Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
skrtac wrote: ↑22/01/2021 23:40
Najgore sto je gubitak Arena samo pocetak. Sport Klub nema NBA, nema La Ligu, nema Seriju A, nema Ligu prvaka, a izgubiti ce i englesku Premier ligu od sezone 22/23 tako da je sportska ponuda na Telemachu jedna velika nula.
Izvor za premier ligu?
Španci idu od 2022 na areni, Englezi ostaju..
španci sezona 21/22 na Areni
Englezi su u bubnju ovo ljeto za sezonu 22/23 itd
Nedzada wrote: ↑22/01/2021 22:26
Pošto ne zovu da vidimo šta se može dobiti za izbačene Arene, ima li neki broj ili mejl na koji ih mogu dobiti pa vidjeti misle li na mene uoošte
E ako i ovo moras pitati,umjesto da sama nadjes u 2021. godini,onda motaj kablove
Besplatni pozivi van Telemach mreže 0800 31111
Pošaljite nam mail na [email protected]
anex wrote: ↑22/01/2021 23:52
Samo vi mene ignorišite...
Zdravo anex,
Trudimo se na sve poruke i upite odgovoriti u najkraćem roku.
kolege će rado provjeriti Vaš Ugovor i pozvati Vas što prije, molimo Vas dostavite nam broj Ugovora u inbox i broj na koji Vas možemo pozvati.
Pošto ne zovu da vidimo šta se može dobiti za izbačene Arene, ima li neki broj ili mejl na koji ih mogu dobiti pa vidjeti misle li na mene uoošte
E ako i ovo moras pitati,umjesto da sama nadjes u 2021. godini,onda motaj kablove
anex wrote: ↑22/01/2021 23:52
Samo vi mene ignorišite...
Zdravo anex,
Trudimo se na sve poruke i upite odgovoriti u najkraćem roku.
kolege će rado provjeriti Vaš Ugovor i pozvati Vas što prije, molimo Vas dostavite nam broj Ugovora u inbox i broj na koji Vas možemo pozvati.
Rekao sam da do kraja ugovora hocu obestecenje. To je nekih par mjeseci, a poslije cemo se dogovarati ponovo.
Podatke imate.
Koristim Telemachovu kablovsku tv i internet od BHT. Zbog Arena dodatno placam Moju web tv preko ultra racuna. Kvalitet slike zna biti los zbog brzine interneta koja je ispod 5 Mbps. Da li neko ima intsaliranu Moju web tv preko Eon boxa i da li se moze nesmetano gledati ?
Telemah je zakucao sa arenama.Opet da su ljudski rekli, tako i tako, ne daju nam ugovor preskupo nam je itd.pa bi čovjek razumio. Nego ovako na hinjaka ukinu kanale i obavijeste u ponoć u novogodišnjoj noći , a onda nastaviti citav januar , ispod stola ponude,regularni cjenovnik kao da ne postoji, prijetnje, optuživanje svakoga okolo je samo pokazalo o kakvom se rukovodstvu firme radi. Uopće nisu pokazali razumjevanje prema svojim dugogodišnjim korisnicima, i ovim potezima su pokazali su sta misle o njima.
sencobih wrote: ↑23/01/2021 14:24
Telemah je zakucao sa arenama.Opet da su ljudski rekli, tako i tako, ne daju nam ugovor preskupo nam je itd.pa bi čovjek razumio. Nego ovako na hinjaka ukinu kanale i obavijeste u ponoć u novogodišnjoj noći , a onda nastaviti citav januar , ispod stola ponude,regularni cjenovnik kao da ne postoji, prijetnje, optuživanje svakoga okolo je samo pokazalo o kakvom se rukovodstvu firme radi. Uopće nisu pokazali razumjevanje prema svojim dugogodišnjim korisnicima, i ovim potezima su pokazali su sta misle o njima.
Tako je, zbog toga sam im se zalio jer su ispali seoske varalice tj. svim korsnicima su ukinuli Arene, a oni zadovoljavaju samo ove najglasnije. Naravno njihov odgovor je uvijek ostavite Vas broj telefona pa cemo vam se javiti.
RemaBA wrote: ↑23/01/2021 10:53
Pojedinci misle da su Arene svima zanimljive i da ne mozemo bez njih, mene licno samo internet interesuje, i nadam se da ce uskoro doci i do povecanja brzine Uploada. Za sad je sto se tice neta sve top
Kad ti prahne skineš game od 70GB za <dva sahatka, a tamo dok bi na mizeriji od 20mbps (još manje ako prebaciš na neki HD kanal u međuvremenu) skinuo prošao bi me svaku gušt i volja..i naravno čitav dan te prođe haman.
Ma jasta, svakom njegovo. Za arene imam tri alternative, placene i neplacene, za internet nemam. Bht još živi u 2011 tamo, i što se mene tiče stvar je jasna. A kad poželim ganjat principe, onda neću uzet ničiji, jer niko nije ispravan. Toliko.
RemaBA wrote: ↑23/01/2021 10:53
Pojedinci misle da su Arene svima zanimljive i da ne mozemo bez njih, mene licno samo internet interesuje, i nadam se da ce uskoro doci i do povecanja brzine Uploada. Za sad je sto se tice neta sve top
Kad ti prahne skineš game od 70GB za <dva sahatka, a tamo dok bi na mizeriji od 20mbps (još manje ako prebaciš na neki HD kanal u međuvremenu) skinuo prošao bi me svaku gušt i volja..i naravno čitav dan te prođe haman.
Zavisi nekome bi to skidanje bilo dok se okrene a tebi treba dva sata. Maksimalnu brzinu u ponudi imaš 400 a kod drugog operatera 1000, a da ne govorimo za upload koj se sada više traži