koja je onda prednost premiuma?Telemach wrote: ↑02/01/2021 10:56Zdravo avenija,avenija wrote: ↑02/01/2021 10:49 Da li ima pravnika, ako se dese ovakve hinjske promjene koje nemaju u ugovoru da li postoji mogucnost da prekinemo saradnju bez odradjivanja do kraja preostalih mjeseci pod ugovorom. Meni u ugovoru kada sam potpisivao stoje arene.
Sada mi ukidaju sve, ligu prvaka covjece.
Jedino tv gledam radi SK I Arena. Da li je moguce prekinuti ugovor zbog prevare od strane telemacha?
Shvatamo Vaše nezadovoljstvo. Zabilježili smo Vaše podatke i moje kolege će Vas ubrzo pozvati i ponuditi najbolje moguće rješenje za Vas.
Mnogobrojne sportske spektakle u 2021. godini možete pratiti na sportskim kanalima koje imamo u ponudi.
Od sada sve kanale Sport Kluba korisnici Telemacha mogu da gledaju već u Start paketu na EON i D3 platformama.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Radar71
#107176 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
- kakotakonikako
#107177 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
kakotakonikako wrote: ↑02/01/2021 10:46 Telemach, ne sumnjam ja da vi morate raditi kako vam sefovi narede, samo sto takvim odgovorima vrijedjate nam inteligenciju i jos vise budite revolt kod korisnika.
Stvar je JEDNOSTAVNA i vas odgovor bi trebao biti takav za SVE korisnike koji su u toj situaciji a ne da pojedinacno trazite podatke i pijacarski se dogovarate. Nije to nivo jedne ozbiljne kompanije.
Znaci, korisnici koji su produzili ugovor na 24 ili 12 mjeseci i kao dio toga ugovora dobili Arene SD, sada od 1.1.2021 nemaju ugovornu stavku i na vama je kako SVIMA da kompezujete to bez raskida Ugovora. Svaki pravnik, pa i dok je student, zna posljedice ovoga sto se desilo. Ugovor, ako korisnik to zeli se MOZE raskinuti bez ikakvih penala. Ali znajte da postoje korisnici ( a i ja sam jedan od njih ) koji i kad raskinu ugovor ce ostati vas korisnik dok ne dodje neko bolji. Nakon ovoga skoro niko nece produziti novi Ugovor a bice vasi korisnici, do bolje ponude.
Da rezumiram, vi ste prekrsili Ugovor ukidajuci stavku Arene SD koju smo mi potpisujuci dobili. STA ZA SVE TAKVE KORISNIKE PLANIRATE URADITI VI KAO JEDAN OD POTPISNIKA OBLIGACIONOG ODNOSA ?
Moj savjet i time bi pokazali svoju velicinu a i brigu za korisnike, od kojih zivite, da svima ponudite raskid Ugovora koji se u sebi sadrzavali Arene, pa ko zeli neka to iskoristi.
Ponavljam, raskid Ugovora ne znaci prestanak koristenja vasih usluga.
- Tiger 033
#107178 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nisam bio u prilici da se javim tek sad vidim da su me sinoć zvali iz TM.... šta je reć' 
-
megaribi1
#107179 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Uzgred, pošto je Arena Sport bila i na analognoj televiziji, da li će se oslobođena frekvencija ostaviti prazna, dodijeliti nekom drugom programu na analognoj ili iskoristiti za 13 novih programa digitalne? Bilo bi lijepo da npr. Pink Classic, Pink Pedia i HaHa budu dostupni bez Eon box-a, a o vraćanju u šemu Discovery Science, Fine Living i Ginx kanala da i ne govorimo.
- Telemach
#107180 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo barcelona81,barcelona81 wrote: ↑02/01/2021 10:52 I meni je ovo sa arena skroz bezveze ispalo,pogotovo jer 74 KM placam mjesecno.
Ali hajde da se na tren odmaknem od teme Arena. Imam jedno pitanje.
Imam Eon Box na tv. Uzeo sam novi tv a ovaj stari bi prebacio djeci. U svakoj sobi u stanu ima priljucak za kablovski signal.
Koliko vidim EON tv box je spojen sa modemom. Ako bi djeci prebacio EON box,znaci morao bi i modem prebacivati.
Jer BOX mora biti apojen sa modemom. Ja bi sebi mogao skinuti aplikaciju na novi tv.
Miskim i stari je Samsung smart ali je 2015 godinani mislim da nema EON aplikaciju za njega.
Jel to jedini nacin dani oni imaju EON da prebacim kod njih modem i BOX. A da ja instaliram aplikaciju na novi.
Nisam niakd na tv koristio aplikaviju. Pa ne bi sad da me nesta handri aplikacija ako kod njih prebacim modem u sobu. Jer iskreno u zadnje vrijeme i internet svako malo pada i brzina i sporo bude.
Zahvaljujemo se na javljanju i saradnji na ovaj način.
EON aplikacija je vrlo jednostavna za povezivanje, kolege iz Tima za tehničku podršku će Vas uskoro pozvati i dati vam detaljne upute te provjeriti Vašu internet uslugu.
- BaDa
#107181 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
meni ugovor istice u aprilu mislio sam da ga produzim ali zbog arena cu ostati korisnik bez ugovora u slucaju da predjem na drugog operatera 
- Telemach
#107182 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Radar71,Radar71 wrote: ↑02/01/2021 11:00koja je onda prednost premiuma?Telemach wrote: ↑02/01/2021 10:56Zdravo avenija,avenija wrote: ↑02/01/2021 10:49 Da li ima pravnika, ako se dese ovakve hinjske promjene koje nemaju u ugovoru da li postoji mogucnost da prekinemo saradnju bez odradjivanja do kraja preostalih mjeseci pod ugovorom. Meni u ugovoru kada sam potpisivao stoje arene.
Sada mi ukidaju sve, ligu prvaka covjece.
Jedino tv gledam radi SK I Arena. Da li je moguce prekinuti ugovor zbog prevare od strane telemacha?
Shvatamo Vaše nezadovoljstvo. Zabilježili smo Vaše podatke i moje kolege će Vas ubrzo pozvati i ponuditi najbolje moguće rješenje za Vas.
Mnogobrojne sportske spektakle u 2021. godini možete pratiti na sportskim kanalima koje imamo u ponudi.
Od sada sve kanale Sport Kluba korisnici Telemacha mogu da gledaju već u Start paketu na EON i D3 platformama.
Arena Sport kanali od 1.1. više nisu dio naše ponude, ali ne znači da ćete biti uskraćeni za najbolji sportski sadržaj.
Kolege iz Tima za brigu korisnicima će Vas uskoro pozvati.
Uvjereni smo da ćemo pronaći adekvatno rješenje u Vašem slučaju.
-
henjin
#107183 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Oprostite ali na koji nacin ce Telemach pronaci "najbolje" rjesenje za mene? Hoce li za mene preuzeti troskove placanja navedenih alternativa za gledanje Serie-A? Ukoliko mislite da mi se ponudi alternativni paket kao "olaksica", s obzirom da sam na Eon Premium Duo nema mi se sta ponuditi.Telemach wrote: ↑02/01/2021 09:14Zdravo henjin,henjin wrote: ↑01/01/2021 22:45Nisam jos uvijek isprobao, sad za sad koristim ovaj Arenacloud koji je besplatan do 01.03. tada cu odluciti da li uzeti bronze paket, ako bude jeftiniji, ili serie-a pass... po onome sto sam vidio na stranici dostupan je pass i za BiH sto znaci da ne bi imali nikakvih ogranicenja na utakmice Serie-a... za instalaciju na Eon Box ti ne bih znao nista reci jer ne koristim isti, sve aplikacije ja imam Sideloaded na TV direktno ali ako je Eon box android baziran trebalo bi da se moze sideloadat i na njegkakabanja213 wrote: ↑01/01/2021 22:33
Jesi li testirao serie A pass. Vidim na tv moze preko chrome cast. Da li se moze instalirati na eon box? I naravno da li ima nekoh regionalnih ogranicenja. U principu bi to bila najbolja varojanta.
Uvjereni smo da ćemo pronaći najbolje rješenje za Vas.
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj, moje kolege će Vas pozvati u najkraćem roku.
Sto se tice kontakt podataka, nema potrebe, vec sam podnio zahtjev za umanjenje pretplate na vas mail. Ugodan dan vam zelim
- Telemach
#107184 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo BaDa,
Žao nam je zbog prouzrokovane neugodnosti. Sigurni smoda možemo pronaći adekvatno rješenje.
Možete ubrzo očekivati naš poziv.
- Snake Eyes
#107185 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zašto bi, u bilo kojem scenariju, produžavali ugovor bez dobijanja nekih pogodnosti?
- skafiskafsnjak
#107186 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sta imate zvati....arene ponuditi necete 
- Layne
#107187 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Molimo vas telemaše da ne pravite debile od nas.
Ostaćemo uskraćeni za najbolji sportski sadržaj jer nećemo moći gledati ligu prvaka, europa ligu, nba...od slijedeće sezone i špansku ligu..
Mislim da indijska liga i druga slovačka baš i ne spadaju u najbolji sportski sadržaj.
Ostaćemo uskraćeni za najbolji sportski sadržaj jer nećemo moći gledati ligu prvaka, europa ligu, nba...od slijedeće sezone i špansku ligu..
Mislim da indijska liga i druga slovačka baš i ne spadaju u najbolji sportski sadržaj.
-
NLOUFO
#107188 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
a koje su pogodnosti u telemahu više, jednostavno ih nema, ili vama koji imate slabije pakete da daju premijum opcije ili da vam smanje cijene paketaSnake Eyes wrote: ↑02/01/2021 11:25 Zašto bi, u bilo kojem scenariju, produžavali ugovor bez dobijanja nekih pogodnosti?
jednostavno telemah je došao do kraja kada više nije u stanju ponuditi ništa novo i trenutno telemah BiH je najgori što se tiče pružanja usluga
jedino što bi moglo donekle da ih izvadi je pružanje mobilnih usluga, razdvajanje usluga interneta i kablovske, kao i usluge interneta za korisnike total tv.
ja ne vidim šta više telemah može da ponudi jednostavno došli su do zida i nema dalje!
- crnivrag
#107189 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na analognoj frekvenciji putem koje je reemitovan kanal Arena Sport 1 BiH se od 01.01.2021. reemituje kanal Sport Klub 4.megaribi1 wrote: ↑02/01/2021 11:04 Uzgred, pošto je Arena Sport bila i na analognoj televiziji, da li će se oslobođena frekvencija ostaviti prazna, dodijeliti nekom drugom programu na analognoj ili iskoristiti za 13 novih programa digitalne? Bilo bi lijepo da npr. Pink Classic, Pink Pedia i HaHa budu dostupni bez Eon box-a, a o vraćanju u šemu Discovery Science, Fine Living i Ginx kanala da i ne govorimo.
- Telemach
#107190 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zahvaljujemo se na povratnim informacijama i saradnji.henjin wrote: ↑02/01/2021 11:22Oprostite ali na koji nacin ce Telemach pronaci "najbolje" rjesenje za mene? Hoce li za mene preuzeti troskove placanja navedenih alternativa za gledanje Serie-A? Ukoliko mislite da mi se ponudi alternativni paket kao "olaksica", s obzirom da sam na Eon Premium Duo nema mi se sta ponuditi.Telemach wrote: ↑02/01/2021 09:14Zdravo henjin,henjin wrote: ↑01/01/2021 22:45
Nisam jos uvijek isprobao, sad za sad koristim ovaj Arenacloud koji je besplatan do 01.03. tada cu odluciti da li uzeti bronze paket, ako bude jeftiniji, ili serie-a pass... po onome sto sam vidio na stranici dostupan je pass i za BiH sto znaci da ne bi imali nikakvih ogranicenja na utakmice Serie-a... za instalaciju na Eon Box ti ne bih znao nista reci jer ne koristim isti, sve aplikacije ja imam Sideloaded na TV direktno ali ako je Eon box android baziran trebalo bi da se moze sideloadat i na njeg
Uvjereni smo da ćemo pronaći najbolje rješenje za Vas.
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj, moje kolege će Vas pozvati u najkraćem roku.
Sto se tice kontakt podataka, nema potrebe, vec sam podnio zahtjev za umanjenje pretplate na vas mail. Ugodan dan vam zelim
Sigurni smo da će kolege pronaći rješenje na obostrano zadovoljstvo.
-
bubiba
#107191 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Jedno pitanje.
Da li će sad samo nezadovljni korisnici koji se jave ovdje na forum biti kontaktirani da bi kolege iz brige za korisnike ponudile rješenje za kršenje ugovora ili će biti pozvani svi kojiima je ugovor prekršen? Pitam jer mi je i starom podvaljen ugovor proljetos, on gleda samo arene i ne surfa po forumima i ne sjedi na telefonu jer je stariji covjek. Da li će ljudi poput njega koji su oštećeni ukidanjem arena, a ne poznaju procedure po forumima i socijalnim mrežama biti kontaktirani ili cete se usutiti i ostaviti da plaćaju do kraja iako su zakinuti?
Da li će sad samo nezadovljni korisnici koji se jave ovdje na forum biti kontaktirani da bi kolege iz brige za korisnike ponudile rješenje za kršenje ugovora ili će biti pozvani svi kojiima je ugovor prekršen? Pitam jer mi je i starom podvaljen ugovor proljetos, on gleda samo arene i ne surfa po forumima i ne sjedi na telefonu jer je stariji covjek. Da li će ljudi poput njega koji su oštećeni ukidanjem arena, a ne poznaju procedure po forumima i socijalnim mrežama biti kontaktirani ili cete se usutiti i ostaviti da plaćaju do kraja iako su zakinuti?
- Telemach
-
al-em
#107193 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Al ste nas smarali zadnjih mjesec dana da produzimo ugovor, neko bi rekao da ste znali sta ce se desiti.
- Telemach
#107194 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo bubiba,bubiba wrote: ↑02/01/2021 11:35 Jedno pitanje.
Žao nam je zbog prouzrokovane neugodnosti. Nažalost Arena Sport paket kanala više nije sastavni dio naše ponude. Na navedenu odluku nismo mogli utjecati. Vjerujemo da možemo pronaći adekvatno rješenje. Zamoliti ćemo Vas da nam dostavite korisničke podatke i kontakt broj na koji želite da VAs kolege pozovu. Unaprijed se zahvaljujemo na saradnji.
- zateznistub
#107195 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
player_
#107196 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I meni je krivo sto su izgubili arene, ali nisu najgori sigurno niti ces dobiti sta pljuvanjem po forumu il mejlovima...NLOUFO wrote: ↑02/01/2021 11:36 evo vam gospode/đa kojima možete sve po spisku što se tiče telemaha gomila uhljeba
https://telemach.ba/menadzment/
nadam se da vam je sad jasnije zašto je telemah BiH najgori
Ostavi kontakt da te nazovu i dogovori se ili raskini ugovor pa potpisi sa tim najboljim u BiH...
-
NLOUFO
#107197 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ko nije najgori, po pružanju i kvalitetu usluga su najgori, telemah slovenija, srbija, makedonija, crna gora odnedavno i hrvatska imaju od mobilne pa nadalje ovi nemaju ništa. tj imaju samo osnovno i došlo se do kraja zida nemaju više ponudit ništa novo, to ko ne vidi nije normalan.player_ wrote: ↑02/01/2021 11:43I meni je krivo sto su izgubili arene, ali nisu najgori sigurno niti ces dobiti sta pljuvanjem po forumu il mejlovima...NLOUFO wrote: ↑02/01/2021 11:36 evo vam gospode/đa kojima možete sve po spisku što se tiče telemaha gomila uhljeba
https://telemach.ba/menadzment/
nadam se da vam je sad jasnije zašto je telemah BiH najgori
Ostavi kontakt da te nazovu i dogovori se ili raskini ugovor pa potpisi sa tim najboljim u BiH...
- Telemach
#107198 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo al-em,
Razumijemo Vaše nezadovoljstvo. Nažalost, nismo bili u mogućnosti plasirati informaciju ranije, jer je bilo neizvjesno do posljednjeg trenutka.
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj, moje kolege će Vas pozvati u najkraćem roku. Uvjereni smo da ćemo pronaći najbolje rješenje za Vas.
-
Dzematlija
#107199 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Strašno sam razočaran - tek što sam potpisao produženje ugovora na 2 godine.Telemach wrote: ↑02/01/2021 11:43Zdravo bubiba,bubiba wrote: ↑02/01/2021 11:35 Jedno pitanje.
Žao nam je zbog prouzrokovane neugodnosti. Nažalost Arena Sport paket kanala više nije sastavni dio naše ponude. Na navedenu odluku nismo mogli utjecati. Vjerujemo da možemo pronaći adekvatno rješenje. Zamoliti ćemo Vas da nam dostavite korisničke podatke i kontakt broj na koji želite da VAs kolege pozovu. Unaprijed se zahvaljujemo na saradnji.
Kakve su nam opcije zbog ukidanja Arene, može li se poništiti ugovor?
- PlusSA
#107200 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Na kraju 10 korisnika ako odu je vrh
Realno nemate neku alternativu
Realno nemate neku alternativu