Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ja bih licno uzabrao ovog Azijata kao vozilo za svaki dan. XE 2.0d ali model prije facelifta
Faceliftom su pokvarili grafiku zadnjih svjetala i u enterijeru ubacili previse displeja.
Last edited by ElRe on 12/01/2021 17:59, edited 1 time in total.
sime_cipol wrote: ↑12/01/2021 18:23
Kad vec idemo sa zeljama i pozdravima.
Lexus IS350 F Sport AWD MY2021
kupis i vozas 20god bez problema
Ja sam vidio kod nas dva raspala lexusa, oba Suv, ma cirkus zivi. Jedan nabija komplekse fordu i opelu sa hrdjom, a drugi kad krene cuje se neki klaaang metalni zvuk koji smrdi na par milja eura popravke
sime_cipol wrote: ↑12/01/2021 18:23
Kad vec idemo sa zeljama i pozdravima.
Lexus IS350 F Sport AWD MY2021
kupis i vozas 20god bez problema
Ja sam vidio kod nas dva raspala lexusa, oba Suv, ma cirkus zivi. Jedan nabija komplekse fordu i opelu sa hrdjom, a drugi kad krene cuje se neki klaaang metalni zvuk koji smrdi na par milja eura popravke
vidio si lesheve,ja sam se vozio u jednom (GS neki,ne sjecam se oznake) sa preko 400 hiljada km i nista ne skripi,koza se dobro drzi,lak mu bolji nego na mojoj mazdi sa 110 hiljada
vidio si lesheve,ja sam se vozio u jednom (GS neki,ne sjecam se oznake) sa preko 400 hiljada km i nista ne skripi,koza se dobro drzi,lak mu bolji nego na mojoj mazdi sa 110 hiljada
mora se i lexus odrzavat jbga
PS.RX je smece(taj SUV)
Zamisli kakav uhljup moras biti da dovedes takvu masinu u stanje da se raspadaju
Precerase , a inace auto u koje sipas gorivo i tekucinu za brisace te kao odrazavanje promjenis ulje jednom u godinu dvije... i to spada pod veliki servis