Liga Sampiona, Liga Evrope, BHTLP utakmice, Seria A i Francuska liga,toga nema u spisku koji se trazi,nema potrebe da isti spisak ponavljate vidjeli smo vec sta moze SKTelemach wrote: ↑02/01/2021 09:24Zdravo Tyke,Tyke wrote: ↑02/01/2021 09:15 Ne postoji alternativa za Ligu Sampiona, Ligu Evrope, BHTLP utakmice, Seria A i Francusku ligu. NE POSTOJI.
Ja kao veliki ljubitelj sporta striktno uzimam kaovsku radi Arena Sport i SK. Ne moze mi HBO i slicni kanali biti alternativa za gore navedeno, narocito jer kao i vecina drugih filmskih kanala se konstantno rotiraju isti filmovi. Zbog toga imam HDMI i gledam nove filmove i serije online.
Telemach koristim od 2013. godine jos dok su radili preko Lukavca, ako se dobro sjecam prije ujedinjenja. Mjesecno skoro 70KM placam jer dodatno iznajmljujem i 2 resivera, zato ako ova 2 resivera dobijem besplatno na koristenje kako bih razliku para iskoristio na placanje alternativnih opcija za gledanje Arena Sport, onda MOZDA i ne prekinem ugovor. U suprotnom to je to sa Telemachom.
Na SK kanalima možete pratiti najgledanija evropska i svjetska takmičenja: eksluzivno njemačku Bundesligu, kao i englesku Premier ligu i FA kup, Euroleague i Eurocup, tursku fudbalsku ligu, Formulu 1 . Također, pored SK kanala u našoj ponudi imate i sljedeće kanale: Fight Channel, Eurosport 1 I 2HD, Motorvision HD, Extreme Sports, Trace Sport Stars HD. Podsjećamo vas da samo kod nas na kanalu Nova BH, moći ćete da pratite sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH kao i dugo čekani EURO 2021, kvalifikacije za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus Lige nacija.
Uvjereni smo da možemo pronaći opciju kojom ćete biti zadovoljni. Molimo Vas da nam Vaše korisničke podatke dostavite u inbox, kako bismo Vas pozvali u najkraćem roku.
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
-
tukizahou
#107151 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
jarobot
#107152 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Sad padoh od smijeha . Ovaj lik sa dend nikom uopšte nema uslugu telemaha nego je ns BH telekomu , mislim da je čak i uposlenik BH telekoma , i dežurni je advokat na temi BH tekekom!!!Telemach wrote: ↑02/01/2021 08:59Zdravo dend,
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj, moje kolege će Vas pozvati u najkraćem roku.
Uvjereni smo da ćemo pronaći najbolje rješenje za Vas.
-
Nedzada
#107153 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ja znam da smo mi vama na prvom mjestu i da su se svi zaposlenici lavovski borili da nam sačuvaju Arene.Telemach wrote: ↑02/01/2021 09:51Zdravo avetinja,
Nažalost, nismo bili u mogućnosti plasirati informaciju ranije, jer je bilo neizvjesno do posljednjeg trenutka.
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj, kolege će Vas pozvati u najkraćem roku.
Zadovoljstvo naših korisnika je naša osnovna misija i nastojat ćemo opravdati Vaše povjerenje.
Hvala vam.
-
zdruzdjo
#107154 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Ma jasno je to. Samo ovakav tekst ne umanjuje stetu ni ogorcenost korisnika. Upravo suprotno. Evo ja sam nesportski tip totalno. Vjeruj da sad ukinu sve i jedan sportski kanal, ne bih osjetio neku stetu po sebe.Officer Crabtree wrote: ↑02/01/2021 09:49 Pa to je realno što u ovom trenutku mogu napisati do ponedjeljka, to je neko dobio zadatak da odgovori svakom korisniku sve dok ne budu se čuli sa svima da vise šta mogu umanjiti kao štetu.
U ponedjeljak će biti bitno šta će ponuditi, jer tad će nuditi oni koji imaju ovlaštenje sa nude.
Ali....
Ovakav tekst je uvreda za inteligenciju i cak i ja se osjecam ljutim jer u mom paketu su jasno naglasili "imacete arena sport kanale" i sad nemam. Jexx ga ako mi neko kaze da ce mi dati roza carape ne znaci da cu reci necu. Uzeti cu ih pa cu pokloniti nekome. A ne kazes da ces dati pa onda ne das i kazes: ali zato imamo divne roza salove, sta ce vam carape
- kakotakonikako
- Telemach
#107156 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo alacious,
Arena Sport kanali od 1.1. više nisu dio naše ponude, ali ne znači da ćete biti uskraćeni za najbolji sportski sadržaj.Od sada možete gledati sve Sport Klub kanale već u Start paketu od čega je većina u HD rezoluciji. Na SK kanalima možete pratiti najgledanija evropska i svjetska takmičenja: eksluzivno njemačku Bundesligu, kao i englesku Premier ligu i FA kup, Euroleague i Eurocup, tursku fudbalsku ligu, Formulu 1 . Također, pored SK kanala u našoj ponudi imate i sljedeće kanale: Fight Channel, Eurosport 1 I 2HD, Motorvision HD, Extreme Sports, Trace Sport Stars HD. Podsjećamo vas da samo kod nas na kanalu Nova BH, moći ćete da pratite sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH kao i dugo čekani EURO 2021, kvalifikacije za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus Lige nacija.
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj, moje kolege će Vas pozvati u najkraćem roku. Uvjereni smo da ćemo pronaći najbolje rješenje za Vas.
-
Tyke
#107157 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pozdrav Telemach,Telemach wrote: ↑02/01/2021 09:24Zdravo Tyke,Tyke wrote: ↑02/01/2021 09:15 Ne postoji alternativa za Ligu Sampiona, Ligu Evrope, BHTLP utakmice, Seria A i Francusku ligu. NE POSTOJI.
Ja kao veliki ljubitelj sporta striktno uzimam kaovsku radi Arena Sport i SK. Ne moze mi HBO i slicni kanali biti alternativa za gore navedeno, narocito jer kao i vecina drugih filmskih kanala se konstantno rotiraju isti filmovi. Zbog toga imam HDMI i gledam nove filmove i serije online.
Telemach koristim od 2013. godine jos dok su radili preko Lukavca, ako se dobro sjecam prije ujedinjenja. Mjesecno skoro 70KM placam jer dodatno iznajmljujem i 2 resivera, zato ako ova 2 resivera dobijem besplatno na koristenje kako bih razliku para iskoristio na placanje alternativnih opcija za gledanje Arena Sport, onda MOZDA i ne prekinem ugovor. U suprotnom to je to sa Telemachom.
Na SK kanalima možete pratiti najgledanija evropska i svjetska takmičenja: eksluzivno njemačku Bundesligu, kao i englesku Premier ligu i FA kup, Euroleague i Eurocup, tursku fudbalsku ligu, Formulu 1 . Također, pored SK kanala u našoj ponudi imate i sljedeće kanale: Fight Channel, Eurosport 1 I 2HD, Motorvision HD, Extreme Sports, Trace Sport Stars HD. Podsjećamo vas da samo kod nas na kanalu Nova BH, moći ćete da pratite sve utakmice fudbalske reprezentacije BiH kao i dugo čekani EURO 2021, kvalifikacije za FIFA World Cup 2022 u Kataru i novi ciklus Lige nacija.
Uvjereni smo da možemo pronaći opciju kojom ćete biti zadovoljni. Molimo Vas da nam Vaše korisničke podatke dostavite u inbox, kako bismo Vas pozvali u najkraćem roku.
Uz duzno postovanje prema ostalim sportovima, ali mene ponajvise zanima fudbal, a gubitak Spanske lige je jos jedan udarac u nizu za SK, a u ovom slicaju i Telemach, uz moju omiljenu Italijanku ligu koju pratim svako kolo dugi niz godina, a da ne spominjemo npr. Ligu Sampiona kao najatraktivnije i najpopularnije klupsko takmicenje koje ne moze zamijeniti Turska nogometna liga. Takodje znamo svi koliko cesto se igraju reprezentativne utakmice sto i nije neka utjeha po pitanju gubitka AS.
Vama svaka cast sto se trudite i pokusavate izaci u susret, ali znate i sami da je ovo ogroman gubitak za sve nas i tesko ce se iznaci alternativa.
-
NLOUFO
#107158 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ja bi samo zamolio nik @Telemach da ne piše o HD kanalima posebno SK jer su negledljivi posebno na 4K tv od 65 inča pa nadalje, toliko ste degradirali signal da je to ustvari samo bolja verzija SD kanala.
Arene u HD su 3 puta bolje slikom nego SK 4K
Arene u HD su 3 puta bolje slikom nego SK 4K
- Telemach
#107159 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo daky585,
Molimo Vas dostavite nam korisničke podatke i kontakt broj, moje kolege će Vas pozvati u najkraćem roku.
- _Reds_
#107160 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U KS 398 km. Sva konkurencija doplacuje razliku. Sve ozbiljne firme iz it i tk sektora, osim ovih robovlasnika, a koji se predstavljaju kao društveno odgovorna kompanija koja se zalze za bijelu kugu.kakotakonikako wrote: ↑02/01/2021 09:57A koliko kanton placa?????
Znam slucaj zaposlenica ima oko 1.700 KM platu i koliko ce dobijati od Kantona ?
- Telemach
#107161 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo pinkman,pinkman wrote: ↑02/01/2021 01:11 Najbezbolnije rjesenje je uzeti Moja Web TV koja kosta 5,00 KM mjesecno ko je korisnik BH Mobile. Imaju i web i Android/iOS aplikacije.
Druga varijanta je skroz preci na Moja TV, ali ko zna do kad ce oni imati SK. Vjerovatno ce Telemach sad cekati priliku da ukine SK na BHT jer mogu (i vjerovatno hoce) gubiti korisnike. Barem bih ja gledao da ukinem SK na BHT![]()
Naši korisnici imaju mogućnost da uživaju u Sport Klub kanalima na kojima će biti emitovana najgledanija evropska i svjetska takmičenja. Nova BH kanal, koji je u našoj ponudi, također, će prenositi sva bitna sportska dešavanja na što smo posebno ponosni, jer jedini na području BiH otkupljujemo pravo emitovanja sadržaja. Svi navedeni kanali dostupni su već u Startnom paketu, stoga vjerujemo da ćete uživati. Molimo Vas dostavite nam potpune korisničke i adresne podatke, broj Ugovora i kontakt broj, moje kolege će Vas pozvati u najkraćem roku. Uvjereni smo da ćemo pronaći najbolje rješenje za Vas.
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
- REDDEVILS
#107163 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Meni netrebaju TV kanali od februara prelazim na Netflix i HBO GO 
A sto se tiče i drugog operatera i njega ću se rješiti i uzeti samo internet paket
A sto se tiče i drugog operatera i njega ću se rješiti i uzeti samo internet paket
-
kakavdanakneiskustvu
- Telemach
#107165 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Almir_
Zabilježili smo već Vaše podatke. Molimo Vas za malo strpljenja, kolege će Vas ubrzo pozvati i ponuditi najbolje moguće rješenje za Vas.
Kao i uvijek do sada potrudit ćemo se da budete zadovoljni saradnjom s kompanijom Telemach.
-
kakavdanakneiskustvu
-
megaribi1
#107167 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
To je tačno. Sportske kanale ne gledam, jedino kada su Olimpijske igre volim pogledati Eurosport jer prikazuje razne sportove, ali Arena Sport je najbolja demonstracija čemu HD televizija služi, pošto je svaki gledalac na tribinama prepoznatljiv. Sjećam se HS HKB doba i komentara na Klix forumu "Enese, seljačino, hoćemo Sport Klub". Kada je Telemach otkupio HS HKB, i Arena Sport zamijenjen Sport klubom, vidio sam da je slika na SK HD solidna, ali uopšte nije impresivna.
- Telemach
#107168 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo Tyke,Tyke wrote: ↑02/01/2021 10:02Pozdrav Telemach,Telemach wrote: ↑02/01/2021 09:24Zdravo Tyke,Tyke wrote: ↑02/01/2021 09:15 Ne postoji alternativa za Ligu Sampiona, Ligu Evrope, BHTLP utakmice, Seria A i Francusku ligu. NE POSTOJI.
Uz duzno postovanje prema ostalim sportovima, ali mene ponajvise zanima fudbal, a gubitak Spanske lige je jos jedan udarac u nizu za SK, a u ovom slicaju i Telemach, uz moju omiljenu Italijanku ligu koju pratim svako kolo dugi niz godina, a da ne spominjemo npr. Ligu Sampiona kao najatraktivnije i najpopularnije klupsko takmicenje koje ne moze zamijeniti Turska nogometna liga. Takodje znamo svi koliko cesto se igraju reprezentativne utakmice sto i nije neka utjeha po pitanju gubitka AS.
Vama svaka cast sto se trudite i pokusavate izaci u susret, ali znate i sami da je ovo ogroman gubitak za sve nas i tesko ce se iznaci alternativa.
Hvala Vam na saradnji i dostavljenim podacima.
Zaista razmijemo vaše nezadovoljstvo i želimo iskomunicirati kako bismo zajedničkim snagama pronašli rješenje.
Kolege će Vas uskoro kontaktirati, molimo Vas za malo strpljenja.
- zateznistub
#107169 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako je. Da raja zna koliko su ti isti ljudi opterećeni i ostalim zadacima, slova ne bi napisali bez velike potrebe.
- Telemach
#107170 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo megaribi1,megaribi1 wrote: ↑02/01/2021 10:34To je tačno. Sportske kanale ne gledam, jedino kada su Olimpijske igre volim pogledati Eurosport jer prikazuje razne sportove, ali Arena Sport je najbolja demonstracija čemu HD televizija služi, pošto je svaki gledalac na tribinama prepoznatljiv. Sjećam se HS HKB doba i komentara na Klix forumu "Enese, seljačino, hoćemo Sport Klub". Kada je Telemach otkupio HS HKB, i Arena Sport zamijenjen Sport klubom, vidio sam da je slika na SK HD solidna, ali uopšte nije impresivna.
Ljubazno Vas molimo da nam se javite u inbox, rado ćemo provjeriti Vaš servis i kvalitetu signala, kako bi uživali u najatraktivnijim sportskim dešavanjima.
- kakotakonikako
#107171 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach, ne sumnjam ja da vi morate raditi kako vam sefovi narede, samo sto takvim odgovorima vrijedjate nam inteligenciju i jos vise budite revolt kod korisnika.
Stvar je JEDNOSTAVNA i vas odgovor bi trebao biti takav za SVE korisnike koji su u toj situaciji a ne da pojedinacno trazite podatke i pijacarski se dogovarate. Nije to nivo jedne ozbiljne kompanije.
Znaci, korisnici koji su produzili ugovor na 24 ili 12 mjeseci i kao dio toga ugovora dobili Arene SD, sada od 1.1.2021 nemaju ugovornu stavku i na vama je kako SVIMA da kompezujete to bez raskida Ugovora. Svaki pravnik, pa i dok je student, zna posljedice ovoga sto se desilo. Ugovor, ako korisnik to zeli se MOZE raskinuti bez ikakvih penala. Ali znajte da postoje korisnici ( a i ja sam jedan od njih ) koji i kad raskinu ugovor ce ostati vas korisnik dok ne dodje neko bolji. Nakon ovoga skoro niko nece produziti novi Ugovor a bice vasi korisnici, do bolje ponude.
Da rezumiram, vi ste prekrsili Ugovor ukidajuci stavku Arene SD koju smo mi potpisujuci dobili. STA ZA SVE TAKVE KORISNIKE PLANIRATE URADITI VI KAO JEDAN OD POTPISNIKA OBLIGACIONOG ODNOSA ?
Moj savjet i time bi pokazali svoju velicinu a i brigu za korisnike, od kojih zivite, da svima ponudite raskid Ugovora koji se u sebi sadrzavali Arene, pa ko zeli neka to iskoristi.
Ponavljam, raskid Ugovora ne znaci prestanak koristenja vasih usluga.
Stvar je JEDNOSTAVNA i vas odgovor bi trebao biti takav za SVE korisnike koji su u toj situaciji a ne da pojedinacno trazite podatke i pijacarski se dogovarate. Nije to nivo jedne ozbiljne kompanije.
Znaci, korisnici koji su produzili ugovor na 24 ili 12 mjeseci i kao dio toga ugovora dobili Arene SD, sada od 1.1.2021 nemaju ugovornu stavku i na vama je kako SVIMA da kompezujete to bez raskida Ugovora. Svaki pravnik, pa i dok je student, zna posljedice ovoga sto se desilo. Ugovor, ako korisnik to zeli se MOZE raskinuti bez ikakvih penala. Ali znajte da postoje korisnici ( a i ja sam jedan od njih ) koji i kad raskinu ugovor ce ostati vas korisnik dok ne dodje neko bolji. Nakon ovoga skoro niko nece produziti novi Ugovor a bice vasi korisnici, do bolje ponude.
Da rezumiram, vi ste prekrsili Ugovor ukidajuci stavku Arene SD koju smo mi potpisujuci dobili. STA ZA SVE TAKVE KORISNIKE PLANIRATE URADITI VI KAO JEDAN OD POTPISNIKA OBLIGACIONOG ODNOSA ?
Moj savjet i time bi pokazali svoju velicinu a i brigu za korisnike, od kojih zivite, da svima ponudite raskid Ugovora koji se u sebi sadrzavali Arene, pa ko zeli neka to iskoristi.
Ponavljam, raskid Ugovora ne znaci prestanak koristenja vasih usluga.
- avenija
#107172 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da li ima pravnika, ako se dese ovakve hinjske promjene koje nemaju u ugovoru da li postoji mogucnost da prekinemo saradnju bez odradjivanja do kraja preostalih mjeseci pod ugovorom. Meni u ugovoru kada sam potpisivao stoje arene.
Sada mi ukidaju sve, ligu prvaka covjece.
Jedino tv gledam radi SK I Arena. Da li je moguce prekinuti ugovor zbog prevare od strane telemacha?
Jedino tv gledam radi SK I Arena. Da li je moguce prekinuti ugovor zbog prevare od strane telemacha?
-
barcelona81
#107173 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
I meni je ovo sa arena skroz bezveze ispalo,pogotovo jer 74 KM placam mjesecno.
Ali hajde da se na tren odmaknem od teme Arena. Imam jedno pitanje.
Imam Eon Box na tv. Uzeo sam novi tv a ovaj stari bi prebacio djeci. U svakoj sobi u stanu ima priljucak za kablovski signal.
Koliko vidim EON tv box je spojen sa modemom. Ako bi djeci prebacio EON box,znaci morao bi i modem prebacivati.
Jer BOX mora biti apojen sa modemom. Ja bi sebi mogao skinuti aplikaciju na novi tv.
Miskim i stari je Samsung smart ali je 2015 godinani mislim da nema EON aplikaciju za njega.
Jel to jedini nacin dani oni imaju EON da prebacim kod njih modem i BOX. A da ja instaliram aplikaciju na novi.
Nisam niakd na tv koristio aplikaviju. Pa ne bi sad da me nesta handri aplikacija ako kod njih prebacim modem u sobu. Jer iskreno u zadnje vrijeme i internet svako malo pada i brzina i sporo bude.
Ali hajde da se na tren odmaknem od teme Arena. Imam jedno pitanje.
Imam Eon Box na tv. Uzeo sam novi tv a ovaj stari bi prebacio djeci. U svakoj sobi u stanu ima priljucak za kablovski signal.
Koliko vidim EON tv box je spojen sa modemom. Ako bi djeci prebacio EON box,znaci morao bi i modem prebacivati.
Jer BOX mora biti apojen sa modemom. Ja bi sebi mogao skinuti aplikaciju na novi tv.
Miskim i stari je Samsung smart ali je 2015 godinani mislim da nema EON aplikaciju za njega.
Jel to jedini nacin dani oni imaju EON da prebacim kod njih modem i BOX. A da ja instaliram aplikaciju na novi.
Nisam niakd na tv koristio aplikaviju. Pa ne bi sad da me nesta handri aplikacija ako kod njih prebacim modem u sobu. Jer iskreno u zadnje vrijeme i internet svako malo pada i brzina i sporo bude.
- Telemach
#107174 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Zdravo avenija,avenija wrote: ↑02/01/2021 10:49 Da li ima pravnika, ako se dese ovakve hinjske promjene koje nemaju u ugovoru da li postoji mogucnost da prekinemo saradnju bez odradjivanja do kraja preostalih mjeseci pod ugovorom. Meni u ugovoru kada sam potpisivao stoje arene.
Shvatamo Vaše nezadovoljstvo. Zabilježili smo Vaše podatke i moje kolege će Vas ubrzo pozvati i ponuditi najbolje moguće rješenje za Vas.
Mnogobrojne sportske spektakle u 2021. godini možete pratiti na sportskim kanalima koje imamo u ponudi.
Od sada sve kanale Sport Kluba korisnici Telemacha mogu da gledaju već u Start paketu na EON i D3 platformama.
-
made_in_sarajevo
#107175 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Da moguce je, potpisao si ugovor za nesto i desila se promjena ugovora na tvoju stetu, to jest stetu korisnika i po zakonu o zastiti potrosaca imas pravo raskinuti u 30 dana od dana promjene bez penala. Naravno racunaj povuci, potegni, tuzba, nema tuzbe i slicnoavenija wrote: ↑02/01/2021 10:49 Da li ima pravnika, ako se dese ovakve hinjske promjene koje nemaju u ugovoru da li postoji mogucnost da prekinemo saradnju bez odradjivanja do kraja preostalih mjeseci pod ugovorom. Meni u ugovoru kada sam potpisivao stoje arene.