Ilegalni migranti u BiH
- escobar__
#23226 Re: Ilegalni migranti u BiH
Opet oko Poslanika a.s. zafuntali? 
-
howdy
#23227 Re: Ilegalni migranti u BiH
- mayab
#23228 Re: Ilegalni migranti u BiH
Jah, ovi fini, što su samo ilegalno ušli i sada ilegalno cunjaju po državi nam, prijave da su ih opljačkali ovi neki zli ilegalni ......a policija merhametli, i pravna država funkcionira par ekselansNedzada wrote: ↑14/02/2021 11:47Baš me zanima kako migići ovo prijave policiji?Sigma90 wrote: ↑14/02/2021 11:38 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /210214031
Ali i domaci nose pistolje i pljackaju...![]()
Tako su i naši po Njemačkoj '93.
-
User987
#23229 Re: Ilegalni migranti u BiH
Mogla bi Moonca objasniti odakle djetetu pištolj? Posebno je ovaj slučaj interesantan jer naši nadležni govore o Sarajevu i Bihaću kao gradovima koji imaju problem sa ilegalnim migrantima. Ustvari, oni se polako gomilaju u Tuzli, Zenici, Zavidovićima, Visokom, Tešnju i ostalim gradovima gdje je bošnjačka vlast i gdje su Bošnjaci u većini. Meni lično ova činjenica da bošnjačke vlasti primoravaju svoj narod da trpe teror ilegalnog ološa, dok u isto vrijeme Srbi i Hrvati nemaju nikakvih problema, tjera na plakanje. Jer isti slučaj imamo sa psima lutalicama već 11 godina. Naime, jedino bošnjačke vlasti dopuštaju postojanje čopora pasa lutalica uz napade i ujedanja, traume i zagadjivanje parkova i ulica. Pogledajte sarajevo, Travnik, Zenicu i sl. Otidjite u Banja Luku, nema pasa lutalica.
- GAU8
#23230 Re: Ilegalni migranti u BiH
Pa nije ta vlast pala s neba... sve je to nOOOrod tacno tako htio. Vlast kakvu zasluzujemoUser987 wrote: ↑14/02/2021 16:38 Mogla bi Moonca objasniti odakle djetetu pištolj? Posebno je ovaj slučaj interesantan jer naši nadležni govore o Sarajevu i Bihaću kao gradovima koji imaju problem sa ilegalnim migrantima. Ustvari, oni se polako gomilaju u Tuzli, Zenici, Zavidovićima, Visokom, Tešnju i ostalim gradovima gdje je bošnjačka vlast i gdje su Bošnjaci u većini. Meni lično ova činjenica da bošnjačke vlasti primoravaju svoj narod da trpe teror ilegalnog ološa, dok u isto vrijeme Srbi i Hrvati nemaju nikakvih problema, tjera na plakanje. Jer isti slučaj imamo sa psima lutalicama već 11 godina. Naime, jedino bošnjačke vlasti dopuštaju postojanje čopora pasa lutalica uz napade i ujedanja, traume i zagadjivanje parkova i ulica. Pogledajte sarajevo, Travnik, Zenicu i sl. Otidjite u Banja Luku, nema pasa lutalica.
-
jajara
#23231 Re: Ilegalni migranti u BiH
super naoruzali su se...znaci ne treba jos dugo cekati da se ostvare sve one price hrvata i srba od prije 5 godina
-
moonca
#23232 Re: Ilegalni migranti u BiH
Pa, odakle?User987 wrote: ↑14/02/2021 16:38 Mogla bi Moonca objasniti odakle djetetu pištolj? Posebno je ovaj slučaj interesantan jer naši nadležni govore o Sarajevu i Bihaću kao gradovima koji imaju problem sa ilegalnim migrantima. Ustvari, oni se polako gomilaju u Tuzli, Zenici, Zavidovićima, Visokom, Tešnju i ostalim gradovima gdje je bošnjačka vlast i gdje su Bošnjaci u većini. Meni lično ova činjenica da bošnjačke vlasti primoravaju svoj narod da trpe teror ilegalnog ološa, dok u isto vrijeme Srbi i Hrvati nemaju nikakvih problema, tjera na plakanje. Jer isti slučaj imamo sa psima lutalicama već 11 godina. Naime, jedino bošnjačke vlasti dopuštaju postojanje čopora pasa lutalica uz napade i ujedanja, traume i zagadjivanje parkova i ulica. Pogledajte sarajevo, Travnik, Zenicu i sl. Otidjite u Banja Luku, nema pasa lutalica.
Nije samo za plakanje.. vec, razmiljanju o -- gdje i sta...dalje.........kao sto si zavrsio, BL nema nista od nabrojanog..... jel' ti to nesto govori?
. no, neki to vide -ovako..
...https://samoprovjereno.com/izet-iz-zavi ... e9Clll9RlE
-
Baba Jefimija
#23233 Re: Ilegalni migranti u BiH
moonca wrote: ↑14/02/2021 17:03Pa, odakle?User987 wrote: ↑14/02/2021 16:38 Mogla bi Moonca objasniti odakle djetetu pištolj? Posebno je ovaj slučaj interesantan jer naši nadležni govore o Sarajevu i Bihaću kao gradovima koji imaju problem sa ilegalnim migrantima. Ustvari, oni se polako gomilaju u Tuzli, Zenici, Zavidovićima, Visokom, Tešnju i ostalim gradovima gdje je bošnjačka vlast i gdje su Bošnjaci u većini. Meni lično ova činjenica da bošnjačke vlasti primoravaju svoj narod da trpe teror ilegalnog ološa, dok u isto vrijeme Srbi i Hrvati nemaju nikakvih problema, tjera na plakanje. Jer isti slučaj imamo sa psima lutalicama već 11 godina. Naime, jedino bošnjačke vlasti dopuštaju postojanje čopora pasa lutalica uz napade i ujedanja, traume i zagadjivanje parkova i ulica. Pogledajte sarajevo, Travnik, Zenicu i sl. Otidjite u Banja Luku, nema pasa lutalica.
Nije samo za plakanje.. vec, razmiljanju o -- gdje i sta...dalje.........kao sto si zavrsio, BL nema nista od nabrojanog..... jel' ti to nesto govori?
Provjerit da li imaju vizu za boravak u BiH. Ako nemaju hitna deportacija, a ovom magarcu zatvor i kazna za krijumčarenje ljudi.
- Chloe
- Photo mod
-
moonca
#23235 Re: Ilegalni migranti u BiH
I, da li je iko, ikada -deportovan?Baba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:23 Provjerit da li imaju vizu za boravak u BiH. Ako nemaju hitna deportacija, a ovom magarcu zatvor i kazna za krijumčarenje ljudi.
Hm.. nije krijumcarenje... izjavishe da ostaju u Bosni..
- Chloe
- Photo mod
#23236 Re: Ilegalni migranti u BiH
Pod hitno vas staviti na vlast BiH i EU da riješite migrantsku krizu... 
-
Baba Jefimija
#23237 Re: Ilegalni migranti u BiH
Koje ti nebuloze i gluposti pišeš. Šta nekog zaboli šta su oni izjavili. Njima je mjesto u zatvoru do deportacije.moonca wrote: ↑14/02/2021 17:27I, da li je iko, ikada -deportovan?Baba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:23 Provjerit da li imaju vizu za boravak u BiH. Ako nemaju hitna deportacija, a ovom magarcu zatvor i kazna za krijumčarenje ljudi.
Hm.. nije krijumcarenje... izjavishe da ostaju u Bosni....kako ce ... to ostvariti, pitanje je?
-
moonca
#23238 Re: Ilegalni migranti u BiH
I, koliko ih je deportovano?Baba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:32Koje ti nebuloze i gluposti pišeš. Šta nekog zaboli šta su oni izjavili. Njima je mjesto u zatvoru do deportacije.moonca wrote: ↑14/02/2021 17:27I, da li je iko, ikada -deportovan?Baba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:23 Provjerit da li imaju vizu za boravak u BiH. Ako nemaju hitna deportacija, a ovom magarcu zatvor i kazna za krijumčarenje ljudi.
Hm.. nije krijumcarenje... izjavishe da ostaju u Bosni....kako ce ... to ostvariti, pitanje je?
-
Baba Jefimija
- Chloe
- Photo mod
#23240 Re: Ilegalni migranti u BiH
Sigma90 wrote: ↑14/02/2021 11:38 https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /210214031
Ali i domaci nose pistolje i pljackaju...![]()
Nažalost, možemo očekivati samo gore i gore.
Ne damo centre otvarati i staviti ih pod kontrolu, deportacija skoro pa nemoguća misija. Mi se međusobno pljačkamo i ubijamo, tako oni, još da se mi i oni masovno krenemo rešetati..... Divlji zapad!
-
Baba Jefimija
#23241 Re: Ilegalni migranti u BiH
Biće deportovani kada u BiH upadnu trupe NATO pakta da raščiste isilovce koji će se vremenom nakotit. Letit ćeš i ti skupa sa svojom braćom garavommoonca wrote: ↑14/02/2021 17:33I, koliko ih je deportovano?Baba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:32Koje ti nebuloze i gluposti pišeš. Šta nekog zaboli šta su oni izjavili. Njima je mjesto u zatvoru do deportacije.
-
Baba Jefimija
#23242 Re: Ilegalni migranti u BiH
Tako i treba. Samo ih mlatit po glavuđama garavimsherbett wrote: ↑14/02/2021 17:40I tamanait ćemo sve koji krše naš suverenitet, u skladu sa Zakonom o državnoj granici i prelasku isteBaba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:34EU to riješava na svojim vanjskim granicama. Tamane kozojebe dok ne zapišaju gaće.
-
moonca
#23243 Re: Ilegalni migranti u BiH
...Baba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:41 Biće deportovani kada u BiH upadnu trupe NATO pakta da raščiste isilovce koji će se vremenom nakotit. Letit ćeš i ti skupa sa svojom braćom garavom![]()
- Chloe
- Photo mod
#23244 Re: Ilegalni migranti u BiH
Hr ne postupa po Zakonu ali ima zaštitu EU ( iza paravana) pa joj se može.sherbett wrote: ↑14/02/2021 17:40I tamanait ćemo sve koji krše naš suverenitet, u skladu sa Zakonom o državnoj granici i prelasku isteBaba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:34EU to riješava na svojim vanjskim granicama. Tamane kozojebe dok ne zapišaju gaće.
Da GP BiH radi ono što radi GP Hr, u roku od 48 h bi nam npr. uveli vize.
-
User987
#23245 Re: Ilegalni migranti u BiH
Moram priznati da te ne razumijem uvijek, ne znam da li ti sebe sam razumiješ? Narod oblikuje vlast zajedno sa obrazovnom i inteletktualnom elitom. Bošnjaci su pred rat prilično napredovali, školovali se obrazovali i sl. Onda je došla nova vlast udružena, zapravo spojena sa vjerskom elitom i IZ. Rezultate vidimo. Najblaže rečeno, odveli su narod nazad 100 godina nazad. Ja sam nedavno na drugoj temi upitao jednog "velikog" polemičara o religiji i islamu da mi odgovori šta je u životu još pročitao osim Kur'ana i hadisa. Odgovorio mi je samouvjereno da je pročitao "Alhemičar" od Kuelja i još nešto od Agate Kristi. Eto, to je pročitao veliki polemičar koji očigledno smatra da ne treba ništa više čitati osim hadisa. Ljudima koji ništa ne čitaju i ništa ne znaju, lahko će reis i tzv. vjerska elita prodati priču o braći po vjeri, o muhadžirima, o tome kako su migracije prirodna pojava itd.moonca wrote: ↑14/02/2021 17:03Pa, odakle?User987 wrote: ↑14/02/2021 16:38 Mogla bi Moonca objasniti odakle djetetu pištolj? Posebno je ovaj slučaj interesantan jer naši nadležni govore o Sarajevu i Bihaću kao gradovima koji imaju problem sa ilegalnim migrantima. Ustvari, oni se polako gomilaju u Tuzli, Zenici, Zavidovićima, Visokom, Tešnju i ostalim gradovima gdje je bošnjačka vlast i gdje su Bošnjaci u većini. Meni lično ova činjenica da bošnjačke vlasti primoravaju svoj narod da trpe teror ilegalnog ološa, dok u isto vrijeme Srbi i Hrvati nemaju nikakvih problema, tjera na plakanje. Jer isti slučaj imamo sa psima lutalicama već 11 godina. Naime, jedino bošnjačke vlasti dopuštaju postojanje čopora pasa lutalica uz napade i ujedanja, traume i zagadjivanje parkova i ulica. Pogledajte sarajevo, Travnik, Zenicu i sl. Otidjite u Banja Luku, nema pasa lutalica.
A taj Izet iz Zavidovića je obični bošnjački magarac, idiot, kreten. On je sličan onim našim sevaplijama o kojima sam već pisao. Onima što redovno iznose kosti, makarone, grah i ostale splačine koje im preostanu iz ručka, pred zgradu da zarade sevap i nahrane pse lutalice. Oni nemaju mrvu mozga u tintari i ne razmišljaju da su psi teritorijalne životinje, da se zadržavaju na mjestima gdje ih hrane i da će zbog napasti nekog slučajnog prolaznika ili dijete koje tuda prolazi. Tako i ovaj idiot iz Zavidovića ne razmišlja da informacije o njegovom glupavom "merhametluku" brzo stižu u grčke ili srbijanske ili čak turske kampove. I tako merhametlija iz Zavidovića privlači i one koji su možda kriminalci, možda čak i ubice iz Sirije. I zbog tog Izeta će sutra biti ubijen neko poput Jasmina Berovića u Otesu.
-
Baba Jefimija
#23246 Re: Ilegalni migranti u BiH
Granična policija ne postupa po zakonu, ali zato isilovi teroristi legalno prelaze graniceChloe wrote: ↑14/02/2021 17:55Hr ne postupa po Zakonu ali ima zaštitu EU ( iza paravana) pa joj se može.sherbett wrote: ↑14/02/2021 17:40I tamanait ćemo sve koji krše naš suverenitet, u skladu sa Zakonom o državnoj granici i prelasku isteBaba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 17:34
EU to riješava na svojim vanjskim granicama. Tamane kozojebe dok ne zapišaju gaće.
Da GP BiH radi ono što radi GP Hr, u roku od 48 h bi nam npr. uveli vize.
-
moonca
#23247 Re: Ilegalni migranti u BiH
Sve gledano iz tvog ugla... kako to ti dozivljavas. respektujem.User987 wrote: ↑14/02/2021 17:59Moram priznati da te ne razumijem uvijek, ne znam da li ti sebe sam razumiješ? Narod oblikuje vlast zajedno sa obrazovnom i inteletktualnom elitom. Bošnjaci su pred rat prilično napredovali, školovali se obrazovali i sl. Onda je došla nova vlast udružena, zapravo spojena sa vjerskom elitom i IZ. Rezultate vidimo. Najblaže rečeno, odveli su narod nazad 100 godina nazad. Ja sam nedavno na drugoj temi upitao jednog "velikog" polemičara o religiji i islamu da mi odgovori šta je u životu još pročitao osim Kur'ana i hadisa. Odgovorio mi je samouvjereno da je pročitao "Alhemičar" od Kuelja i još nešto od Agate Kristi. Eto, to je pročitao veliki polemičar koji očigledno smatra da ne treba ništa više čitati osim hadisa. Ljudima koji ništa ne čitaju i ništa ne znaju, lahko će reis i tzv. vjerska elita prodati priču o braći po vjeri, o muhadžirima, o tome kako su migracije prirodna pojava itd.moonca wrote: ↑14/02/2021 17:03Pa, odakle?User987 wrote: ↑14/02/2021 16:38 Mogla bi Moonca objasniti odakle djetetu pištolj? Posebno je ovaj slučaj interesantan jer naši nadležni govore o Sarajevu i Bihaću kao gradovima koji imaju problem sa ilegalnim migrantima. Ustvari, oni se polako gomilaju u Tuzli, Zenici, Zavidovićima, Visokom, Tešnju i ostalim gradovima gdje je bošnjačka vlast i gdje su Bošnjaci u većini. Meni lično ova činjenica da bošnjačke vlasti primoravaju svoj narod da trpe teror ilegalnog ološa, dok u isto vrijeme Srbi i Hrvati nemaju nikakvih problema, tjera na plakanje. Jer isti slučaj imamo sa psima lutalicama već 11 godina. Naime, jedino bošnjačke vlasti dopuštaju postojanje čopora pasa lutalica uz napade i ujedanja, traume i zagadjivanje parkova i ulica. Pogledajte sarajevo, Travnik, Zenicu i sl. Otidjite u Banja Luku, nema pasa lutalica.
A taj Izet iz Zavidovića je obični bošnjački magarac, idiot, kreten. On je sličan onim našim sevaplijama o kojima sam već pisao. Onima što redovno iznose kosti, makarone, grah i ostale splačine koje im preostanu iz ručka, pred zgradu da zarade sevap i nahrane pse lutalice. Oni nemaju mrvu mozga u tintari i ne razmišljaju da su psi teritorijalne životinje, da se zadržavaju na mjestima gdje ih hrane i da će zbog napasti nekog slučajnog prolaznika ili dijete koje tuda prolazi. Tako i ovaj idiot iz Zavidovića ne razmišlja da informacije o njegovom glupavom "merhametluku" brzo stižu u grčke ili srbijanske ili čak turske kampove. I tako merhametlija iz Zavidovića privlači i one koji su možda kriminalci, možda čak i ubice iz Sirije. I zbog tog Izeta će sutra biti ubijen neko poput Jasmina Berovića u Otesu.
Ocevidci smo, da se migracije desavaju... i, ne znam kako to zaustaviti/ sprijeciti?
Izet je ono, kako se osjeca.Ako krsi zakon drzave, bice kaznjen, a da zeli pomoci, je u svakom slucaju - humano.
- Chloe
- Photo mod
#23248 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ja da znam to što ti znaš, prijavila bih nadležnim bezbjedonosnim službama, a ne bih pisala po forumu.Baba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 18:06Granična policija ne postupa po zakonu, ali zato isilovi teroristi legalno prelaze graniceToliko EU voli ove garagane da su odlučni u tome da od BiH naprave kamp za ilegalce
Odobravaš da susjed svoje smeće prebacuje u tvoje dvorište, zanimljivo.
- Chloe
- Photo mod
#23249 Re: Ilegalni migranti u BiH
Pričam o onom šta Hr policija treba da poduzme kad nadje migranata na svojoj teritoriji i postupcima koji nisu u skladu s tim Zakonima.sherbett wrote: ↑14/02/2021 18:15O kojim postupanjima granične policije ti govoriš? kakve vize?
ja se referiram na ilegalno prelaženje državne granice koja je ujedno vanjska granica EU
A o čemu ti pričaš??
'
Bilo je poprilično afera GP Hr kao i policije koje su prošle sa opomenama EU, I na tome završilo.
Da BiH radi poput Hr, EU bi nas ucjenila sa bilo čime, a vize su već u tom kontekstu spominjane.
-
Baba Jefimija
#23250 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ma objasni ti kako to policija postupa nelegalno? Valjda je posao policije da štiti granicu od ilegalnih prelazaka. Koliko vidim niko se u Evropi ne buni na postupke hr graničara osim krijumčara ljudima i ovih isilovaca što pokušavaju da se dočepaju Zapada, kako bi mogli ubijat ljude po Beču, Parizu itd.Chloe wrote: ↑14/02/2021 18:17Ja da znam to što ti znaš, prijavila bih nadležnim bezbjedonosnim službama, a ne bih pisala po forumu.Baba Jefimija wrote: ↑14/02/2021 18:06Granična policija ne postupa po zakonu, ali zato isilovi teroristi legalno prelaze graniceToliko EU voli ove garagane da su odlučni u tome da od BiH naprave kamp za ilegalce
![]()
Odobravaš da susjed svoje smeće prebacuje u tvoje dvorište, zanimljivo.