Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
fusion_ba wrote: ↑31/12/2020 11:38
Evo potvrdio i Vito sa satforuma da Arena odlazi sa TotalTV.
Ako se to stvarno desi, imamo Arena Cloud pa cemo se "krpit"..
Nema vise "ako se desi", sad je sigurno. Ta arena cloud je besplatna jos 2 mjeseca a onda treba placati jos 10ak KM,tako da to nije ni blizu kompenzaciji.
Telemach je bas zeznuo stvar, ima da gori call centar
fusion_ba wrote: ↑31/12/2020 12:30
Nema vise "ako se desi", sad je sigurno. Ta arena cloud je besplatna jos 2 mjeseca a onda treba placati jos 10ak KM,tako da to nije ni blizu kompenzaciji.
Telemach je bas zeznuo stvar
Ja sam svakako planirao koristiti taj servis kad puste smart tv aplikaciju zbog drugih kanala. Ne znam jesam li pogledao 2-3 utakmice na arenama, ali isto tako ima i onih koji to stalno gledaju pa neka se izbore za sebe, neki dodatni benefit na paket, nesto..
Koji dodatni benefit? Meni nudili Pinkove a ja njih zamolio da mi sve pinkove pogase. Sta mi mogu ponuditi? Brzi internet?
Ne treba mi, hvala. Ova brzina koju imam zadovoljava moje potrebe.
Cim su meni u decembru, kad sam rekao da cu sacekati sa produzenjem ugovora da vidim sta ce biti sa Arenama, cim su mi nudili u startu HBO Premium 24 mjeseca umjesto 12, kao benefit, jasno mi je bilo da Arena ode.
Veliki gubitak, sumnjam da cu novi ugovor potpisati. Ali sta je alternativa? BH Telekom je njesra, Logosoft kod mene ne moze u zgradu jer je Tmach po meni i misljenju jos par stanara kupio predstavnika stanara besplatnom uslugom pa ovaj onemogucava LOL tehnicare da postave kutiju... mi mozemo samo da tuzimo nekoga, ali ne da se nikome sa tim zaebavati... mislim, prljave se tu igre igraju, a oni misle da smo mi bas svi glupi pa ne vidimo.
Naravno, kad nam snize cijenu paketa za 10 KM krpit cemo se. Ako ne snize cijenu imaju mahanje odmah poslije nove godine. Imam ponudu i od telecoma i od logosofta, jako primamljivu.
Last edited by photo&video on 31/12/2020 13:08, edited 1 time in total.
Naravno, kad nam snize cijenu paketa za 10 KM krpit cemo se. Ako ne snize cijenu imaju mahanje odmah poslije nove godine. Imam ponudu i od telecoma i od logosofta, jako primamljivu.
Snizenje cijena? ma kakvi, prije ce biti da ce ih povecati.
A umjesto Arena uvesti neku TV Gornji Vakuf Uskoplje i RTV Djigera Kalesijski zvuci.
Jbg, gube previse kanala, stalno dizu cijene, a kompenzacija nikakva. Sta meni znaci povecanje brzine sa 100 na 110, meni je to svejedno ja sam i sa 80 bio prezadovoljan.
Da li neko zna sta se desava na ovoj drugoj frekvenciji, svaki dan se povecavaju correctables i uncorrectables nevjerovatno , ovo je log u zadnjih 24h. Usluga radi uredno i mislim da su signali OK.
Od samog gubitka arena više boli činjenica da se odbija dati korisnicima bila kakva korisna informacija osim generičkih c/p odgovora. Takav odnos će im se kad tad obiti o glavu.
chakany wrote: ↑31/12/2020 14:42
Ne bi me čudilo da večeras za vrijeme odbrojavanja i ulaska u Novu 2021. godinu nestanu Arena Sport kanali. Tačno u ponoć.
fusion_ba wrote: ↑31/12/2020 13:38
Sad sam siguran da uskoro nece povecati cijene jer bi to omogućilo ljudima koji su se zeznuli i tek potpisali ugovor, da ga i raskinu.
ja sam produzio u oktobru ali ako odu arene tražim raskid, i kad sam produživao jedino su me arene interesovale
Sad sam siguran da uskoro nece povecati cijene jer bi to omogućilo ljudima koji su se zeznuli i tek potpisali ugovor, da ga i raskinu.
ja sam produzio u oktobru ali ako odu arene tražim raskid, i kad sam produživao jedino su me arene interesovale
Bojim se samo da ne kazu evo vam ovi neki kanali u HDu, malo brzi internet i slicne mini pogodnosti umjesto Arena
Snizavati cijenu paketa sigurno nece
Bojim se samo da ne kazu evo vam ovi neki kanali u HDu, malo brzi internet i slicne mini pogodnosti umjesto Arena
Ma neće internet dizati. I ne mogu zbog analogije a i nedavno su dizali.
Ma i da kazu evo vam brzi internet kad mi ne mogu isporuciti ni ovih sto imam u paketu....
oko 2km od centra grada ne mogu mi isporuciti punu brzinu.
Crni Vraže da li je istina da Telemach ostaje bez Arena ? Daj reci nam, olakšaj nam put raskida ugovora Iskreno pratim Italijansku Ligu ,navijam za Juve i Arene kao i SK su mi najbitniji kanali,te kanale ne može ništa zamijeniti .