Prikupljam validne argumente zasto se ne treba ili cak ne smije ispostovati ova ustavna odredba.geralt wrote: ↑08/01/2021 16:14Evo ti jedan: etnicka pripadnost ministara nema nikakve sustinske veze sa polozajem i pravima etnicke grupe kojoj ministri pripadaju.doremifa wrote: ↑08/01/2021 16:09 Presjek razloga zasto se ne treba postovati Ustav KS:
Damir je bleha
Damir je cetnik
Damir je glupan
Sto nije Damir ranije trazio
Sto Damir nije postavio 3 ministra srpske nacionalnosti
Sto Damir ne trazi prvo od RSa da ispostuju Ustav RS
Sto Damir ne pusti brkove
"Ja" sam zakljucio da je povratak zakljucen
"Ja" mislim da to tako ne treba jer trebaju sposobni i hrabri a ne Srbi
To su sve četnici
U drugim kantonima je gore pa cemo i ovdje tako
*Nije pitanje da li treba poštovati Ustav nego ko traži poštivanje Ustava, Damir se ne brine za poštivanjei provoženje Ustava, boli njega briga za ustav.
*Suzdržanost kod glasanja, priča "ne mora 3 može 2" su samo alati da se vrati u centar pažnje. (Damir)
**Sto se ne brinu o izbjeglim i prognanim a ne o ministrima
*Forumas tempuser dodao dva iznimno vazna razloga
**Forumas Franjo Kluz: A posebno je po meni ogavno, kada se "k'o fol ustavobraniteljska priča" svede na "tužne sudbine nesuđenih ministara", a ne na sudbine onih izbjeglih i prognanih koji ni nakon 25 godina nisu došli do svojih prava.
Ima li jos neki vazan argument da sam ga previdio?
Ako se ne slazes, molim te da mi objasnis na koji nacin se tacno polozaj Hrvata u Kantonu Sarajevo pogorsao kada je Hrvata Nenadica na mjestu premijera zamijenio Forto.
"Ja mislim" da se o temi ustava treba razgovarati putem dokumenata i zakona kao i samog ustava. "Ja mislim" da na ovoj temi "ja mislim" nema mnogo smisla jer je sve crno na bijelo. Kad bude tema kako treba mijenjati ustav onda to tvoje "ja mislim" i neka filozofska razmisljanja imaju smisla i kada bude ta tema rado cu podijeliti s tobom sta "ja mislim".