Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Telemach wrote: ↑04/01/2021 15:51
Učinili smo sve što je bilo u našoj moći kako bismo pronašli rješenje za nastavak saradnje sa Arenama, nažalost dogovor nije postignut i kanali od 01.01.2021. godine neće biti sastavni dio Telemach i Total TV ponude. Uprkos tome, vjerujemo da će naši korisnici imati razumijevanja. Također, sigurni smo da ovo neće biti razlog da odete od nas, jer pored ponude kanala, koja je raznolika, nudimo Vam i mnoge druge benefite. Zamoliti ćemo Vas da nam podatke dostavite u pp stranice kako bismo Vas pozvali i pronašli rješenje za nastavak saradnje.
lazete niste
cijena je ostala ista
nego vi zajebavate cijelo Sarajevo
ukinete Ligu Prvaka, NBA, Seria A bez da ponudite alternativu
sigurno sam vec danas otisao od vas i budite sigurni da od danas ide magic box - IPTV sa 2500 kanala
a vi fino nadjite budalu koja ce vam placati puni cijenu za samo Engleze i Spance
pinkman wrote: ↑04/01/2021 15:24
Znate sta mene zanima
Kad istekne dvogodisnji ugovor i zeli se produziti, da li je 6 mjeseci po 1 KM i za one koje produze ugovor ili samo za nove korisnike?
REGULATORNA AGENCIJA JE DOSTAVILA SVIM OPERATERIMA DA NE SMIIJU KRŠITI ZAKON.
SVAKO KO POTPISUJE NOVI UGOVOR JE NOVI KORISNIK I IMA ISTA PRAVA KAO I ONAJ KO PRVI PUT JE NOVI KORISNIK.
OVO ŠTO SU URADILI S ARENA SPORT DA SU IZBACILI SU SE DOBRO ZEZNULI.
RAČUNAJU DA SE LJUDI NEĆE UDRUŽITI I POSLATI IM ODGOVOR U SKLADU SA SVIM SVOJIM PRAVIMA. VEĆ SE LJUDI UDRUŽUJU I SVE ĆE OVO ZAVRŠITI NA SUDU.
OSIM AKO BRZO NE REAGUJU I ISPRAVE OVU OGROMNU GREŠKU.
rusdotokija wrote: ↑04/01/2021 14:36
Sreća imam jos 7mjeseci ugovora sa Total tv-om , gledao sam Arene radi Serie A , Lige prvaka msm svega daleko bolji od SK koji ima tu Eng ligu i utakmice reprez. koje ne pratim .Teško mi je da pomislim ali izgleda da cu se vratiti na Moja tv , kada imaju bolju ponudu sportskih kanala
Zdravo @rusdotokija,
Učinili smo sve što je bilo u našoj moći kako bismo pronašli rješenje za nastavak saradnje sa Arenama, nažalost dogovor nije postignut i kanali od 01.01.2021. godine neće biti sastavni dio Telemach i Total TV ponude. Uprkos tome, vjerujemo da će naši korisnici imati razumijevanja. Također, sigurni smo da ovo neće biti razlog da odete od nas, jer pored ponude kanala, koja je raznolika, nudimo Vam i mnoge druge benefite. Zamoliti ćemo Vas da nam podatke dostavite u pp stranice kako bismo Vas pozvali i pronašli rješenje za nastavak saradnje.
Imat cemo razumjevanja u onom trenutku kad nam nadoknadite novcano ovu uslugu.
Ako sam ja potpisao ugovor na 47,5KM i tamo je pisalo da imamo Arene i SK, ocekujem da to imam do isteka ugovora ili momenta prestanka placanja racuna.
Umanjite racun za tu razliku, sve pored toga je obmana i prevara.
Danas sam bio u poslovnici u Nedzaricima povodom nastale situacije sa arenom sport
Vasi sluzbenici ba pultu su izuzetno drski i bezobrazni jer ne zele ni da cuju da je vasa kompanija prekrsila ugovorenu opciju i govore da je to samo bonus bio na produzenje ugovora i tjt i da nemam nikakvih prava niti nista jer telemach moze mijenjati kks semu i ja sam joj fino rekao da nije kks u pitanju nego ugovor. ja sam otisao ljudski da se raspitam i posto ste se vi ponijeli neprofesionalno u toj poslovnici govoreći mi da jedino imam pravo raskinuti ugovor i platiti penale ja kad sam spomenuo snizavanje racuna rekli su mi nema nista od toga jer sam dobio nesto sto nisam ni placao na moju konstantaciju na to da sam ja potpisao ugovor da ne odem kod konkurencije bilo je gledajte sk
sad zelim raskid ugovora il ove benefite
nastavak bonusa sa smanjenim racunom i u drugoj polovici ugovora
i zamjena za eon boc bez naknade za zamjenu i mjesecne pretplate
za javljanje imate pp
Ako budu pravili problem i zatezali oko raskida ucinice sebi medvjedju uslugu. Pa ne traju ugovori deset godina, a ako budu pravili probleme i bahatili se ne znam sta ce moci ponuditi za nove ugovore.. Meni je ostalo jos nekih 8 mjeseci ugovora i vidjecu sta ce ponuditi. Ako ne budem zadovoljan zahtijevacu raskid. Ponijeti ugovor na kojem se ne pominje nikakav bonus za arene mego su arene sastavni dio ugovora.. Ako nema arena i ugovor je podlozan raskidu..
meni hladno u poslovnici je govorila dobili ste ih besplatno i sta hocete vise , iznervirali me samo tako jer nece ni da cuju za raskid i samo su oni u pravu i ja joj spominjao clan 13 ona mi govorila da nemam nikakvog osnova po tome sutra ako se ne jave odoh hladno na stup pa neka se jebu lagano jer imam dobru ponudu za logosoft a i u priči sa njima i oni su mi potvrdili da po zakonu ako stoji u ugovoru arena na dvije godine da mogu bez problema i da nelegalno nastupaju po tom pitanju sto sve odbijaju
Već dva posta me @Telemach ignoriše. Zašto ste me neki dan "preveslali" i govorili da ne možete ništa ponuditi? Pozovite me ponovo! Inače, tražim predračun za raskid ugovora.
Last edited by hoggarr on 04/01/2021 16:01, edited 1 time in total.
Telemach wrote: ↑04/01/2021 15:51
lazete niste
cijena je ostala ista
nego vi zajebavate cijelo Sarajevo
ukinete Ligu Prvaka, NBA, Seria A bez da ponudite alternativu
sigurno sam vec danas otisao od vas i budite sigurni da od danas ide magic box - IPTV sa 2500 kanala
a vi fino nadjite budalu koja ce vam placati puni cijenu za samo Engleze i Spance
A sta ste ucinili ba?? Kad su cijene ostale iste samo lazete ljude. Beze vam spika ta.
Evo i od mene zahtjeva za produzenje ugovora
Ugovor mi istice u februaru a trenutno placam 30.50 KM
Jedini zahtjev koji imam je da umjesto EON FULL TV predjem na EON PREMIUM TV i nastavim placati 30.50 KM dvije godine plus dodatni Eon Box free takodjer dvije godine
EON Smart TV aplikacija
EON Mobilna aplikacija
244 TV kanala (77 HD)Lista kanala
Cinestar Premiere HD HBO PremiumPINK paket
Video klub – preko 18.000 naslova (Nova S, Nova PLUS, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, Diva, SciFi, E!, ABC Studios, History/C&I, Epic Drama, Minimax, Pickbox NOW, National Geographic, My Baby TV, CineStar Premiere Plus, Nick+, Hopster, Zauder, Dorcel, HBO OD)TV unazad do 7 dana I naravno SK 4K
Zdravo @REDDEVILS,
Zahvaljujemo se na saradnji na ovaj način. Kolege će Vas pozvati u najkraćem mogućem roku. Sigurni smo da ćem,o u skladu sa mogućnostima, pronaći rješenje kojim ćete biti zadovoljni. Hvala Vam.
Ja sam napisao koji su moji zahtjevi za produzenje ugovora, sad je do vas hoceteli pristati ili ne
Moze odgovor i PP
Hoće da te zafrkaju, nisu citirali onaj dio 6 mjeseci za marku.
Sreća imam jos 7mjeseci ugovora sa Total tv-om , gledao sam Arene radi Serie A , Lige prvaka msm svega daleko bolji od SK koji ima tu Eng ligu i utakmice reprez. koje ne pratim .Teško mi je da pomislim ali izgleda da cu se vratiti na Moja tv , kada imaju bolju ponudu sportskih kanala
Zdravo @rusdotokija,
Imacemo razumijevanja onoliko koliko vi imate za NAS.
Zdravo @REDDEVILS,
Zahvaljujemo se na saradnji na ovaj način. Kolege će Vas pozvati u najkraćem mogućem roku. Sigurni smo da ćem,o u skladu sa mogućnostima, pronaći rješenje kojim ćete biti zadovoljni. Hvala Vam.
Ja sam napisao koji su moji zahtjevi za produzenje ugovora, sad je do vas hoceteli pristati ili ne
Moze odgovor i PP
Hoće da te zafrkaju, nisu citirali onaj dio 6 mjeseci za marku.
TheRedhead wrote: ↑04/01/2021 14:17
Meni je stvarno zao osobe koja u ime Telemacha odgovara ovdje, znam da je to samo posao i nije lako sa svima nama raditi,
ALI zar se zaista misli da se moze bilo koji kanal zamjeniti sa Arenama, ako hocemo LIGU PRVAKA, SPANSKU, TALIJANSKU LIGU, NBA, ENGLESKI KUP ... nece nam HBO pomoci, nece nam bilo koji film biti jednako dobar ... hocemo da gledamo BAS TAJ sport i nista drugo nije jednako kao to.
Znaci 20 novi filmskih kanala nece pomoci
21. stoljece mi ne mozemo gledati Ligu prava i ostale lige, pa onda mogu komotno antenu nakaciti na prozor kao poslije rata ...
Pitaš ih normalno pitanje nevezano za Arene i ne dobiješ odgovor. Ovdje su zaduženi da svakome ko je nezadovoljan lijepe iste odgovore.
@avetinja,
Ljubazno smo Vam odgovorili na sva Vaša pitanja u pp i uputili smo izvinjenje zbog čekanja, jer imamo povećan broj upita. Stojimo na raspolaganju za dodatna.
TheRedhead wrote: ↑04/01/2021 14:17
Meni je stvarno zao osobe koja u ime Telemacha odgovara ovdje, znam da je to samo posao i nije lako sa svima nama raditi,
ALI zar se zaista misli da se moze bilo koji kanal zamjeniti sa Arenama, ako hocemo LIGU PRVAKA, SPANSKU, TALIJANSKU LIGU, NBA, ENGLESKI KUP ... nece nam HBO pomoci, nece nam bilo koji film biti jednako dobar ... hocemo da gledamo BAS TAJ sport i nista drugo nije jednako kao to.
Znaci 20 novi filmskih kanala nece pomoci
21. stoljece mi ne mozemo gledati Ligu prava i ostale lige, pa onda mogu komotno antenu nakaciti na prozor kao poslije rata ...
Pitaš ih normalno pitanje nevezano za Arene i ne dobiješ odgovor. Ovdje su zaduženi da svakome ko je nezadovoljan lijepe iste odgovore.
@avetinja,
Ljubazno smo Vam odgovorili na sva Vaša pitanja u pp i uputili smo izvinjenje zbog čekanja, jer imamo povećan broj upita. Stojimo na raspolaganju za dodatna.
A zasto imate veliki broj upita? Mozda ste uradili nesto lose, ili ne daj Boze prevarili korsinike pa sad morate objasnjavati.
da malo prebacim temu sa arene na Video klub - da li je neko primjetio da nove epizode serija (konkretno na HBO OD) uglavnom ne rade isti dan kad se ubace vec izbacuje gresku, a tek sutradan se moze gledati. Istovremeno te epizode rade na HBO GO.
Zdravo @rusdotokija,
Imacemo razumijevanja onoliko koliko vi imate za NAS.
Kada završe na sudu i suoče se sa stotinama korisnika a možda i preko hiljadu. Sjetit će se ovih pisanja i svih odgovora koje su pisali svojim pretplatnicima kao opravdanje. NADAMO SE , I TADA DA ĆE IMATI RAZUMIJEVANJA ZA SVE OVO MALTRETIRANJE, POVEĆANJA CIJENA, UKIDANJA KANALA ITD.
Očekujem poziv danas ili sutra, u subotu kad ste me zvali ništa mi niste ponudili osim što ste tražili strpljenje jer kao radite na obnovi ugovora, želim konkretnu ponudu, da vidim na koji način možete nadoknaditi gubitak arena kako bih znao trebam li tražiti novog providera ili ćemo nastaviti saradnju
Zdravo @aimamovic3,
Zamoliti ćemo Vas za malo strpljenja, biti ćete kontaktirani u najkraćem mogućem roku. Ne brinite, kolege će, sigurni smo, pronaći opciju sa kojom ćete biti zadovoljni. Žao nam je zbog trenutne situacije i vjerujemo da ista neće biti razlog da ne nastavimo dalju saradnju.
drugtito2011 wrote: ↑04/01/2021 15:25
Izdrzace Muju do 28.02.2020. i onda, zna se..Arena Clound, Netflix...A ove ponude, javite nam se u pp, nek ostave za najblizu rodbinu...
Danas sam bio u poslovnici u Nedzaricima povodom nastale situacije sa arenom sport
Vasi sluzbenici ba pultu su izuzetno drski i bezobrazni jer ne zele ni da cuju da je vasa kompanija prekrsila ugovorenu opciju i govore da je to samo bonus bio na produzenje ugovora i tjt i da nemam nikakvih prava niti nista jer telemach moze mijenjati kks semu i ja sam joj fino rekao da nije kks u pitanju nego ugovor. ja sam otisao ljudski da se raspitam i posto ste se vi ponijeli neprofesionalno u toj poslovnici govoreći mi da jedino imam pravo raskinuti ugovor i platiti penale ja kad sam spomenuo snizavanje racuna rekli su mi nema nista od toga jer sam dobio nesto sto nisam ni placao na moju konstantaciju na to da sam ja potpisao ugovor da ne odem kod konkurencije bilo je gledajte sk
za javljanje imate pp
Prijatelju. Sve sto ti taj u poslovnici kaze, da nemas pravo, da ces morati placati penale i ostalo bla, bla.. fino ga saslusaj, ali mu reci nek ti on to sve napismeno otkuca i nek udari pecat Telemacha. Da imas napismeno da si na taj datum trazio to sto si trazio, a da su ti oni to odgovorili. Poslije toga, sa tim papirom malo prohodaj do inspekcije, eventualno ako imas kakvog advokata nek sroci kakav tekst i daj im na protokol.
Dakle, nista onaj meni reko, samo pisani tragovi.
za javljanje imate pp
Prijatelju. Sve sto ti taj u poslovnici kaze, da nemas pravo, da ces morati placati penale i ostalo bla, bla.. fino ga saslusaj, ali mu reci nek ti on to sve napismeno otkuca i nek udari pecat Telemacha. Da imas napismeno da si na taj datum trazio to sto si trazio, a da su ti oni to odgovorili. Poslije toga, sa tim papirom malo prohodaj do inspekcije, eventualno ako imas kakvog advokata nek sroci kakav tekst i daj im na protokol.
Dakle, nista onaj meni reko, samo pisani tragovi.
to cu sutra odraditi i otici im na Stup jos sa kopijom ugovora i clanom 13 koji se dotice ove teme pa nek se oni puše lagano kad me za moje pare prave budalom i tražiti tako
Potpisah na 24mj Eon Premium, sad nema Arene...
Pojeo vuk magarca...?
Zdravo @_Astra_,
Ukoliko nam se niste ranije javili, molimo da nam sada dostavite podatke u pp kako bismo Vas pozvali. Nažalost, saradnja sa Arenama nije nastavljena. Ukoliko dođe do promijena, obavijestiti ćemo naše korisnike. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.
Zovite i mene. Imate podatke.
Zdravo @hoggarr,
Provjerom Vašeg Ugovora vidimo da su Vas kolege kontaktirale. Da li je potrebno da Vas naknadno pozovemo?
Zdravo @_Astra_,
Ukoliko nam se niste ranije javili, molimo da nam sada dostavite podatke u pp kako bismo Vas pozvali. Nažalost, saradnja sa Arenama nije nastavljena. Ukoliko dođe do promijena, obavijestiti ćemo naše korisnike. Unaprijed se zahvaljujemo na razumijevanju.
Zovite i mene. Imate podatke.
Zdravo @hoggarr,
Provjerom Vašeg Ugovora vidimo da su Vas kolege kontaktirale. Da li je potrebno da Vas naknadno pozovemo?
Telemach wrote: ↑04/01/2021 16:09
@avetinja,
Evo da potvrdim da sam primio ljubazan i vjerodostojan odgovor uz izvinjenje.
za javljanje imate pp
Zdravo @Nike af1 white",
Zaista nam je žao ukoliko ste imali negativno iskustvo, nije nam cilj da se na bilo koji način osjećate neugodno. Pozvati ćemo Vas, a pisali smo Vam i pp. Hvala Vam na saradnji i razumijevanju.