bogme na slici terzic i radoncicmiop wrote: ↑29/01/2021 10:46Pa to su ovi tvoji koalicioni partneri, SBB (hint Adnan Terzic)sumirprimus wrote: ↑29/01/2021 10:26 ej ili zenicka zaobilaznica 220 miliona i broji![]()
![]()
![]()
mos mislit ugradjivanja ne mos ni zamislit
i sta veli lola 5900 il 6000 milja maraka![]()
![]()
SDP
-
sumirprimus
#65476 Re: SDP
-
sumirprimus
#65477 Re: SDP
imal vas jos decki dok sam na ofu, ili ti ga velkoj pauzi 
vrnem se posle dzume

vrnem se posle dzume
-
costacurta
#65478 Re: SDP
Masovno se u Hercegovini iščlanjuju iz HDZa i potpisuju pristupnice PDAu. Ključ rješenja krize
Aleluja!
Još samo da se poslože kockice u Njemačkoj kako Kadrija reče
-
sumirprimus
#65479 Re: SDP
kazu u kradezeu, kad im je sda dala dom naroda, isporucice i mostar no sikiriki 
-
sumirprimus
#65480 Re: SDP
eno i od 2 frizidera za vakcine dobise jedan
moc politickog ubjedjivanja, ekonomska pronicljivost i briga za zdravlje svoga naroda, narod znOde, hej hoj brigooode
moc politickog ubjedjivanja, ekonomska pronicljivost i briga za zdravlje svoga naroda, narod znOde, hej hoj brigooode
-
costacurta
#65481 Re: SDP
Petak i jest, vikend ide, de vidi sa Aidom da vam da ključeve od KIAe i poslije Džume pun gas jal na Jahorinu jal na Zlatibor, poslovni ručak jbgasumirprimus wrote: ↑29/01/2021 11:12 imal vas jos decki dok sam na ofu, ili ti ga velkoj pauzi
vrnem se posle dzume![]()
![]()
-
miop
#65482 Re: SDP
Joj izvini, evo tvog koalicionog partnera, sunce usijalo.sumirprimus wrote: ↑29/01/2021 11:12bogme na slici terzic i radoncicmiop wrote: ↑29/01/2021 10:46Pa to su ovi tvoji koalicioni partneri, SBB (hint Adnan Terzic)sumirprimus wrote: ↑29/01/2021 10:26 ej ili zenicka zaobilaznica 220 miliona i broji![]()
![]()
![]()
mos mislit ugradjivanja ne mos ni zamislit
i sta veli lola 5900 il 6000 milja maraka![]()
![]()
![]()
-
Nivelacija
#65483 Re: SDP
jasmine posto su sipovi hahahhaahha
odustajemo od tusnja hahahahhaha
eto reprezentacije na moderan stadion
zlatna karikaaaaa
gora marva od sda
slo slo slobodo
zlatna karikaaaaa
gora marva od sda
slo slo slobodo
-
costacurta
#65484 Re: SDP
I Mejdan treba rušiti. Ta će sport kome, a vašar se može i na platou ispred organizovati.Nivelacija wrote: ↑29/01/2021 11:44 jasmine posto su sipovi hahahhaahha
zlatna karikaaaaa
gora marva od sda
slo slo slobodo
Sad će to Lakić ministar financija pretvoriti u parking....... ah da, sreća nije njihova nadležnost, on će se postarati da se odmrzne stanje u KK koje onomad 2011. on uvede do pojave bljih vremena.
-
Škobo Habu
#65485 Re: SDP
O kakvim ti pilanama brljaviš?sumirprimus wrote: ↑29/01/2021 11:11
haj sve to, al djes ba s ovim krivajsko nisickim efendijem se slagat, pa njemu u tuzli nista ne valja, otkako im ugasise jednu jel pilanu, il gaćaru u olovu nesto tako bi![]()
![]()
Daj nek' te Jasmin prestane pivama plaćati, pređi na topli sendvič ili hamburger, da barem jednom zapamtimo kako si uspio povezati dvije smislene rečenice.
Nemam ja ništa protiv Tuzle kao Tuzle, niti Tuzlaka kao Tuzlaka, već imam protiv nekolicine stranačkih botova koji tu Tuzlu personificiraju ovdje.
Možeš se uvjeriti da postoje tvoji sugrađani na ovom forumu koji se slažu sa mojim stavovima. Ne kmeče po cio dan "Crveni", niti pjevaju borbene kako bi dobili na volumenu kose.
-
Nivelacija
#65486 Re: SDP
posto sipovi u zemlji sumireeeeeeeeeeeeeeeee
bacaju ti tvoj novac u nista sumireeee
zavrsen sjever nije propada sumireeeee
struhnut ce milioni gradskog novca u zemlji oko stadiona sumireeeeeeeee
hoce li ko odgovarati za rasipnistvo
-
costacurta
#65487 Re: SDP
Đe ga nađeNivelacija wrote: ↑29/01/2021 12:28 posto sipovi u zemlji sumireeeeeeeeeeeeeeeee
To je tako i u Beču i Dubaiju
-
Škobo Habu
#65488 Re: SDP
Ne bi bilo loše da se Tušanj konzervira i uvrsti u turističku ponudu Arheološkog parka do boljih vremena.Nivelacija wrote: ↑29/01/2021 12:28 posto sipovi u zemlji sumireeeeeeeeeeeeeeeee
- bunk
#65489 Re: SDP
A mozda da se pocnu reklamirat ko Egipat onomad.
- Leverage
#65490 Re: SDP
To što si ti nešto blejio mene ni najmanje ne obavezuje, komentarisat ću šta želim. Ti, kao neobrazovana osoba skromnih kognitivnih sposobnosti, ne možeš na kvalitetan način procijeniti ko se razumije u koju temu, pa tvoje opaske tipa "nemoj ti o tome, ja znam bolje" niko ne treba doživljavati ozbiljno.costacurta wrote: ↑29/01/2021 07:40A jesam li ti fino rekao da se ne miješaš jer veze nemaš o sportu. U jednom istom postu si ogolio i sebe i politiku koju zastupaš.Leverage wrote: ↑28/01/2021 21:51
Ovo je komentar na nivou besposlenih zgubidana što sjede na gajbi pored piljare i čekaju da im neko zovne pivo. I onda se buniš kad te neko nazove džiberom. Kad se prestaneš ponašati kao džiber onda te možda neko oslovi na pristojniji način.
Što se mene tiče nit navijam za Slobodu nit pratim šta se dešava, međutim zanima me kud se troše gradske pare i smatram da su bezveze potrošene na sam stadion i da ima puno važnijih stvari u koje treba uložiti novac.
To ostalo nabrojano je za tri stepenika važnije od stadiona i shodno tome očekujem da se na tome ozbiljno radi.![]()
Veze vi nemate šta radite. Sport nebitan?!![]()
ne znaš sta je sa Slobode ali te interesuju pare i budžet.
Jado jadni kad bi znao koliko profita jedna Zenica ima samo od jedne međunarodne utakmice ne bi tako pričao.
Kad bi znao koji je osjećaj iz prve lige vratiti se u premijer i već sledeću sezonu igrati u pretkolu UEFA lige, ali u Zenici jer u mom gradu zbog propalog pjesnika ni stadion ne ispunjava kriterije, ne bi pisao te brljotine.
5000 ljudi iz Tz se skupi u koloni za Zenicu via Doboj, jer u gradu (idealnom za življenje) od 150000 stanovnika nema stadiona.![]()
Znaš li kolika je finacijska dobit za grad, za klub, za mlađe selekcije kluba od nasupa na međunarodnim takmičenjima? PitajTE Milana Bandića koja je korist Zagreba ili Rijeke ili Beograda od nastupa, sponzorstva, prodaje igrača za grad i državu.
'Bo te CumGranoSalis, Arheloški park i svi alkoholičari koji vam dođu na tu "manifestaciju",
Mene nazivaš piljarskim džiberom a organizujete skup alkoholičara, pijandura i nikotinofila pod krinkom kulturne manifestacije dok vam je sport u gradu na umoru, na izdisaju, na aspiratorima![]()
Razlika između SDPa i ovih što se danas izjašnjavaju o krivici za registratore NE POSTOJI!!
OVER AND OUT
Besmislice u nastavku posta neću uopšte komentarisati, samo se nadam da si napisavši "over and out" mislio ozbiljno i da me više nećeš bjesomučno citirati i kmečati svaki put kad SDP napravi potez koji vrijeđa tvoju cijenjenu taštinu.
-
costacurta
#65491 Re: SDP
O.Leverage wrote: ↑29/01/2021 13:41To što si ti nešto blejio mene ni najmanje ne obavezuje, komentarisat ću šta želim. Ti, kao neobrazovana osoba skromnih kognitivnih sposobnosti, ne možeš na kvalitetan način procijeniti ko se razumije u koju temu, pa tvoje opaske tipa "nemoj ti o tome, ja znam bolje" niko ne treba doživljavati ozbiljno.costacurta wrote: ↑29/01/2021 07:40A jesam li ti fino rekao da se ne miješaš jer veze nemaš o sportu. U jednom istom postu si ogolio i sebe i politiku koju zastupaš.Leverage wrote: ↑28/01/2021 21:51
Ovo je komentar na nivou besposlenih zgubidana što sjede na gajbi pored piljare i čekaju da im neko zovne pivo. I onda se buniš kad te neko nazove džiberom. Kad se prestaneš ponašati kao džiber onda te možda neko oslovi na pristojniji način.
Što se mene tiče nit navijam za Slobodu nit pratim šta se dešava, međutim zanima me kud se troše gradske pare i smatram da su bezveze potrošene na sam stadion i da ima puno važnijih stvari u koje treba uložiti novac.
To ostalo nabrojano je za tri stepenika važnije od stadiona i shodno tome očekujem da se na tome ozbiljno radi.![]()
Veze vi nemate šta radite. Sport nebitan?!![]()
ne znaš sta je sa Slobode ali te interesuju pare i budžet.
Jado jadni kad bi znao koliko profita jedna Zenica ima samo od jedne međunarodne utakmice ne bi tako pričao.
Kad bi znao koji je osjećaj iz prve lige vratiti se u premijer i već sledeću sezonu igrati u pretkolu UEFA lige, ali u Zenici jer u mom gradu zbog propalog pjesnika ni stadion ne ispunjava kriterije, ne bi pisao te brljotine.
5000 ljudi iz Tz se skupi u koloni za Zenicu via Doboj, jer u gradu (idealnom za življenje) od 150000 stanovnika nema stadiona.![]()
Znaš li kolika je finacijska dobit za grad, za klub, za mlađe selekcije kluba od nasupa na međunarodnim takmičenjima? PitajTE Milana Bandića koja je korist Zagreba ili Rijeke ili Beograda od nastupa, sponzorstva, prodaje igrača za grad i državu.
'Bo te CumGranoSalis, Arheloški park i svi alkoholičari koji vam dođu na tu "manifestaciju",
Mene nazivaš piljarskim džiberom a organizujete skup alkoholičara, pijandura i nikotinofila pod krinkom kulturne manifestacije dok vam je sport u gradu na umoru, na izdisaju, na aspiratorima![]()
Razlika između SDPa i ovih što se danas izjašnjavaju o krivici za registratore NE POSTOJI!!
OVER AND OUT
Besmislice u nastavku posta neću uopšte komentarisati, samo se nadam da si napisavši "over and out" mislio ozbiljno i da me više nećeš bjesomučno citirati i kmečati svaki put kad SDP napravi potez koji vrijeđa tvoju cijenjenu taštinu.
Jel to gotova sjednica vijeća? Jesil bio na džumi?
Ti ako mi objasniš šta je "kognitivno" ja se samobanujem
- Leverage
#65493 Re: SDP
Radim i u drugom kantonu, tamo je nastava počela u ponedjeljak ove sedmice. Na džumi nisam bio.costacurta wrote: ↑29/01/2021 13:53 O.
Jel to gotova sjednica vijeća? Jesil bio na džumi?
Ti ako mi objasniš šta je "kognitivno" ja se samobanujem
Pun internet objašnejnja, baš svaki duduk može naći sve što ga zanima, a ti opet pitaš po forumu. Tužno.
Pretpostavio sam da je "over and out" obična patka.
-
costacurta
#65494 Re: SDP
Ti reče do petka tj danas će se riješiti za konkurse:
Ako si hodao po konkursima onda znaš koja je ovo psihojebatrija za kandidate.
37. sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona bit će održana u subotu, 30.1.2021. godine, sa početkom u 9:00 sati u Plavoj sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli.
Predloženo je razmatranje sljedeće tačke dnevnog reda:
1. Razmatranje prijedloga i donošenje Zaključka o stavljanju van snage Zaključka Skupštine Tuzlanskog kantona, broj: 01-02-26-7/21 od 15.1.2021. godine.
- Leverage
#65495 Re: SDP
Ovo je prvi put kako nemam potrebe da idem na zimski konkurs, psihojebatrija je i bez ovoga.costacurta wrote: ↑29/01/2021 15:24 Ti reče do petka tj danas će se riješiti za konkurse:
37. sjednica Skupštine Tuzlanskog kantona bit će održana u subotu, 30.1.2021. godine, sa početkom u 9:00 sati u Plavoj sali Bosanskog kulturnog centra u Tuzli.
Predloženo je razmatranje sljedeće tačke dnevnog reda:
1. Razmatranje prijedloga i donošenje Zaključka o stavljanju van snage Zaključka Skupštine Tuzlanskog kantona, broj: 01-02-26-7/21 od 15.1.2021. godine.![]()
Pa trebali su, ali očito da se gospoda ne može sabrati da ispravi grešku koja je napravljena zbog neupućenosti, danas imaju pametnija posla. Ministar Baraković je i tražio da bude danas.
Nemam ja problem s tim da kritikujem sve što nije dobro, ali ti si bezveze napao ministra koji jedini među njima konta kakvu su glupost napravili i pokušava da spasi stvar. Treba Dževad Hadžić da se obrati i kaže zbog čega su potrčali pred rudo i nisu provjerili sve prije donošenja te uredbe. I ostali šefovi klubova također. I da upute izvinjenje. I da slijedeći put malo bolje gledaju.
Zato će u ponedjeljak bit ludnica.
-
putokaz1
#65496 Re: SDP
Hodam po konkursima:prevoz 2 dana -10 KM,Kopiranje i ovjera 10 KM,pismeni ispit u TZ 20 KM,hrana uz put 10 KM,Usmeni ispit u TZ opet 20 KM,skupim 100 bodova i opet prodje neki stranacki,najcesce SDA ili PDA,sa 70 poena....moze taj bit i SDP svejedno
- bunk
#65497 Re: SDP
Nova kategorija
"nisam u koaliciji sa hdz,ali"

"nisam u koaliciji sa hdz,ali"
-
putokaz1
#65498 Re: SDP
Pa dobro ministri u vladi TK su napustili SDA i HDZ ali nisu promjenili ponasanje:nastavili krast pljackat ucjenjivat uzimat od nas samo jedno slovo u nazivu stranke promjenili,Vuk stranku mijenja al kriminal ne napusta
-
aratet
#65499 Re: SDP
Ne bih se složio za PDA. Ali će oni sigurno uvaljivati svoje sad kad se vlada sastavila.
Zadnje dvije-tri godine se u TK uglavnom uvaljivali SDA. Gdje god su SDA, SD, DF vodili tražila se SDA knjižica. Ne znam nikog da se iz SD zaposlio, jedino onaj Jusufovićev sin.
-
putokaz1