Zdravo @anex,
Kako bismo Vam prezentirali prijedlog rješenja, molimo Vas da nam Vaše podatke dostavite u pp. Hvala Vam mnogo na saradnji.
Moderator: Benq
hajmo @TelemachEvolution_IV wrote: ↑04/01/2021 12:49 @Telemach
ma necete prevazici dok ne vratite ARENASPORT i tacka,da li zaista mislite da su ljudi budale,hajde sto ne mozemo pratit najjacu kosarkasku i evropsku fudbalsku ligu,nego ni regionalne a slag na tortu je nemogucnost pracenja Premier lige BiH...ne znam da li ste normalni ili smatrate vase korisnike idiotima bez 3 razreda osnovne koji ne znaju za nista drugo,osim vijesti u 7 i turskih serija![]()
ne mogu da vjerujem da raskidate saradnju nakon punih 10 godina!!!
ja hocu da smanjim racun za tacnu cijenu ARENASPORT HD paketa,a to bi znacilo izmjenu ugovora na koju imam pravo,ne zelim dodatne pogodnosti i gluposti koje me ne interesuju za trenutnu cijenu,nego komplet novi ugovor...
kakaljin wrote: ↑04/01/2021 12:16 Evo zvanicno ovdje ponudu koju trazim od vas da nastavimo saradnju:
Imam HS-ov tv paket placam 35 KM
I dalje nastavim placati 35 KM
Vi me prebacite na EON FULL TV + prosireni paket
2 ci modula gratis
i na video klub da otkljucate sve kao sa eon premium TV paketu osim HBO OD, jer necu HBO premium i pink paket
Ako zelite da potpisem ugovor kao sto kazete da nista ne moze bez ugovora ili da gasim uslugu
A na drugoj adresi imam total tv premium paket i tu trenutno imam ugovor na 2 godine
tu da mi otkljucate film box pakete gratis do kraja ugovora
i da mi nakon isteka 12 mjeseci umjesto 30,90 KM da vam placam 21.50 KM, a trenutno placam 10,90 KM do juna mjeseca tekuce godine
I ne naplacujete mi nakon 12 mjeseci drugi resiver koji sam dobio na koristenje
Sve ovo do isteka trenutnog ugovora.
Ovo sve mozete kroz anekse ugovora provuci
Posaljite ovo nadredjenima i nazovite me samo ako potvrdjujete ovo sve da rijesimo, u suprotnom gasim sve Vase usluge
Hvala
Telemach je nastala, bila i ostala pijacarska usluga. Zovu sve korisnike i sa svima se dogovaraju posebno pa koga vise zavrnu.Dvokasetas wrote: ↑04/01/2021 12:54kakaljin wrote: ↑04/01/2021 12:16 Evo zvanicno ovdje ponudu koju trazim od vas da nastavimo saradnju:
2 ci modula gratis
i na video klub da otkljucate sve kao sa eon premium TV paketu osim HBO OD, jer necu HBO premium i pink paket
Ako zelite da potpisem ugovor kao sto kazete da nista ne moze bez ugovora ili da gasim uslugu
A na drugoj adresi imam total tv premium paket i tu trenutno imam ugovor na 2 godine
i da mi nakon isteka 12 mjeseci umjesto 30,90 KM da vam placam 21.50 KM, a trenutno placam 10,90 KM do juna mjeseca tekuce godine
Posaljite ovo nadredjenima i nazovite me samo ako potvrdjujete ovo sve da rijesimo, u suprotnom gasim sve Vase usluge
Hvala![]()
![]()
![]()
![]()
Zdravo @kakaljin,kakaljin wrote: ↑04/01/2021 12:16 Evo zvanicno ovdje ponudu koju trazim od vas da nastavimo saradnju:
2 ci modula gratis
Hvala
Možeš raskinuti, idu na zaplasivanje korisnika.the_hooligan_ec wrote: ↑04/01/2021 11:13 Meni je supruga bila u poslovnici u neđžarićima mi smo svakako preselili u mjesto gdje se ne podržava Telemach a u drugoj kući ponekad njen brat boravi normalno gleda arene i sk. Da bi ovi govnari rekli ne e može se isključiti mora se 800km platiti za ugovor još godinu dana 67km Jel treba da se baca bezveze a vi ste ti koji su prvi prekršili ugovor. Ima li neko onaj njihov zakon pravilnik gdje se tiče njih ako prekrše ugovor da se možemo ganjati ako treba i sudski..![]()
Zdravo @Luciano88,Luciano88 wrote: ↑04/01/2021 12:01 Povodom aktuelnih zbivanja u vezi ponude sportskih kanala za korisnike usluga bh. operatera, danas se oglasila Arena Channels Group.
Kompanija koja je, između ostalog, vlasnik kanala Arena Sport, u današnjem saopštenju navodi:
“Arena Sport kao lider među sportskim kanalima u proteklom periodu na tržištu kako kompletne regije, tako i Bosne i Hercegovine, a posebno u posljednje dvije godine, investirala je značajna financijska sredstva u poboljšanje kvalitete sadržaja koji emituje u svom programu.
Program je tako obogaćen kupovinom najjače košarkaške lige na svijetu NBA, te produžavanjem ugovora za najpopularnija domaća fudbalska takmičenje u regiji – M:tel Premijer liga BiH, Superligu Srbije i Hrvatsku nogometnu ligu koje će gledaoci moći pratiti i u narednim sezonama na kanalima Arena Sport.
Kao kruna ovih investicija produženi su i ugovori sa Uefom za najelitnije fudbalsko takmičenje svijeta – Ligu šampiona, kao i Ligu Evrope, te novo natjecanje – Konferencijsku ligu koja počinje sljedeće sezone. Sve tri navedene lige zajedno, Arena Sport će prenositi i u naredne tri sezone.
Šlag na tortu kada su akvizicije u pitanju, jeste i španska La Liga koju je Arena Sport otkupila na naredne tri godine, počevši od sljedeće sezone koja starta u septembru 2021.
Sa svim ovim novim sadržajima Arena Sport je željela da zadrži lidersku poziciju među sportskim kanalima, te da bude još interesantnija gledaocima u cijeloj regiji.
Usprkos ovim ozbiljnim investicijama, distributivne cijene Arena Sporta nisu se mijenjale i ostale su prihvatljive svim našim partnerima, odnosno operaterima, posebno u Bosni i Hercegovini. Dokaz tome je i što su ugovori sa svim operaterima u Bosni i Hercegovini, izuzev Telemacha, produženi i na naredni dugogodišnji period. Jedino Telemach nije odlučio produžiti ugovor za distribuciju kanala Arena Sporta, iako cijena u odnosu na prethodni period nije promijenjena.
Usprkos ovakvoj situaciji Arena Sport i dalje ostaje dostupna korisnicima na većem dijelu tržišta Bosni Hercegovine, što nam daje za pravo da vjerujemo da korisnici u svakom trenutku kroz druge operatere, kao što su Moja TV BH Telecoma, Extra TV HT Eroneta i IPTV M:tela, te kablovske operatere sirom BiH, mogu se pretplatiti na naše kanale. Na ovaj način, usprkos iznenađujućem potezu Telemacha, Arena Sport kanali su i dalje ostali lako dostupni svim gledaocima na cijelom teritoriju Bosne i Hercegovine.”
Zdravo @VinBenzin,VinBenzin wrote: ↑04/01/2021 12:21 @Telemach
Znaci prvi komentar ostavljam u 4 godine koliko sam na forumu![]()
Poslao sam Vam mail ima 2 dana i niko ne odgovara jos (razumijem praznici i ludilo sa Arenama) a mogu se i tebi javiti u PP sa podacima. Imam ugovor jos 10 mjeseci i spreman sam da ga odradim ukoliko mi ponudite neku alternativu koja mi je prihvatljiva (bolji paket, brzi internet, kanali). Ne zelim da me iko samo zove na mob..... volim da postoji pisani trag.![]()
Evo i od mene zahtjeva za produzenje ugovorakakaljin wrote: ↑04/01/2021 12:16 Evo zvanicno ovdje ponudu koju trazim od vas da nastavimo saradnju:
2 ci modula gratis
Hvala

Zdravo @Armin2013,
Zdravo @agent_zero,agent_zero wrote: ↑04/01/2021 12:22 Ne znam jeli u ranijoj raspravi igdje konkretno odgovoreno ali da upitam ponovo - imamo li pravo na raskid ugovora sa Telemachom zbog ukidanja Arena sport kanala? Ugovor je produžen nekad ljetos za još dvije godine.
+ 55'' Smart TV i da si Fikret makne iz kuhinjeREDDEVILS wrote: ↑04/01/2021 13:16 Evo i od mene zahtjeva za produzenje ugovora![]()
Ugovor mi istice u februaru a trenutno placam 30.50 KM
Jedini zahtjev koji imam je da umjesto EON FULL TV predjem na EON PREMIUM TV i nastavim placati 30.50 KM dvije godine plus dodatni Eon Box free takodjer dvije godine![]()
EON Smart TV aplikacija
EON Mobilna aplikacija
244 TV kanala (77 HD)Lista kanala
Cinestar Premiere HD HBO PremiumPINK paket
Video klub – preko 18.000 naslova (Nova S, Nova PLUS, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, Diva, SciFi, E!, ABC Studios, History/C&I, Epic Drama, Minimax, Pickbox NOW, National Geographic, My Baby TV, CineStar Premiere Plus, Nick+, Hopster, Zauder, Dorcel, HBO OD)TV unazad do 7 dana
I naravno SK 4K
Najbolje bi bilo za džaba sve, možda za marku.REDDEVILS wrote: ↑04/01/2021 13:16Evo i od mene zahtjeva za produzenje ugovorakakaljin wrote: ↑04/01/2021 12:16 Evo zvanicno ovdje ponudu koju trazim od vas da nastavimo saradnju:
2 ci modula gratis
Hvala![]()
Jedini zahtjev koji imam je da umjesto EON FULL TV predjem na EON PREMIUM TV i nastavim placati 30.50 KM dvije godine plus dodatni Eon Box free takodjer dvije godine![]()
EON Smart TV aplikacija
EON Mobilna aplikacija
Video klub – preko 18.000 naslova (Nova S, Nova PLUS, Pikaboo Play, Vavoom Play, AXN, Diva, SciFi, E!, ABC Studios, History/C&I, Epic Drama, Minimax, Pickbox NOW, National Geographic, My Baby TV, CineStar Premiere Plus, Nick+, Hopster, Zauder, Dorcel, HBO OD)TV unazad do 7 dana
I naravno SK 4K
Zdravo @stachu,
Imaš.agent_zero wrote: ↑04/01/2021 12:40Upravo sam pogledao zadnji Anex ugovora, i u njemu je jasno navedeno da sam za produženje na naredne dvije godine, između ostalog, dobio Arena sport SD paket na 24 mjeseca.agent_zero wrote: ↑04/01/2021 12:22 Ne znam jeli u ranijoj raspravi igdje konkretno odgovoreno ali da upitam ponovo - imamo li pravo na raskid ugovora sa Telemachom zbog ukidanja Arena sport kanala? Ugovor je produžen nekad ljetos za još dvije godine.
Imam li pravo na raskid?
Eto vidis to sam zaboravioCelticross wrote: ↑04/01/2021 13:19Najbolje bi bilo za džaba sve, možda za marku.REDDEVILS wrote: ↑04/01/2021 13:16Evo i od mene zahtjeva za produzenje ugovorakakaljin wrote: ↑04/01/2021 12:16 Evo zvanicno ovdje ponudu koju trazim od vas da nastavimo saradnju:
2 ci modula gratis
Hvala![]()
EON Smart TV aplikacija
EON Mobilna aplikacija
I naravno SK 4K
odlicna idejadembele wrote: ↑04/01/2021 12:30Treba reći Senadu da ih dovede na Face TV pa da pretrese i jedne i druge. Ko ne dođe, onda znamo u kom grmu leži zeckakotakonikako wrote: ↑04/01/2021 12:23https://scsport.ba/arena-sport-od-svih- ... ti-ugovor/
Ovdje neko ne govori istinu.
A sve se prebija preko korisnika usluga.
Zdravo @Billy The Pljuc,Billy The Pljuc wrote: ↑04/01/2021 12:37Roger, da te ne peglam sad sa ovim trenutnim telemach modemom koji koristim jer definitivno prekidam saradnju sa njima. Pisem aBd kad budem pronasao novog operatera i vidim kakav modem dobijem pa ako ti ne bude zahmet malo ćeš me sjetovati nadam sehrasno38 wrote: ↑03/01/2021 22:36Nije nista komlikovano samo trebbas imati modem koji podrzava 5 GHz mrezu (UBEE ili mozda neki noviji) i spojiti se preko weba na modem i ukljuciti na WiFi mrezi 5 GHz band. To ti zna danas svako ko se iole bavi informatikom. Posalji koji ti je modem pa da prvo vidimo imas li tu mogucnost a drugo sto je bitno da li ti racunar, laptop ili telefon imaju mogucnost prijeme 5 GHZ. Takodje za LAN da bi imao ove brzine koje ti TM isporucuje moras imati gigabitne mrezne kartice.Billy The Pljuc wrote: ↑03/01/2021 22:26
![]()
Ne krivim ih ja za postojeće stanje sa signalom, čak nisam ni znao za ove finese o kojima pišeš, samo sam htio ukazati kolegi forumašu na razliku u vrijednostima između wifi i kabl konekcije. Sad sam se već zainteresovao za ovu mogućnost pa bih te zamolio da nekad kad ugrabiš vremena objasniš šta i kako ako ti se uopšte da, možeš i na pp ako ti je lakše. Ako nisi raspoložen za besplatnu edukaciju nema ljutnje..
![]()