FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#14076 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Biti smireniji i verglati svoju poznatu ublehasku pricu koju vec godinama prica(ukidanje RS). Za pocetak. Pa nek se cetnik malo upali. A ne ti njemu 10 minuta dokazujes da jesi zaista profesor na fakultetu :-)

Istina, sudske presude, historija, moralni kredibilitet, sve je to na tvojoj strani i ti dozvolis da te frajer svuce u blato i mrcvari sat i po vremena i molecevo gledas u Sencija nadajuci se spasu. De ba.

Znao sam da je Kurtcehajic ublehas, ali nisam znao da je ovoliki mlakonja.
zippoo87

#14077 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by zippoo87 »

Treba prihvatiti da Kurcehajic nije galamdzija i taj tip covjeka...pokusao je (i uspio) argumentima ali u debati,kao nastupu i performansu,tu je doktor jaci i valjda kako i sam svjestan da prica lazi,svejedno mu sta druga strana kaze,jer ga ne dotice i onda se sprda.

Sa ovakvim samo treba igrati na njihov nacin i na izgovorene lazi,se sprdati i spustiti ga ad hominem,kao sto je i on Kurtcehajica spustao haman u svakoj replici.

Kako bi ja ovakve ove sto se krevelje lagano ispreskakao,cak i kada ne poznajem materiju...samo bi igrao njegovu igru,ali prljavije i jace i ne mozes izgubiti :D
I ne treba se nervirati...Kurtcehajic je sinoc dobio secer i rpedmozdani udar...usao u onaj stol,legao na njega a onaj se okrece na stolici i smjeska,boli ga
channel10

#14078 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by channel10 »

Doktor je kod normalnih insana u sinocnjoj emisiji postigao samo takav autogol, dok je kod vecine zitelja manjeg entiteta postigao eurogol.

Zivot ide dalje, ali vjerujem da ce doktor i sam shvatiti nakon odredjenog vremena da mu nije trebalo gostovanje u sinocnoj emisiji i onakav nastup.
TT987

#14079 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by TT987 »

_BataZiv_0809 wrote: 09/01/2021 15:11 Evo tacno momenta kad se Kurtcehajic sjebo jer ga je cetnik udario na sujetu:

Image

Image

Image

Image
Moze li translate, sta mu je to rekao u ovom trenutku?
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#14080 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Da nema pojma i da ce ga on naucit neke stvari veceras. Otprilike.
Hemsworth30

#14081 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Hemsworth30 »

channel10 wrote: 09/01/2021 15:54 Da, ali sta je trebao? Uhvatiti ga za vrat i nasamarati?!

Ti sa ovakvim manipulatorima ne mozes normalno razgovarati. Kad mu isporucis istinu u facu, on digne ruku, spusti glavu i kaze ja imam svoje misljenje, a ti svoje i tako mozemo do sutra(to je rekao vise puta sinoc).

Kompletna velikosprska prica zadnjih sto hiljada godina se sastoji od njihove price i price ovih drugih (sa kojim su u sukobu). Ljudi stvaraju paralelne istorije tokom cijelog svog postojanja i sa takvima se nema sta pricati(valjda smo to naucili u ovih zadnjih 30 godina). Sto prije shvatimo, lakse ce nam biti vuci sljedece poteze. Ljudi nisu normalni...

Fino mu je na kraju Kurtcehajic rekao, ti si fino stvorio RS, a na kraju te Bosnjak zaposlio na svojoj privatnoj klinici. Dicis se stvaranjem RS, a nisi kriv sta se sve desilo tokom tog stvaranja RS. Lik je kontradiktoran sam sebi i svemu sto iznosi. Vidis da nije normalan i da ne zna "kud goni"...
:thumbup:
BarbaDue

#14082 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

_BataZiv_0809 wrote: 09/01/2021 15:42 To niko ne spori. Ali ako ces nas kurtcehajici braniti, bolje nam je da se odmah predamo :run:
Ako za zelenim stolom neko treba da nas brani onda je to upravo on. Ako se bude trebalo potući ima raje ne brini.
spreca

#14083 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

channel10 wrote: 09/01/2021 15:54 Da, ali sta je trebao? Uhvatiti ga za vrat i nasamarati?!

Ti sa ovakvim manipulatorima ne mozes normalno razgovarati. Kad mu isporucis istinu u facu, on digne ruku, spusti glavu i kaze ja imam svoje misljenje, a ti svoje i tako mozemo do sutra(to je rekao vise puta sinoc).

Kompletna velikosprska prica zadnjih sto hiljada godina se sastoji od njihove price i price ovih drugih (sa kojim su u sukobu). Ljudi stvaraju paralelne istorije tokom cijelog svog postojanja i sa takvima se nema sta pricati(valjda smo to naucili u ovih zadnjih 30 godina). Sto prije shvatimo, lakse ce nam biti vuci sljedece poteze. Ljudi nisu normalni...

Fino mu je na kraju Kurtcehajic rekao, ti si fino stvorio RS, a na kraju te Bosnjak zaposlio na svojoj privatnoj klinici. Dicis se stvaranjem RS, a nisi kriv sta se sve desilo tokom tog stvaranja RS. Lik je kontradiktoran sam sebi i svemu sto iznosi. Vidis da nije normalan i da ne zna "kud goni"...
Kurta ga je rastavio na proste cinioce,Kurta dokazima i argumentima a ovaj velikosrpskim mitovima ,jedino Kurtcehajicu zamjerim sto ga nije pljunuo kad je rekao ja sutra mogu skupiti 50 'iljada ljudi iako nemam stranke, tako mu je i sef Pisopija Dabic prijetio kako se muslimani nemogu odbraniti ako dodje do rata a tako bi uradio i doktor kad bi se sta desilo a mozda i gore.Kurtcehajic nije mogao vjerovati da neko koje doktor moze biti i toliki debil,zaboravio na Karadzica
spreca

#14084 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

BarbaDue wrote: 09/01/2021 18:36
_BataZiv_0809 wrote: 09/01/2021 15:42 To niko ne spori. Ali ako ces nas kurtcehajici braniti, bolje nam je da se odmah predamo :run:
Ako za zelenim stolom neko treba da nas brani onda je to upravo on. Ako se bude trebalo potući ima raje ne brini.
:thumbup:
bingov buraz

#14085 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by bingov buraz »

Osim_13 wrote: 09/01/2021 15:21 Ma pustite se tog naprđivanja, trehanje prazne slame.

Više se o Ružniću treba pričati. Ozbiljne stvari je iznio sinoć.
I prije sam čuo ali nisam vjerovao da IOM plaća gorivo MUP-u PC za dovođenje migranata.
Osim_13

#14086 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Osim_13 »

Opet je upalio mode gdje ne da gostu progovoriti :zzzz:
spreca

#14087 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by spreca »

bingov buraz wrote: 09/01/2021 18:49
Osim_13 wrote: 09/01/2021 15:21 Ma pustite se tog naprđivanja, trehanje prazne slame.

Više se o Ružniću treba pričati. Ozbiljne stvari je iznio sinoć.
I prije sam čuo ali nisam vjerovao da IOM plaća gorivo MUP-u PC za dovođenje migranata.
Da to je priznao i onaj bradonja sef IOMa neko vece na federalnoj
karanana

#14088 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by karanana »

Pa prekini upadati covjece
Sociolog

#14089 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by Sociolog »

karanana wrote: 09/01/2021 19:28 Pa prekini upadati covjece
I mene ovo nervira, previse upada i upadica.
Covjeku ne da 2 recenice sastaviti.
Ovo je neka ovisnost, mislim kokain.
costacurta

#14090 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by costacurta »

Ne znam ko je čiko ali brate bezze priča.
Vako isto penzineri na Slatini šaha kad igraju,
svi u napad

#14091 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by svi u napad »

Bato svaka ti cast na komentarima i zapazanjima. :thumbup: :izet: Meni dodje da placem kad vidim komentare Bosnjaka ovdje koji pricaju kako je profesor rasturio doktora. Ne daj boze da nas profesor brani. Kao prvo Senad je napravio kardinalnu gresku sto je profu suprostavio doktoru. Ovdje je morao na megdan doktoru izaci neko od slijedecih likova: Silajdzic, Ganic, Lagumdzija, Kljujic, Lazovic, Kadic ili Halilovic. Znaci neko od ucesnika dogadjaja i ljudi koji se znaju boriti a ne profesor koji citira Holbruka i misli da je na nekom naucnom skupu.
BarbaDue

#14092 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

svi u napad wrote: 09/01/2021 19:51 Bato svaka ti cast na komentarima i zapazanjima. :thumbup: :izet: Meni dodje da placem kad vidim komentare Bosnjaka ovdje koji pricaju kako je profesor rasturio doktora. Ne daj boze da nas profesor brani. Kao prvo Senad je napravio kardinalnu gresku sto je profu suprostavio doktoru. Ovdje je morao na megdan doktoru izaci neko od slijedecih likova: Silajdzic, Ganic, Lagumdzija, Kljujic, Lazovic, Kadic ili Halilovic. Znaci neko od ucesnika dogadjaja i ljudi koji se znaju boriti a ne profesor koji citira Holbruka i misli da je na nekom naucnom skupu.
Nije gospodin kriv što je u ring dobio divlju svinju. Po meni Kurtčehajić na svom nivou je odradio dobar posao. Nije se spustio na nivo šumara a rekao šta je trebao.
svi u napad

#14093 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by svi u napad »

Barba pa ja sam u svom komentaru i napisao da je Senad kriv. Profesora cijenim za ono sto radi na svom polju ali u ovom duelu nije imao sanse jer doktor je sarajevski jalijas i uz to pliticki potkovan i ucesnik nekih vaznih dogadjaja. Senad je to jalijaski uocio i pomogao profesoru kad je preuzeo ulogu i poceo postavljati pitanja pojedinacno. Samo dva detaljcica iz diskusije cu navesti gdje se profa pogubio jer nije jalijas niti polticar a to je kod spominjnja vojske koju Bosna ima i koa ce braniti Bosnu. Tad ga je doktor rasturio sa kontra pitanjem jel vi to imate neku svoju vojsku (parafraziram) i naveo mu da Armija BiH ima samo tri puka. Ni profa ni Senad nisu reagovali na njegovu tvrdnju da on moze dici 50 000 ljudi u odbrani (sta je to nego nelegalna teroristicka grupa). Jos jedan detalj gubljenja tla je bio kad je profa zatrazio od doktora da mu se obraca sa profesore (naravno da ce branioci reci "pa nije on sa njim ovce cuvao") u sred diskusije.
Meni je drago da je doktor bio gost jer mi je samo potvrdio sav jad, bijedu i cemer koji imamo od nasih bosanskih politicara. Veceras je covjek javno iznio neke stvari koje nasa strana nije iskoristila na sudu u Hagu i potvrdio da su nasi piliticari kupljeni ili nepismeni nanjeli nasem narodu i drzavi BiH toliko stete da je blago ih nazvati izdjnicima. profesor Boyle bi sa lakocom dobio tuzbu protiv Srbije (vjerujte da bi i dobar student Pravnog fakulteta to isto uradio) no nekom to nije odgovaralo. Doktor je nekoliko puta istakao da je Republika BiH bila legitimna a oni nelegitimni no to se nije iskoristilo. Cak je istakao i jedini nacin kako se moze unistiti RS (ekonomski jer su prezaduzeni) ali to nasa kriminalno gladna stoka (da bog da sve za lijekove potrosili) nece iskoristiti i opet ce im pomoci u dobivanju kredita. Pa mi smo dragi forumasi prihvatili i da je u Bosni bio gradjanski rat sto je neshvatljivo kraj tolikih pravnika. Uopste ne trebas biti pravnik po struci. Dovoljno je da prodjes pored zgrade Prava dva puta i ovo se obara no stoka izdajnicka je to prihvatila.
Uh pocinjem se nervirati sto u mojim godinama nije dobro. Da zavrsim doktor je iznio par interesantnih stvari/cinjenica u nasu korist sto mi kao i obicno necemo iskoristiti. Evo npr. sad imamo ikonu i ne znamo sta da radimo. Ovdje na forumu nekoliko ljudi napisu divne stvari tj. savjete ali nemaju oni vremena od kafane da procitaju nesto korisno. Mi cemo voditi diskusiju trebaju li Komsic i Dzaferovic ici kod tuzioca u vezi ikone umjesto da oni imaju kontakte sa ukrajinskim ambasadorom i loze Ukrajinu na insistiranju pokretana postupka kod Interpola jer Tadicka ni ne pomislja nesto uraditi. E sad dragi moj Senade i svi drugi bosanski orjentisani novinari vi imate zadatak da svaki dan pisete o Ikoni i prozivate Tadicku u vezi toga kao i Ukrajinu da li je pokrenula postupak kod Interpola. Srbi bi najmanje 4 puta dnevno na Tv imali emisije razgovore sa "strucnjacima" u vezi ikone i skandalom koji je prouzrokovala ali kod nas je "de ba pusti to smori vise sa tom ikonom jebo ga ti.". Ostajte mi zdravo. Zivjeli.
BHF_Manijak

#14094 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BHF_Manijak »

Kad se samo sjetim da su ovog cetnika povlacili kroz emisije, intervjue, izjave i gostovanja kad je nesto oko KCUS-a trebalo Seku jebavati i derati... Kakva smo mi gamad od ljudi stare mi, tacno nas treba u glavu svaki dan udarati. Jos frajer predstavljan kao zrtva, ono fini doktor Djokanovic... :lol: :mrgreen:
Ali to vise govori o nama, nego o njemu/njima. Jebe mi se za Sekom, samo hocu reci da bi Karadzica i Mladica sutra upregli, da svoju neku tezu dokazemo i ako ce ovi pricati price koje nam u datom momentu idu u prilog.
Bas smo stoka od naroda.
_BataZiv_0809
Nindža revizor

#14095 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by _BataZiv_0809 »

Kakav on ba. Imamo mi puno pametnijih ljudi. Kani se ublehasa.
iceman ze

#14096 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by iceman ze »

"Ako mislite da je skupo znanje, onda pokusajte sa neznanjem"
BarbaDue

#14097 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

_BataZiv_0809 wrote: 09/01/2021 23:17
Kakav on ba. Imamo mi puno pametnijih ljudi. Kani se ublehasa.
Gdje su?
exliberal-ex

#14098 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by exliberal-ex »

Ma dajte i jedan i drugi zakurac.

Doktor misli da je on povukao boga za jaja, ja pa ja pa ja....profesor prica o nekom medjunarodnom pravu...kojem pravu? pa pocne onda musolini i gebels... :roll:
Meni su ostale dvije recenice na pameti
kad profesor kaze tamo negdje na pocetku mi smo konsultovali uvazene profesore ....pade mi odmah na pamet obnova tuzbe protiv srbije i na kraju kad ovaj rece nesta pecat dodje novi audi....

Neko vec napisa komentar u RS ce reci vidis doktora ima muda, dok ce u Federacij biti joj jes ga profesor rasturio.....nasta potrosih sat vremena :twisted:
sime_cipol
Location: Jedan grad, dva kluba. Jedan osnovala raja, drugi UDBA.
Grijem se na: Zdrvima
Vozim: Clio 1.2 43kw

#14099 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by sime_cipol »

Dodik, Drasko, Djokanovic...
SDS, PDP, SNSD...
svejedno ko je u pitanju u istu se frulu puse. Bacite svoje iluzije da medju njima ima drugacijih. Nema.
BarbaDue

#14100 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića

Post by BarbaDue »

Ja kako sam skontao glavna Đokanovićeva uloga u emisiji je bila, vjerovatno instruirano, predstaviti teoriju da u vrijeme dok se genocid u Srebrenici događao RS nije ni postojao.
Locked