Jasmin ima veze sa sportom ko i ja sa godišnjim prinosom pirinča u Južnoj Rodeziji. Al voli da blebeće o svemu pa i o sportu. Ima on tih izVala, IH! evo samo nekih:Škobo Habu wrote: ↑28/01/2021 19:54Puno je toga Imamović na obećavao puku, dok, realno gledajući, teško da može i 50 % ostvariti.costacurta wrote: ↑28/01/2021 19:08
Ta tema se ne tiče tebe, nemaš ti veze sa sportom, to je između mene i @sumira. Stara garda, ti moš samo po pive otic'
Al kad to spominješ Jasmin je i sa ovim pokazao koliki je smrad. Ukrhao je 4.5M u Sjever koji je neupotrebljiv niti ima upotrebnu dozvolu, u istok ukrhao 2M u šipove i samo nestao. Izborna kampanja se bazirala na izgradnji Tušnja, sjećamo se bilborda sa punim sjeverom itd. Sad kaže jebo staddion, ionako prazan. Liga evropske unije![]()
Isto tako će i za Cristallico (kakvog li egzotičnog naziva) govoriti, stepenice za Gradinu, žičaru za Ilinčicu itd itd al dok njegove ovce bleje neka i njega čobana u frulu qurcu da svira
Priča o Tušnju, odnosno njegova izgradnja, je stara koliko i njegovo stolovanje. Papagajsko ponavljanje o tome kako reprezentacija treba igrati u Tuzli će biti prolongirano do Sudnjeg Dana.
Mnogo je realnije da će repka prije igrati u Banja Luci, nego li u Tuzli.
Da baš i nisu u vinklu i da ustvari ne znaju baš kud plovi brod pokazuje današnja izjava novog SDP premijera Kadrije:Feb 2010.
Jasmin Imamović izjavljuje da bi trebalo čekati da se snijeg sam od sebe otopi, kao u Norveškoj, jer je održavanje ulica - preskupo!
Građani Tuzle, koji su nekoliko dana zbog gotovo neprohodnih puteva u centru grada izbjegavali korištenje automobila, "optuženi" su da su nestrpljivi i nerazumni. Prvi čovjek Tuzle je konstatirao da Tuzlaci ne mogu očekivati da mogu normalno hodati trotoarima i voziti automobile kada pada snijeg.
2009. Dec
u Tuzli neće biti dočeka Nove godine na otvorenom jer ga ne možemo organizirati kao u Njujorku,
"Pristupićemo zaštiti tijela da ne budu ugrožena"- sanacija klizišta u Požarnici.
“
Budžet je kompromisno usvojen. Našu Vladu smo počeli razmatranjem budžeta. Mi ga nismo donosili, on nam je nametnut i sada ga treba razmotriti. vijećemo da li će biti potrebe za rebalansima, sve zavisi od situacije sa korona virusom. Zavisi od dešavanja unutar EU koja je naš najveći partner. Zavisi i od dešavanja u Njemačkoj.”
Šta bolan nebio zavisi od dešavanja u Njemačkoj
Na šta misli konkretno? Na termine za razgovor u ambasadi ili koliko će doznaka Westernom stići od dijaspore?
E moj profesore