Evo ih i na mob a i na tv mogu besplatno arene gledati niti stopa bez problema sve ide
A kao sto sam i prije napisao ovima ide raskid ugovora
Moderator: Benq
Besplatno je do 01.03., nakon toga besplatna verzija prestaje i moraš se odlučiti za neki od paketa, ako želiš nastaviti koristiti usluge. I dokaz koliki su lažovi je taj da Arena Cloud reklamiraju kao besplatnu opciju na tri mjeseca, a u stvari besplatna je dva mjeseca (od 01.01. do 01.03.).van Basten wrote: ↑02/01/2021 00:17 Nego pitanje za arenacloud... jel ona besplatna prva 3 mjeseca koristenja od datuma instaliranja ili iskljucivo do kraja marta bez obzira kad je instalirali?
Ako si ti sazno za nju juce ne moras pricat da lazu jer ti pises gluposti,arena cloud sam gledao prosli mjesecavetinja wrote: ↑02/01/2021 00:25Besplatno je do 01.03., nakon toga besplatna verzija prestaje i moraš se odlučiti za neki od paketa, ako želiš nastaviti koristiti usluge. I dokaz koliki su lažovi je taj da Arena Cloud reklamiraju kao besplatnu opciju na tri mjeseca, a u stvari besplatna je dva mjeseca (od 01.01. do 01.03.).van Basten wrote: ↑02/01/2021 00:17 Nego pitanje za arenacloud... jel ona besplatna prva 3 mjeseca koristenja od datuma instaliranja ili iskljucivo do kraja marta bez obzira kad je instalirali?
Koji je ovo program ili aplikacija da moze na TV?adnan899 wrote: ↑02/01/2021 00:00 https://ibb.co/k2HHBhx. (slika je u pitanju)
Evo ih i na mob a i na tv mogu besplatno arene gledati niti stopa bez problema sve ide
A kao sto sam i prije napisao ovima ide raskid ugovora![]()
![]()
Šta će mi tada kada sam već imao Arene?Safete Dilbere wrote: ↑02/01/2021 00:40Ako si ti sazno za nju juce ne moras pricat da lazu jer ti pises gluposti,arena cloud sam gledao prosli mjesecavetinja wrote: ↑02/01/2021 00:25Besplatno je do 01.03., nakon toga besplatna verzija prestaje i moraš se odlučiti za neki od paketa, ako želiš nastaviti koristiti usluge. I dokaz koliki su lažovi je taj da Arena Cloud reklamiraju kao besplatnu opciju na tri mjeseca, a u stvari besplatna je dva mjeseca (od 01.01. do 01.03.).van Basten wrote: ↑02/01/2021 00:17 Nego pitanje za arenacloud... jel ona besplatna prva 3 mjeseca koristenja od datuma instaliranja ili iskljucivo do kraja marta bez obzira kad je instalirali?
koga briga sta ti imas ljudi su dali free period tri mjeseca a ne dva sto ti pricasavetinja wrote: ↑02/01/2021 00:44Šta će mi tada kada sam već imao Arene?Safete Dilbere wrote: ↑02/01/2021 00:40Ako si ti sazno za nju juce ne moras pricat da lazu jer ti pises gluposti,arena cloud sam gledao prosli mjesecavetinja wrote: ↑02/01/2021 00:25
Besplatno je do 01.03., nakon toga besplatna verzija prestaje i moraš se odlučiti za neki od paketa, ako želiš nastaviti koristiti usluge. I dokaz koliki su lažovi je taj da Arena Cloud reklamiraju kao besplatnu opciju na tri mjeseca, a u stvari besplatna je dva mjeseca (od 01.01. do 01.03.).
I tu su ukrali ljudima mjesec dana, jer su korisnici Arene izgubili danas.Safete Dilbere wrote: ↑02/01/2021 00:46 koga briga sta ti imas ljudi su dali free period tri mjeseca a ne dva sto ti pricas
kakve veze ima kad je ko izgubio arene i kako ih je gledao s tim da su oni dali tri mjeseca besplatno da gleda ko hoce kod njih, imao on arene negdje drugo ili neavetinja wrote: ↑02/01/2021 00:47I tu su ukrali ljudima mjesec dana, jer su korisnici Arene izgubili danas.Safete Dilbere wrote: ↑02/01/2021 00:46 koga briga sta ti imas ljudi su dali free period tri mjeseca a ne dva sto ti pricas
kakve veze ima claud sa telemahom,nemas ti pojma decko sta pisesavetinja wrote: ↑02/01/2021 00:47I tu su ukrali ljudima mjesec dana, jer su korisnici Arene izgubili danas.Safete Dilbere wrote: ↑02/01/2021 00:46 koga briga sta ti imas ljudi su dali free period tri mjeseca a ne dva sto ti pricas
Pogledaj samo svoje komentare na forumu. Neki oblik nerazvijenosti sigurno postoji. Ne bih dalje ništa govorio da se ne griješim.
Evo opet isto. Nisi ti kriv što si takav.Safete Dilbere wrote: ↑02/01/2021 01:07ja ti fino objasnih a ti opet zapitkujes kao da ti nisam objasnio i poslje ti krivo kad kazem kako si glup ko kurac
kako ti naplate tih 5km?pinkman wrote: ↑02/01/2021 01:11 Najbezbolnije rjesenje je uzeti Moja Web TV koja kosta 5,00 KM mjesecno ko je korisnik BH Mobile. Imaju i web i Android/iOS aplikacije.
Druga varijanta je skroz preci na Moja TV, ali ko zna do kad ce oni imati SK. Vjerovatno ce Telemach sad cekati priliku da ukine SK na BHT jer mogu (i vjerovatno hoce) gubiti korisnike. Barem bih ja gledao da ukinem SK na BHT![]()
ne može se gledati na drugom internet provideru Moja Web Tv koja košta 5 KMpinkman wrote: ↑02/01/2021 01:11 Najbezbolnije rjesenje je uzeti Moja Web TV koja kosta 5,00 KM mjesecno ko je korisnik BH Mobile. Imaju i web i Android/iOS aplikacije.
Druga varijanta je skroz preci na Moja TV, ali ko zna do kad ce oni imati SK. Vjerovatno ce Telemach sad cekati priliku da ukine SK na BHT jer mogu (i vjerovatno hoce) gubiti korisnike. Barem bih ja gledao da ukinem SK na BHT![]()
Jeste kod robovlasnika, kao što je TM.
ne radi se o nekim kanalima, radi se o kanalima koje su reklamirali kao benefit za potpisivanje ugovora...oldtajmer wrote: ↑02/01/2021 01:28 nemam problem sa tim da se neki kanali ukidaju iz ponude,nije to nista novo,ali ukoliko ostane ista cijena za pakete a ponuda kanala je zaista osakacena sa nedostatkom arene onda je to problem i mislim da ce znacajan broj korisnika da razmisli o ostanku na telemachu ukoliko ima alternativu