FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dembele

#14126 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dembele »

Ostavi Alija iza sebe ne samo RS, već i Bakira, potvrđujjući tezu da jedna nesreća nikada ne dolazi sama.
RtrnOfSalisbury

#14127 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by RtrnOfSalisbury »

... plus druze profesore i mi kibiceri bi dosli na svoje kad pokrenes inicijativu da sin rusi ono sto je babuka napravio :-D trebalo bi dobro proucit svjetsku istoriju, historiju i povjest da se nadze neki slican slucaj :-D
i besplatan savjet za uvazitog profesora, nek dobro prouci sta su nasi susedi srbijanci postigli sa postavljanjem pitanja nekim medzunarodnim tijelima glede a u svezi kosova. odgovorito him je da jos masu usima i probavaju doc sebi od soka ...
samo da nebidne ko iz onog vica: 'nemoj me vise branit zivota ti' :D

a ruku na srce, sta bi se postiglo ukidanjem pc, da ezdeja more birat srpskog predstavnika u precjednistvu :D isto ko i braci rvatima s kojima se slazem
da to nije fer, ako rvati ocedu nekog, kako da kaem ... sa bijelim soknama treba him to omogucit cisto da se zna kolko je sati ... 8)
dr_Evil

#14128 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

RtrnOfSalisbury wrote: 11/01/2021 13:55 sudba bejundha se ne rjesava kod senceta pa je dvoboj profesora i dotura bitan isto ko lanjski snijeg, ko je bio bolji je relativno ali i vrlo nebitno. u jednom je profesor bio u pravu i tu sve pocinje i zavrsava, kad je reko da smo pogrijesili, drugim rijecima kad je aljo udario muhur i ozvanicio 'stranu u sukobu' a onda na dejtonskoj pijaci uradio sto je uradio huda sudba od bejundha je zapecatita i sad je ostalo samo da profesor(i) naglabaju o medzunarodnom pravu. bejundha nije u stanju obnoviti jednu jebenu tuzbu a da ukida pc ... hahaha :?
A dobro incijativa je ispravna, i nema nista sa BiH. To moze pokrenuti bilo koja drzava svijeta, a u ovome slucaju ce pokrenut Kanada (ako sam dobro razumio). Problem je taj sto nece imati podrsku domacih bosnjackih politicara i tu sve pada.

Profa ima pravo, ali nazalost ne vjerujem da ce uspjeti
BarbaDue

#14129 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

Samo treba sačekati pogodan momenat, u međuvremenu napraviti dobru pripremu za odlučnu bitku oslobađanja uma i uništenje crnih sila.

PS. Kod mene se javlja tračak optimizma.
RtrnOfSalisbury

#14130 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

heh ... ako je kanada u pitanje tu se sigurno radi o cuvenom profesoru ramicu 8-) ima i onaj neki ... nemeres se oslobodit emailova dagajebes ... kongres od bejundha jal kako se vec zove ...
ja bi ipak uzo u obzir onu: nemoj me vise branit zivota ti ... da ne spanemo na triipo kantona
dr_Evil

#14131 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

RtrnOfSalisbury wrote: 11/01/2021 16:44 heh ... ako je kanada u pitanje tu se sigurno radi o cuvenom profesoru ramicu 8-) ima i onaj neki ... nemeres se oslobodit emailova dagajebes ... kongres od bejundha jal kako se vec zove ...
ja bi ipak uzo u obzir onu: nemoj me vise branit zivota ti ... da ne spanemo na triipo kantona
Ne znam jel kod tebe sovinizam ili autosovinizam, sta god da je nije dobro.
RtrnOfSalisbury

#14132 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

dr_Evil wrote: 12/01/2021 09:37
RtrnOfSalisbury wrote: 11/01/2021 16:44 heh ... ako je kanada u pitanje tu se sigurno radi o cuvenom profesoru ramicu 8-) ima i onaj neki ... nemeres se oslobodit emailova dagajebes ... kongres od bejundha jal kako se vec zove ...
...drzis me prilicno nisko al nek si iskazo svoje mnijenje o hadjifejs tv, gostima, deklaracijama i rezolucijama ... :run:
dr_Evil

#14133 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

RtrnOfSalisbury wrote: 12/01/2021 15:50
...drzis me prilicno nisko al nek si iskazo svoje mnijenje o hadjifejs tv, gostima, deklaracijama i rezolucijama ... :run:
Ne drzim te ni za sta, prvi put tipkam sa tobom ovde. Bez fige u dzepu, svi znamo da je trenutna bosnjacka politika potpuno promasena, a da je SDA samo kriminalna organizacija. Ali tvoje pisanje je predstavljeno kao da su Bosnjaci neka statisticka greska, bez bilo koga pametnog ko moze da napravi bilo kakvu vrstu deklaracije i rezolucije sto ti rece.

Dakle ili si sovinista, ili autosovinista. Ovo drugo sam sretao kod romske populacije cesto, te ponekad kod Bosnjaka koji su ostali tokom rata na okupiranom teritoriju.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14134 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Ko vjeruje u ublehe jednog Kurtcehajica ne treba mu veca kletva. Sta vam je ljudi, frajer je klasicni sinekurac u Sarajevu, prehljebljen, i to sto radi, radi radi vlastite promocije a vi se zanosite. Bolan @BarbaDue u Gorazdu si, u celjusti nemani, nece te sineKuracehajic braniti ako se zakuha :-)
RtrnOfSalisbury

#14135 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

dr_Evil wrote: 12/01/2021 15:56
RtrnOfSalisbury wrote: 12/01/2021 15:50

Ne drzim te ni za sta, prvi put tipkam sa tobom ovde. Bez fige u dzepu, svi znamo da je trenutna bosnjacka politika potpuno promasena, a da je SDA samo kriminalna organizacija. Ali tvoje pisanje je predstavljeno kao da su Bosnjaci neka statisticka greska, bez bilo koga pametnog ko moze da napravi bilo kakvu vrstu deklaracije i rezolucije sto ti rece.

Dakle ili si sovinista, ili autosovinista. Ovo drugo sam sretao kod romske populacije cesto, te ponekad kod Bosnjaka koji su ostali tokom rata na okupiranom teritoriju.

ooo brateee pobratime, sad me i za cigana proglasi, da nema cigani ko bi pjevo po estradu :D
BarbaDue

#14136 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

_BataZiv_0809 wrote: 12/01/2021 16:26 Ko vjeruje u ublehe jednog Kurtcehajica ne treba mu veca kletva. Sta vam je ljudi, frajer je klasicni sinekurac u Sarajevu, prehljebljen, i to sto radi, radi radi vlastite promocije a vi se zanosite. Bolan @BarbaDue u Gorazdu si, u celjusti nemani, nece te sineKuracehajic braniti ako se zakuha :-)
Ma zabij mu...nije mi toliko bitan lik koliko ti misliš da jeste, nego kontam čovjek se bori bar malo za razliku od nekih amebaa, a vidim da mu je i stalo.

Drugo, znaš i sam da kada je najteže bilo Barba se sam odbranio, prema tome ne oslanjamo se na "kurtćehajiće" "izetbegoviće" a bogami ni na "malu sarajevsku raju".
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#14137 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Njemu je stalo samo do sopstvene promocije. Pa ne moze on bolan koji nije Bosanac voljeti Bosnu vise od nas.
BarbaDue

#14138 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

Znaš šta me najviše boli. Gdje su ovi koji su Bosanci i koji neizmjerno vole BiH? Gdje je njihova borba i kako ona izgleda?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#14139 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

U Sveckoj
RtrnOfSalisbury

#14140 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

imam pitanje :!: ce probam i hadjifejsu pitat priko telefona ...
elem, sta je smiso ovije akcija na tv cijenjenog profesora i to vise puta, njemu se more pribrojit i onaj sto ce plijenit avione i kamione :shock: jel smiso iznosenja strategije napada da se protivnik preplasi i sasere i odmah da petama vjetra ili anpak da se neprijatelju da vremena za organizovano bekstvo. ili pak da neprijatelj pripremi strategiju obrane posto profesor iznosi kako ce napast (isto ko onomad kad su kone po sarajski sokaci pricale kako nasi nocas napadaju)... nis ne kontam :o ovi sto sam pito kazu: et nek se zna,
to je kobiva neka svrha. inace ako zatreba para znam dje ima :-D od propale tuzbe je sigurno ostala neka marka, navodno je skupljeno preko milion ojrici
pa ako je dostava kostala 900000, ostalo je makar 100 iljada :razz:
dustaban

#14141 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dustaban »

_BataZiv_0809 wrote: 12/01/2021 16:26 Ko vjeruje u ublehe jednog Kurtcehajica ne treba mu veca kletva. Sta vam je ljudi, frajer je klasicni sinekurac u Sarajevu, prehljebljen, i to sto radi, radi radi vlastite promocije a vi se zanosite. Bolan @BarbaDue u Gorazdu si, u celjusti nemani, nece te sineKuracehajic braniti ako se zakuha :-)
Sram da te bude, upravo Kurtcehajicu imamo zahvaliti sto smo vratili Prevlaku
dr_Evil

#14142 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dr_Evil »

RtrnOfSalisbury wrote: 12/01/2021 19:29 imam pitanje :!: ce probam i hadjifejsu pitat priko telefona ...
elem, sta je smiso ovije akcija na tv cijenjenog profesora i to vise puta, njemu se more pribrojit i onaj sto ce plijenit avione i kamione :shock: jel smiso iznosenja strategije napada da se protivnik preplasi i sasere i odmah da petama vjetra ili anpak da se neprijatelju da vremena za organizovano bekstvo. ili pak da neprijatelj pripremi strategiju obrane posto profesor iznosi kako ce napast (isto ko onomad kad su kone po sarajski sokaci pricale kako nasi nocas napadaju)... nis ne kontam :o ovi sto sam pito kazu: et nek se zna,
to je kobiva neka svrha. inace ako zatreba para znam dje ima :-D od propale tuzbe je sigurno ostala neka marka, navodno je skupljeno preko milion ojrici
pa ako je dostava kostala 900000, ostalo je makar 100 iljada :razz:
E to sam i ja pitao kad sam prvi put cuo sve to navedeno :D jos nisam dobio smislen odgovor
dembele

#14143 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dembele »

Ne propustite večerašnji intervju sa Angelinom Jolie obavljen prije 6 godine, poručuju ovi sa Face Tv.
dzumandzic1

#14144 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by dzumandzic1 »

dembele wrote: 15/01/2021 16:13 Ne propustite večerašnji intervju sa Angelinom Jolie obavljen prije 6 godine, poručuju ovi sa Face Tv.

Hahahha. Jedva cekam gledati intervju koji je snimljen prije 6 godina.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#14145 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Ko su gosti veceras?
Osim_13

#14146 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Osim_13 »

Senči, ozdravi nam brzo.
zippoo87

#14147 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zippoo87 »

Sta je sa Sencijem,korona ?
Osim_13

#14148 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Osim_13 »

Srce, kako skontah jedva živ ostade.
meteoropata
Vozim: merida silex 400
Horoskop: jeo i kren'o

#14149 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by meteoropata »

Senči, da ogajretiš brzo i da nam vodiš taj stent-up bar još 30 godina, pa onda u penziju.
spreca

#14150 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

Senci brz oporavak i da se sto prije vratis
Locked