Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Edit:
Sada sam zvao telemach i odmah na govornoj posti obavjestavaju da je doslo do problema na lokaciji Gracanice,pa eto ako jos neko nema neta i ostale usluge,da zna za problem
@Telemach
Mozete li mi provjeriti sta mi se desava sa konekcijom u vecernjim satima...nemam interneta nikako veceras?Nestalo oko 1
Takodjer,prije 2-3 noci isti slucaj se desio ali je brzo doslo
Online lampica na routeru ne gori nikako
mashina44 wrote: ↑18/01/2021 20:33
Pozdrav, da li je moguce dobiti besplatno 3. prikljucak kao dugogodisnji korisnik, 2.prikljucak sam dobio besplatno i bez dodatne naplate 12 mjeseci!?
Kakva je logika da mi sad za 3.uzimate 70-80KM i odmah krene naplata dodatna, valjda bi i za dugogodisnje korisnike trebali nesto ponuditi, sramota???
Zdravo mashina44 ,
Kreirali smo izvrsnu ponudu za naše lojalne, postojeće korisnike.
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke.
Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni kreiranom ponudom.
Poslao sam vam jos sinoc podatke, nista niste odgovorili?
mashina44 wrote: ↑18/01/2021 20:33
Pozdrav, da li je moguce dobiti besplatno 3. prikljucak kao dugogodisnji korisnik, 2.prikljucak sam dobio besplatno i bez dodatne naplate 12 mjeseci!?
Kakva je logika da mi sad za 3.uzimate 70-80KM i odmah krene naplata dodatna, valjda bi i za dugogodisnje korisnike trebali nesto ponuditi, sramota???
Zdravo mashina44 ,
Kreirali smo izvrsnu ponudu za naše lojalne, postojeće korisnike.
Zamolit ćemo Vas da nam dostavite Vaše korisničke podatke.
Uvjereni smo da ćete biti zadovoljni kreiranom ponudom.
Poslao sam vam jos sinoc podatke, nista niste odgovorili?
@mashina44,
Pozvati će Vas kolege u njakraćem mogućem roku, pružiti sve informacije i provjeriti mogućnosti za priključenje dodatnog uređaja po uvjetima koje ste naveli. Zahvaljujemo se na saradnji i razumijevanju. Uputili smo Vam i pp
zippoo87 wrote: ↑19/01/2021 01:09
Edit:
Sada sam zvao telemach i odmah na govornoj posti obavjestavaju da je doslo do problema na lokaciji Gracanice,pa eto ako jos neko nema neta i ostale usluge,da zna za problem
@Telemach
Mozete li mi provjeriti sta mi se desava sa konekcijom u vecernjim satima...nemam interneta nikako veceras?Nestalo oko 1
Zdravo @zippoo87,
Vaša primjedba je upućena kolegama iz Tima za brigu o korisnicima.
Biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku.
Problem će biti riješen.
Zahvaljujemo se na saradnji na ovaj način.
Demonijak wrote: ↑18/01/2021 22:42
Oce li nazvat neko skoro nakon 15 dana!? Do podne sutra ako me niko ne nazove, drugacije cemo.
Zdravo @Demonijak i @kormax,
Pozvati će Vas kolege, svakako.
Molimo Vas za još malo strpljenja. Trenutno imamo povećan broj upita.
Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju i saradnji na ovaj način.
mirage77 wrote: ↑18/01/2021 20:54
Ima li iko da zna neku alternativu za Telemach? Ja imam light EOn sa internetom i telefonom dođe 57 km. Ko ima da nudi za te ili niže pare a da imaju neki bolji filmski kanali tipa Cine Star Premiere. Meni gubitak tih Arena nije toliko teško pao pošto manje pratim sport.
Vala baš, ni je ne kontam ovoliko kmečanje, nisam nikad ni upalio te arene niti znam na kojem kanalu su. Meni je bitan samo internet. Meni je recimo krivo što nemaju ponudu samo za interenet bez televizije i telefona.
zippoo87 wrote: ↑19/01/2021 01:09
Edit:
@Telemach
Ima li iko da zna neku alternativu za Telemach? Ja imam light EOn sa internetom i telefonom dođe 57 km. Ko ima da nudi za te ili niže pare a da imaju neki bolji filmski kanali tipa Cine Star Premiere. Meni gubitak tih Arena nije toliko teško pao pošto manje pratim sport.
Vala baš, ni je ne kontam ovoliko kmečanje, nisam nikad ni upalio te arene niti znam na kojem kanalu su. Meni je bitan samo internet. Meni je recimo krivo što nemaju ponudu samo za interenet bez televizije i telefona.
ne kontaš toliko kmečanje jer si i sam napisao da nisi nikad gledao te kanale,neko drugi ne bi razumio nečije kmečanje da nemaju dovoljno brz internet
ne kontaš toliko kmečanje jer si i sam napisao da nisi nikad gledao te kanale,neko drugi ne bi razumio nečije kmečanje da nemaju dovoljno brz internet
Pa ne kmečim ko budala ni ja ovdje što nemaju odvojenu ponudu za interenet a to mi je najbitnije. Samo znate kmečat, isključite se sa telemaha i riješen problem, al jok neće niko, što li baš.
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑19/01/2021 09:35
ti znaš da niko nije odjavio ugovor???,kako to znaš???
Pa po količinni kmečanja ovdje na forumu, svi nešto prijete i kmeče još niko nije došao i rek'o da se isključio, eto odatle.
A cemu potreba da zabijas nos gdje mu nije mjesto i petljas se u ono sto sam napisa da ne kontas. Tvoji postovi su poput onih iz telekoma koji su ubjedjivali da prosjecnim korisnicima ne treba brzi net od 5 mbps (bez uvrede drug). Pusti ljude da se bore za ono sto placaju u sklopu ugovora, a ti jednostavno to zaobidji kao neki proizvod u trgovini koji tebi ne treba a drugom treba
Evo mene su po drugi put zvali i kažu da je 20% za prvih 12 mjeseci od 24, maksimum koji nude. ja sam tražio ugovor na godinu, pa da vidimo šta će biti. Nemaju mogućnost za jednogodišnji ugovor!!!???? Doviđenja @Telemach!
Ko ima izbora lahko ce rijesiti. Problem je kod onih koji nemaju izbora i onih koji mogu birati izmedju telemacha i nekoga ko nudi maksimalnu brzinu neta od 25/2. Konkurencija je uzasna i taj uzas je razlog bahacenja i amaterizma kojem svjedocimo u ovih 20 dana.. Jos na to dodati korumpirane parazite u rak-u i prica je zaokruzena..
kakavdanakneiskustvu wrote: ↑19/01/2021 09:35
ti znaš da niko nije odjavio ugovor???,kako to znaš???
Pa po količinni kmečanja ovdje na forumu, svi nešto prijete i kmeče još niko nije došao i rek'o da se isključio, eto odatle.
A cemu potreba da zabijas nos gdje mu nije mjesto i petljas se u ono sto sam napisa da ne kontas. Tvoji postovi su poput onih iz telekoma koji su ubjedjivali da prosjecnim korisnicima ne treba brzi net od 5 mbps (bez uvrede drug). Pusti ljude da se bore za ono sto placaju u sklopu ugovora, a ti jednostavno to zaobidji kao neki proizvod u trgovini koji tebi ne treba a drugom treba
Pa tužite onda telemah, nećete ništa kmečanjem po forumu postići. samo tužba brale pa se onda nešto može i desiti. Problem je što generalno ljudi u Bosni su navikli samo da kmeče i žale se bez ikakvih aktivnosti i još misle da će to kmečanje nešto bitno promijeniti. Ha ha ha, hoće malo sutra. Nastavite živjeti u iluzijama ko i do sada.
u prolazniku wrote: ↑19/01/2021 10:37
Evo mene su po drugi put zvali i kažu da je 20% za prvih 12 mjeseci od 24, maksimum koji nude. ja sam tražio ugovor na godinu, pa da vidimo šta će biti. Nemaju mogućnost za jednogodišnji ugovor!!!???? Doviđenja @Telemach!
Zdravo @u prolazniku,
Sigurni smo da su kolege prezentirale najbolju moguću ponudu.
Ukoliko se predomislite i želite da Vas ponovo pozovemo, rado ćemo upit proslijediti kolegama.
Unaprijed se zahvaljujemo i stojimo na raspolaganju.
Pa tužite onda telemah, nećete ništa kmečanjem po forumu postići. samo tužba brale pa se onda nešto može i desiti. Problem je što generalno ljudi u Bosni su navikli samo da kmeče i žale se bez ikakvih aktivnosti i još misle da će to kmečanje nešto bitno promijeniti. Ha ha ha, hoće malo sutra. Nastavite živjeti u iluzijama ko i do sada.
ČičineBrčine wrote: ↑19/01/2021 10:30
Zdravo @u prolazniku,
Ukoliko se predomislite i želite da Vas ponovo pozovemo, rado ćemo upit proslijediti kolegama.
Koliko puta treba da se čujemo, da bi vi saslušali zahtjev. Tražio sam smanjenje cijene za onoliko koliko sam uskraćen (Arena cloud). Pretpostavka je da je to oko 10KM/mj. Možemo potpisati novi ugovor na koliko hoćete, ako umanjenje računa bude toliko za cijeli period važenja ugovora. Možete čak staviti da se ugovor umanjuje za cijenu koštanja najjeftinijeg Arena cloud paketa! Ali da mi nudite umanjenje za 15 mjeseci (preračunato), a da moram potpisati na 24, oprostite, ali toliko matematike znam. Čak je simbolično da bi mi ostalo 9 mjeseci, nakon sexa sa novim ugovorom.
Zdravo @u prolazniku,
Koliko puta treba da se čujemo, da bi vi saslušali zahtjev. Tražio sam smanjenje cijene za onoliko koliko sam uskraćen (Arena cloud). Pretpostavka je da je to oko 10KM/mj. Možemo potpisati novi ugovor na koliko hoćete, ako umanjenje računa bude toliko za cijeli period važenja ugovora. Možete čak staviti da se ugovor umanjuje za cijenu koštanja najjeftinijeg Arena cloud paketa! Ali da mi nudite umanjenje za 15 mjeseci (preračunato), a da moram potpisati na 24, oprostite, ali toliko matematike znam. Čak je simbolično da bi mi ostalo 9 mjeseci, nakon sexa sa novim ugovorom.
@u prolazniku,
Molimo da nam navedete broj Ugovora u inbox kako bismo provjerili ponudu koja je komunicirana od stane kolega iz Tima za brigu o korisnicima.
Hvala Vam unaprijed.