Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Na 3 mobitela i laptopu starom 4 mjeseca ista wifi brzina., tako da sumnjam da je do pistavki aparata. Mozda da je do ubee postavki, a to bi valjda telemasi trebali konfigurisati (ja ni ne znam gdje bih trazio te postavke za ubee )
Zdravo van Basten,
Rado ćemo provjeriti Vaš servis i pružiti dodatnu tehničku podršku, molimo Vas da nam se javite u pp.
Zdravo @Telemach mozete li i meni provjeriti ovo sto cete van Bastenu?
Nikad nisam imala brzinu koja stoji u ugovoru.
Zdravo @Ariel,
Molimo Vas da nam podatke dostavite u pp.
Rado ćemo Vas pozvati i izvršiti provjeru.
Stojimo Vam na raspolaganju.
the_stick wrote: ↑23/01/2021 23:22
Posto telemach ignorise pitanje... da li je mozda neko provjerio da li je ova trenutna akcija 6 mj po 1 km dostupna postojecim korisnicima?
Nigdje na piše da nije dostupna. Tj nigdje ne piše da je samo za nove korisnike.
Ali je ne daju postojećim korisnicima.
A vidim i tebi su nudili 20%.
Izgleda samo meni je bilo ponuđeno 15% popusta.... @Telemach? Hoće li me kontaktirati ko više ili je gotovo što se toga tiče?
Zdravo @Nedzada,
Kolege su Vas pozivale, međutim, u tom momentu niste bili dostupni.
Ne brinite, pozvati ćemo Vas ponovo. Žao nam je zbog čekanja. Zahavljujemo se na strpljenju.
Zvala me danas koleginica Amela cini mi se, ponudila EON Box umjesto trenutnog resivera medjutim posto roditelji koriste taj resiver nije mi odgovaralo, ko bi njima objasnio kako se koristi android box Posto mi HBO i ostale gluposti ne igraju nikakvu ulogu slozili smo se da mi donesu jos jedan resiver za drugi TV a koji se inace placa 4-5KM valjda, sto je meni OK. Na poziv cekao 15 dana a dogovorili se sve za 2 minuta.
Demonijak wrote: ↑24/01/2021 16:51
Zvala me danas koleginica Amela cini mi se, ponudila EON Box umjesto trenutnog resivera medjutim posto roditelji koriste taj resiver nije mi odgovaralo, ko bi njima objasnio kako se koristi android box Posto mi HBO i ostale gluposti ne igraju nikakvu ulogu slozili smo se da mi donesu jos jedan resiver za drugi TV a koji se inace placa 4-5KM valjda, sto je meni OK. Na poziv cekao 15 dana a dogovorili se sve za 2 minuta.
pa jel moguce svi dobiju drugi resiver a ja trazio i ne moze nego moram platiti tih 4-5km za drugi resiver... eh da mi samo hoce isteci ugovor da me nazovu i da mi ponude drugi resiver hladno cu ih odbiti.. kakva je to politka ne mogu da shvatim
Zdravo @Demonijak,
Drago nam je da je postignut dogovor i da nastavljamo saradnju sa Vama.
Hvala Vam na ukazanom povjerenju.
Ariel wrote: ↑24/01/2021 00:18
Zdravo @Telemach mozete li i meni provjeriti ovo sto cete van Bastenu?
Nikad nisam imala brzinu koja stoji u ugovoru.
Zdravo @Ariel,
Molimo Vas da nam podatke dostavite u pp.
Rado ćemo Vas pozvati i izvršiti provjeru.
Stojimo Vam na raspolaganju.
Poslala sam Vam podatke u pp
@Ariel,
Hvala mnogo. Proslijedili smo upit kolegema iz Tima za tehničku podršku.
Biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku.
Hvala Vam na saradnji na ovaj način.
pa jel moguce svi dobiju drugi resiver a ja trazio i ne moze nego moram platiti tih 4-5km za drugi resiver... eh da mi samo hoce isteci ugovor da me nazovu i da mi ponude drugi resiver hladno cu ih odbiti.. kakva je to politka ne mogu da shvatim
Ni meni ništa nije jasno. Kako kome nude.
Eon duo light imamo.
Nudili mi eon box - ne treba mi ... smart je već tv.
Onda nude da "stari" resiver zamjene za novi - ne potpisuje mi se na 24 mj radi toga.
I nude 15% prvu godinu ako potpišemo na dvije godine.
Kažu 20% nije niko dobio ko je na Eon duo light.
Maksimalo 15%
mislim da je RAK nadležan z ovo što sasvim izvjesno nema ravnopravnosti za sve korisnike istih paketa. Pretpostavljam da i to trebada bude dio odluke koja se s nestrpljenjem očekuje.
Nedzada wrote: ↑24/01/2021 17:12
Ni meni ništa nije jasno. Kako kome nude.
Eon duo light imamo.
Nudili mi eon box - ne treba mi ... smart je već tv.
Onda nude da "stari" resiver zamjene za novi - ne potpisuje mi se na 24 mj radi toga.
I nude 15% prvu godinu ako potpišemo na dvije godine.
Kažu 20% nije niko dobio ko je na Eon duo light.
Maksimalo 15%
ja sam eon full paket nudili mi 20% popusta prvu godinu ako potpisem opet ugovor na 2 godine... pitao mogu li dobiti eon box da koristim dok sam pod ugovorom kaze ne moze mozete rentati... imam d3 resiver njega sam planirao da prebacim u spavacu a u dnevnu taj eon box ali jok ne moze plati i dobit ces... buklvano pijaca postala
kako je pocelo rukometno prvenstvo,nisam pogledao cijelu fudbalsku utakmicu
Zao mi sto ne pogleda derbi ali dosao mi mali bratic i hoce zivotinje da gleda i ja izvisi haha
TheRealist wrote: ↑24/01/2021 17:22
Upravo sam se čuo sa podrškom, uglavnom sa onim što su meni ponudili, ja sam jako zadovoljan, hvala Bogu. Dogovorili smo se lako.
Hvala @Telemach korisniku na ostvarenoj komunikaciji.
Zdravo @TheRealist,
Hvala Vam na povratnim informacijama.
Drago nam je da ste zadovoljni i da nastavljamo saradnju sa Vama.
Uvijek Vam stojimo na raspolaganju.