Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Neki dan ovakav Rekord, samo bijeli, na šlepu....SA table...ne stigoh uslikati...
Lijepi su bili ovi Opeli. Odakle se više izvlače ta stara auta, nekada dobijem osjećaj da u BiH još uvijek ima tih nekih garaža koje se dugo ne otvaraju, a čuvaju svašta interesantno.
sto je najgore kad pitas te likove da prodaju ,dobijes pogled koji ubija i demagogiju gdje ces me to pitat ,ne prodajem,to je sentimentalna vrijednost...ili nabije cijenu milion za neku raspalu trulju... na kraju svi zavrse u trgosirovini ,a i treba .meni bude posebno drago kad se to desi
Jebat ih. Mada desi se često da starci to nešto čuvaju, neće da prodaju i onda umru, a nasljednici rasprodaju samo da se riješe. E obično to nekako namirišu lihvari.
bitanga_sa_otesa wrote: ↑21/01/2021 16:05
sto je najgore kad pitas te likove da prodaju ,dobijes pogled koji ubija i demagogiju gdje ces me to pitat ,ne prodajem,to je sentimentalna vrijednost...ili nabije cijenu milion za neku raspalu trulju... na kraju svi zavrse u trgosirovini ,a i treba .meni bude posebno drago kad se to desi
Kad ga ja ne mogu napravit kako treba, nes ni ti. To su ti mozgovi.
citroen xm wrote: ↑18/02/2021 16:11
Meni ovo kao da nije fabrička boja. Inače mi ovakva socijalna 1.3 nije privlačna. Ako mora biti socijalna, neka je bar prva serija.
nekako je ova crvena drečava, ali šta ćeš.. teget plava bi nekako fino legla..
Auto za tridesetak godina pređe 57 hiljada i neko mu ugradi plin?! Pa u tri lijepe... Inače auto djeluje solidno, samo nisam siguran za neke sitnice kao ove obrve oko blatobrana i radio da li su fabrički tasovi golfovi imali. Felge se zamijene lagano, a volan jeste fabrički.
530i wrote: ↑18/02/2021 18:15Auto za tridesetak godina pređe 57 hiljada i neko mu ugradi plin?! Pa u tri lijepe... Inače auto djeluje solidno, samo nisam siguran za neke sitnice kao ove obrve oko blatobrana i radio da li su fabrički tasovi golfovi imali. Felge se zamijene lagano, a volan jeste fabrički.
Mozda je od tih 57000 km u posljednje dvije godine presao 50000