Ja se iskreno nadam da ce uovoj godini BHT napraviti funkcionalnu i stabilnu verziju aplikacije za moja web tv...jer sve vise ljudi ima smart televizore i hoce da gledaju preko aplikacije.
EON aplikacija neka im bude uzor,jer su ljudi vecinom zadovoljni sa tom aplikacijom i mnogi na tvu ne koriste reciver,nego upravo app,valjda brze im prebacuje ...ja sam imao mogucnost na tvu ali iskrneo nisam nikada ni probao eon app,mrsko mi bilo ulogovati se
Ja mislim da ljudi radije koriste app,jer brze prebacuje kanale.Mene recimo na moja tv najvise nervira upravo saltanje kanala,koje je kriminalno sporo...haman pa trebaju 2-3 sekunde da se slika pojavi na ekranu,od trenutka pritiskanja.
Ovo su polja na kojima bht MORA poraditi i postati konkurentan,inace ce opet u stagnaciju
Ja sam citao onaj Kahrimanov intervju od prije 7-10 dana i najavio je neka poboljsanja upravo u ovom segmentu,pa vidjeti cemo sta ce to biti.
Ako su mogli sajt platiti milion ipo KM,mogu onda i za app kesirati toliko,jer ce im se visestruko vratiti
moja web tv i smart tv app su pod moranje do kraja ove godine,nadam se da tamo ima barem neko pametan da moze skontati sta je trziste i sta se mora imati u ponudi u kojoj godini.
Svakako kasne za konkurencijom u BiH barem 3 godine na tom polju