Svaka cast da si primjetio.belfy wrote: ↑18/01/2021 19:56krhko je znanje, a smajlija je puno... jesi kad cuo za kilomilimetre? fascinantna jedinica... isto tako hektodecilitri... ili, ili, milijarde hiljada. zvuci fantasticno. hektari ara isto zvuci pjesnicki... super!Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 11:07Isto tako teorija da iste sprecavaju prenos virusa cija se velicina mjerinu isitim nanomilimetrimaIndustrialyzer wrote: ↑17/01/2021 14:43 Pore na pamucnim i hirurskim maskama su gotovo pa vidljive okom, a promjer molekula O2 i CO2 se mjeri u nanometrima. Logika kojom se dolazi do zakljucka da cista maska steti organizmu je rezultat neupucenosti zavjerasa i primjer da ce povjerovati u sve sto im zvuci zanimljivo.![]()
![]()
![]()
kakav si ti ublehas strasno, elementarne stvari nr poznajes.
Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
Medobrundo25
#6101 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
-
belfy
#6102 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
vidis, nemogucnost razumijevanja citanja je gora. ja te pitam koje ti to pominjes u mnozini, a tvoje pisanje ne daje odgovor na to pitanje, nego pises nesto sto te niko nije pitao. kada bi samo pogledao vise postova koje sam pisao vidio bi da je sve i jedno veliko slovo na svom mjestu, kao i zarez i apostrof, a otkrio bi da sam i vise puta odgovarao na pitanje malog slova na pocetku recenice. naravno, ti neces pogledati ni jedan moj post koji sam prije pisao, ali ces pogledati youtube video iz 2012 o vakcinaciji i povezati ga sa 2021.boy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 21:41Evo, napisat cu: ti se smijes, a pises malo slovo na pocetku recenice, jos nisi savladao gradivo 1. razreda osnovne skole.belfy wrote: ↑18/01/2021 21:37smijao bih se ja i tvom nanomilimetru ako ti sta znaci. samo, ko su ti sto ih pominjes u mnozini? "Smiju se...", "oni pisu". ko su svi ti koji se smiju i tako pisu? sto bi rek'o Senad: "Imena, imena...", al' to neces napisati, jel tako?boy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 21:27 Smiju se njegovom nanomilimetru, sto je ocigledni lapsus, a oni pisu neznam i ja bi, mi bi...![]()
nego, da ja tebi o pismenosti i gradivu kazem jednu stvar koju ces lako moci proguglati: "Sto je dozvoljeno Jupiteru nije dopusteno volu...".
-
belfy
#6103 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
a neces pitati milione drugih? kakva je to logika hljeba ti? da li bi se ti zrtvovao za prezivljavanje miliona ako je tebi samom mala sansa za prezivljavanje?Lao Ce wrote: ↑18/01/2021 21:48Pitao bi te da li bi tako odgovorio i mislio da si jedan od tih 13. Osim toga, doći će vakcina i ovdje, pa pretpostavljam da ćeš se vakcinisati. Nikad se ne zna, jesi li ti taj 'sretnik'![]()
da se sada spustimo i na tvoj morbidni nivo: "da li bi ti bio jedan od 13 koji ce umrijeti ako ce ti djeca sa tom vakcinom prezivjeti?"
-
Mogy87
#6104 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Sva sreca sto se "zlocasta" mRNA u nasem organizmu zadrzava vrlo kratkoboy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:01 Sva sreca pa ne postoje dugorocni efekti bilo cega sto unosimo u organizam.![]()
-
belfy
#6105 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
ja govorim 3 jezika i sve nase dijalekte i opet ne razumijem sta si napisao. mozes li pojasniti sta znaci ovo sto si napisao iznad?Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:02Svaka cast da si primjetio.belfy wrote: ↑18/01/2021 19:56krhko je znanje, a smajlija je puno... jesi kad cuo za kilomilimetre? fascinantna jedinica... isto tako hektodecilitri... ili, ili, milijarde hiljada. zvuci fantasticno. hektari ara isto zvuci pjesnicki... super!Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 11:07
Isto tako teorija da iste sprecavaju prenos virusa cija se velicina mjerinu isitim nanomilimetrima![]()
![]()
![]()
kakav si ti ublehas strasno, elementarne stvari nr poznajes.
od ostalih hobby "naucnika" nisam nista drugo ni ocekivao. Nadam se da ti je jasno da nisam toliki idiot da ne znam prepisati sta je gore pisalo.
![]()
![]()
-
Medobrundo25
#6106 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Hahahha mRna osnove biologijeMogy87 wrote: ↑18/01/2021 22:08Sva sreca sto se "zlocasta" mRNA u nasem organizmu zadrzava vrlo kratkoboy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:01 Sva sreca pa ne postoje dugorocni efekti bilo cega sto unosimo u organizam.![]()
osnove biologije
![]()
Last edited by Medobrundo25 on 18/01/2021 22:12, edited 1 time in total.
-
Medobrundo25
#6107 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Izvini , nisam te prepoznao. Hoces li na nekom od ta 3 jezika da ti pojasnim? Ili si zaboravio maternji jezik, pa hoces na broken dojc da ti pojasnim?belfy wrote: ↑18/01/2021 22:10ja govorim 3 jezika i sve nase dijalekte i opet ne razumijem sta si napisao. mozes li pojasniti sta znaci ovo sto si napisao iznad?Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:02Svaka cast da si primjetio.od ostalih hobby "naucnika" nisam nista drugo ni ocekivao. Nadam se da ti je jasno da nisam toliki idiot da ne znam prepisati sta je gore pisalo.
![]()
![]()
Kako vidis poruka koju sam quotao jasno kaze "... nanometara". I ti si jedini primjetio da sam ja napisao nanomilimetara tj nepostojecu mjernu jedinicu cisto da vidim ove "forumske" i "hobby" naucnike koliko citaju postove , i koliko su strucni da prepoznaju glupost koja se uci u osnovnoj skoli, iz razloga sto se busaju u prsa kako su veliki intelektualci i znalci. Kako vidis , prosao je citav dan niko nije primjetio osim tebe, a uredno su replicirali na post. Naravno da je namjerno napravljenja greska, jer je u postu na koji sam replicirao jasno napisano ispravno, i naravno da sam mogao isto samo prepisati.
Last edited by Medobrundo25 on 18/01/2021 22:17, edited 1 time in total.
-
Mogy87
#6108 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Da, DNK i RNK se izucavaju na casovima geografijeMedobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:11Hahahha mRna osnove biologijeMogy87 wrote: ↑18/01/2021 22:08Sva sreca sto se "zlocasta" mRNA u nasem organizmu zadrzava vrlo kratkoboy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:01 Sva sreca pa ne postoje dugorocni efekti bilo cega sto unosimo u organizam.![]()
osnove biologije
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
joj kucanice de zivota ti nemoj vise
![]()
-
belfy
#6109 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
kazem ti ja da je razumijevanje procitanog bitno. vjerujem da je nekima i tesko, ali kako da ti pomognem? ja odgovorio, postavio pitanje, ostavio pouku... sta da ti kazem. ici citaj "smislice"...boy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:10Svaka cast, stvarno je poseban talenat toliko napisati, a nista ne reci.belfy wrote: ↑18/01/2021 22:03vidis, nemogucnost razumijevanja citanja je gora. ja te pitam koje ti to pominjes u mnozini, a tvoje pisanje ne daje odgovor na to pitanje, nego pises nesto sto te niko nije pitao. kada bi samo pogledao vise postova koje sam pisao vidio bi da je sve i jedno veliko slovo na svom mjestu, kao i zarez i apostrof, a otkrio bi da sam i vise puta odgovarao na pitanje malog slova na pocetku recenice. naravno, ti neces pogledati ni jedan moj post koji sam prije pisao, ali ces pogledati youtube video iz 2012 o vakcinaciji i povezati ga sa 2021.boy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 21:41
Evo, napisat cu: ti se smijes, a pises malo slovo na pocetku recenice, jos nisi savladao gradivo 1. razreda osnovne skole.
nego, da ja tebi o pismenosti i gradivu kazem jednu stvar koju ces lako moci proguglati: "Sto je dozvoljeno Jupiteru nije dopusteno volu...".
Svoje presipanje iz supljeg u prazno zadrzi za sebe i, molim te, postedi me - nemam volje citati besmislice.![]()
-
Mogy87
#6110 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nije “memorija vode”, ovo je prava naukaboy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:12Vazi.Mogy87 wrote: ↑18/01/2021 22:08Sva sreca sto se "zlocasta" mRNA u nasem organizmu zadrzava vrlo kratkoboy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:01 Sva sreca pa ne postoje dugorocni efekti bilo cega sto unosimo u organizam.![]()
osnove biologije
![]()
![]()
-
belfy
#6111 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
pa ja bih volio kada bi mogao barem pojasniti na ovom kojeg pokusavas koristiti... sta ti znaci ovo podvuceno?Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:12Izvini , nisam te prepoznao. Hoces li na nekom od ta 3 jezika da ti pojasnim?belfy wrote: ↑18/01/2021 22:10ja govorim 3 jezika i sve nase dijalekte i opet ne razumijem sta si napisao. mozes li pojasniti sta znaci ovo sto si napisao iznad?Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:02
Svaka cast da si primjetio.od ostalih hobby "naucnika" nisam nista drugo ni ocekivao. Nadam se da ti je jasno da nisam toliki idiot da ne znam prepisati sta je gore pisalo.
![]()
![]()
-
Medobrundo25
#6112 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Taj na kojem objasnjavam ti garantujem poznajem bolje od tebe, a ta druga dva napisi koja su pa cemo dalje na tim.belfy wrote: ↑18/01/2021 22:16pa ja bih volio kada bi mogao barem pojasniti na ovom kojeg pokusavas koristiti... sta ti znaci ovo podvuceno?Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:12Izvini , nisam te prepoznao. Hoces li na nekom od ta 3 jezika da ti pojasnim?
I odg na glupo pitanje ti je postavljen iznad.
Last edited by Medobrundo25 on 18/01/2021 22:23, edited 2 times in total.
-
Mogy87
#6113 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ne odredjujem to ja vec naucna zajednica. Peer review i tako te stvari.boy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:22Vidim da i dalje nisi pogledala dokumentarac, a svega pedesetak minuta. Nema veze, znam ja da je to za tebe kvantna fizika.
Buduci da si umislila da ti odredjujes sta je nauka, a sta nije, zamolit cu za tvoj profil na LinkedInu, cisto da vidim tvoja postignuca i doprinos naucnoj zajednici. Hvala unaprijed.
Nego, da li je neko od strucnjaka potvrdio nalaze iz tog “dokumentarca”?
Samo jedna opaska: nisu naucnici menadzeri pa da im je relevantan LinkedIn profil. Kvalitet naucnika se mjeri na potpuno drugacije nacine.
The scientific community measures the quality of those papers in a number of ways, including the perceived quality of the journal (as reflected by the title’s impact factor) and the number of citations a specific paper accumulates. The careers of scientists and the reputation of their institutions depend on the number and prestige of the papers they produce, but even more so on the citations attracted by these papers.
https://www.the-scientist.com/critic-at ... ence-68204
-
Medobrundo25
#6114 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nemoj tako, ipak je on inzinjer elektrotehnike, ti su na skali bozanstva odmah iza doktora. Trebao sam odmah prepoznati. Covjek je poliglota tj radi u dojclandu, taj sve zna, bolji pravnik od pravnika, bolji ekonomista od ekonomiste i s njim nema dalje diskusije
- Industrialyzer
#6115 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Ja mislim da nas je brundo svojim malim trikom sve prevario i ogolio, hehe nevaljalce mali
-
belfy
#6116 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
uvijek je zanimljivo gledati kako se neuki i nepismeni prse... tebi bi bilo najbolje da prvo sebi objasnis... kada bi mogao... nego, de ti meni reci sta ti znaci ovo da znas prepisati kada, kao sto svi mogu da vide, ni to nisi uspio? jer, pazi, ti si rekao: "Nadam se da ti je jasno da nisam toliki idiot da ne znam prepisati sta je gore pisalo." ne znam Senade...Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:22Taj na kojem objasnjavam ti garantujem poznajem bolje od tebe, a ta druga dva napisi koja su pa cemo dalje na tim.belfy wrote: ↑18/01/2021 22:16pa ja bih volio kada bi mogao barem pojasniti na ovom kojeg pokusavas koristiti... sta ti znaci ovo podvuceno?Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:12
Izvini , nisam te prepoznao. Hoces li na nekom od ta 3 jezika da ti pojasnim?![]()
i, de, molim te edukovana(ovdje ti ne treba razmak), sveznajuca(nije sveznajuca, nego sveznajuci) poligloto(ovdje ti ne treba razmak), ako nista bar upali automatsko prvo slovo na mobu ili racunaru koji koristis, ako vec si lijen da ista(nije ista, nego bilo sta, a ovako kucajuci bez afrikata djeluje kao da si napisao da je nesto isto) ukljucis kada pises. Ako ne znas kako nije problem objasniti cu ti
-
Medobrundo25
#6117 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nemoj me nasmijavati bosnjo na prinudnom radu u dojclandu zivota ti.belfy wrote: ↑18/01/2021 22:34uvijek je zanimljivo gledati kako se neuki i nepismeni prse... tebi bi bilo najbolje da prvo sebi objasnis... kada bi mogao... nego, de ti meni reci sta ti znaci ovo da znas prepisati kada, kao sto svi mogu da vide, ni to nisi uspio? jer, pazi, ti si rekao: "Nadam se da ti je jasno da nisam toliki idiot da ne znam prepisati sta je gore pisalo." ne znam Senade...Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:22Taj na kojem objasnjavam ti garantujem poznajem bolje od tebe, a ta druga dva napisi koja su pa cemo dalje na tim.![]()
i, de, molim te edukovana(ovdje ti ne treba razmak), sveznajuca(nije sveznajuca, nego sveznajuci) poligloto(ovdje ti ne treba razmak), ako nista bar upali automatsko prvo slovo na mobu ili racunaru koji koristis, ako vec si lijen da ista(nije ista, nego bilo sta, a ovako kucajuci bez afrikata djeluje kao da si napisao da je nesto isto) ukljucis kada pises. Ako ne znas kako nije problem objasniti cu ti
-
Mogy87
#6118 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Zasto ne odgovoris da li je bilo ko iz naucne zajednice uspio ponoviti “eksperiment”? Jer je to jedan od osnovnih postulata nauke zasnovane na dokazima. Da drugi naucnici ponove eksperiment i dodju do istih zakljucaka.boy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:41Nema potrebe za tolikim pisanjem da bi opravdala zasto nemas LinkedIn. Da si pogledala dokumentarac dobila bi odgovor na to sto te zanima.Mogy87 wrote: ↑18/01/2021 22:27 Ne odredjujem to ja vec naucna zajednica. Peer review i tako te stvari.
Samo jedna opaska: nisu naucnici menadzeri pa da im je relevantan LinkedIn profil. Kvalitet naucnika se mjeri na potpuno drugacije nacine.
The scientific community measures the quality of those papers in a number of ways, including the perceived quality of the journal (as reflected by the title’s impact factor) and the number of citations a specific paper accumulates. The careers of scientists and the reputation of their institutions depend on the number and prestige of the papers they produce, but even more so on the citations attracted by these papers.
Zamolio bih za poveznicu na barem jedan naucni ili strucni rad ciji si autor, ili jedan od autora, mozes mi se javiti i privatnom porukom.
Cisto bih volio vidjeti tezinu tvojih rijeci jer se na forumu ponasas poput glasnogovornika naucne zajednice. Unaprijed zahvaljujem.
Nisam ja glasnogovornik, ali srecom znam citati. Pa eto pronadjem sta naucna zajednica misli o odredjenim temama.
-
Medobrundo25
#6119 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Uozbilji se, ta moze biti autor samo knjige recepata.boy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 22:41Nema potrebe za tolikim pisanjem da bi opravdala zasto nemas LinkedIn. Da si pogledala dokumentarac dobila bi odgovor na to sto te zanima.Mogy87 wrote: ↑18/01/2021 22:27 Ne odredjujem to ja vec naucna zajednica. Peer review i tako te stvari.
Zamolio bih za poveznicu na barem jedan naucni ili strucni rad ciji si autor, ili jedan od autora, mozes mi se javiti i privatnom porukom.
Cisto bih volio vidjeti tezinu tvojih rijeci jer se na forumu ponasas poput glasnogovornika naucne zajednice. Unaprijed zahvaljujem.
I definitivno su forumi kancorogena sredina za ljude koji se ne mogu nicime istaknuti u stvarnom zivotu pa ovdje prodaju muda pod bubrege i hrane ego.
-
meridiyan
#6120 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Na prvu bi pomislio da se vlasti bore za zdravlje gradjana ...
... a gola istina je da se u magacinima nalazi na stotine miliona ovih kineskih FFP2 maski i da je na pocetku Bundesgesundheitsministeriums odobrio nabavljacima da nabave neogranicenu kolicinu FFP2 maske i da ce im platiti po vecoj cijeni od nabavne cijene u tom trenutku. Ovi nabavljali po 4.5 euro neto a sada te maske kostaju da se kupe za 1,2 euro. Kada se sve obracunalo ispalo je da bi nabavljaci samo na maskama zaradili milijardu i 200 miliona. Sad drzavno ministarstvo zdravstva kaze da nema para (negdje oko 8 milijardi), da je danasnja cijena tih maski 1,2 eura po komadu, da moraju sve ispitati itd.. i da ne moze isplatiti nabavljace. Djevojka sa pocetka videa kaze da imaju punih 7 lagera (jedan od 60 nabavljaca ), 50 miliona tih maski , koje su nabavljane u aprilu prosle godine i da im je rok trajanja 2 godine i da jos nisu dobili ulozene pare. . Ukljucili su se sad mnogi, od advokata, opozicionih celnika, drugih ministarstava i preti se tuzbama. ZATO JE (vjerovatno i Austrija) proglasena obaveza nosenja ovih maski da bi se namakao novac koji nabavljacima treba isplatiti. Mafija na sve strane, nije samo kod nas.Inace, ove maske su se totalno slabo prodavale, bas zbog vrtoglave cijene koja je dostizala i 13 eura po komadu do danasnjih 3-5 eura i ocigledan primjer da iskljucivo novac igra ulogu u ovoj dobro izreziranoj igri. Ovo je samo jedan mali primjer kako se ovce sisaju. Prilog je prikazan na prvoj drzavnoj tv (ARD) tako da ne treba sumnjati. Imate komentare sa strane (a i prijevod) i mnogo jos stosta pise da bi vam bilo jos jasnije.BAVARSKA: Od 18. siječnja obavezne FFP2 maske.
Bavarska uvela obavezno nošenje FFP2 maski, na snazi strogi lockdown, zatvoreno skoro sve osim crkvi
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/ ... i-15043619
Austrija uvela strožija pravila: Od 25. januara svi moraju nositi FFP2 maske
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/aust ... /210117075
-
adsubzero
#6121 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Sto se sad javljas sa drugog profila, brani se ko covjekboy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 21:27 Smiju se njegovom nanomilimetru, sto je ocigledni lapsus, a oni pisu neznam i ja bi, mi bi...![]()
-
Mogy87
#6122 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
Nemam ti ja sta indirektno odgovarati kad sam 100 puta direktno napisala da nisam dio naucne zajednice.boy_zelenski wrote: ↑18/01/2021 23:08Dobro, neizravno si mi odgovorila, hvala.Mogy87 wrote: ↑18/01/2021 22:52 Zasto ne odgovoris da li je bilo ko iz naucne zajednice uspio ponoviti “eksperiment”? Jer je to jedan od osnovnih postulata nauke zasnovane na dokazima. Da drugi naucnici ponove eksperiment i dodju do istih zakljucaka.
Nisam ja glasnogovornik, ali srecom znam citati. Pa eto pronadjem sta naucna zajednica misli o odredjenim temama.
Nemam nista protiv ljudi koji citaju naucne radove sve dok ne umisljaju da su naucnici.
Nego, ponovljeni eksperiment?
-
belfy
#6123 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
nije niti najmanje smijesno. stanje je ozbiljno. i, u pravu si. tebi ne treba lektor. tebi treba ucitelj. nego, de mi reci, dal' se treba vakcinisati ili ne? cini mi se da smo malo pobjegli od teme... i da li sa nanomilimetarskim cipovima ili da biramo neke modernije?Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:47Nemoj me nasmijavati bosnjo na prinudnom radu u dojclandu zivota ti.belfy wrote: ↑18/01/2021 22:34uvijek je zanimljivo gledati kako se neuki i nepismeni prse... tebi bi bilo najbolje da prvo sebi objasnis... kada bi mogao... nego, de ti meni reci sta ti znaci ovo da znas prepisati kada, kao sto svi mogu da vide, ni to nisi uspio? jer, pazi, ti si rekao: "Nadam se da ti je jasno da nisam toliki idiot da ne znam prepisati sta je gore pisalo." ne znam Senade...Medobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:22
Taj na kojem objasnjavam ti garantujem poznajem bolje od tebe, a ta druga dva napisi koja su pa cemo dalje na tim.![]()
I odg na glupo pitanje ti je postavljen iznad.![]()
![]()
Velika slova(ovdje ti ne treba razmak), tri tacke, ista/isto si totalno promasio ne znas ni sta to znaci(ovdje ti ne treba razmak), a nije bilo sta/ista, dzaba si gubio vrijeme na bojanje. Ja najvise volim kada takvi kao ti misle da su svu pamet svijeta pokupili, piskaraju sa visine, a ne znaju gdje su vise suplji. Meni lektor ne treba, a da mi i treba ti nisi ni blizu kompetentan za takvo sta(sto)
![]()
![]()
![]()
prijatelju, ako tako nastavis valja ti citav zivot provesti uz P... Hub
![]()
- Industrialyzer
-
Medobrundo25
#6125 Re: Teorije zavjera, bre.... pa opletite
belfy wrote: ↑18/01/2021 23:20nije niti najmanje smijesno.(malo slovo na pocetku recenice stanje je ozbiljno. i, u pravu si.(stvarno? Pocinjes recenicu sa veznikom I? ) tebi ne treba lektor.(opet malo slovo na pocetku recenice) tebi treba ucitelj. nego, de mi reci, dal' se treba vakcinisati ili ne?( Opet istoMedobrundo25 wrote: ↑18/01/2021 22:47Nemoj me nasmijavati bosnjo na prinudnom radu u dojclandu zivota ti.belfy wrote: ↑18/01/2021 22:34
uvijek je zanimljivo gledati kako se neuki i nepismeni prse... tebi bi bilo najbolje da prvo sebi objasnis... kada bi mogao... nego, de ti meni reci sta ti znaci ovo da znas prepisati kada, kao sto svi mogu da vide, ni to nisi uspio? jer, pazi, ti si rekao: "Nadam se da ti je jasno da nisam toliki idiot da ne znam prepisati sta je gore pisalo." ne znam Senade...![]()
![]()
Velika slova(ovdje ti ne treba razmak), tri tacke, ista/isto si totalno promasio ne znas ni sta to znaci(ovdje ti ne treba razmak), a nije bilo sta/ista, dzaba si gubio vrijeme na bojanje. Ja najvise volim kada takvi kao ti misle da su svu pamet svijeta pokupili, piskaraju sa visine, a ne znaju gdje su vise suplji. Meni lektor ne treba, a da mi i treba ti nisi ni blizu kompetentan za takvo sta(sto)
![]()
![]()
![]()
prijatelju, ako tako nastavis valja ti citav zivot provesti uz P... Hub
![]()
) cini mi se da smo malo pobjegli od teme...( ...
![]()
) i da li sa nanomilimetarskim cipovima ili da biramo neke modernije? ( hahahhaha)
A sto se tice vakcine, praksa je da se ista prvo testira na primatima, tako da tebi i slicnima dajem pravo da istu testirate za nas.
Last edited by Medobrundo25 on 19/01/2021 07:54, edited 1 time in total.