Dendo, MadeInSarajevo je dobro rekao.dend wrote: ↑27/01/2021 17:39Nije tema tmach.made_in_sarajevo wrote: ↑27/01/2021 17:36 Telemach se sam naguzio i reko izvolite. Kahriman najavljuje promjene, bolje usluge ali eto najavio. Pa jebem mu mater ljudi jos 3 dana fore imaju za raskid. Jebem ti marketing strucnjake kad ne znaju pustiti pricu, reklamirati da ce za 3 mjeseca biti to i to. Ovako hejbet raje ne zna nista i ostat ce na telemachu. Na kraju kad se desi promjena bit ce kasno, a bagerom mogu uzeti korisnika.
Prica nek predju odma pa ce vidjeti macku o rep. Danas se ima izbora za svoje pare svasta nesto uzeti i koristiti. Nije ko nekad predji, suti i cekaj.
Hajde imaju marketing sluzbu ljudi, znaju valjda kako se korisnici bagerom uzimaju na potezu konkurenta koji ga je sam sebi zabio.
Ali nije ni 31 januar zadnji dan. Takve akcije ostavljaju posljedice na duze staze. Nekome istice ugovor u Feb, nekome u Martu, Aprilu ... Bolje mirne glave skontat kako ces i sta ces ( jer nisu sitne pare ) nego pod losim emocijama praviti lose odluke.![]()
U ovaj mjesec su mogli pokupiti raje tovar.
Ja sam imao ugovor do 11/2022, a raskinuo 10.01.
Uzeh opet bhT iz patriotske note, evo i dva cu mob. prebaciti opet, pa i djecu uvezati u MojIzbor, sve na bazi patriotizma. Eh sad, nece svako tako,jer ne gledamo svi istim ocima. Morali su mnogo bolje reklame i ponude napraviti, makar i na svoju "stetu". Imaju sve mogucnosti za kvalitetan razvoj i tome se nadam, iskreno. Konacno.