Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
saint_mirad wrote: ↑02/01/2021 00:09
Jel to sad za Man U benchmark i uspeh samo da budu prvi iza Liverpoola?
Unitedu je da budu prvi...
A Liverpoolu je jedino da budu ispred Uniteda.Jbg dug su period u ledja gledali, shvatljivo je...
Hahah vidim gore se Ferdinand i Neville silno obradovali sto gledaju u ledja Liverpoolu. Ako vam je "best of the rest" uspeh, neka vas.
U poslenjih nekoliko godina Man U i nije bio pravi rival Liverpoolu, borili su se za titulu sa Cityjem.
U Evropi nikad nisu ni bili, nezamislivo je videti United u zavrsnici Lige sampiona.
Jbg preko 20 godina ste gledali u ledja Unitedu....
Tesko...razumijem...
skafiskafsnjak wrote: ↑02/01/2021 00:29
Tesko...razumijem...
Nije istina, cak i u EPL eri je vecinu vremena Liverpool vodio po broju titula, Man U je uspeo izjednaciti na 18-18 tek pocetkom prosle decenije. Sto se Evrope tice oduvek je Man U bio inferioran. Liverpoolov evropski renome je u rangu Bayerna i Milana, Unitedov u rangu Intera i Porta.
Tesko...razumijem...
Nije istina, cak i u EPL eri je vecinu vremena Liverpool vodio po broju titula, Man U je uspeo izjednaciti na 18-18 tek pocetkom prosle decenije. Sto se Evrope tice oduvek je Man U bio inferioran. Liverpoolov evropski renome je u rangu Bayerna i Milana, Unitedov u rangu Intera i Porta.
O cemu ba pricas ?
Aj se umij hladnom vodom.pa se vrati
Tesko...razumijem...
O cemu ba pricas ?
E P L momak
Ne mozes ti arbitrarno birati period koji ti odgovara. Rivalstvo izmedju dva kluba je znacajno pocelo ranije nego sto se EPL igra pod tim imenom. Fino si ti to zamislio, najbolje Liverpool da ne racuna one titule od ranije jel?
saint_mirad wrote: ↑02/01/2021 00:34
O cemu ba pricas ?
E P L momak
Ne mozes ti arbitrarno birati period koji ti odgovara. Rivalstvo izmedju dva kluba je znacajno pocelo ranije nego sto se EPL igra pod tim imenom. Fino si ti to zamislio, najbolje Liverpool da ne racuna one titule od ranije jel?
Ja sam samo govorio o zadnjem periodu... O periodu u kojem mi zivimo...u periodu u kojem ste gledali u ledja Unitedu.
Nek mi se javi neki navijac Liverpoola da pamti titulu lige, ne racunajuci zadnju .
A i sve ukupno titula lige imate manje...
Prema tome, stoji ona moja , da je vama uspjeh biti ispred Uniteda
skafiskafsnjak wrote: ↑02/01/2021 00:51
Ja sam samo govorio o zadnjem periodu... O periodu u kojem mi zivimo...u periodu u kojem ste gledali u ledja Unitedu.
Nek mi se javi neki navijac Liverpoola da pamti titulu lige, ne racunajuci zadnju .
A i sve ukupno titula lige imate manje...
Prema tome, stoji ona moja , da je vama uspjeh biti ispred Uniteda
Hahah..ali cak ni tako kad postavis nije istina ovo sto tvrdis. Uzmimo samo EPL eru. U sezoni 1992/93 kada pocinje, skor u osvojenim ligama je bio 18-7 za Liverpool. U sezoni 2008/09. United izjednacuje na 18-18 u osvojenim ligama. To je 16 sezona u EPL eri u kojima je United gledao u ledja Liverpoolu po broju titula.
Man U 19. titulu osvaja u sezoni 2010/11 i od tog perioda pa do danas Liverpool njima gleda u ledja. To je 9 celih sezona.
Jednostavnim matematickim izrazom 16 > 9, sto znaci da i u periodu koji si sam odabrao United duze gleda u ledja Liverpoolu nego obratno.
O vremenu pre EPL ne treba ni trositi reci, a to su decenije dominacije Liverpoola.
Gerro wrote: ↑02/01/2021 01:03
Ako gledas samo ligu da, ali liga prvaka je jednako bitan trofej kao nacionalni, a tu budimo realni ne mozete prismrditi Liverpoolu.
Liga sampiona je veci trofej nego engleska liga. Jace je takmicenje.
Gerro wrote: ↑02/01/2021 01:03
Ako gledas samo ligu da, ali liga prvaka je jednako bitan trofej kao nacionalni, a tu budimo realni ne mozete prismrditi Liverpoolu.
Liga sampiona je veci trofej nego engleska liga. Jace je takmicenje.
Tu se slazemo, ali nisam htio da namecem to.
Jedva cekam derbi 17og.
Ako ima kakav Unitedovac sa mudima da bacimo opkladu u sedmicni ban, moze i vise?