Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
photo&video wrote: ↑02/02/2021 15:28
Podnio sam zahtjev 3 puta da se moji podaci ne pojavljuju u imeniku. I pored toga moji podaci i dalje tu stoje. Zadnjih par dana me slomise pozovi marketinskih agencija i svi kazu da su broj dobili od telemacha. Zasto ste toliko bezobrazni da pored paprenog placanja pretplate jos i privatne podatke prodajete. Kakav ste odron postali, fuj. Samo da znate da sam podnio prijavu agenciji za zastitu licnih podataka.
Zdravo photo&video,
Žao nam je ukoliko je došlo do nesporazuma i neugodnosti.
Zahtjev da se Vaši podaci uklone iz Javnog telefonskog imenika, proslijeđen je kolegama u nadležnom sektoru.
Podnio sam zahtjev 3 puta da se moji podaci ne pojavljuju u imeniku. I pored toga moji podaci i dalje tu stoje. Zadnjih par dana me slomise pozovi marketinskih agencija i svi kazu da su broj dobili od telemacha. Zasto ste toliko bezobrazni da pored paprenog placanja pretplate jos i privatne podatke prodajete. Kakav ste odron postali, fuj. Samo da znate da sam podnio prijavu agenciji za zastitu licnih podataka.
Zdravo photo&video,
Zahtjev da se Vaši podaci uklone iz Javnog telefonskog imenika, proslijeđen je kolegama u nadležnom sektoru.
Kakav nesporazum? Prodajete licne podatke agencijama koje zivkaju 24 sata dnevno. Vi to zovete nesporazumom?
Zdravo photo&video,
Kakav nesporazum? Prodajete licne podatke agencijama koje zivkaju 24 sata dnevno. Vi to zovete nesporazumom?
Odgovorno tvrdimo da Vaše podatke nismo ustupili drugim licima niti kompanijama.
Potpisivanjem Ugovora imate mogućnost odabrati opciju da Vaši podaci nisu dostupni u Javnom imeniku ili želite da isti budu vidljivi.
Uvjereni smo da će kolege u najkraćem roku provjeriti i ukloniti VAše podatke iz imenika.
Imam 2 ugovora koja plaćam. Jedan na moje a drugi na očevo ime. Na moj ugovor ponudili zamjenu običnog resivera za eon smart box, dok to navodno ne mogu i za drugi jer se radi o jeftinijem paketu. Iako nije neki benefit u odnosu na gubitak Arena, ponudio sam da omoguće zamjenu za oba ugovora ili raskidam oba. Izabrali su ovo drugo. Papa
Nike af1 white wrote: ↑02/02/2021 10:53
@Telamach hocete li ftv kanal javnog servisa vratiti na mjesto koje mu pripada i ubaciti ga u hd-u sto u srbiji ne bacite rts na broj 300
Nike af1 white wrote: ↑02/02/2021 10:53
@Telamach hocete li ftv kanal javnog servisa vratiti na mjesto koje mu pripada i ubaciti ga u hd-u sto u srbiji ne bacite rts na broj 300
Da ima države nebi dozvolila da se telemach poigrava sa korisnicima, gdje su ih prevarili sa gašenjem arena,a što se tiče FTV, za njih je nebitan, bitni su pinkovi kanali, razne zadruge, hepi... i ostali turbo folk kanali.
Nije ni kod SBB RTS na samom vrhu liste.Tamo je pravilo da javni servisi trebaju biti pri vrhu liste (kod nas tog pravila nema) pa je RTS 1 na broju 2 (Nova S broj 0 a N1 na poziciji 1) dok je RTS 2 na broju 18.
kormax wrote: ↑01/02/2021 21:46
Zna li neko šta se dešava sa internetom u posljednja 24 sata, u pitanju su Velešići na dva odvojena mjesta provjeravam. Konekcija prekida, speed test jedva ide do 60 Mbps, upload izbaci error. Ima li neki info...
Zdravo @kormax,
Da li i dalje imate poteškoće sa radom servisa?
Ukoliko je problem prisutan, molimo dostavite nam podatke rado ćemo provjeriti.
Stojimo na raspolaganju.
Pozdrav, trenutno sve radi kako treba. Ako bude problema, javljam. Hvala lijepo
I kod mtela su BHT i FTV negdje poslije broja 50..
A davno su bili u prvih 5.. Mislim da je i kod bh telecoma RTRS negdje daleko na listi ...razni interesi su tu, vjerovatno operateri uslovljavaju kanale necim da budu na vrhu liste
Ali nekom logikom sva tri javna servisa trebaju biti na početku liste, prvenstveno BHT, bas kako je donedavno bilo na Telemachu - BHT, FTV i RTRS
muxa wrote: ↑02/02/2021 16:37
Imam 2 ugovora koja plaćam. Jedan na moje a drugi na očevo ime. Na moj ugovor ponudili zamjenu običnog resivera za eon smart box, dok to navodno ne mogu i za drugi jer se radi o jeftinijem paketu. Iako nije neki benefit u odnosu na gubitak Arena, ponudio sam da omoguće zamjenu za oba ugovora ili raskidam oba. Izabrali su ovo drugo. Papa
Zdravo muxa,
Žao nam je što vam ne odgovaraju predložene ponude, koje u ovom momentu možemo napraviti za Vas.
Nadamo se da ćete se predomisliti i kontaktirati nas.
kormax wrote: ↑01/02/2021 21:46
Zna li neko šta se dešava sa internetom u posljednja 24 sata, u pitanju su Velešići na dva odvojena mjesta provjeravam. Konekcija prekida, speed test jedva ide do 60 Mbps, upload izbaci error. Ima li neki info...
Zdravo @kormax,
Da li i dalje imate poteškoće sa radom servisa?
Ukoliko je problem prisutan, molimo dostavite nam podatke rado ćemo provjeriti.
Stojimo na raspolaganju.
Pozdrav, trenutno sve radi kako treba. Ako bude problema, javljam. Hvala lijepo
Zdravo kormax,
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama i saradnji na ovaj način.
Evo SBB uvrstio Animal Planet HD u Start paket, izbacili su SD verziju kanala. Još su uveli i Super Sat TV. Pojma nemam šta emituje taj Super Sat TV, ali Animal Planet HD ne bi bilo loše i da ovi naši stave isključivo u HD formatu i da izbace SD format.
Hoće li ovdje biti kakvih promjena, novih kanala i slično? Izgleda teško
Možete li molim vas provjeriti zašto se na Šipu svaku noć ovo dešava? Preko dana bude sve ok (150/12). Koliko znam nije individualni problem nego još par komšija ima iste probleme
chakany wrote: ↑02/02/2021 21:49
Evo SBB uvrstio Animal Planet HD u Start paket, izbacili su SD verziju kanala. Još su uveli i Super Sat TV. Pojma nemam šta emituje taj Super Sat TV, ali Animal Planet HD ne bi bilo loše i da ovi naši stave isključivo u HD formatu i da izbace SD format.
Hoće li ovdje biti kakvih promjena, novih kanala i slično? Izgleda teško
E valjalo bi, ona SD verzija je skroz negledljiva.
daddo_ wrote: ↑02/02/2021 22:35
interesuje me da li je ikako moguce izvrsiti izmjenu redoslijeda kanala koje je postavio Telemach?
Gdje Hoćeš da promjenis listu, na tv-u, na box-u, ili resivera od total tv-a
Na tv-u preko dvb-c možeš praviti listu kako hoćeš, na total resiveru na žalost ne možeš ništa već samo njihovu listu koristiti, na box-u možeš napraviti svoju listu
Zdravo muxa,
Žao nam je što vam ne odgovaraju predložene ponude, koje u ovom momentu možemo napraviti za Vas.
Neka hvala, puno ste ponudili za preko 10 godina vjernosti
Zdravo muxa,
Neka hvala, puno ste ponudili za preko 10 godina vjernosti
A najgore od svega je sto mogu dati sve to sto trazis i daju vecini...samo je problem hoces li naletiti na nagodnog radniika u call centru ili ce biti neka zenska,koja samo govori,mi vam to ne mozemo dati i tako ponavlja 10 puta u razgovoru od 3 minute
Evo ja cu ti reci da su meni na jeftinijem paketu bili nudili i eon box (koji sam odbio,ne treba mi to) i snizenje pretplate...doduse uslov je bio da ponovo potpisem 24 mjeseca ugovor (iako je starog bilo ostalo 21 mjesec) i nisam htio pristati na novi ugovor...ko bi trpio da me kajlaju jos 24 mjeseca,zbog par KM nizeg racuna
HarisBarca wrote: ↑02/02/2021 22:10
Sta to ima toliko zanimljivo na FTV da se trazi HD rezolucija..
sda dnevnik for sendvič brigada, isprane mozgove, izdajnike i munafike.
boli me briga za programsku semu ftv i ne gledam toliko taj kanal al posto se telemach supacki ponasa prema korisnicima treba im traziti da cine poteze koji im se nece dopasti vraga bi u Srbiji se smjeli ovako praviti mutavi na kanale javnog servisa