u predsjednistvo jer sam smatrao da nam vise Covic moze nanijeti stete nego nesposobni Komsic.
Na stranu sto sam ga smatrao poprilicno neinteligentnim insanom,postovao sam ga kao Zlatnog ljiljana i nekako je odavao taj neki znak ljudskosti i suosjecanja sa narodom.Nakon onog preokreta sa vladom u KS,onih njegovih silnih lazi i alibija da opravda obaranje vlade,ono orkestrirano pljuvanje dojucerasnjih jarana a lizanje sa "zauvijek" zakletim neprijateljem SDA i jos na sve to pravdanje SDA kriminala i sutnja na sva ta desavanja i afere oko SDA je za mene sada pravo lice Zeljka Komsica.
- Better Man
#47766 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Lovac se prodao za lovu i to je valjda svima jasno. Pokazao se kao smeće i jado od čovjeka.ultima_palabra wrote: ↑13/02/2021 23:19 Nemam pojma ko je Lovac, ali danfa na klasicno SDA kukavicje jaje koje se vrati jatu prvom prilikom. Nazalost, uspio je napraviti razdor, ponajvise gluposcu SDPa.
- drug_profi
#47767 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Smeće je prije svega što je u svojoj kampanji govorio nikad više sa SDA, pokazivao prstom na obraz i onda sve te glasove naivnih odnio -SDA.
Ne bi govorio te stvari da nije znao da biraci to hoce da cuju. Isto je i Faraon pricao.
Ne bi govorio te stvari da nije znao da biraci to hoce da cuju. Isto je i Faraon pricao.
- ultima_palabra
#47768 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Zalibo me za instituciju drzave i njegove uloge, lik je smece, pizda i prodana dusa. Izgovoriti to u javnom diskursu u kojem dominira nezamjeranje je za svaku pohvalu. Ako ikad sretnem Sanju Renic zahvalit cu joj se za taj cin.Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 23:19Glupa ti je priča. O Komšićevanju se može reći svašta, ali iz nekakvog poštovanja prema instituciji države, Komšićevoj ulozi, apsolutni je apsurd izjednačavati ga s nekakvim antibosanskim elementima, a jos manje nazivati ga takvim imenima. Pa ako se i zalomilo jednoj irelevantnoj političkoj personi nižeg stranačkog nivoa, onda je šef stranke, baš kao u slučaju Cudic, duzan reagovati. Na kraju krajeva, nije Kojovicu smetalo komšićevati dok su se komšićevanjem otvarale stolice Kantona Sarajevo. I to je jedino što je važno u slučaju NS-a - SARAJEVO. Već u najbližim sredinama do Sarajeva su irelevantni politički faktori, koji su nerijetko bili sateliti drugih stranaka. Možda je u modi Kukićevanje sad. Ali teško je zaluđenicima priznatiultima_palabra wrote: ↑13/02/2021 17:49To je preblago receno u odnosu na ono sta je zasluzio.Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva
- drug_profi
#47769 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Samo tamo gdje se popu kaze pop a bobu bob ima napretka.
- cyprus
#47770 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Aj, što ne mogu ove šuplje... Bil isto rekao i za člana predsjedništva onog anamo, znaš kojeg?Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 23:19Glupa ti je priča. O Komšićevanju se može reći svašta, ali iz nekakvog poštovanja prema instituciji države, Komšićevoj ulozi, apsolutni je apsurd izjednačavati ga s nekakvim antibosanskim elementima, a jos manje nazivati ga takvim imenima. Pa ako se i zalomilo jednoj irelevantnoj političkoj personi nižeg stranačkog nivoa, onda je šef stranke, baš kao u slučaju Cudic, duzan reagovati. Na kraju krajeva, nije Kojovicu smetalo komšićevati dok su se komšićevanjem otvarale stolice Kantona Sarajevo. I to je jedino što je važno u slučaju NS-a - SARAJEVO. Već u najbližim sredinama do Sarajeva su irelevantni politički faktori, koji su nerijetko bili sateliti drugih stranaka. Možda je u modi Kukićevanje sad. Ali teško je zaluđenicima priznatiultima_palabra wrote: ↑13/02/2021 17:49To je preblago receno u odnosu na ono sta je zasluzio.Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 16:37 Čuj Peđe moraliste. Na stranu svi animoziteti, sve priče, kad NS-ova zastupnica u Zenici nazove člana Predsjedništva smećem i još raznim imenima, šuti Jutelovac kao zaliven, brani slobodu govora. A u ovom slučaju, koji je čak i fingiran, tišina i skrivanje. Zato i jesu propali van Sarajeva
- Revolucionar ★
#47771 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Ništa protiv ja nemam da ti i ja kažemo za obojicu da su šupci. U političkom diskursu je drugačije, i nema šanse da opravdavam neku od involviranih strana. Kao što sam rekao, dok je komšićevanje donosilo stolice u željenim tijelima, do tad je bio Zlatni ljiljan. Alibi priče, FGR mantre, ista priča, gladnost vlasti na svakoj strani. O tome pričam, ne pričam o ličnim dojmovima nekog prema Komšiću, Dodiku ili bilo kome drugom.cyprus wrote: ↑13/02/2021 23:39Aj, što ne mogu ove šuplje... Bil isto rekao i za člana predsjedništva onog anamo, znaš kojeg?Revolucionar ★ wrote: ↑13/02/2021 23:19Glupa ti je priča. O Komšićevanju se može reći svašta, ali iz nekakvog poštovanja prema instituciji države, Komšićevoj ulozi, apsolutni je apsurd izjednačavati ga s nekakvim antibosanskim elementima, a jos manje nazivati ga takvim imenima. Pa ako se i zalomilo jednoj irelevantnoj političkoj personi nižeg stranačkog nivoa, onda je šef stranke, baš kao u slučaju Cudic, duzan reagovati. Na kraju krajeva, nije Kojovicu smetalo komšićevati dok su se komšićevanjem otvarale stolice Kantona Sarajevo. I to je jedino što je važno u slučaju NS-a - SARAJEVO. Već u najbližim sredinama do Sarajeva su irelevantni politički faktori, koji su nerijetko bili sateliti drugih stranaka. Možda je u modi Kukićevanje sad. Ali teško je zaluđenicima priznati![]()
- Leverage
#47772 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Kad Sanja Renić kaže da je Komšić smeće onda Kojoviću ne smeta, a kad Vojin kaže da Sabina Ćudić krešti onda Kojović skače ko oparen.
Članovi militantne NjS očito smatraju da oni imaju pravo da kažu šta hoće, a kad im se odgovori onda se nešto gicaju. Potrebno ih je postaviti na njihovo mjesto i to što prije.
Članovi militantne NjS očito smatraju da oni imaju pravo da kažu šta hoće, a kad im se odgovori onda se nešto gicaju. Potrebno ih je postaviti na njihovo mjesto i to što prije.
- malakh
- Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
- Grijem se na: ćumur
- Vozim: opel vektru
#47773 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
odnosi na relaciji sdp - nasa stranka su ozbiljno poljuljani. to se reflektira i na forumu.
- Leverage
- drug_profi
#47775 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
Meni je to neviđena glupost. Ajmo se jos oko nečeg posvađat....