Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
B6Redhell wrote: ↑11/02/2021 15:20
Drago mi je da se neko kod nas dosjetio te ideje, i ulozio u taj biznis. Zapadnjaci i kinezi ubise pare na patosnicama. Mnogi lose kvalitete...
Ja sam u srcu Istanbula lutao po ovim radnjama za auto kozmetiku, kad vidim na pakovanju piše "AUTO PATOSNICE" ja u ruke kad zemlja porijekla BOSNA I HERCEGOVINA.
Drago mi je da se neko kod nas dosjetio te ideje, i ulozio u taj biznis. Zapadnjaci i kinezi ubise pare na patosnicama. Mnogi lose kvalitete...
Ja sam u srcu Istanbula lutao po ovim radnjama za auto kozmetiku, kad vidim na pakovanju piše "AUTO PATOSNICE" ja u ruke kad zemlja porijekla BOSNA I HERCEGOVINA.
Kupis neki jeftini bluetooth uredjaj koji ima audio out, spojis ga na audio in, 3.5mm, na radiju, BT na telefon i uzivas. Ako radio nema 3.5 mm ulaz, jbg onda ga mos jebat.
Ali cim ti hoces USB, mescini da je tu problem nedostatak 3.5 mm ulaza
Kazu da nemaju tehnicku soluciju za moj auto..
Neko drugi?
otidji kod muhe(ne forumasa) https://www.olx.ba/profil/caraudioba/ i ugradit ce ti ko i meni i sve radi,a mozes i sam nisi paglu ,samo moras kupit uredjaj,imas dvije opcije a to su:USB adapter na postojeci radio ili DD od pioneera,sony-a i slicno sa patch kablovima za komande na volanu...ako hoces za male pare da napravis batali odma
Kazu da nemaju tehnicku soluciju za moj auto..
Neko drugi?
otidji kod muhe(ne forumasa) https://www.olx.ba/profil/caraudioba/ i ugradit ce ti ko i meni i sve radi,a mozes i sam nisi paglu ,samo moras kupit uredjaj,imas dvije opcije a to su:USB adapter na postojeci radio ili DD od pioneera,sony-a i slicno sa patch kablovima za komande na volanu...ako hoces za male pare da napravis batali odma
samo pazi da ti kurtonski canbus na fauweu ne pravi probleme
bluetooth je kita kao i AUX,zvuk ko iz hale
najjeftinije opcija ti je da naprzis cd-ova par i ne zajebajes se,a i ustedis gomilu para i zajebancija...maksuz sam usao radi ovoga,poyy do daljnjeg
Hvala drug na malo duzem postu. Iskreno mislio sam da je to mnogo jednostavnije, koristim transmitter koji ekstra funkcionise, jednostavno ubaci i za 2 sekunde muzika krece, zvuk odlican za moje uho, a kostao me 15 KM prije par godina. Koristim ga svakako van grada kad negdje putujem, pa se cesto zna desiti na magistralama da prekine, izgubi kontakt i onda ga moram ponovo ubaciti i izbaciti.
A sto se svega tice radi ekstra, komande na volanu rade, zvuk dobar, lako se pokrece, jedino eto mislio sam se rjesiti tog belaja kad ponekad izgubi kontakt na nekoj rupi i sl
Zar je to skupo toliko? Mislio sam da do nekih 50 KM mogu rjesiti port koji se spoji na radio i to funkcionise, poucen iskustvom transmitera koji na jednostavnom principu radi, al ocito nije tako
Previse je to posla i zajebancije ovdje naci nekoga da ti odradi, a pogotovo ko bi htio da bude sve kako treba, da ne prijavljuje greske neke, napatio bi se pravo. Imao sam vec iskustva sa gatewayom za ovaj radio sto mi je crpio akumulator tako da se u tom cjenovnom rangu definitivno necu zajebavat oko necega sto koristim par sati u mjesecu, a imam alternativu kakvu takvu.
Sad me vise zanima, zasto mi transmitter gubi kontakt i gasi se na nekoj ozbiljnijoj rupi. Ima li mozda neki kvalitetniji sa debljim onim utorom da fino legne u upaljac, ovaj sad mi je lohotan nekako. Ako je neko imao iskustva sa tim. Jer znam da ih ima i od 10, 15, 20 KM ali i od 50, 70+ sad ne znam koja je fora
Previse je to posla i zajebancije ovdje naci nekoga da ti odradi, a pogotovo ko bi htio da bude sve kako treba, da ne prijavljuje greske neke, napatio bi se pravo. Imao sam vec iskustva sa gatewayom za ovaj radio sto mi je crpio akumulator tako da se u tom cjenovnom rangu definitivno necu zajebavat oko necega sto koristim par sati u mjesecu, a imam alternativu kakvu takvu.
Sad me vise zanima, zasto mi transmitter gubi kontakt i gasi se na nekoj ozbiljnijoj rupi. Ima li mozda neki kvalitetniji sa debljim onim utorom da fino legne u upaljac, ovaj sad mi je lohotan nekako. Ako je neko imao iskustva sa tim. Jer znam da ih ima i od 10, 15, 20 KM ali i od 50, 70+ sad ne znam koja je fora
I ja sam imao isti problem sa transmiterom, ni skuplji nije pomogao. Sve rijesio kupovinom nekog jeftinog 2DIN uredjaja, sa USB i AUX ulazima, nariktao komande na volanu, rikverc kameru...
Za golfove bas ima veliki izbor tih uredjaja. Ima i na OLX i ispod 100KM
corave okice wrote: ↑11/02/2021 21:24
I ja sam imao isti problem sa transmiterom, ni skuplji nije pomogao. Sve rijesio kupovinom nekog jeftinog 2DIN uredjaja, sa USB i AUX ulazima, nariktao komande na volanu, rikverc kameru...
Za golfove bas ima veliki izbor tih uredjaja. Ima i na OLX i ispod 100KM
Ma nema sanse da bih ta smeca stavljao u auto, prije par mjeseci sam i ubacio ovaj od sestice jer je orginalni i pristupacan bio, multimedije mi se te i ne svidjaju, tako da ostajem na ovom, eto vidjet cu moze li se sta po pitanju tog transfmitera uraditi. Prijatelj na istom autu koristi transmiter i nikad ga ne prekida, vidjet cu neke opcije
Samo da se tuspasim
Jucer na bencin 450km ko lampica
Jutros isto sve bencin
Nisam ni 200m opet jebanje i trzanje
Basum sagolsun
Odmah kod majstora dok trokira jer ako ostavim auto pola sata radit ce dobro
Ventili izgleda
mk ultra wrote: ↑12/02/2021 09:03
Samo da se tuspasim
Jutros isto sve bencin
Basum sagolsun
Ventili izgleda
Samo da se tuspasim
Jutros isto sve bencin
Basum sagolsun
Ventili izgleda
ma kakvi ventili , bombine , kabalovi , svijeće...
Samo da se tuspasim
Jutros isto sve bencin
Basum sagolsun
Ventili izgleda
Dacia, clio?!
Daćija
Sva struja nova bila, sve je promjenjeno prije nekih 3000km i ponovo isprobano jutros.